برای یافتن سفر بر اساس علایق و نیازهای خود

راهنمای سفر در ایران برای همه

گام به گام سفر به امامزاده ابراهیم با فایل GPS

شما همیشه نیاز به راهنما یا خرید تور ندارید. با این برنامه ی دقیق، تورلیدر خود در سفر به امامزاده ابراهیم باشید.

چرا باید به امامزاده ابراهیم سفر کرد؟

 

– امامزاده ابراهیم، توریستی ترین روستای زیارتی و کوهستانی گیلان و حتی شمال ایران است.

– روستای چوبی امامزاده ابراهیم بدلیل وجود مجموعه ای از ساختمانهای چوبی چند طبقه و رنگارنگ که اتاقهای آنها با پرده از هم جدا شده اند، اهمیت گردشگری فراوانی دارد. 

– جاده امامزاده ابراهیم یک جاده جنگلی زیبا و آسفالت است که با گذر از میان روستاهایی در دل جنگل، می تواند بسیار جذاب باشد.

– روستای چنار رودخان با وجود جنگل بکر، رودخانه، کلبه های روستایی بومی و جذابیتهای طبیعی دیگر در نزدیکی امامزاده ابراهیم قرار دارد.

– امامزاده اسحاق نیز همچون امامزاده ابراهیم یک روستای توریستی با فضایی مشابه و در ارتفاع 1000 متری است که طی مسیر جاده جنگلی و آسفالت آن واقعا ارزشش را دارد.

– بازارچه های محلی و توریستی روستاهای امامزاده ابراهیم و امامزاده اسحاق با عرضه انواع اجناس از جمله خوراکی های محلی بسیار جذاب هستند.

– صعود به قله کوه نهراب با مسیری جنگلی و زیبا که هم از امامزاده اسحاق و هم امامزاده ابراهیم دسترسی دارد، یک جاذبه مهم برای کوهنوردان و طبیعت گردها محسوب می شود.

 

آنچه پیش از تصمیم سفر به امامزاده ابراهیم باید حتما بدانید

امامزاده ابراهیم کجاست؟

امامزاده ابراهیم، مقبره متبرکی در میان روستایی چوبی در دل جنگلهای جنوب گیلان و از توابع شفت است که دارای جاده آسفالت و دسترسی مناسب نیز می باشد.

محبوبیت گردشگری منطقه امامزاده ابراهیم در چیست؟

مقبره امامزاده ابراهیم، مقبره امامزاده اسحاق، خانه های چند طبقه چوبی روستای امامزاده ابراهیم و مسیرهای جنگلی زیبا

بهترین جاهای دیدنی منطقه امامزاده ابراهیم کجاست؟

روستای امامزاده ابراهیم، مقبره و روستای امامزاده اسحاق، روستا و جنگل چناررودخان و دره ونی

نوع برنامه سفر به امامزاده ابراهیم چیست؟

این یک برنامه زیارتی، طبیعت گردی و روستاگردی است.

درجه سختی سفر به امامزاده ابراهیم چقدر است؟

از آسان تا سخت و مناسب برای افراد با کمترین توانایی جسمانی تا افراد آماده برای پیمایش در طبیعت از کمتر از یک کیلومتر تا 25 کیلومتر در مسیرهای هموار مانند کوچه های روستا تا مسیرهای ناهموار طبیعت مانند پاکوب و مسیرهای جنگلی و…

فاصله رشت و شفت تا امامزاده ابراهیم با ماشین چقدر است؟

فاصله زمانی رشت تا شفت با ماشین سواری کمتر از نیم ساعت است. این مسیر تقریبا 25 کیلومتر است.

فاصله زمانی شفت تا امامزاده ابراهیم نیز با ماشین سواری 45 دقیقه است. این مسیر تقریبا 31 کیلومتر است.

مسیر جاده دسترسی و راههای رفتن به امامزاده ابراهیم چطور است؟

بهترین و تنها راه رفتن به امامزاده ابراهیم از شفت، مسیر مستقیمی و جاده آسفالتی است که از سه راهی احمدگوراب و لاسک عبور می کند و به روستای امامزاده ابراهیم می رسد.

بهترین زمان و فصل سفر به امامزاده ابراهیم چه موقع است؟

فصول بهار و پاییز و حتی تابستان برای گردشگری و طبیعت گردی سبک در امامزاده ابراهیم مناسب است اما امامزاده ابراهیم معمولا زمستانی سرد و پر باران دارد. تابستان کمی گرم و شرجی است اما امامزاده ابراهیم و بویژه جاذبه های اطرافش مانند امامزاده اسحاق و کوه نهراب نیز مرتفع تر از مناطق جلگه ای و ساحلی هستند و آب و هوای بهتری دارند. اوایل پاییز دما عالی اما معمولا بارندگی قابل توجه است اما آب و هوای امامزاده ابراهیم در بهار ایده آل است چون متعادل ترین دما و بارندگی را دارد. بنابراین از فروردین تا اوایل آبان سفر به امامزاده ابراهیم دلچسب است و در اوج تابستان نیز می توانید به مناطق مرتفع تر از امامزاده ابراهیم مانند امامزاده اسحاق و کوه نهراب سفر کنید.

امامزاده ابراهیم, Emamzadeh Ebrahim
امامزاده ابراهیم, Emamzadeh Ebrahim

 

آنچه برای برنامه ریزی اولیه و کلی سفر به امامزاده ابراهیم باید بدانید

بهترین رستوران های امامزاده ابراهیم کجاست؟

متاسفانه در مناطق روستایی مسیر امامزاده ابراهیم مانند بسیاری از مناطق بومی و کم جمعیت رستوران دارای سابقه و اعتبار کافی در حد تایید سایتهای بین المللی مانند تریپ ادوایزر و لونلی پلنت وجود ندارد. بنابراین بهترین پیشنهاد، استفاده از غذای خانگی یا رستوران های محلی و خرید به شرط بررسی حضوری است. در روستاهای امامزاده ابراهیم و امامزاده اسحاق از این دست رستوران ها و کافه های محلی زیاد دیده می شوند.

در منطقه شفت بخصوص مسیر جاده سراوان به فومن چندین رستوران وجود دارند که تبلیغات اینترنتی برخی از آنها همه جا را پر کرده است اما برنامه های سفر امین مانا غیر انتفاعی هستند. در این میان رستوران افشار روستای جیرده واقع در نبش کمربندی جیرده سابقه زیادی دارد و امتیاز بالایی از کاربران گوگل دریافت کرده است. برخی راهنماهای محلی نیز آن را توصیه کرده اند به همین دلیل قابل اعتماد است. پس از رستوران افشار، رستوران کولمه به آدرس جاده سراوان به فومن، 1.5 کیلومتر بعد از ورودی روستای آقا سید شریف، امتیاز نسبتا قابل قبولی را از کاربران گوگل و مشتریان دریافت کرده است و به عنوان بهترین گزینه های نزدیک به امامزاده ابراهیم توصیه می شوند.

بهترین جا و مکان برای چادر زدن یا محل اقامت در شفت و امامزاده ابراهیم کجاست؟

برای محل اقامت، امکان چادر زدن و کمپینگ در شهر شفت به سبب محدودیت امکانات و امنیت همیشه مشکل وجود دارد اما پارک شهر که جنب کلانتری قرار دارد مکان مناسب تری است. خاطره اقامت در ساختمانهای چوبی روستای امامزاده ابراهیم را نمی توان به راحتی از دست داد. امامزاده اسحاق نیز شرایط تقریبا مشابهی دارد.در طبیعت چنار رودخان و دره ونی، کنار رودخانه ها نیز محل خوبی برای کمپینگ در جنگل بکر است.

ضمنا امکان کرایه سوئیت، آپارتمان و خانه محلی با کیفیت و قیمتهای مناسب نیز مانند سایر مناطق شمالی از طرق مختلف در شفت و روستاهای مسیر امامزاده ابراهیم فراهم است. بنابراین از معرفی محل های اقامت در برنامه صرف نظر کرده ایم.

وسایل و لوازم ضروری برای سفر به امامزاده ابراهیم چیست؟

کوله پشتی مناسب طبیعت گردی، کفش پیاده روی و طبیعت گردی راحت، عینک آفتابی و کلاه نقاب دار برای روزهای آفتابی ، لباس گرم برای فصول سرد ، دوربین عکاسی ، دارو و لوازم شخصی ، بطری آب، میوه، غذا و تننقلات، وسایل لازم برای پیمایش در طبیعت، چادر و کلیه لوازم مخصوص کمپ و شبمانی ، لوازم و لباس شنا و آب تنی برای فصول گرم

یک پکیج ویژه و بهترین برنامه پیشنهادی امین مانا برای این سفر

با برنامه امین مانا در سفر به امامزاده ابراهیم چه جاذبه ها و مسیرهایی را می توانید ببینید؟ 

روستای میره سرا – جاده جنگلی امامزاده اسحاق – روستای امامزاده اسحاق – مقبره امامزاده اسحاق – مسیر صعود اسکندرکوه – مسیر صعود کوه نهراب از امامزاده اسحاق – قله کوه نهراب – جاده جنگلی چناررودخان – رودخانه چناررودخان – مسیر پیمایشی دره کوبن – روستای چناررودخان – مسیر صعود کوه نهراب از امامزاده ابراهیم – روستای ولر – روستای محمد امین صحرا – روستای لاسک – روستای کیش خاله – زیارتگاه امین – روستای کلوان – جاده امامزاده ابراهیم – روستای ویسرود – جاده جنگلی و ییلاقی امامزاده ابراهیم به سلانسر – ییلاق سلانسر – روستای سلمرز -روستای بیجارگاه – مسیر پیاده روی دره جنگلی ونی – روستای امامزاده ابراهیم – مقبره و حرم امامزاده ابراهیم – آبشار امامزاده ابراهیم

چرا این برنامه بهترین برنامه ریزی برای سفر به امامزاده ابراهیم و حتی ارزان ترین تور امامزاده ابراهیم است؟

برای طراحی و ارائه این برنامه، از منابع متعدد و معتبر مانند سایت سازمان نقشه برداری، لونلی پلنت، تریپ ادوایزر و دهها تراک GPS از سایتهایی مانند Wikiloc استفاده شده است.

جاذبه های گردشگری هر منطقه و مسیرهای دارای جذابیت بیشتر برای پیاده روی در شهر، روستا و یا طبیعت، تعیین شده اند. همراه با تراک GPS(قابل استفاده روی گوشی)، یک برنامه ی دقیق که دارای زمان بندی و اولویت بندی جاذبه ها است در دسترس شماست. بنابراین، زمان را تلف نمی کنید و مجری یک تور خوب و ارزان برای خود خواهید بود. برای اطلاع بیشتر از چگونگی طراحی مسیر سفر در این سایت درباره aminmana را ببینید.

بر اساس نیازها، شرایط و فرصتی که دارید، ما حتی می توانیم برنامه ی سفر دلخواه شما را با برنامه ریزی سفارشی نیز آماده کنیم و یک برنامه، جدول، نقشه و فایل GPS اختصاصی تهیه نماییم تا بتوانید سفر خود را بی نقص انجام دهید. برنامه ریزی اختصاصی سفر را ببینید.

بهترین برنامه سفر به امامزاده ابراهیم چند روزه است؟

یک روز زمان نیاز دارید تا شاخص ترین اماکن در منطقه امامزاده ابراهیم شفت را به خوبی ببینید. برنامه aminmana نیز یک برنامه یک روزه است اما برای فرصت محدود نیم روزه و یا دو روزه و حتی سه روزه و بیشتر نیز انعطاف پذیر است.

امامزاده ابراهیم, Emamzadeh Ebrahim
امامزاده ابراهیم, Emamzadeh Ebrahim

بهترین برنامه ریزی سفر به امامزاده ابراهیم برای مسیرها و مکان های دیدنی چیست؟

شاخص ترین جاذبه های گردشگری و طبیعت گردی منطقه امامزاده ابراهیم به سه دسته اماکن زیارتی، کوهنوردی و نهایتا دره های جنگلی تقسیم می شود که می توانید بر حسب فرصت و علاقه هر یک از آنها یا همه آنها را به برنامه خود اضافه نمایید اما شهرک چوبی امامزاده ابراهیم با خانه های چند طبقه اش به قدری در ایران منحصربفرد است که نباید آن را از دست داد بنابراین اگر فرصت بسیار محدودی دارید بهتر است راهی جاده جنگلی امامزاده ابراهیم بشوید و دست کم امامزاده ابراهیم و روستای زیبای آن را ببینید. بازارچه امامزاده ابراهیم و آبشار نزدیک روستا نیز جذاب هستند و باید برای آنها فرصتی اختصاص دهید. به این شکل حتی با سفر نیم روزه نیز می توانید یک سفر خوب به امامزاده ابراهیم داشته باشید.

اگر فرصت کافی برای سفر یک روزه دارید علاوه بر امامزاده ابراهیم از امامزاده اسحاق در نوک کوهی جنگلی که جاده ای پیچ در پیچ دارد نیز دیدن کنید. فضای روستای امامزاده اسحاق و بازارچه اش نیز بسیار شبیه به امامزاده ابراهیم است اما جنگل، بقعه امامزاده را در بر گرفته است و جذابیتهای خاص خود را دارد. به این ترتیب با چینش و زمان بندی مناسب می توانید کمترین اتلاف انرژی و زمان را در طول برنامه داشته باشید.

اگر فرصت کافی برای سفر دو روزه به منطقه امامزاده ابراهیم دارید، می توانید شب را در یکی از اقامتگاههای چوبی یا امروزی اطراف امامزاده ها صرف کنید. دو دره جنگلی زیبا در این منطقه وجود دارند. دره چنار رودخان با ترکیبی از جنگل و روستای بکر و رودخانه، امکان پیاده روی و طبیعت گردی خوبی دارد و دست کم نیم روز زمان نیاز دارد. دره ونی نیز دره جنگلی دیگری در نزدیکی روستای بیجارگاه است و می توانید از آن برای پیک نیک یا پیمایش دره جنگلی در امتداد رودخانه استفاده کنید. دره ونی نیز دست کم نیم روز را می تواند به خود اختصاص دهد. با این برنامه ریزی ترکیب مناسبی از روستاها، اماکن زیارتی و طبیعت شامل جنگل، آبشار و رودخانه را در برنامه سفر خود خواهید داشت.

اگر اهل کوهنوردی هستید می توانید یک یا دو روز دیگر به برنامه سفر خود اضافه نمایید و یک سفر سه روزه یا سفر چهار روزه به امامزاده ابراهیم ترتیب دهید. کوه نهراب با حدود 2400 متر ارتفاع، بلندترین کوه منطقه امامزاده ابراهیم است. هم از امامزاده ابراهیم و هم از امامزاده اسحاق مسیرهای کوهنوردی زیبا اما در عین حال طولانی و سخت تا قله کوه نهراب وجود دارد. صعود به کوه نهراب یک برنامه معمولا دو روزه با کوله سنگین شامل لوازم کمپینگ و شبمانی در میانه مسیر است. می توانید از امامزاده اسحاق شروع کنید و بعد از عبور از اسکندکوه و صعود به قله کوه نهراب به امامزاده ابراهیم بروید و یا اینکه مسیر را رفت و برگشت بپیمایید.

منطقه امامزاده ابراهیم مناطق روستایی دیگری نیز دارد که در دل جنگل قرار دارند و با طی نمودن جاده های آنها می توان حتی فرصت بیشتری را به آن اختصاص داد و یا اینکه روزهای بیشتری را در اقامتگاهها و زائرسراهای دو امامزاده سپری کرد زیرا که اقامت چند روزه در آنها بسیار متداول است.

نقشه مسیر

به ترتیب حروف لاتین و طبق جدول، برنامه را شروع و اجرا کنید.

 

حضور در برنامه های طبیعت گردی و کوهنوردی نیازمند داشتن تجربه، دانش و مربی متخصص است.
امین مانا مسئولیتی در قبال حوادث ناشی از عدم رعایت ایمنی ندارد و مسیریابی دقیق برای جلوگیری از حوادث یا اتلاف زمان و کمک به تورلیدرها و عموم مردم تنها هدف ماست. 

برنامه سفر به ترتیب نقاط از شروع تا پایان

بر اساس فرصت، سلیقه و شرایطی که دارید می توانید هر جاذبه یا مسیری را از برنامه خود حذف کنید.

 

شروع کنید از

A- میدان ولیعصر شفت

با وسیله نقلیه (4.5 کیلومتر) بروید به

B- روستای احمد سر گوراب و ابتدای جاده امامزاده ابراهیم

با وسیله نقلیه (6.5 کیلومتر) بروید به

C- سه راهی امامزاده اسحاق از میره سرا

با وسیله نقلیه (3 کیلومتر) بروید به

D- ابتدای جاده امامزاده اسحاق

با وسیله نقلیه (11 کیلومتر) بروید به

E- روستای امامزاده اسحاق و امامزاده اسحاق

پیاده (ناچیز) بروید به

F- ابتدای مسیر صعود کوه نهراب از امامزاده اسحاق

با وسیله نقلیه (11 کیلومتر) بازگردید به

D- ابتدای جاده امامزاده اسحاق

با وسیله نقلیه (1.2 کیلومتر) بروید به

G- سه راهی دوم امامزاده اسحاق

با وسیله نقلیه (2 کیلومتر) بروید به

H,I- ابتدای مسیر روستای چناررودخان و دره کوبن

با وسیله نقلیه (5 کیلومتر) بروید به

J- ابتدای مسیر روستای کیش خاله و بالا لاسک

با وسیله نقلیه (3 کیلومتر) بروید به

L- ابتدای جاده ویسرود و سلانسر و رستم آباد

با وسیله نقلیه (3 کیلومتر) بروید به

N- ابتدای مسیر دره ونی

با وسیله نقلیه (1.5 کیلومتر) بروید به

O- روستای بابارکاب و زیارتگاه بابارکاب

با وسیله نقلیه (4 کیلومتر) بروید به

P- روستای امامزاده ابراهیم و امامزاده ابراهیم

پیاده یا با وسیله نقلیه (800 متر) بروید به

Q- آبشار امامزاده ابراهیم

پیاده یا با وسیله نقلیه (800 متر) بروید به

R- ابتدای مسیر صعود کوه نهراب از امامزاده ابراهیم

 

این برنامه، نقشه و فایل GPS(ثبت شده در گوگل)، یک پکیج ویژه و پیش نویس اجرای تور امامزاده ابراهیم برای یک تورلیدر است. استفاده از این اطلاعات در سایتهای گردشگری بدون پیوند مطلب به امین مانا یا ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.

نکات مهم و کلیدی حین گردش در این مسیر از شروع تا پایان

 

شروع کنید از میدان ولیعصر شفت ( طبق جدول و فایل تراک جی پی اس GPS مسیریابی )

– بسته به محل اقامت شما، میدان ولیعصر شفت ، بهترین محل برای کرایه وسیله نقلیه برای سفر به امامزاده ابراهیم است. قبل از روستای احمد سرگوراب در سمت چپ وارد جاده امامزاده ابراهیم شوید.

– امامزاده اسحاق یکی از مهمترین جاذبه های مسیر امامزاده ابراهیم است که اهمیت آن برای مردم کم از امامزاده ابراهیم ندارد. از دو نقطه مجزا در جاده امامزاده ابراهیم می توانید وارد فرعی امامزاده اسحاق شوید(نقشه ی برنامه را ببینید). نقطه اول بعد از روستای میره سرا قرار دارد و نقطه دوم بعد از فرعی روستای چناررودخان قرار گرفته است. جاده آسفالت امامزاده اسحاق با پیچ و تاب زیاد در جنگل پیش رفته و بسیار زیباست. امامزاده اسحاق در ارتفاع 1000 متری از سطح دریا و روی کوه قرار دارد.

– جنگل روستای امامزاده اسحاق و بقعه ی آن را احاطه کرده است. بازارچه محلی و جذابی با عرضه محصولات مختلف بومی و متاسفانه خارجی بر جذابیت روستا افزوده است. می توانید در روستای امامزاده اسحاق از چند ساعت تا یک یا چند روز توقف کنید و به گشت و گذار در طبیعت اطراف و یا زیارت بپردازید. دیدن زائران مشتاق که از نقاط مختلف گیلان به اینجا می آیند بسیار جذاب است. بقعه کوچک امامزاده اسحاق اخیرا تخریب و با ساختمان مربعی و بزرگ تری جایگزین شده است. امکان کرایه اتاقک چوبی و یا سوئیت با امکانات کامل در نزدیکی امامزاده نیز وجود دارد.

– از امامزاده اسحاق چند مسیر طبیعت گردی وجود دارد که جاده خاکی به سمت روستای سلمرز، جاده خاکی به سمت آبشار وزن بن و روستای نصیر محله مهمترین آنها هستند اما به سبب اینکه روستای سلمرز و روستای نصیرمحله هر دو دارای جاده آسفالت از سوی دیگر هستند، این مسیرها قابل چشم پوشی هستند. اما اگر اهل کوهنوردی سنگین هستید می توانید مسیر صعود کوه نهراب از امامزاده اسحاق را در برنامه خود قرار دهید.

– ابتدای مسیر صعود کوه نهراب در جنوب روستای امامزاده اسحاق قرار دارد. بیش از 17 کیلومتر پیاده روی که بیشتر آن جنگلی است و 1400 متر صعود تا قله 2400 متری نهراب در پیش دارید بنابراین نیاز به حمل لوازم شبمانی نیز دارید. چشمه مهمی جز یک یا دو نقطه که اطمینان زیادی نیز نمی توان به آنها داشت در مسیر وجود ندارد بنابراین بهتر است این مسیر را در فصول معتدل یا خنک انجام دهید. اسکندر کوه با 1400 متر ارتفاع در میانه ی مسیر و در فاصله 8 کیلومتری امامزاده اسحاق قرار دارد و می توانید در یک برنامه یک روزه به اسکندرکوه صعود کنید و بازگردید. خوشبختانه کوه نهراب از سمت امامزاده ابراهیم نیز دسترسی دارد و دارای پاکوب است.

امامزاده ابراهیم, نهراب, Emamzadeh Ebrahim, Nahrab
نهراب به امامزاده ابراهیم, Nahrab to Emamzadeh Ebrahim

– از امامزاده اسحاق در یک برنامه سنگین یک روزه و یا برنامه ای دو روزه می توانید به قله کوه نهراب صعود کرده و به امامزاده ابراهیم بروید. وضعیت چشمه ها از سمت امامزاده ابراهیم کمی بهتر است و موقعیت آنها در نقشه مشخص شده است. از امامزاده ابراهیم بایست 1750 متر تا قله صعود کنید اما در عوض مسیر با حدود 9 کیلومتر کوتاه تر است. نیمی از مسیر صعود از سمت امامزاده ابراهیم نیز جنگلی است.

امامزاده ابراهیم, نهراب, Emamzadeh Ebrahim, Nahrab
نهراب به امامزاده ابراهیم, Nahrab to Emamzadeh Ebrahim

– از امامزاده اسحاق به جاده اصلی امامزاده ابراهیم بازگردید. به ابتدای جاده و مسیر طبیعت گردی چناررودخان بروید. طبیعت چناررودخان بسیار بکر و دست نخورده است. وجود رودخانه پر آب و جنگل های زیبا بر اهمیت طبیعت گردی منطقه چناررودخان افزوده است. با ورود به جاده فرعی، از یک سه راهی، پل و سپس روستای چناررودخان پایین طبق نقشه عبور می کنید. روستاهای زیادی مانند روستای سیاه کش، روستای ولر و روستای محمد امین صحرا در این منطقه قرار دارند که عموما دیدنی هستند و موقعیت آنها نیز در نقشه مشخص شده است اما اگر فرصت کافی ندارید مستقیما تا روستای چناررودخان بالا پیش بروید. کل مسیر در کنار رودخانه و جنگل قرار دارد و چون یک جاده بن بست است و تردد زیادی ندارد می توانید از برنامه خود لذت کافی ببرید. اگر اهل پیاده روی های کوتاه در طبیعت هستید، ابتدای مسیر پیاده روی دره کوبن بلافاصله بعد از روستای چنار رودخان قرار دارد و  حدود یک کیلومتر از مسیر در این برنامه علامت گذاری شده است. این مسیر را به صورت رفت و برگشت طی کنید و در نهایت به جاده اصلی امامزاده ابراهیم بازگردید.

– روستای لاسک در مسیر جاده اصلی قرار دارد. روستاهای زیبایی در دل جنگل لاسک قرار دارند که شامل روستای کیش خاله و روستای بالا لاسک هستند. زیارتگاه امین در نزدیکی روستای کیش خاله خودنمایی می کند. متاسفانه آفت سد سازی در منطقه لاسک نیز مهمترین عامل تهدید محیط زیست و زندگی روستایی مردم است و احتمال دارد تا چند سال دیگر این روستاهای زیبا در دل جنگل دیگر وجود نداشته باشند. مسیر مذکور از جهت آشنایی با زندگی و فرهنگ مردم محلی ارزشمند است اما مانند مسیر چنار رودخان، کوچکترین امکانات گردشگری در این منطقه نیز وجود ندارد.

– ابتدای جاده ویسرود و سلانسر و رستم آباد که یک جاده خاکی طولانی است مشخص شده است. این مسیر صرفا برای دارندگان ماشین شاسی بلند و کمک دار مناسب است. طول جاده تا ییلاق سلانسر از توابع رستم آباد، نزدیک به 45 کیلومتر است و پیچ و تاب زیادی دارد. سلانسر روستایی ییلاقی و بسیار زیباست. سلانسر در تابستان‌ بسیار خنک و جذاب است. دسترسی اصلی آن از سمت رستم آباد می باشد.

– مسیر خود در جاده امامزاده ابراهیم را ادامه دهید. رودخانه امامزاده ابراهیم دقیقا در امتداد جاده است. وارد جاده فرعی روستای بیجارگاه و مسیر دره ونی شوید. جاده روستای سلمرز نیز در میانه ی همین جاده قرار دارد. مسیر تا روستای بیجارگاه به طول دو کیلومتر آسفالت و قابل تردد برای ماشین های سواری است. بعد از پل بیجارگاه، یک مسیر پیاده روی جذاب برای طبیعت گردی در کنار رودخانه در دره ونی قرار دارد. کلبه ها و نقاط شاخص مسیر از جمله محل عبور از رودخانه در نقشه مشخص شده است. طول این مسیر پیاده روی در جنگل که شیب چندانی نیز ندارد و سبک است حدود 3.5 کیلومتر می باشد و به خوبی برای یک برنامه نیم روزه یا یک روزه و حتی کمپینگ مناسب است. در نهایت می توانید دوباره به جاده اصلی امامزاده ابراهیم بازگردید و ادامه مسیر دهید.

– روستا و زیارتگاه بابا رکاب نرسیده به امامزاده ابراهیم قرار دارد و محل دفن خدمتکار پیر و همراه امامزاده ابراهیم است.

امامزاده ابراهیم, Emamzadeh Ebrahim
امامزاده ابراهیم, Emamzadeh Ebrahim

– روستای چوبی شاهزاده ابراهیم در ارتفاع 650 متری از سطح دریا و در دل جنگل های شفت قرار دارد به همین دلیل در چهار فصل سال خوش آب و هواست هر چند در زمستان رونق کمتری دارد. معماری خاص و چوبی ساختمان های چند طبقه و رنگی روستا، جاذبه اصلی محسوب می شود. اتاق های این ساختمان ها بدون دیوار هستند و با پرده از یکدیگر جدا شده اند. اینجا پنجره ای نیز وجود ندارد و تراس های بزرگ امکان تماشای مناظر روستا را می دهند. نقش و نگارهای رنگارنگ به این خانه های چوبی جذابیت بیشتری نیز داده است. آتش سوزی بزرگی در سال 92 لطمه بزرگی به معماری روستا زد اما تقریبا دوباره همه چیز بازسازی شده است. روستای امامزاده ابراهیم بازی رنگها و طبیعت از جنس چوب است.

– رودخانه کوچک امامزاده ابراهیم از میان روستا عبور می کند و جنگل راش نیز روستا را احاطه کرده است. بازارچه محلی و جذابی با عرضه محصولات مختلف بومی و متاسفانه خارجی بر جذابیت روستا افزوده است. می توانید در روستای امامزاده ابراهیم از چند ساعت تا یک یا چند روز توقف کنید. دیدن زائران مشتاق که از نقاط مختلف گیلان و ایران به اینجا می آیند بسیار جذاب است. امکان کرایه اتاقک چوبی و یا سوئیت با امکانات کامل در نزدیکی امامزاده نیز وجود دارد. از دیگر نقاط در روستا می توان به قتلگاه امامزاده در فاصله 300 متری جنوب حرم، چهل‌چشمه که خاصیت شفابخشی دارد و چشمه میدان محل غسل گاه پیکر امامزاده است. مقبره پیرزن قاتل امامزاده نیز در فاصله 1.5 کیلومتری نرسیده به بقعه قرار گرفته و محل لعن و نفرین مردم است. آبشار امامزاده ابراهیم نیز در فاصله چند صد متری روستا و دارای مسیری ساده است. این آبشار کوچک است اما ارزش دیدن دارد.

– در نهایت بعد از دیدن امامزاده ابراهیم می توانید به شفت بازگردید یا به مقاصد دیگر خود بروید.

اطلاعات و سایر نکات مهم سفر به منطقه امامزاده ابراهیم چیست؟

وضعیت آب و هوا برای اجرای موفق این برنامه اهمیت حیاتی دارد و لازم است دست کم یک تا سه روز قبل از سفر دوباره آب و هوا را بررسی کنید.

بدلیل ازدحام در روزهای تعطیل سعی کنید در روزهای وسط هفته برای خود برنامه ریزی کنید.

بهترین سفرنامه ها و گزارش برنامه های سفر به امامزاده ابراهیم کدام هستند؟

تاکنون گزارشی از این برنامه در امین مانا ثبت نشده است. شما می توانید گزارش خود را برای ما ارسال کنید.

 

با تبلیغ تور، اقامتگاه و سایر خدمات گردشگری خود در این صفحه بیشتر دیده شوید. آگهی سری اول رایگان است.
تماس با ما

خدمات مفید در این منطقه

آقای علیرضا حیدری راهنمای طبیعت گردی - گیلان و زنجان 09128422751

دریافت رایگان فایل GPS مسیر برنامه و مسیریابی روی گوشی حین سفر

اگر برنامه مسیریابی با قابلیت ساپورت فایلهای KML بر روی گوشی خود ندارید، اپلیکیشن MAPS.ME را نصب کنید. بهترین اپلیکیشن مسیریاب با نقشه آفلاین مسیریابی در سفر و طبیعت بدون نیاز به اینترنت

 

پرسشهای شما از سفر به این منطقه بلافاصله پاسخ داده می شود لطفا پایین همین صفحه پیام بگذارید و صرفا جهت سفارش طراحی اختصاصی برنامه یا آگهی، مستقیما تماس بگیرید.

 

برای ادامه سفر بهترین جاهای دیدنی اطراف امامزاده ابراهیم کجا هستند؟

 

پیمایش آب بر به قلعه رودخان
پیمایش آب بر به ماسوله
پیمایش ماسوله به ماسال
سفر به بندر انزلی
صعود به قله کوه تریشوم
سفر به رستم آباد و سلانسر
سفر به سیاهمزگی و آبشار دودوزن
سفر به شفت و دریاچه سقالکسار
سفر به صومعه سرا
سفر به فومن
سفر به قلعه رودخان
سفر به کوه روبار و لاسه سر
سفر به گشترودخان
سفر به للندیز و کوه کله قندی
سفر به ماسوله
سفر به رشت
سفر به سراوان

 

برای دیدن همه جاهای دیدنی استان گیلان، سفرها و صعودهای استان گیلان را ببینید.

 

برای دیدن سایر جاهای دیدنی ایران یکی از نزدیک ترین استانهای همسایه زیر را انتخاب کنید.

 

سفر به استان اردبیل
سفر به استان زنجان
سفر به استان قزوین
سفر به استان مازندران

به زودی منتشر می شود:

سفر به لاهیجان، سفر به لنگرود، سفر به کیاشهر، سفر به اسالم، سفر به تالش، سفر به پونل، سفر به دیلمان، سفر به لیسار، سفر به خطبه سرا، سفر به مریان و آق اولر، مسیر اسالم به خلخال، مسیر نئور به سوباتان، مسیر آق اولر به شکردشت، سفر به دره حسن دگرمانی، سفر به روستای شیله وشت، سفر به ییلاق شکردشت، سفر به ییلاق سوباتان، سفر به ییلاق قراگل، سفر به ییلاق برزویل، سفر به روستای ارده، سفر به برزه کوه، سفر به ییلاقات پونل، سفر به دشت دومن، سفر به روشنده، سفر به آبکنار، سفر به رودبار، سفر به لوشان، سفر به منجیل، سفر به پره سر، سفر به املش، سفر به رودسر، سفر به کلاچای، سفر به چابکسر، سفر به سرولات، سفر به دریاچه خشکه سرا، سفر به روستای جواهردشت، سفر به رحیم آباد، سفر به آبشار میلاش، سفر به بره سر، سفر به جیرنده، سفر به دریاچه ویستان، سفر به داماش، سفر به ملومه و بشکافته سنگ، سفر به خصیل دشت و چاکدشت، سفر به اطاقور، سفر به جنگل تابستان نشین، سفر به پارک جنگلی خرما، سفر به رانکوه، سفر به سیاهکل، سفر به هلودشت، سفر به آبشار لونک، سفر به آبشار ویسادار، سفر به آستانه اشرفیه، سفر به خشکبیجار، سفر به لشت نشا، سفر به کوچصفهان، سفر به حسن بکنده، سفر به جنگل گیسوم، سفر به جنگل صفرابسته، سفر به روستای کومله، سفر به تالاب چاف، سفر به جنگل سفیداب، سفر به تالاب سوستان، سفر به رضوانشهر، سفر به اشکورات، سفر به ییلاق اسبومار، سفر به چمخاله، صعود به قله بغروداغ، صعود به قله تیلار، صعود به قله ناتشکوه، صعود به قله درفک، صعود به قله سماموس

به راحتی برنامه سفر مطابق با علایق و نیازهای خود را پیدا کنید!

4 پاسخ

  1. سلام
    از تنها ترین شهرک چوبی جهان دیدن کنید،
    آب و هوای بسیار خنک
    ساختمان با معماری چوبی و خاص
    آبشار و رودخانه خروشان
    چشمه آب سرد
    و انواع غذاهای محلی گیلان
    #شهرک_چوبی_امام_زاده_ابراهیم
    #رستوران_سالار

  2. سلام
    مجتبی هستم
    در آلمان زندگی میکنم
    تو یکی از سفرهام به امام زاده ابراهیم این عکسو گرفتم
    خوشحال شدم دیدم شما این عکسو تو سایت خودتان گذاشتید
    الان هم چالوس هستم
    ان شاءالله امشب میرم امام زاده ابراهیم
    موفق باشید

    1. سلام
      خواهش می کنم آقای مجتبی
      عکس شما بسیار زیباست. این باعث افتخار من است
      و بسیار ممنون می شوم اگر باز هم عکسهای زیبای خود را در سفر به امامزاده ابراهیم یا نقاط دیگر برای من از طریق شماره واتساپ 09131181562 یا فرم زیر بفرستید
      فرم آپلود عکس(کلیک کنید)

  3. ما امروز ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ امامزاده ابراهیم شفت رفتیم اما جاده خوبی نداره خیلی چاله چوله داره کرایه خانه ها هم زیاده هیچ کدوم از مغازه داران به ما اجازه ندادند روبروی مغازه ی آن ها پارک کنیم حالا ۱۵ هزار تومان هم عوارض دادیم با این وضعیت جاده هاش ما که پیشنهاد نمی کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *