برای یافتن سفر بر اساس علایق و نیازهای خود

راهنمای سفر در ایران برای همه

گام به گام سفر به ماسال با فایل GPS

شما همیشه نیاز به راهنما یا خرید تور ندارید. با این برنامه ی دقیق، تورلیدر خود در سفر به ماسال باشید.

چرا باید به ماسال سفر کرد؟

 

– شهرت ماسال در ایران مرهون ییلاقات زیبای آن مانند اولسبلنگاه، خری دول، بیلگادول، دشته و… است و نباید ییلاقات ماسال را از دست داد.

– مناطق روستایی زیبایی مانند طاسکوه، توت نسا و چسلی با جذابیتهای گردشگری فراوان از جمله نوع پراکندگی کلبه ها در نزدیکی ماسال قرار دارند.

– برخی از بقعه های متبرکه و امامزاده های معروف تالش مانند امامزاده رضا علی و پیرعلی شالما، امامزاده هاشم چسلی و … در نزدیکی ماسال قرار دارند.

– روستای چسلی در منطقه ماسال در انتهای مسیر زیبای ماسوله به ماسال قرار دارد و یکی از بهترین برنامه های طبیعت گردی چند روزه است.

 

 

آنچه پیش از تصمیم سفر به ماسال باید حتما بدانید

ماسال کجاست؟

ماسال شهری در جنوب غربی گیلان و نزدیک به فومن و صومعه سرا است. ماسال دارای روستاها، جنگلها و ییلاقات با شهرت زیاد در سطح ایران است.

محبوبیت گردشگری ماسال در چیست؟

ییلاقات ماسال به ویژه روستای اولسبلنگاه و خری دول – روستا و جنگل چسلی – روستای طاسکوه

بهترین جاهای دیدنی ماسال کجاست؟

روستای اولسبلنگاه – روستای چسلی – روستای طاسکوه – آبشار توت نسا

نوع برنامه سفر به ماسال چیست؟

این یک برنامه طبیعت گردی و روستاگردی است.

درجه سختی سفر به ماسال چقدر است؟

آسان تا متوسط و مناسب برای افراد با کمترین توانایی جسمانی تا افراد آماده برای پیمایش در طبیعت از کمتر از یک کیلومتر تا 6 کیلومتر در مسیرهای هموار مانند جاده خاکی تا مسیرهای ناهموار طبیعت مانند پاکوب و مسیرهای جنگلی و…

فاصله رشت تا ماسال با ماشین چقدر است؟

فاصله زمانی رشت تا ماسال با ماشین سواری یک ساعت است. این مسیر تقریبا 52 کیلومتر است.

فاصله زمانی ماسال تا ییلاقات ماسال با ماشین سواری و از طریق جاده آسفالت کمتر از یک ساعت است. برای این مسیر 20 تا 35 کیلومتر را باید طی کنید.

مسیر جاده دسترسی و راههای رفتن به ماسال چطور است؟

بهترین راه رفتن به ماسال و ییلاقات ماسال از رشت جاده فومن به تالش است. بعد از صومعه سرا در سمت چپ وارد جاده فرعی ماسال شوید. جاده آسفالت و مناسبی بعد از ماسال به سمت ییلاقات از جمله اولسبلنگاه ادامه پیدا می کند.

بهترین زمان و فصل سفر به ماسال چه موقع است؟

آب و هوای ییلاقات ماسال و ارتفاعات منطقه خنک و در زمستان برفگیر است به همین دلیل زمستان زمان مناسبی برای این برنامه نیست مگر اینکه به شهر ماسال و روستاهای اطرافش اکتفا کنید. سفر به ییلاقات ماسال در تابستان عالی و دلچسب است اما در مناطق کم ارتفاع ابتدای این مسیر مانند طاسکوه و چسلی احتمال شرجی بودن هوا در برخی روزهای تابستان بالاست و طبیعت گردی را طاقت فرسا می کند. فصول معتدل شامل نیمه دوم بهار و اوایل پاییز به شرط عدم بارندگی بهترین زمان برای لذت بردن از تمام نقاط و جاذبه های مسیر گردشگری ماسال است زیرا می توانید از مناطق کم ارتفاع و مرتفع همزمان لذت ببرید. بهار معمولا بارش کمتری به نسبت پاییز در این منطقه دارد اما شرایط پیش بینی نشده را باید قبل از برنامه در نظر گرفت. در مجموع معمولا اردیبهشت و خرداد در بهار و شهریور تا مهر بهترین زمان برای برنامه است.

اولاسبلنگاه, Olasabelangah
اولاسبلنگاه, Olasabelangah

 

آنچه برای برنامه ریزی اولیه و کلی سفر به ماسال باید بدانید

بهترین رستوران های ماسال کجاست؟

متاسفانه مناطق روستایی و جاده ییلاقات ماسال مانند بسیاری از مناطق بومی و کم جمعیت رستوران کلاسیک دارای سابقه و اعتبار کافی در حد تایید سایتهای بین المللی مانند تریپ ادوایزر و لونلی پلنت ندارد. رستوران های متعدد مسیر ماسال به ییلاقات حتی امتیاز خوبی از کاربران گوگل نیز دریافت نکرده اند. بنابراین بهترین پیشنهاد، استفاده از غذای خانگی یا رستوران های محلی و خرید به شرط بررسی حضوری است. با این وجود در روستاهای ییلاقی مانند نمنمه پشت، دشته و بخصوص خانه بند، کبابی و کافه های محقر اما خوب و با سابقه وجود دارند که معمولا از دامهای بومی استفاده می نمایند به همین دلیل قابل اعتماد هستند.

در شهر ماسال نیز چندین رستوران وجود دارند که تبلیغات اینترنتی برخی از آنها همه جا را پر کرده است اما برنامه های سفر امین مانا غیر انتفاعی هستند. متاسفانه در میان رستوران های شهر ماسال هیچ رستورانی توسط تریپ ادوایزر یا لونلی پلنت تایید نشده است. با این حال رستوران خزر در خیابان انقلاب در میان رستوران های داخل شهر ماسال امتیاز بسیار بالاتری از کاربران مردمی گوگل و مشتریان دریافت کرده است.

بهترین جا و مکان برای چادر زدن یا محل اقامت در ماسال کجاست؟

برای محل اقامت، امکان چادر زدن و کمپینگ در پارک ساحلی ماسال همیشه فراهم است و امکانات اولیه مانند سرویس بهداشتی و آب آشامیدنی نیز وجود دارد. اما کمپینگ یا کرایه کلبه در مسیر جاده ییلاقات ماسال و بخصوص ییلاقات خاطره ای فراموش ناشدنی خواهد بود.

علاوه بر هتل ها و مهمان پذیرهای ماسال و جاده ییلاقات امکان کرایه سوئیت، آپارتمان و خانه محلی با کیفیت و قیمتهای مناسب نیز مانند سایر شهرهای شمالی از طرق مختلف در این مسیر فراهم است. بنابراین از معرفی محل های اقامت در برنامه صرف نظر کرده ایم.

وسایل و لوازم ضروری برای سفر به ماسال چیست؟

کوله پشتی مناسب طبیعت گردی، کفش پیاده روی و طبیعت گردی راحت یا ساقدار با آج مناسب در کف، عینک آفتابی و کلاه نقاب دار برای روزهای آفتابی ، لباس گرم برای فصول سرد ، دوربین عکاسی ، دارو و لوازم شخصی ، بطری آب، میوه، غذا و تننقلات، وسایل لازم برای پیمایش در طبیعت، چادر و کلیه لوازم مخصوص کمپ و شبمانی

یک پکیج ویژه و بهترین برنامه پیشنهادی امین مانا برای این سفر

با برنامه امین مانا در سفر به ماسال چه جاذبه ها و مسیرهایی را می توانید ببینید؟ 

شهر ماسال – شنبه بازار ماسال – پارک ساحلی ماسال – جاده بام سبز ماسال – بام سبز ماسال – روستای تاسکوه – آبگیرهای تاسکوه – روستای سیادول – مرداب سیادول – زیارتگاه سید ابوالقاسم – روستای سراکه – روستای گنذر – روستای توت نسا – مسیر آبشار توت نسا – آبشار توت نسا – امامزاده رضاعلی و پیرعلی – روستای شالما – روستای چسلی – آبشار چسلی – امامزاده هاشم چسلی – استخرهای پرورش ماهی چسلی – رودخانه و جنگل چسلی – روستای خروم – روستای سلیم آباد – رودخانه ماسال

چرا این برنامه بهترین برنامه ریزی برای ماسال و حتی ارزان ترین تور ماسال است؟

برای طراحی و ارائه این برنامه، از منابع متعدد و معتبر مانند سایت سازمان نقشه برداری، لونلی پلنت، تریپ ادوایزر و دهها تراک GPS از سایتهایی مانند Wikiloc استفاده شده است.

جاذبه های گردشگری هر منطقه و مسیرهای دارای جذابیت بیشتر برای پیاده روی در شهر، روستا و یا طبیعت، تعیین شده اند. همراه با تراک GPS(قابل استفاده روی گوشی)، یک برنامه ی دقیق که دارای زمان بندی و اولویت بندی جاذبه ها است در دسترس شماست. بنابراین، زمان را تلف نمی کنید و مجری یک تور خوب و ارزان برای خود خواهید بود. برای اطلاع بیشتر از چگونگی طراحی مسیر سفر در این سایت درباره aminmana را ببینید.

بر اساس نیازها، شرایط و فرصتی که دارید، ما حتی می توانیم برنامه ی سفر دلخواه شما را با برنامه ریزی سفارشی نیز آماده کنیم و یک برنامه، جدول، نقشه و فایل GPS اختصاصی تهیه نماییم تا بتوانید سفر خود را بی نقص انجام دهید. برنامه ریزی اختصاصی سفر را ببینید.

بهترین برنامه سفر به ماسال چند روزه است؟

مناطق جنگلی و روستاهای کم ارتفاع ماسال مانند تاسکوه، توت نسا، شالما، چسلی و مسیر کنار رودخانه بویژه در فصول معتدل به قدری جذاب هستند که دست کم یک تا دو روز زمان نیاز دارند. برنامه امین مانا نیز یک برنامه دو روزه است اما بر حسب فرصت و سلایق مختلف این برنامه برای سفر یک روزه و حتی بیشتر از دو روز نیز انعطاف پذیر است.ییلاقات ماسال نیز در ایران دارای شهرت هستند. وسعت ییلاقات ماسال و تنوع مسیرهای طبیعت گردی ان در حدی است که بطور جداگانه در سفر به اولسبلنگاه و ییلاقات ماسال معرفی شده اند. اگر قصد دیدن جاذبه ها و مسیرهای مناطق ییلاقی ماسال را نیز داشته باشید حتی می توانید یک هفته یا بیشتر در ماسال و ییلاقات آن بمانید و لذت ببرید.

بهترین برنامه ریزی سفر به ماسال برای مسیرها و مکان های دیدنی چیست؟

ماسال و جاده ییلاقات ماسال یکی از مقاصد اصلی طبیعت گردی گیلان است و نیاز به اختصاص زمان کافی دارد. با این حال اگر در حال عبور از ماسال هستید و فرصت بسیار محدودی دارید می توانید دست کم در ابتدای جاده از رودخانه خالکایی ماسال و جنگلهای حاشیه رودخانه دیدن کنید. پیک نیک در این منطقه بسیار جذاب است. همچنین می توانید از بازار محلی ماسال و بام ماسال که دارای جاده آسفالت است و مناظر خوبی از ماسال دارد نیز دیدن کنید. به این شکل حتی با سفر نیم روزه نیز احتمالا بتوانید یک سفر خوب به ماسال داشته باشید.

اگر فرصت کافی برای سفر یک روزه به ماسال دارید، طاسکوه را از دست ندهید. تاسکوه یا طاسکوه یکی از مناطق روستایی معروف و زیبای گیلان است که کلبه های پراکنده و آبگیرهای آن زیباست. سیادول نیز با فضای مشابهی نزدیک به طاسکوه است. اگر علاقه به بافت های روستایی دارید می توانید حتی نیم روز یا بیشتر به آنها اختصاص دهید.

برای سفر دو روزه به ماسال، بهتر است یک روز کامل را نیز به ییلاقات ماسال اختصاص دهید اما اگر در فصول سرد یا معتدل قرار دارید طبیعت گردی در مناطق کم ارتفاع نزدیک به ماسال جذابیت بیشتری دارد زیرا ییلاقات بسیار سرد هستند. بر این اساس برای روز دوم سفر به ماسال می توانید روستای شالما و امامزاده پیرعلی و رضاعلی در روستای شالما را ببینید. روستای چسلی در نزدیکی شالما نیز دارای رودخانه و جنگل زیبایی است. همچنین آبشار توت نسا در نزدیکی روستای توت نسا نیز برای کسانی که آمادگی پیاده روی در شیبهای جنگلی دارند توصیه می شود. شالما و چسلی نیم روز و ابشار توت نسا نیز نیم روز زمان نیاز دارند.

در سفر سه روزه به ماسال می توانید از فشردگی برنامه خود بکاهید. مناطق روستایی زیبای دیگری چون سراکه نیز نزدیک به ماسال قرار دارند و موقعیت انها در نقشه مشخص شده است. می توانید خانه ای کرایه کنید و چند روزی در طبیعت استراحت نمایید. طاسکوه و چسلی هر کدام بیش از نیم روز قابلیت گردشگری و طبیعت گردی دارند. بر این اساس می توانید سه روز یا بیشتر نیز در ماسال صرف کنید.

اولاسبلنگاه, Olasabelangah
اولاسبلنگاه, Olasabelangah

نقشه مسیر

به ترتیب حروف لاتین و طبق جدول، برنامه را شروع و اجرا کنید.

 

حضور در برنامه های طبیعت گردی و کوهنوردی نیازمند داشتن تجربه، دانش و مربی متخصص است.
امین مانا مسئولیتی در قبال حوادث ناشی از عدم رعایت ایمنی ندارد و مسیریابی دقیق برای جلوگیری از حوادث یا اتلاف زمان و کمک به تورلیدرها و عموم مردم تنها هدف ماست. 

برنامه سفر به ترتیب نقاط از شروع تا پایان

بر اساس فرصت، سلیقه و شرایطی که دارید می توانید هر جاذبه یا مسیری را از برنامه خود حذف کنید.

 

شروع کنید از

A,B- پارک ساحلی و یا شنبه بازار ماسال

با وسیله نقلیه (ناچیز) بروید به

C- ایستگاه تاکسی ییلاقات ماسال

با وسیله نقلیه (1.7 کیلومتر) بروید به

D- ابتدای مسیر بام سبز ماسال

با وسیله نقلیه (1 تا 3.5 کیلومتر) بروید به

E- ابتدای مسیر روستای طاسکوه

با وسیله نقلیه (300 متر) بروید به

F- ابتدای مسیر روستای سیادول و مرداب

با وسیله نقلیه (2 کیلومتر) بروید به

G- ابتدای مسیر روستای سراکه و زیارتگاه سید ابوالقاسم

با وسیله نقلیه (1.7 کیلومتر) بروید به

H,I- روستای گنذر و ابتدای مسیر روستای توت نسا و آبشار توت نسا

با وسیله نقلیه (2.5 کیلومتر) بروید به

K- روستای شالما و ابتدای مسیر روستا و رودخانه چسلی

با وسیله نقلیه (1.5 کیلومتر) بروید به

L- ابتدای مسیر سلیم آباد

 

این برنامه، نقشه و فایل GPS(ثبت شده در گوگل)، یک پکیج ویژه و پیش نویس اجرای تور ماسال برای یک تورلیدر است. استفاده از این اطلاعات در سایتهای گردشگری بدون پیوند مطلب به امین مانا یا ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.

نکات مهم و کلیدی حین گردش در این مسیر از شروع تا پایان

 

شروع کنید از پارک ساحلی ماسال ( طبق جدول و فایل تراک جی پی اس GPS مسیریابی )

– مهمترین جاذبه ماسال، روستاها، ییلاقات و طبیعت است. با این حال قبل از خروج از شهر ماسال، می توانید از پارک ساحلی که در کنار رودخانه واقع است و محل خوبی برای چادر زدن و اقامت شبانه نیز می باشد، دیدن کنید. شنبه بازار ماسال نیز یکی از بهترین بازارچه های هفتگی گیلان است که محل خوبی برای آشنایی با فرهنگ کسب و کار و دیدن محصولات بومی و محلی کشاورزان و دامداران گیلانی است. پس از دیدن این دو جاذبه، ایستگاه تاکسی ییلاقات ماسال که در مرکز شهر ماسال و نزدیک به شنبه بازار قرار دارد، بهترین محل برای کرایه وسیله نقلیه برای سفر به مناطق مختلف حومه و ییلاقات ماسال است.

– در مسیر جاده به سمت ییلاقات، جاذبه های فراوانی وجود دارند به طوری که سفر به ماسال در کنار سفر به ییلاقات ماسال و سفر به غار آویشو و سفر به اسب ریسه که همگی در یک منطقه هستند می تواند بیش از 8 روز به طول انجامد. می توانید برخی از این جاذبه ها یا همه آنها را برحسب فرصت و علاقه ای که دارید ببینید اما شاخص ترین جاذبه ها و مسیرهای نزدیک به ماسال به ترتیب مکانی در این برنامه معرفی می شوند.

– جاده بام ماسال، اولین جاذبه ای است که به آن می رسید. ابتدای مسیر جاده بام ماسال و مسیر بیش از 3 کیلومتری آن که در نهایت به جاده ماسال به شاندرمن منتهی می شود در نقشه مشخص شده اند. در بلندترین نقطه ی این جاده، بیش از 120 متر نسبت به مرکز شهر ماسال ارتفاع دارید و نمای زیبایی از شهر ماسال را می بینید. بام سبز ماسال، محل تفریح بسیاری از اهالی ماسال است و شهرداری ماسال برنامه هایی برای تجهیز و اختصاص امکانات برای آن دارد.

– جاده ییلاقات در بخش عمده ای از مسیر تا قبل از روستای شالما در امتداد رودخانه معروف خالکایی قرار دارد. جنگل در بیشتر قسمتها، رودخانه را احاطه کرده است و می توانید در محلهای مناسب در طول مسیر بساط پیک نیک را بگسترانید.

– روستای طاسکوه یا تاسکوه از توابع ماسال، دارای شهرت گردشگری زیادی است. خانه های پراکنده و چندین محله روستایی در طاسکوه وجود دارد. چند آبگیر زیبا و مرغابی هایی که در آنها شنا می کنند را نباید از دست دهید. در طاسکوه می توانید خانه کرایه کنید و روزها یا شبها در محله ها قدم بزنید و فضای آرامش بخش و بومی آن را از نزدیک ببینید. تاسکوه مرز مشترک جنگل و مزارع است و مملو از کادرهای عکاسی است. مسیرهای مختلف در تاسکوه در نقشه علامت گذاری شده اند و از دو نقطه می توانید از جاده اصلی وارد محلات شوید و تا اخرین خانه ها نزدیک به جنگل جلو بروید. یک سفرنامه خوب از سفر مهسا نژادحسینیان به تاسکوه را ببینید.

– سیادول نیز روستایی زیبا در نزدیکی طاسکوه اما سمت چپ جاده اصلی است. سیادول بسیار به جنگل نزدیک است و کافی است 700 متر از جاده اصلی فاصله بگیرید تا با پارک ماشین و حدود 300متر پیاده روی به مردابی در حاشیه جنگل سیادول برسید.

– به مسیر خود در جاده اصلی ادامه دهید. در صورت داشتن فرصت می توانید از زیارتگاه سید ابوالقاسم و مسیر روستای سراکه دیدن کنید. روستای گنذر و روستای گرمه خونی در مسیر جاده هستند.

آبشار توت نسا, Tutnesa Waterfall
آبشار توت نسا, Tutnesa Waterfall

– روستای توت نسا در دره ای جنگلی و نزدیک به جاده اصلی قرار دارد. می توانید با ورود به جاده فرعی از دیدن کلبه های روستایی و زندگی بومی مردم در روستای توت نسا لذت ببرید. آبشار توت نسا که نام دیگر آن آبشار آرمان کوه است در نزدیکی روستای توت نسا قرار دارد و یکی از جاذبه های ماسال است. مسیر آبشار توت نسا در قسمت انتهایی فاقد پاکوب و دارای کمی شیب است به همین دلیل به افراد دارای تجربه کم طبیعت گردی توصیه نمی شود. دو مسیر مجزا در این قسمت نشانه گذاری شده است. برای دیدن آبشار که در دل جنگل قرار دارد باید 2 کیلومتر با ماشین از جاده اصلی طی نمایید تا به نقطه شروع پیاده روی برسید. رفت و برگشت آبشار نیز مجموعا 4 کیلومتر پیاده روی و 230 متر افزایش ارتفاع نیاز دارد. در میانه ی مسیر امکان کمپینگ نیز وجود دارد. از آقای جلال شاه نظری برای معرفی مسیر آبشار توت نسا به امین مانا سپاسگزاریم.

– به جاده اصلی بازگردید و مسیر را ادامه دهید. در نهایت به روستای بزرگتری به نام شالما می رسید. امامزاده رضا علی و پیرعلی در روستای شالما اهمیت مذهبی و گردشگری فراوانی دارد و مورد احترام اهالی است. می توانید از آن نیز دیدن کنید. از کنار امامزاده، جاده فرعی آسفالتی به سمت روستای معروف چسلی می رود. فاصله شالما تا روستای چسلی تنها 2.5 کیلومتر و تا انتهای جاده در دل جنگل حدود 5.5 کیلومتر است.

امامزاده پیرعلی شالما, Emamzadeh Pirali Shalma
امامزاده پیرعلی شالما, Emamzadeh Pirali Shalma

– روستای چسلی یکی از زیباترین روستاهای منطقه ماسال است و کوهنوردان زیادی با پیمایش ماسوله به ماسال به سمت آن می آیند. بنابراین بهتر است از چسلی نیز دیدن کنید. بقعه امامزاده هاشم در روستای چسلی دارای قدمت قاجاری است و آبشار چسلی که در نزدیکی روستا و کنار جاده قرار دارد نیز علیرغم کوچک  بودن، دیدنی است. آبشار چسلی به رودخانه چسلی می ریزد. رودخانه چسلی دارای حوضچه های پرورش ماهی نیز هست.

آبشار چسلی, Chesli Waterfall
آبشار چسلی, Chesli Waterfall

– پس از دیدن روستای چسلی به مسیر خود در جاده اصلی ادامه دهید. آخرین جاذبه این برنامه سلیم آباد و جنگل حاشیه رودخانه ماسال است. ادامه مسیر جاده اصلی به سمت ییلاقات ماسال و اولسبلنگاه می رود و ارتفاع زیادی نسبت به مناطق کف دره پیدا می کند. اگر فرصت کافی برای ادامه برنامه دارید سفر به اولسبلنگاه و ییلاقات ماسال را ببینید در غیر اینصورت به برنامه خود پایان دهید و به ماسال بازگردید.

اطلاعات و سایر نکات مهم سفر به ماسال چیست؟

وضعیت آب و هوا برای اجرای موفق این برنامه اهمیت حیاتی دارد و لازم است دست کم یک تا سه روز قبل از سفر دوباره آب و هوا را بررسی کنید.

بدلیل ازدحام در روزهای تعطیل سعی کنید در روزهای عادی برای سفر خود برنامه ریزی کنید.

بهترین سفرنامه ها و گزارش برنامه های ماسال کدام هستند؟

تاکنون گزارشی از این برنامه در امین مانا ثبت نشده است. شما می توانید گزارش خود را برای ما ارسال کنید.

 

با تبلیغ تور، اقامتگاه و سایر خدمات گردشگری خود در این صفحه بیشتر دیده شوید. آگهی سری اول رایگان است.
تماس با ما

خدمات مفید در این منطقه

آقای عیسی پور راننده تاکسی - ماسال و اولسبلنگاه 09112843483
آقای یعقوبی راننده تاکسی - ماسال و اولسبلنگاه 09124600140

دریافت رایگان فایل GPS مسیر برنامه و مسیریابی روی گوشی حین سفر

اگر برنامه مسیریابی با قابلیت ساپورت فایلهای KML بر روی گوشی خود ندارید، اپلیکیشن MAPS.ME را نصب کنید. بهترین اپلیکیشن مسیریاب با نقشه آفلاین مسیریابی در سفر و طبیعت بدون نیاز به اینترنت

 

پرسشهای شما از سفر به این منطقه بلافاصله پاسخ داده می شود لطفا پایین همین صفحه پیام بگذارید و صرفا جهت سفارش طراحی اختصاصی برنامه یا آگهی، مستقیما تماس بگیرید.

 

برای ادامه سفر بهترین جاهای دیدنی اطراف ماسال کجا هستند؟

 

پیمایش ماسوله به ماسال
سفر به بندر انزلی
سفر به اولسبلنگاه و ییلاقات ماسال
سفر به غار آویشو و مسیر دوچرخه سواری اولسبلنگاه به شاندرمن
سفر به اسب ریسه و آبشار خون
سفر به دشت النزه
صعود به قله کوه تریشوم
صعود به قله کوه شاه معلم
سفر به شاندرمن
سفر به صومعه سرا
سفر به فومن
سفر به کوه روبار و لاسه سر
سفر به للندیز و کوه کله قندی
سفر به ماسوله
سفر به رشت

 

برای دیدن همه جاهای دیدنی استان گیلان، سفرها و صعودهای استان گیلان را ببینید.

 

برای دیدن سایر جاهای دیدنی ایران یکی از نزدیک ترین استانهای همسایه زیر را انتخاب کنید.

 

سفر به استان اردبیل
سفر به استان زنجان
سفر به استان قزوین
سفر به استان مازندران

به زودی منتشر می شود:

سفر به لاهیجان، سفر به لنگرود، سفر به کیاشهر، سفر به اسالم، سفر به تالش، سفر به پونل، سفر به دیلمان، سفر به لیسار، سفر به خطبه سرا، سفر به مریان و آق اولر، مسیر اسالم به خلخال، مسیر نئور به سوباتان، مسیر آق اولر به شکردشت، سفر به دره حسن دگرمانی، سفر به روستای شیله وشت، سفر به ییلاق شکردشت، سفر به ییلاق سوباتان، سفر به ییلاق قراگل، سفر به ییلاق برزویل، سفر به روستای ارده، سفر به برزه کوه، سفر به ییلاقات پونل، سفر به دشت دومن، سفر به روشنده، سفر به آبکنار، سفر به رودبار، سفر به لوشان، سفر به منجیل، سفر به پره سر، سفر به املش، سفر به رودسر، سفر به کلاچای، سفر به چابکسر، سفر به سرولات، سفر به دریاچه خشکه سرا، سفر به روستای جواهردشت، سفر به رحیم آباد، سفر به آبشار میلاش، سفر به بره سر، سفر به جیرنده، سفر به دریاچه ویستان، سفر به داماش، سفر به ملومه و بشکافته سنگ، سفر به خصیل دشت و چاکدشت، سفر به اطاقور، سفر به جنگل تابستان نشین، سفر به پارک جنگلی خرما، سفر به رانکوه، سفر به سیاهکل، سفر به هلودشت، سفر به آبشار لونک، سفر به آبشار ویسادار، سفر به آستانه اشرفیه، سفر به خشکبیجار، سفر به لشت نشا، سفر به کوچصفهان، سفر به حسن بکنده، سفر به جنگل گیسوم، سفر به جنگل صفرابسته، سفر به روستای کومله، سفر به تالاب چاف، سفر به جنگل سفیداب، سفر به تالاب سوستان، سفر به رضوانشهر، سفر به اشکورات، سفر به ییلاق اسبومار، سفر به چمخاله، صعود به قله بغروداغ، صعود به قله تیلار، صعود به قله ناتشکوه، صعود به قله درفک، صعود به قله سماموس

به راحتی برنامه سفر مطابق با علایق و نیازهای خود را پیدا کنید!

10 پاسخ

  1. سلام
    من امروز با سایت عالی و سرشار از اطلاعاتتون آشنا شدم و لازمه که بابت داشتن چنین سایتی بهتون تبریک بگم.
    برای باز کردن فایلهای gps با برنامه maps.me نیاز به راهنمایی دارم.
    حقیقتش نمیدونم چطور فایلهارو باید لود کنم
    اگر میشه راهنمایی کنید

    1. سلام
      بسیار خوشحالم از اینکه این سایت برای شما مفید بوده است
      در حقیقت همین پیام پر انرژی شما و دیگر دوستان هست که برای من انگیزه ی ادامه تولید محتوا را ایجاد می کند. طراحی هر سفر بین 4 تا 5 روز کاری وقت نیاز دارد و امیدوارم بتوانم انگیزه هام را حفظ کنم و تا دو یا سه سال آینده تعداد سفر ها را به حدود 300 سفر برسانم
      برای پاسخ درخور به شما یک مقاله کامل برای نحوه کار با اپلیکیشن MAPS.ME نوشتم که می توانید در لینک زیر آن را ببینید. امیدوارم مفید باشد و اگر باز هم سوالی بود در خدمتم.
      https://aminmana.com/maps-me/

      1. سپاس از توضیحات کامل و کاربردیتون
        در راهی که پیش گرفته اید مانا و پیروز باشید

  2. عرض سلام و ادب و ممنون از اطلاعات دقیق و کامل شما
    بنده فایل مسیر را دانلود کردم و بسیار ممنونم از شما،
    در خصوص پیمایش مسیر از روستای سیاهدول سوال داشتم:
    جای پارک ماشین امن هست؟
    چشمه در این فصل آب دارد یا خیر؟

    1. درود و سپاس
      روستای سیاهدول روستای امنی هست البته همیشه باید جوانب احتیاط را رعایت نمود
      آب از داخل روستا باید تهیه کنید چون مرداب سیاهدول محل مناسبی برای آشامیدن نیست
      ضمنا بهترین زمان برای دیدن این مرداب فصول معتدل مثل اوایل بهار و نیمه پاییز هست و در تابستان چه از نظر مقدار آب مرداب چه از نظر شرجی بودن هوا، زمان مناسبی برای دیدن اون نیست

    1. خیر
      چون پر از بیشه و جنگل هست و زمین صاف مناسب نداره
      بهتر هست این مرداب که بسیار کوچک هست را بعد از دیدن روستا ببینید و برگردید و به سفر خود در جاده ماسال ادامه دهید.

  3. سلام وقتتون بخیر ،، خیلی مطالب مفیدی بود ازتون ممنونم ، فقط سوالی که داشتم اینه که جاده ش چطوریه ؟ و آیا مسیر همواری تا ییلاق اولسبلانگا وجود داره که بشه به راحتی با ماشین دنا رفت ؟

    1. سلام. خواهش میکنم. بله جاده آسفالت خوبی تا ییلاقات ماسال از جمله اولسبلنگاه وجود دارد. در همین صفحه لینک سفر به اولسبلنگاه هم هست و جزئیات کاملی از اون را گذاشتم. حتما ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *