برای یافتن سفر بر اساس علایق و نیازهای خود

راهنمای سفر در ایران برای همه

گام به گام پیمایش ماسوله به ماسال با فایل GPS

شما همیشه نیاز به راهنما یا خرید تور ندارید. با این برنامه ی دقیق، تورلیدر خود در پیمایش ماسوله به ماسال باشید.

چرا باید مسیر ماسوله به ماسال را پیمایش کرد؟

 

– ماسوله و ماسال هر یک به تنهایی از برترین مقاصد گردشگری گیلان هستند و پیمایش مسیر بین آنها برای هر طبیعت گردی می تواند جذاب باشد.

– دسترسی به ابتدای مسیر پیمایش از سمت ماسوله با وجود خاکی بودن جاده حتی با ماشین های سواری به سادگی امکان پذیر است.

– بخشی از مسیر پیمایش ماسوله به ماسال از روی خط الراسی مابین قلل شاه معلم و تریشوم عبور می کند که بسیار زیباست و از دو سو مناظر جنگلهای ماسال و ماسوله و دریای ابری بی نظیر را به هر طبیعت گردی هدیه می کند.

– مسیر پیماشی ماسوله به ماسال با ترکیبی از جنگل و ییلاق و چمنزار و سایر جلوه های طبیعی، یکی از 10 مسیر برتر پیمایشی ایران است.

– ییلاق های میانه ی مسیر ماسوله به ماسال از نظر سطح، وجود چشمه و مناظر برای کمپ شبمانی بسیار عالی و مناسب هستند.

– روستای چسلی در انتهای مسیر پیمایشی ماسوله به ماسال با وجود کلبه های پراکنده روستایی، آبشار، رودخانه، امامزاده و سایر جاذبه هایش، یکی از مقاصد گردشگری محسوب می شود.

 

آنچه پیش از تصمیم به پیمایش ماسوله به ماسال باید حتما بدانید

ماسوله و ماسال کجا هستند؟

ماسوله، زیباترین روستای پلکانی گیلان و ایران با شهرت جهانی است که از طریق یک جاده آسفالت به شهر فومن دسترسی دارد.

ماسال، شهری در میانه جاده فومن به تالش است و ییلاقات آن که دارای جاده آسفالت مناسب هستند نیز در سراسر ایران دارای شهرت است.

محبوبیت مسیر ماسوله به ماسال در چیست؟

مسیر پیمایشی ماسوله به ماسال به نسبت مسیرهای مشابه اطراف ماسوله سختی کمتری دارد اما در عین حال به ویژه از نظر دریای ابر و مناظر طبیعت بسیار زیباست همچنین از دامنه های کوه شاه معلم عبور می کند به همین دلیل یکی از محبوب ترین مسیرهای پیمایشی ایران است.

بهترین جاهای دیدنی مسیر ماسوله به ماسال کجاست؟

روستای ماسوله، دامنه های کوه شاه معلم، ییلاقات چسلی و روستای چسلی

نوع برنامه پیمایش ماسوله به ماسال چیست؟

این یک برنامه طبیعت گردی حرفه ای است که افراد نیاز دارند چادر، کیسه خواب و لوازم شبمانی در میانه مسیر را در کوله پشتی سنگین خود حمل کنند.

درجه سختی پیمایش ماسوله به ماسال چقدر است؟

سخت و مناسب تنها برای افراد با توانایی پیاده روی های طولانی دست کم 25 کیلومتر و آمادگی حمل کوله پشتی سنگین برای افزایش حدود 500 متر و کاهش ارتفاع بیش از 2000 متر در مسیرهای ناهموار طبیعت به صورت پاکوب. شیب مسیر در برخی قسمتها نزدیک به روستای چسلی زیاد است و در مواقع بارندگی مسیر سختی می باشد.

فاصله فومن تا ماسوله و ماسال تا روستای چسلی در پایان مسیر پیمایش با ماشین چقدر است؟

فاصله زمانی فومن تا روستای ماسوله با ماشین سواری و از طریق جاده آسفالت کمتر از 45 دقیقه است. برای این مسیر تقریبا 32 کیلومتر را باید طی کنید. ضمنا برای طی نمودن جاده خاکی تا خارند در ابتدای مسیر پیمایش باید از جاده ماسوله به جلال آباد استفاده کنید و 8 کیلومتر از این جاده را در زمانی در حدود کمتر از 10 دقیقه خواهید پیمود.

فاصله زمانی ماسال تا روستای چسلی در انتهای مسیر پیمایش با ماشین سواری و از طریق جاده آسفالت حدودا 25 دقیقه است. برای این مسیر تقریبا 14 کیلومتر را باید طی کنید.

مسیر جاده دسترسی و راههای رفتن به ماسوله و ماسال چطور است؟

جاده دسترسی و تنها راه رفتن به ماسوله و همچنین چسلی، به ترتیب از طریق شهرهای فومن و ماسال است. هر دو جاده آسفالت هستند و در انتهای مسیر خود در ماسوله و چسلی بن بست می باشند زیرا ادامه جاده ها خاکی است.

از ماسوله می توان با ماشین سواری تا خارند در ابتدای مسیر پیمایش جلو آمد اما جاده خاکی بعد از روستای چسلی به سمت ارتفاعات جنگلی، بی کیفیت و غیر قابل تردد برای سواری است.

بهترین زمان و فصل پیمایش ماسوله به ماسال چه موقع است؟

آب و هوای ییلاقات ماسوله و ارتفاعات ابتدای مسیر پیمایش خنک و در زمستان برفگیر است به همین دلیل زمستان زمان مناسبی برای این برنامه نیست. پیمایش مسیر در تابستان خوب و قابل قبول است اما احتمال شرجی بودن هوا در برخی روزهای تابستان و لزوم حمل کوله سنگین در انتهای برنامه و نزدیک به چسلی که ارتفاع کمتری دارد می تواند برنامه را کمی طاقت فرسا کند بنابراین در تابستان نیز آب و هوا را بررسی کنید. فصول معتدل شامل بهار و اوایل پاییز به شرط عدم بارندگی بهترین زمان برای پیمایش ماسوله به ماسال  محسوب می شوند. بهار معمولا بارش کمتری به نسبت پاییز در این منطقه دارد اما شرایط پیش بینی نشده را باید قبل از برنامه در نظر گرفت. در مجموع معمولا اردیبهشت و خرداد در بهار و شهریور تا اوایل آبان بهترین زمان برای برنامه است. در صورت وجود بارش مسیر بسیار گل آلود و لغزنده می شود.

ماسال, Masal
ییلاقات ماسال
Masal

 

آنچه برای برنامه ریزی اولیه و کلی پیمایش ماسوله به ماسال باید بدانید

بهترین رستوران های منطقه ماسوله و ماسال کجاست؟

بدیهی است در روستاهایی مانند چسلی و طبیعت بکر منطقه امکانات قابل توجهی برای پذیرایی وجود ندارد. بنابراین بهترین پیشنهاد، استفاده از غذای خانگی حین پیمایش مسیر است. در ماسوله چندین رستوران وجود دارند که تبلیغات اینترنتی برخی از آنها همه جا را پر کرده است اما برنامه های سفر امین مانا غیر انتفاعی هستند. متاسفانه در میان رستوران های ماسوله هیچ رستورانی توسط تریپ ادوایزر یا لونلی پلنت تایید نشده اند. توریستی و شلوغ بودن روستا نیز باعث افت کیفیت رستوران ها بخصوص رستورانهای جاده فومن به ماسوله شده است. با این وجود در داخل روستای ماسوله، دو رستوران برادران روحی و رستوران بامداد بیشترین امتیاز را از کاربران گوگل و مشتریان دریافت کرده اند بنابراین در این بخش معرفی شده اند و به عنوان بهترین گزینه های قابل قبول در ماسوله توصیه می شوند.

در فومن نیز رستوران نمونه جوجه محلی به آدرس فومن بولوار کاشانی قبل از شروع جاده ماسوله روبروی مدرسه شهید حاجتی، امتیاز نسبتا خوبی را از کاربران گوگل و مشتریان دریافت کرده است بنابراین بهترین گزینه در دسترس و قابل قبول در فومن است.

در شهر ماسال نیز چندین رستوران با تبلیغات زیاد وجود دارند که هیچ کدام تایید سایتهای معتبر را ندارند. با این حال رستوران خزر در خیابان انقلاب در میان رستوران های داخل شهر ماسال امتیاز بسیار بالاتری از کاربران مردمی گوگل و مشتریان دریافت کرده است و به عنوان بهترین گزینه قابل قبول در ماسال توصیه می شود.

بهترین جا و مکان برای چادر زدن یا محل اقامت در ماسوله، ماسال یا در طول مسیر پیمایش ماسوله به ماسال کجاست؟

قبل از رسیدن به ماسوله، امکان چادر زدن و کمپینگ در سراسر جاده فومن به ماسوله و در حاشیه رودخانه همیشه فراهم است. چون ماسوله مسافر زیادی در طول سال دارد امکانات مختلف نیز فراهم است. برای مثال لارچشمه محل مناسبی است اما خاطره اقامت در خانه های روستایی ماسوله را نمی توان به راحتی از دست داد. علاوه بر هتل ها و مهمان پذیرها امکان کرایه سوئیت، آپارتمان و خانه محلی با کیفیت و قیمتهای مناسب در ماسال یا ماسوله نیز فراهم است. بنابراین از معرفی محل های اقامت در برنامه صرف نظر کرده ایم اما پیشنهاد می شود اواسط هفته و زمانهایی غیر از تابستان و نوروز را برای سفر انتخاب کنید.

در حین مسیر پیمایش نقاط مناسب برای کمپ که دارای چشمه در نزدیکی خود هستند، مشخص شده اند. روستای چسلی در پایان مسیر نیز امکان اقامت دارد و کرایه کلبه در جنگلهای چسلی یا یکی از کلبه های روستایی در مسیر جاده ییلاقات، خاطره ای فراموش ناشدنی خواهد بود. ضمناامکان چادر زدن و کمپینگ در پارک ساحلی ماسال نیز همیشه فراهم است و امکانات اولیه مانند سرویس بهداشتی و آب آشامیدنی هم وجود دارد.

وسایل و لوازم ضروری برای پیمایش ماسوله به ماسال چیست؟

کوله پشتی مناسب، کفش طبیعت گردی ساقدار با آج مناسب در کف ، عینک آفتابی و کلاه نقاب دار برای روزهای آفتابی ، لباس گرم برای فصول سرد ، دوربین عکاسی ، دارو و لوازم شخصی ، بطری آب، میوه، غذا و تننقلات ، کیت امداد و بقای طبیعت گردی ، GPS با باطری اضافه یا پاوربانک برای گوشی، چادر و وسایل شبمانی و تمام وسایل لازم برای پیمایش در طبیعت مانند باتوم

یک پکیج ویژه و بهترین برنامه پیشنهادی امین مانا برای این سفر

با برنامه امین مانا در پیمایش ماسوله به ماسال چه جاذبه ها و مسیرهایی را می توانید ببینید؟ 

فومن – روستای ماسوله – جاده ماسوله به جلال آباد – چشمه دولیچال – مسیر پیمایشی خارند به روستای چسلی معروف به ماسوله به ماسال – کلبه ها و چشمه های ییلاقی – دامنه های کوه شاه معلم – ییلاقات روستای چسلی – جنگل های چسلی – آبشار چسلی – روستای چسلی – امامزاده هاشم – روستای شالما – امامزاده رضاعلی و پیرعلی – شهر ماسال

چرا این برنامه بهترین برنامه ریزی و حتی ارزان ترین تور پیمایش ماسوله به ماسال است؟

برای طراحی و ارائه این برنامه، از منابع متعدد و معتبر مانند سایت سازمان نقشه برداری، لونلی پلنت، تریپ ادوایزر و دهها تراک GPS از سایتهایی مانند Wikiloc استفاده شده است.

جاذبه های گردشگری هر منطقه و مسیرهای دارای جذابیت بیشتر برای پیاده روی در شهر، روستا و یا طبیعت، تعیین شده اند. همراه با تراک GPS(قابل استفاده روی گوشی)، یک برنامه ی دقیق که دارای زمان بندی و اولویت بندی جاذبه ها است در دسترس شماست. بنابراین، زمان را تلف نمی کنید و مجری یک تور خوب و ارزان برای خود خواهید بود. برای اطلاع بیشتر از چگونگی طراحی مسیر سفر در این سایت درباره aminmana را ببینید.

بر اساس نیازها، شرایط و فرصتی که دارید، ما حتی می توانیم برنامه ی سفر دلخواه شما را با برنامه ریزی سفارشی نیز آماده کنیم و یک برنامه، جدول، نقشه و فایل GPS اختصاصی تهیه نماییم تا بتوانید سفر خود را بی نقص انجام دهید. برنامه ریزی اختصاصی سفر را ببینید.

بهترین برنامه پیمایش ماسوله به ماسال چند روزه است؟

دو روز زمان نیاز دارید تا به شرط داشتن آمادگی جسمانی خوب، بدون از دست دادن جاذبه های منطقه، مسیر ماسوله به ماسال را طی کنید. برنامه امین مانا یک برنامه دو روزه با کمپ یا شبمانی در میانه مسیر است اما برای برنامه یک روزه یا سه روزه نیز انعطاف پذیر است.

بهترین برنامه ریزی پیمایش ماسوله به ماسال چیست؟

برنامه پیمایش ماسوله به ماسال معمولا یک برنامه دو روزه است. اگر دارای وسیله نقلیه شخصی هستید باید ابتدا به ماسوله بروید و برای امنیت بیشتر، ماشین را در ماسوله پارک کرده سپس با تاکسی خود را به خارند در ابتدای مسیر پیمایش ماسوله به ماسال برسانید البته پیشنهاد می شود ماشین خود را در روستای چسلی از توابع ماسال که در انتهای مسیر پیمایش قرار دارد پارک کرده و با تاکسی به ماسوله و خارند بروید تا در پایان پیمایش سهولت بیشتری داشته باشید.

به منظور حذف کوله پشتی سنگین که شامل لوازم شب مانی مانند چادر و کیسه خواب است و کاهش سختی از این بابت امکان اجرای برنامه یک روزه برای افراد با آمادگی جسمانی بسیار بالا با کوله سبک یک روزه نیز هست. در این حالت بهتر است از تمام فرصت خود و روشنایی کامل روز استفاده کنید و صبح زود پیمایش خود را آغاز کنید. بنابراین باید ترجیحا شب قبل را در ماسوله بخوابید. خوشبختانه ماسوله امکانات اقامتی و کمپی خوبی دارد. همزمان با سپیده دم با تاکسی هماهنگ شده به خارند در ابتدای مسیر پیمایش بروید. به این ترتیب با زمان بندی مناسب می توانید کمترین اتلاف انرژی و زمان را در طول برنامه داشته باشید اما اجرای یک روزه این مسیر چندان رایج نیست و بدلیل از دست دادن زیبایی های مسیر همچنین مخاطرات مختلف در کم آوردن زمان آن را جز به افراد حرفه ای توصیه نمی کنیم.

اگر قصد دارید بطور استاندارد و با کوله پشتی سنگین شامل لوازم شب مانی، برنامه را انجام دهید برنامه دو روزه بهترین پیشنهاد است تا با کمترین فشار از طبیعت لذت ببرید. به این منظور می توانید شب قبل از شروع پیمایش و شب پایانی بعد از انجام برنامه را ماسوله یا چسلی بخوابید و تنها یک نقطه برای شبمانی حین مسیر نیاز دارید. بهترین پیشنهاد کمپ در میانه مسیر پیمایش، در نقشه و فایل GPS مشخص شده است.

با توجه به حمل لوازم شبمانی در برنامه های بیشتر از یک روزه، برای بیشتر لذت بردن از ییلاقات منطقه امکان اجرای برنامه سه روزه با دو شبمانی در میانه مسیر هم وجود دارد. ییلاق مشخص شده برای شبمانی در میانه مسیر به قدری زیبا و ایده آل است که بهتر است هر دو شب را در همین محل سپری نمایید.

نقشه مسیر

به ترتیب حروف لاتین و طبق جدول، برنامه را شروع و اجرا کنید.

 

حضور در برنامه های طبیعت گردی و کوهنوردی نیازمند داشتن تجربه، دانش و مربی متخصص است.
امین مانا مسئولیتی در قبال حوادث ناشی از عدم رعایت ایمنی ندارد و مسیریابی دقیق برای جلوگیری از حوادث یا اتلاف زمان و کمک به تورلیدرها و عموم مردم تنها هدف ماست. 

برنامه پیمایش ماسوله به ماسال به ترتیب نقاط از شروع تا پایان

بر اساس فرصت، سلیقه و شرایطی که دارید می توانید هر جاذبه یا مسیری را از برنامه خود حذف کنید.

 

شروع کنید از

A- پایانه مسافری فومن

با وسیله نقلیه (33 کیلومتر) بروید به

B- روستای ماسوله و پل ماسوله

با وسیله نقلیه (8 کیلومتر) بروید به

C- خارند در ابتدای مسیر پیاده روی ماسوله به ماسال

پیاده (3.5 کیلومتر) بروید به

D- کلبه ها و چشمه در دامنه کوه شاه معلم

پیاده (6 کیلومتر) بروید به

E- سه راهی چسلی و تریشوم

پیاده (1.5 تا 2.5 کیلومتر) بروید به

F- ییلاقات چسلی و محل های مناسب کمپ

پیاده (10 تا 11 کیلومتر) بروید به

I,J- ابتدای جاده خاکی چسلی

پیاده یا با وسیله نقلیه (1.5 تا 2 کیلومتر) بروید به

K- روستای چسلی و جاده آسفالت

با وسیله نقلیه (2 کیلومتر) بروید به

L- روستای شالما و تقاطع جاده ییلاقات ماسال

با وسیله نقلیه (12 کیلومتر) بروید به

M- ماسال

 

این برنامه، نقشه و فایل GPS(ثبت شده در گوگل)، یک پکیج ویژه و پیش نویس اجرای برنامه پیمایش ماسوله به ماسال برای یک تورلیدر است. استفاده از این اطلاعات در سایتهای گردشگری بدون پیوند مطلب به امین مانا یا ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.

نکات مهم و کلیدی حین گردش در این مسیر از شروع تا پایان

 

شروع کنید از پایانه مسافری فومن ( طبق جدول و فایل تراک جی پی اس GPS مسیریابی )

– پایانه مسافری فومن در جاده کمربندی فومن و نزدیک به سه شنبه بازار فومن، بهترین محل برای کرایه وسیله نقلیه برای سفر به مناطق اطراف از جمله ماسوله است.

– با ادامه مسیر جاده طبق نقشه، به روستای زیبای ماسوله می رسید. برای ورود به بافت مسکونی روستا باید از پل ماسوله بر روی رودخانه عبور کنید. ماشین را در یکی از پارکینگهای نزدیک به پل پارک نمایید. ماسوله به سبب ارزش توریستی بسیار بزرگ شده است و حتی به آن شهرک نیز اطلاق می شود. بنابراین می توانید قبل از پیمایش، در ان اقامت داشته باشید و نیازهای غذایی خود را نیز تامین کنید. در ماسوله حیاط هر خانه، سقف خانه ای دیگر است. ماسوله، معروف ترین روستای پلکانی ایران و سرامد روستاهای گردشگری مشهوری چون کندوان، میمند، ابیانه و پالنگان است. اگر قصد اختصاص فرصت بیشتری نیز به ماسوله دارید، سفر به ماسوله را ببینید.

– بعد از ماسوله ادامه مسیر جاده خاکی است و به روستاهای تابعه خلخال از جمله جلال آباد در استان اردبیل منتهی می شود. با این حال این جاده به خصوص اوایل آن تا خارند در ابتدای مسیر پیاده روی و پیمایش ماسوله به ماسال به راحتی برای ماشین سواری قابل تردد است. اگر جاده خاکی را ادامه بدهید 4 کیلومتر بعد چشمه معروف دولیچال قرار دارد اما بهتر است آب مورد نیاز خود را از همان ماسوله بردارید. خارند، محلی است که ابتدای مسیر صعود به قله کوه شاه معلم نیز می باشد. در این منطقه یک جاده خاکی کم عرض از سمت راست جاده اصلی جدا می شود. اگر تنها 500 متر وارد این جاده شوید، مسیر تبدیل به پاکوب می شود و باید پیاده روی را از همین نقطه یا ابتدای مسیر شروع نمایید.

– در ابتدای مسیر پیاده روی باید از ارتفاع حدود 1730 متر، شیب ملایم را به سمت بالا طی نموده و در دامنه کوه، تراورس انجام دهید. شما در دامنه های کوه شاه معلم قرار دارید. کمی بعد به تعداد کمی کلبه و چشمه ای مناسب می رسید و می توانید آب بردارید.

– حدود 2 کیلومتر بعد با ادامه افزایش ارتفاع طبق نقشه، از دامنه خارج شده و روی خط الراسی مابین کوههای شاه معلم و تریشوم قرار می گیرید. این بخش از مسیر، بسیار زیباست زیر دو سوی خط الراس، دامنه های جنگلی ماسوله و ماسال قرار دارند و معمولا دریای ابر زیبایی شما را احاطه می کند. در اوج مسیر به ملایمت تا ارتفاعی بیش از 2150 متر بالا می روید.

– در پایان این خط الراس به طول تقریبی کمتر از 4 کیلومتر به سه راهی می رسید که پاکوب کوه تریشوم و ییلاقات زودل سر(مسیر راست) از پاکوب مسیر ییلاقات چسلی(مسیر چپ) جدا می شود. مسیر نخست، یکی از مسیرهای صعود به قله کوه تریشوم می باشد اما شما باید مسیر سمت چپ به سمت چسلی که ارتفاع کمتری دارد را انتخاب کنید.  از این نقطه تا انتهای مسیر، شیبها عموما به سمت پایین خواهد بود.

– ییلاقات چسلی با نام محلی گرده سوا در ارتفاعی بین 1900 تا 2000 متر قرار دارند و ضمن داشتن تمام شرایط مناسب برای کمپ و شبمانی دارای مناظر زیبایی از دره های ماسال نیز هستند. تعداد قابل توجهی کلبه و چشمه آب در این منطقه وجود دارد و می توانید محلهای مختلفی را برای کمپ خود و در پایان روز اول برنامه انتخاب کنید که برخی از انها در نقشه و فایل GPS این برنامه علامت گذاری شده است.

– در ابتدای روز دوم در ادامه مسیر خود به سمت روستای چسلی بلافاصله بعد از ییلاقات وارد جنگل می شوید. در حقیقت روز اول برنامه، چمنزار و ییلاق و روز دوم کاملا جنگلی است. حدود 7 کیلومتر ابتدای مسیر بر روی بلندای یک خط الراس جنگلی قرار می گیرید و شیب نسبتا کمی به سمت پایین دارید و حتی در بخشی از مسیر ناچارید حدود 100 متر ارتفاع زیاد کنید تا از یک قله کوچک عبور کنید. در پایان خط الراس، در ارتفاع حدود 1330 متر قرار دارید. بعد از یک کلبه و به منظور رسیدن به روستای چسلی باید بر روی یال جنگلی، پاکوبی با شیب زیاد به سمت پایین را ارتفاع حدود 550 متر طی کنید تا سرانجام به جاده خاکی برسید. این بخش از مسیر که تنها 3 کیلومتر طول دارد در مواقع بارندگی و گل آلود بودن زمین می تواند سخت و طاقت فرسا باشد. مسیر پیمایشی ماسوله به ماسال حتی برای دوچرخه سواری نیز مناسب است اما حدود 10 تا 20 درصد مسیر باید دوچرخه را حمل نمایید. ضمنا قسمت انتهایی که شیب زیادی دارد یک مسیر اندرویی محسوب می شود که نیازمند مهارت دوچرخه سوار است.

– نقاط مهم مسیر از ییلاقات چسلی تا ابتدای جاده خاکی روستای چسلی مانند کلبه ها و چشمه ها در نقشه مشخص شده است اما سعی کنید آب به میزان کافی از ییلاقات چسلی بردارید. جاده خاکی تا روستای چسلی و جاده آسفالت فاصله کمی در حدود 1.5 تا 2 کیلومتر دارد و بهتر است با توجه به نا مناسب بودن جاده، همان را نیز پیاده بپیمایید.

– روستای چسلی یکی از زیباترین روستاهای منطقه ماسال است و گردشگران زیادی از طریق سفر به ماسال به سمت آن می آیند. بنابراین بهتر است از چسلی نیز دیدن کنید. بقعه امامزاده هاشم در روستای چسلی دارای قدمت قاجاری است و آبشار چسلی که در نزدیکی روستا و کنار جاده قرار دارد نیز علیرغم کوچک  بودن، دیدنی است. آبشار چسلی به رودخانه چسلی می ریزد. رودخانه چسلی دارای حوضچه های پرورش ماهی نیز هست.

– در پایان برنامه و در مسیر خود به سمت ماسال به روستای شالما در محل تقاطع جاده فرعی چسلی به جاده ییلاقات ماسال می رسید. امامزاده رضا علی و پیرعلی در روستای شالما اهمیت مذهبی و گردشگری فراوانی دارد و مورد احترام اهالی است. می توانید از آن نیز دیدن کنید. در نهایت خود را به ماسال و ایستگاه تاکسی ماسال برسانید.

اطلاعات و سایر نکات مهم مسیر ماسوله به ماسال چیست؟

وضعیت آب و هوا برای اجرای موفق این برنامه اهمیت حیاتی دارد و لازم است دست کم یک تا سه روز قبل از سفر دوباره آب و هوا را بررسی کنید.

بهترین سفرنامه ها و گزارش برنامه های مسیر ماسوله به ماسال کدام هستند؟

تاکنون گزارشی از این برنامه در امین مانا ثبت نشده است. شما می توانید گزارش خود را برای ما ارسال کنید.

 

با تبلیغ تور، اقامتگاه و سایر خدمات گردشگری خود در این صفحه بیشتر دیده شوید. آگهی سری اول رایگان است.
تماس با ما

خدمات مفید در این منطقه

آقای عیسی پور راننده تاکسی - ماسال و اولسبلنگاه 09112843483
آقای یعقوبی راننده تاکسی - ماسال و اولسبلنگاه 09124600140

دریافت رایگان فایل GPS مسیر برنامه و مسیریابی روی گوشی حین سفر

اگر برنامه مسیریابی با قابلیت ساپورت فایلهای KML بر روی گوشی خود ندارید، اپلیکیشن MAPS.ME را نصب کنید. بهترین اپلیکیشن مسیریاب با نقشه آفلاین مسیریابی در سفر و طبیعت بدون نیاز به اینترنت

 

پرسشهای شما از سفر به این منطقه بلافاصله پاسخ داده می شود لطفا پایین همین صفحه پیام بگذارید و صرفا جهت سفارش طراحی اختصاصی برنامه یا آگهی، مستقیما تماس بگیرید.

 

برای ادامه سفر بهترین جاهای دیدنی اطراف ماسوله و ماسال کجا هستند؟

 

پیمایش آب بر به قلعه رودخان
پیمایش آب بر به ماسوله
سفر به امامزاده ابراهیم
سفر به بندر انزلی
سفر به دشت النزه
صعود به قله کوه تریشوم
صعود به قله کوه شاه معلم
سفر به رستم آباد و سلانسر
سفر به سیاهمزگی و آبشار دودوزن
سفر به شاندرمن
سفر به شفت و دریاچه سقالکسار
سفر به صومعه سرا
سفر به فومن
سفر به قلعه رودخان
سفر به کوه روبار و لاسه سر
سفر به گشترودخان
سفر به للندیز و کوه کله قندی
سفر به ماسال
سفر به ماسوله
سفر به رشت
سفر به سراوان
سفر به اولسبلنگاه و ییلاقات ماسال
سفر به غار آویشو و مسیر دوچرخه سواری اولسبلنگاه به شاندرمن
سفر به اسب ریسه و آبشار خون

 

برای دیدن همه جاهای دیدنی استان گیلان، سفرها و صعودهای استان گیلان را ببینید.

 

برای دیدن سایر جاهای دیدنی ایران یکی از نزدیک ترین استانهای همسایه زیر را انتخاب کنید.

 

سفر به استان اردبیل
سفر به استان زنجان
سفر به استان قزوین
سفر به استان مازندران

به زودی منتشر می شود:

سفر به لاهیجان، سفر به لنگرود، سفر به کیاشهر، سفر به اسالم، سفر به تالش، سفر به پونل، سفر به دیلمان، سفر به لیسار، سفر به خطبه سرا، سفر به مریان و آق اولر، مسیر اسالم به خلخال، مسیر نئور به سوباتان، مسیر آق اولر به شکردشت، سفر به دره حسن دگرمانی، سفر به روستای شیله وشت، سفر به ییلاق شکردشت، سفر به ییلاق سوباتان، سفر به ییلاق قراگل، سفر به ییلاق برزویل، سفر به روستای ارده، سفر به برزه کوه، سفر به ییلاقات پونل، سفر به دشت دومن، سفر به روشنده، سفر به آبکنار، سفر به رودبار، سفر به لوشان، سفر به منجیل، سفر به پره سر، سفر به املش، سفر به رودسر، سفر به کلاچای، سفر به چابکسر، سفر به سرولات، سفر به دریاچه خشکه سرا، سفر به روستای جواهردشت، سفر به رحیم آباد، سفر به آبشار میلاش، سفر به بره سر، سفر به جیرنده، سفر به دریاچه ویستان، سفر به داماش، سفر به ملومه و بشکافته سنگ، سفر به خصیل دشت و چاکدشت، سفر به اطاقور، سفر به جنگل تابستان نشین، سفر به پارک جنگلی خرما، سفر به رانکوه، سفر به سیاهکل، سفر به هلودشت، سفر به آبشار لونک، سفر به آبشار ویسادار، سفر به آستانه اشرفیه، سفر به خشکبیجار، سفر به لشت نشا، سفر به کوچصفهان، سفر به حسن بکنده، سفر به جنگل گیسوم، سفر به جنگل صفرابسته، سفر به روستای کومله، سفر به تالاب چاف، سفر به جنگل سفیداب، سفر به تالاب سوستان، سفر به رضوانشهر، سفر به اشکورات، سفر به ییلاق اسبومار، سفر به چمخاله، صعود به قله بغروداغ، صعود به قله تیلار، صعود به قله ناتشکوه، صعود به قله درفک، صعود به قله سماموس

به راحتی برنامه سفر مطابق با علایق و نیازهای خود را پیدا کنید!

10 پاسخ

  1. این قسمت رو در ابتدای من اصلاح کنید
    “”بهترین جاهای دیدنی مسیر کجور به سی سنگان کجاست؟””

    1. بسیار سپاسگزارم از ذکر این نکته دوست عزیزم
      اشتباه تایپی مذکور اصلاح شد.
      واقعا ممنون

  2. با سلام و احترام
    درصورت امکان شماره همراه خود را ارسال بفرمایید.باسپاس

    1. درود بر شما
      شماره شخصی من 09131181562
      البته اگر سوالی در مورد برنامه ماسوله به ماسال یا برنامه های دیگر دارید لطفا سوال خود را همین جا در قسمت دیدگاهها مطرح کنید. همینطور که می بینید سریع پاسخ داده می شود.
      من روی گوشی اطلاعات کاملی که بتوانم بطور دقیق پاسخهای شما را بدهم ندارم. در واقع حضور ذهن کافی برای همه نقاط و مسیرها ندارم.
      همه منابع، اطلاعات و لینک هامون روی سیستم کامپیوتر هست و راحت پاسخ سوالات را همین جا می دهم. مزیت دیگر این است که سوال و جواب ها برای دیگر مخاطبان نیز مفید است و استفاده می کنند.
      اگر موضوع دیگری هست با شماره ای که دادم تماس بگیرید در خدمت هستم.

  3. سلام، ایام به کام.
    اولا بسیار سپاسگزارم از این پروژه شما.
    شما به تنهایی انگیزه و شوق ایرانگردی من رو چندین برابر کردی.
    اما سوال اصلیم که نگرانی اصلی هم هست، درباره این مسیر، بحث امنیت هست. چه از لحاظ انسانی(دزدی، سرقت و …) و بیشتر از اون طبیعی که شامل حیوانات هست.
    صحبتی در این مورد دارید؟

    1. سلام. بسیار سپاسگزارم از لطف شما
      ببینید بطور کلی تضمینی در مورد هیچ جایی به طور قطعی نمیشه داد چون امن ترین نقاط هم بهرحال دارای درصد ریسکی هستند.
      اما در حداقل 10 تا 15 برنامه که خودم یا دوستان یا گروههایی که می شناسم و در این مسیر برنامه اجرا کردند مشکل خاصی ایجاد نشده است. بنابراین از نظر من امن هست.
      با این وجود چه در این مسیر چه در مسیرهای دیگر چادر و لوازم خود را رها نکنید و همیشه مراقب اموال خود باشید.
      در گروههایی با حداقل 3 تا 5 نفر برنامه بروید. حیوانات را با بوی غذا یا تعقیب و… تحریک نکنید.
      و به محیط زیست با دیده احترام نگاه کنید تا محیط زیست هم با شما مهربان باشد.
      ییلاقات این منطقه مردم مهمان نواز و اصیلی دارد. حیوانات وحشی نیز معمولا تنها در زمستان احتمال خطر دارند.
      سفر خوبی داشته باشید.

  4. درود بر شما

    من این برنامه رو میخوام برم و دو نفر هستیم و اولین باره به سبک thru hiking میخوام سفر کنم در حد سه یا چهار روز. منتهی سوالی که هست یک اینکه وسیله شخصی نیست باید وسیله نقلیه عمومی استفاده کنیم ایا واسه مسیر هایی که گفتید راحت پیدا میشه؟ سوم اینکه اواخر شهریور یا مهر ماه مناسب هست برای سفر به اینجا؟

    1. درود بر شما
      روستای پیش از مبدا برنامه ماسوله است و در نهایت هم به روستای چسلی می رسید. هر دو روستاهای پرترددی هستند و ممکن است معطلی داشته باشید اما مشکلی جدی برای وسیله نقلیه نخواهید داشت. اجرای این برنامه در مهرماه هم امکان پذیر است اما پیشنهاد می‌شود شهریور که هوا گرم تر است اقدام کنید. در ضمن تجربه بسیار موضوع مهمی در کوهنوردی و طبیعت گردی است. پیشنهاد می شود حتما یک فرد با تجربه همراه داشته باشید در غیر اینصورت از مسیرهای کوتاه تر شروع کنید و کیت بقا و کیت امداد و سایر تجهیزات خود را تکمیل نمایید. ایمنی مهمترین رکن هر برنامه ای هست. ضمنا استاندارد اجرای برنامه ماسوله به ماسال دو روزه است و اگر قصد اجرای سه یا چهار روزه دارید می توان در محل تعیین شده برای کمپ، دو یا حتی سه شب اقامت داشته باشید و از فضا بیشتر لذت ببرید.

  5. درود مجدد

    تو این مسیر چشمه یا رود خونه وجود داره برای دوش سحرایی و استفاده های دیگه تو شهریور ماه؟ غیر از این برنامه ، برنامه ای که جنگل عمیق داشته باشه و بحث آب هم فراهم باشه تو شهریور ماه معرفی کنید.

    1. درود بر شما
      چشمه های نزدیک به محل کمپ در میانه مسیر همگی دائمی هستند و در شهریور نیز آب خوبی دارند.جنگلهای ابن مسیر در روز اول تا محل کمپ تنک و در روز دوم انبوه هستند اما نه آنقدر انبوه که قابل تردد نباشند و پاکوب خوب برای طی مسیر وجود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *