برای یافتن سفر بر اساس علایق و نیازهای خود

راهنمای سفر در ایران برای همه

گام به گام سفر به صومعه سرا با فایل GPS

شما همیشه نیاز به راهنما یا خرید تور ندارید. با این برنامه ی دقیق، تورلیدر خود در سفر به صومعه سرا باشید.

چرا باید به صومعه سرا سفر کرد؟

 

– مرداب بین المللی انزلی با تنوع گیاهی و جانوری و جاذبه های فراوان گردشگری در شمال شرقی صومعه سرا قرار دارد و دیدار از آن از این منطقه ارزان تر از بندر انزلی بوده و جذابیتهای خاصی دارد.

– تالاب سلکه، تالاب چوکام و پناهگاه حیات وحش سرخانکل مهد پرنده نگری و بهشت تنوع زیستی هستند و مجموعه ای از گیاهان و جانوران را در خود جای داده اند به طوری که علاقمندان پرنده نگری و عکاسی طبیعت می توانند روزها از انها لذت ببرند.

– بقعه دوعالم کوه در فضای بکر و معنوی بر روی کوهی جنگلی در نزدیکی صومعه سرا قرار دارد و یکی از بهترین مقاصد زیارتی و طبیعت گردی است.

– پل های تاریخی صومعه سرا با معماری خاص و مثلثی که از دو سوی مسیر شیب دار هستند، دارای جذابیت گردشگری می باشند.

 

آنچه پیش از تصمیم سفر به صومعه سرا باید حتما بدانید

صومعه سرا کجاست؟

صومعه سرا شهری در مرکز گیلان و جنوب تالاب انزلی مابین شهرهای رشت، فومن، بندرانزلی و ماسال است.

محبوبیت گردشگری صومعه سرا در چیست؟

تالاب سیاه درویشان و تالاب انزلی از سمت جنوب و پل های تاریخی

بهترین جاهای دیدنی صومعه سرا کجاست؟

تالاب سیاه درویشان، پل تاریخی گازوبار، مناره گسکر، بقعه جنگلی دوعالم کوه

نوع برنامه سفر به صومعه سرا چیست؟

این یک برنامه طبیعت گردی و روستاگردی است.

درجه سختی سفر به صومعه سرا چقدر است؟

آسان تا متوسط و مناسب برای افراد با کمترین توانایی جسمانی تا افراد آماده برای پیمایش در طبیعت از کمتر از یک کیلومتر تا 5 کیلومتر در مسیرهای هموار مانند روستاها تا مسیرهای ناهموار طبیعت مانند پاکوب و مسیرهای جنگلی و…

فاصله رشت تا صومعه سرا با ماشین چقدر است؟

فاصله زمانی رشت تا صومعه سرا با ماشین سواری نیم ساعت است. این مسیر تقریبا 24 کیلومتر است.

مسیر جاده دسترسی و راههای رفتن به صومعه سرا چطور است؟

بهترین و تنها راه رفتن به صومعه سرا از طریق رشت، مسیر مستقیمی است که از بازار جمعه عبور می کند و به صومعه سرا می رسد. صومعه سرا از طریق جاده سراوان به آستارا نیز دسترسی مناسبی دارد و هر دو جاده آسفالت و با کیفیت هستند.

بهترین زمان و فصل سفر به صومعه سرا چه موقع است؟

فصول بهار، پاییز و حتی زمستان برای طبیعت گردی سبک در صومعه سرا مناسب است اما صومعه سرا معمولا تابستانی گرم و شرجی دارد. زمستان کمی پر باران است. ماههای ابتدایی پاییز دما عالی اما معمولا بارندگی قابل توجه است اما آب و هوای صومعه سرا در نیمه اول بهار ایده آل است چون متعادل ترین دما و بارندگی را دارد.

 

آنچه برای برنامه ریزی اولیه و کلی سفر به صومعه سرا باید بدانید

بهترین رستوران های صومعه سرا کجاست؟

متاسفانه در مناطق روستایی صومعه سرا مانند بسیاری از مناطق بومی و کم جمعیت، رستوران دارای سابقه و اعتبار کافی در حد تایید سایتهای بین المللی مانند تریپ ادوایزر و لونلی پلنت وجود ندارد. بنابراین بهترین پیشنهاد، استفاده از غذای خانگی یا رستوران های محلی و خرید به شرط بررسی حضوری است. با این وجود رستوران ماه تی تی روستای سیاه درویشان امتیاز بالایی از کاربران گوگل دریافت کرده است. برخی راهنماهای محلی نیز آن را توصیه کرده اند به همین دلیل قابل اعتماد است.

در شهر صومعه سرا نیز چندین رستوران وجود دارند که تبلیغات اینترنتی برخی از آنها همه جا را پر کرده است اما برنامه های سفر امین مانا غیر انتفاعی هستند. متاسفانه در میان رستوران های صومعه سرا نیز هیچ رستورانی توسط تریپ ادوایزر یا لونلی پلنت تایید نشده اند. با این وجود به ترتیب رستوران پرستو به آدرس میدان انتظام، ابتدای کمربندی صومعه سرا، بولوار خرمشهر و رستوران تورنج طلایی در مرکز شهر به آدرس خیابان ستارخان نرسیده به میدان ولیعصر بیشترین امتیاز را از کاربران گوگل و مشتریان دریافت کرده اند بنابراین در این بخش معرفی شده اند و به عنوان بهترین گزینه های قابل قبول در صومعه سرا توصیه می شوند.

بهترین جا و مکان برای چادر زدن یا محل اقامت در صومعه سرا کجاست؟

برای محل اقامت، امکان چادر زدن و کمپینگ در پارک کودک واقع در خیابان جعفری و پارک ابریشم واقع در کمربندی شهید بهشتی صومعه سرا معمولا همیشه فراهم است و امکانات اولیه مانند سرویس بهداشتی و آب آشامیدنی در نیز در آنها وجود دارد. بقعه دوعالم کوه بر فراز کوه جنگلی، یک محل کمپ یا اقامت جذاب در دل طبیعت است اما نیاز به پیمایش تا قله کوه به مدت حدود 1.5 ساعت را دارد.

علاوه بر هتل ها و مهمان پذیرها امکان کرایه سوئیت، آپارتمان و خانه محلی با کیفیت و قیمتهای مناسب نیز مانند سایر شهرهای شمالی از طرق مختلف در صومعه سرا و روستاهای اطرافش فراهم است و شاخص ترین آنها نیز روستای سیاه درویشان در حاشیه رودخانه و تالاب است. بنابراین از معرفی محل های اقامت در برنامه صرف نظر کرده ایم.

وسایل و لوازم ضروری برای سفر به صومعه سرا چیست؟

کوله پشتی مناسب طبیعت گردی، کفش پیاده روی و طبیعت گردی راحت، عینک آفتابی و کلاه نقاب دار برای روزهای آفتابی ، لباس گرم برای فصول سرد ، دوربین عکاسی ، دارو و لوازم شخصی ، بطری آب، میوه، غذا و تننقلات، صندل برای قایق سواری در تالاب، وسایل لازم برای کمپینگ و پیمایش در طبیعت

یک پکیج ویژه و بهترین برنامه پیشنهادی امین مانا برای این سفر

با برنامه امین مانا در سفر به صومعه سرا چه جاذبه ها و مسیرهایی را می توانید ببینید؟ 

روستای گازگیشه – قایقرانی رودخانه نوخاله تا تالاب چوکام از روستای گازگیشه – روستای نوخاله – روستای سادات محله – روستای صوفیانده – روستای هندخاله – تالاب گل لاله – تالاب و پناهگاه حیات وحش سلکه – رودخانه و تالاب سیاه درویشان – روستای سیاه درویشان – قایقرانی تالاب انزلی از روستای سیاه درویشان – پناهگاه حیات وحش سرخانکل – پل گوراب تولم – پل گازوبار – شهر صومعه سرا – روستای کسما – شهر گوراب زرمیخ – مناره گسکر – روستای چالکسر – روستای محله گیلیه – روستای تنیان – رودخانه سیاه خانی – روستای نارنج پره – روستای سیاه خانی – جاده جنگلی و جنگل شانه ده – بقعه سید علی اکبر – روستای شانه ده – روستای سیاه ورود – روستای توسه کله – مسیر صعود جنگلی دوعالم کوه – بقعه دوعالم کوه – زیارتگاه گیلانی

چرا این برنامه بهترین برنامه ریزی برای صومعه سرا و حتی ارزان ترین تور صومعه سرا است؟

برای طراحی و ارائه این برنامه، از منابع متعدد و معتبر مانند سایت سازمان نقشه برداری، لونلی پلنت، تریپ ادوایزر و دهها تراک GPS از سایتهایی مانند Wikiloc استفاده شده است.

جاذبه های گردشگری هر منطقه و مسیرهای دارای جذابیت بیشتر برای پیاده روی در شهر، روستا و یا طبیعت، تعیین شده اند. همراه با تراک GPS(قابل استفاده روی گوشی)، یک برنامه ی دقیق که دارای زمان بندی و اولویت بندی جاذبه ها است در دسترس شماست. بنابراین، زمان را تلف نمی کنید و مجری یک تور خوب و ارزان برای خود خواهید بود. برای اطلاع بیشتر از چگونگی طراحی مسیر سفر در این سایت درباره aminmana را ببینید.

بر اساس نیازها، شرایط و فرصتی که دارید، ما حتی می توانیم برنامه ی سفر دلخواه شما را با برنامه ریزی سفارشی نیز آماده کنیم و یک برنامه، جدول، نقشه و فایل GPS اختصاصی تهیه نماییم تا بتوانید سفر خود را بی نقص انجام دهید. برنامه ریزی اختصاصی سفر را ببینید.

بهترین برنامه سفر به صومعه سرا چند روزه است؟

یک روز زمان نیاز دارید تا صومعه سرا و جاذبه های مهم اطرافش را به خوبی ببینید. برنامه aminmana نیز یک برنامه یک روزه است اما برای فرصت محدود نیم روزه و یا بیش از یک روز بخصوص برای طبیعت گردی تخصصی در حوزه پرنده نگری و عکاسی نیز انعطاف پذیر است.

بهترین برنامه ریزی سفر به صومعه سرا برای مسیرها و مکان های دیدنی چیست؟

صومعه سرا یکی از ناشناخته های گردشگری گیلان است. شاخص ترین جاذبه های گردشگری صومعه سرا به سه دسته تالاب گردی،  آثار تاریخی و شهری صومعه سرا و کسما و سرانجام طبیعت منطقه تنیان و دوعالم کوه تقسیم می شود که می توانید بر حسب فرصت و علاقه هر یک از آنها یا همه آنها را به برنامه خود اضافه نمایید. اگر فرصت بسیار محدودی دارید بهتر است تالاب گل لاله و قایق سواری در تالاب سیاه درویشان که بخش جنوبی تالاب انزلی است را از دست ندهید. سیاه درویشان مشهورترین جاذبه صومعه سرا است. از پل های تاریخی و صومعه سرا که از نظر معماری منحصربفرد هستند نیز دیدن کنید و در صورت امکان با گردش در یکشنبه بازار محلی صومعه سرا به سفر خود پایان دهید. به این شکل حتی با سفر نیم روزه نیز احتمالا بتوانید یک سفر خوب به صومعه سرا داشته باشید.

اگر فرصت کافی برای سفر یک روزه به صومعه سرا دارید علاوه بر جاذبه های قبلی فرصت بیشری به تالاب سیاه درویشان اختصاص دهید. مسیر طولانی تری برای قایق سواری انتخاب کنید و از اقامت در کنار رودخانه سیاه درویشان لذت ببرید. روستای کسما در نزدیکی صومعه سرا با مجموعه ای از بقعه ها و آثار تاریخی را نیز ببینید و در صورت داشتن فرصت کافی از مناره تاریخی گسکر نیز دیدن کنید. به این ترتیب با چینش و زمان بندی مناسب می توانید کمترین اتلاف انرژی و زمان را در طول برنامه داشته باشید.

اگر فرصت کافی برای سفر دو روزه به صومعه سرا دارید، می توانید روز دوم را بطور کامل به مناطق جنگلی صومعه سرا اختصاص دهید. روستاهای زیبای منطقه تنیان و جنگل شانه ده، حداکثر نیم روز زمان نیاز دارد. اگر اهل کوهنوردی سبک باشید بقعه دو عالم کوه بر فراز کوهی جنگلی به همین نام نیز می تواند بین نیم تا یک روز کامل زمان ببرد.

اگر طبیعت گردی تخصصی را دوست دارید می توانید به منظور پرنده نگری، عکاسی حیات وحش و …، دیدار از پناهگاه حیات وحش سلکه در منطقه هنده خاله و تالاب و منطقه حفاظت شده چوکام از سمت روستای گازگیشه و قایق سواری یا پیاده روی در این مناطق را انتخاب نمایید. در این صورت نیازمند سفر سه روزه یا بیشتر هستید.

نقشه مسیر

به ترتیب حروف لاتین و طبق جدول، برنامه را شروع و اجرا کنید.

 

حضور در برنامه های طبیعت گردی و کوهنوردی نیازمند داشتن تجربه، دانش و مربی متخصص است.
امین مانا مسئولیتی در قبال حوادث ناشی از عدم رعایت ایمنی ندارد و مسیریابی دقیق برای جلوگیری از حوادث یا اتلاف زمان و کمک به تورلیدرها و عموم مردم تنها هدف ماست. 

برنامه سفر به ترتیب نقاط از شروع تا پایان

بر اساس فرصت، سلیقه و شرایطی که دارید می توانید هر جاذبه یا مسیری را از برنامه خود حذف کنید.

 

شروع کنید از

A- ترمینال مسافری رشت(یا ترمینال مسافری صومعه سرا)

با وسیله نقلیه (17.5 یا 26 کیلومتر) بروید به

B- روستای نوخاله

با وسیله نقلیه (5 کیلومتر) بروید به

C- روستای گازگیشه و ابتدای مسیر تالاب و پناهگاه حیات وحش چوکام

با وسیله نقلیه (5 کیلومتر) بازگردید به

B- روستای نوخاله

با وسیله نقلیه (3 کیلومتر) بروید به

E- روستای سادات محله و ابتدای مسیر هندخاله، صوفیانده و پناهگاه حیات وحش سلکه

با وسیله نقلیه (3 کیلومتر) بروید به

F- ابتدای مسیر تالاب سیاه درویشان و پناهگاه حیات وحش سرخانکل

با وسیله نقلیه (4 کیلومتر) بروید به

G- ابتدای مسیر پل گوراب تولم

با وسیله نقلیه (7 کیلومتر) بروید به

H- پل گازوبار

با وسیله نقلیه (2.3 کیلومتر) بروید به

I- یکشنبه بازار صومعه سرا

با وسیله نقلیه (2.3 کیلومتر) بروید به

J- بقعه آقا سید جعفر آقا

با وسیله نقلیه (3.5 کیلومتر) بروید به

K- روستای کسما

با وسیله نقلیه (9 کیلومتر) بروید به

L- گوراب زرمیخ و ابتدای مسیر مناره گسکر

با وسیله نقلیه (5.5 کیلومتر) بروید به

M- ابتدای مسیر تنیان و شانه ده

با وسیله نقلیه (1 کیلومتر) بروید به

O- سه راه روستای توسه کله

با وسیله نقلیه (1.5 کیلومتر) بروید به

P- ابتدای مسیر بقعه دو عالم کوه

 

این برنامه، نقشه و فایل GPS(ثبت شده در گوگل)، یک پکیج ویژه و پیش نویس اجرای تور صومعه سرا برای یک تورلیدر است. استفاده از این اطلاعات در سایتهای گردشگری بدون پیوند مطلب به امین مانا یا ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.

نکات مهم و کلیدی حین گردش در این مسیر از شروع تا پایان

 

شروع کنید از پایانه مسافری صومعه سرا یا پایانه مسافری رشت ( طبق جدول و فایل تراک جی پی اس GPS مسیریابی )

– پایانه مسافری صومعه سرا در شرق صومعه سرا، بهترین محل برای کرایه وسیله نقلیه برای سفر به مناطق گردشگری حومه صومعه سرا از جمله تالاب ها در شرق شهرستان صومعه سرا و مناطق جنگلی در غرب شهرستان است. اگر برنامه سفر خود را با تالاب ها، پرنده نگری و گردش در پناهگاه های حیات وحش که شاخص ترین جاذبه های صومعه سرا هستند شروع کنید، رشت و ترمینال مسافری رشت در جنوب شهر نیز محل خوبی برای شروع این برنامه است.

– بر حسب علاقه و فرصتی که دارید می توانید برخی یا همه جاذبه ها و مسیرهای معرفی شده را برای دیدن انتخاب نمایید یا از آنها چشم پوشی نمایید.

– نوخاله روستایی سرسبز و اولین مقصد گردشگری این برنامه است که مابین صومعه سرا و رشت قرار گرفته است. در نزدیکی نوخاله و در ساحل رودخانه، دشت سبز و بزرگی قرار دارد که محل پرورش و قرق انواع اسب‌، گاو و چهارپایان است.

– بعد از روستای نوخاله و در انتهای جاده فرعی، روستای گازگیشه قرار دارد. دسترسی پناهگاه حیات وحش و تالاب چوکام که از بابت پرندگان مهاجر آبزی اهمیت فراوانی دارد از روستای گازگیشه است. نیزارهای متراکم و گیاهانی مانند نی، لاله تالابی، تمشک و … تالاب را فرا گرفته است. طبق نقشه از روستای گازگیشه وارد جاده خاکی بی کیفیت و معمولا گل آلودی می شوید که بخصوص در پاییز و زمستان نیازمند ماشین شاسی بلند است. عبور از ایستگاه محیط بانی با کسب اجازه حضوری بدون مشکل است.

– زمانی منطقه چوکام،  شکارگاه سلطنتی بوده است. جاده خاکی به رودخانه عریض و بزرگ نوخاله رود می رسد و در امتداد آن پیش می رود. از گازگیشه تا رودخانه 1.3 کیلومتر فاصله دارید و پس از آن 2.5 کیلومتر بعد به انتهای جاده می رسید. ادامه مسیر نیازمند قایق است. معمولا در تابستان که سطح آب پایین است 100 ها گله اسب دونده در چمنزارهای وسیع و هزاران گاو و گوساله در حال چرا را می توانید ببینید. در فصول سرد برای پرنده نگری بهتر است با قایق و طبق مسیر فایل GPS، تا عمق تالاب چوکام و مرداب گل لاله می توانید پیش بروید. مسیر پیش بینی شده حدود 8 کیلومتر از محل سوار شدن به قایق فاصله دارد. برخی از محلهای کرایه قایق که نیاز به هماهنگی دارند در نقشه مشخص شده اند. پرواز زیبای صد ها مرغابی. فلامینگو . هدهد. مرغان ماهیخوار و … در این منطقه چشم نواز است. نوخاله رود در نهایت به مرداب انزلی می ریزد و با وجود هزاران ماهی کپور، اردک ماهی، کولی و… یکی از غنی ترین رودخانه های گیلان است.

– به روستای نوخاله بازگردید و سپس در محل روستای سادات محله وارد مسیر پناهگاه حیات وحش سلکه که در جنوب تالاب انزلی قرار دارد شوید. از طریق دو جاده صوفیانده یا جاده هندخاله می توان بعد از طی نمودن حدود 5 کیلومتر جاده آسفالت به پناهگاه حیات وحش سلکه و تالاب های گل لاله رسید. هر دو جاده در نقشه مشخص شده اند. می توانید صوفیاده را برای مسیر رفت و هندخاله را برای برگشت انتخاب کنید تا هر دو را دیده باشید زیرا روستای صوفیانده و روستای هندخاله هر دو جزو روستاهای جذاب برای گردشگری هستند.

– بخشی از منطقه سلکه چمنزار و بخشی دیگر تالاب است. وسعت آنها بسته به سطح آب دریای خزر و فصول مختلف تغییر می کند و در سالها یا فصولی که سطح آب پایین باشد می توانید شاهد گله های بزرگ چهارپایان باشید اما با بالا بودن آب، انواع پرندگان به ویژه غاز و قو در تعداد زیاد به  منطقه سلکه مهاجرت می کنند و صحنه های بدیعی را پدید می آورند.

– اگر شانس داشته باشید و بتوانید برنامه ریزی زمانی مناسبی انجام دهید هر سال نیمه دوم تیر یا مردادماه جشنواره فرهنگی گل دهی لاله تالابی در بروستای هندخاله برگذار می شود. متاسفانه زمان ثابتی برای این فستیوال در نظر نگرفته شده است اما زمان جشنواره هر سال از چند هفته قبل اطلاع رسانی می شود. برنامه هایی چون موسیقی سنتی، نمایش آئینی و لافند بازی و کشتی گیله مردی در قالب جشنواره فرهنگی گل دهی لاله تالابی برای عموم مردم اجرا می شود. مردم در این جشنواره به صورت رایگان سوار بر قایق موتوری از تالاب بازدید و از نزدیک گل‌های تالابی را لمس می کنند

– به جاده اصلی بازگردید و وارد مسیر جاده تالاب سیاه درویشان و تالاب سرخانکل بشوید. تالابهای سیاه درویشان و سرخانکل نیز جزئی از پهنه ی وسیع جنوب تالاب انزلی هستند اما برخلاف تالاب های سلکه و چوکام، ساختار گردشگری بهتری در روستای سیاه درویشان ایجاد شده است و برای دیدن این تالاب ها سهولت بیشتری دارید. در مجموع مسیرهای طبیعت گردی جنوب تالاب انزلی نسبت به مسیر شمالی که از بندر انزلی است، بکرتر و دست نخورده تر هستند. مسیر سیاه درویشان، نه تنها برای عاشقان پرنده نگری و عکاسان که برای عموم مردم نیز مناسب هستند زیرا جاده آسفالت در کنار رستوران و اقامتگاه های مناسب و همچنین قایق کرایه ای همیشه در این منطقه مهیا است.

– از جاده اصلی باید 5 کیلومتر جاده آسفالت تا روستای سیاه درویشان را طی کنید. سیاه درویشان، روستای بسیاری زیبایی است که رودخانه ای از میانه ی آن می گذرد و به خوبی تبدیل به یک روستای توریستی شده است. بهترین مسیر قایقرانی از سیاه درویشان تا سرخانکل نیز در نقشه و فایل GPS این برنامه درج شده است. می توانید قایق کرایه کنید و بر حسب هزینه ای که می پردازید می توانید تا عمق تالاب و حتی پناهگاه حیات وحش سرخانکل پیش بروید. برای رسیدن به لاله‌های دریایی باید به سرخانکل بروید. سرخانکل در زمستان محل امنی برای بیشتر پرندگان مهاجر است و به دلیل وجود نیلوفرهای آبی این تالاب محل مناسبی برای تخم‌گذاری پرستوها نیز هست. نیزارها و صدها گونه گیاهی و جانوری بخصوص گلها و پرندگان سرخانکل برای گردشگران بسیار جذاب است. بخشی از سفرنامه آقای مجید میرزادی به خوبی سیاه درویشان را توصیف کرده و به تصویر کشیده است.

– در دو دوره قاجاریه و صفویه پل های زیادی در منطقه صومعه سرا ساخته شده است که برخی همچنان پابرجا هستند و می توانید از آن ها دیدن کنید. پل تاریخی گوراب تولم متعلق به دوران قاجار است و بر روی یکی از شاخه های فرعی رودخانه گازوبار احداث شده است. قسمتهای زیادی از پل از بین رفته است و به همین دلیل احتمالا تنها علاقمندان آثار تاریخی مایل باشند یک کیلومتر مسیر فرعی و آسفالت تا پل را طی کنند و به جاده اصلی بازگردند.

– پل گازوبار یا گازربار نسبت به پل گوراب تولم، دسترسی راحت تری دارد و نیاز به طی مسیر جاده فرعی ندارید زیرا دقیقا بین صومعه سرا و بازار جمعه قرار گرفته است. پل آجری گازوبار قدمت صفویه دارد اما در زمان قاجار مرمت شده و پیشنهاد می شود حتما آن را ببینید و سپس عازم شهر صومعه سرا شوید.

– در سراسر گیلان بازارچه های محلی هفتگی، بهترین محل برای آشنایی با فرهنگ کسب و کار و محصولات کشاورزی و دامداری مردم است و یکی از بهترین بازارچه های هفتگی، یکشنبه بازار صومعه سرا است.

– در میان اماکن مذهبی صومعه سرا، بقعه آقا سید جعغر آقا در مرکز شهر از اهمیت بالایی برخوردار است و تقریبا در مسیر شما نیز قرار دارد. علاقمندان می توانند با این بقعه و فرهنگ مذهبی مردم به این وسیله آشنا شوند.

– از شمال غربی صومعه سرا به سمت روستای تاریخی کسما که 3 کیلومتر بیشتر فاصله ندارد خارج شوید. روستای کسما در صومعه سرا مقر اصلی نهضت میرزاکوچک خان جنگلی بوده است. یک حمام و چندین بقعه هم در این روستا وجود دارند. اگر یکشنبه بازار صومعه سرا را از دست داده اید می توانید برای چهارشنبه بازار روستای کسما برنامه ریزی کنید.

– از کسما به سمت گوراب زرمیخ بروید. مناره تاریخی گسکر به نوعی مهمترین اثر تاریخی منطقه صومعه سرا با قدمت سلجوقی است و از گوراب زرمیخ دارای جاده فرعی آسفالت به طول نزدیک به 7 کیلومتر می باشد که طی نمودن این جاده طولانی برای علاقمندان تاریخ توجیه پذیر است. متاسفانه تنها 12 متر از ارتفاع اولیه 30 متری این برج باقی مانده است به همین دلیل سایرین بخصوص علاقمندان طبیعت می توانند از مناره گسکر صرف نظر کرده و فرصت بیشتری برای مناطق جنگلی مانند تنیان بگذارند.

– صومعه سرا، منطقه جنگلی بزرگی ندارد و بیشتر آن جلگه ای و شامل مزارع کشاورزی یا تالابی است اما اگر بعد از روستای چالکسر، وارد جاده ماسال و مسیر جاده تنیان و شانه ده با بیش از 10 کیلومتر طول بشوید جنگل نیز خواهید دید. روستای محله گیلیه قبل از روستای تنیان قرار دارد. مزارع و کلبه های روستایی این منطقه دیدنی هستند. در ادامه از روستای نارنج پره و پل رودخانه سیاه خانی و روستای سیاه خانی عبور می کنید. از اینجا بخصوص بعد از سه راهی للکه پشته به سمت روستای شانه ده وارد جنگل می شوید. از سه راهی تا روستای شانه ده و بقعه جنگلی سید علی اکبر، 7 کیلومتر جاده جنگلی زیبا در پیش دارید و حدود 300 متر در کوه ارتفاع می گیرید. روستای شانه ده و بقعه سید علی اکبر، محل دنج و جذابی است و می توانید ساعتی را به آن اختصاص دهید. در نهایت تمام مسیر را بازگردید.

– به عنوان آخرین جاذبه صومعه سرا، می توانید بعد از روستای سیاه ورود، در انتهای جاده روستای توسه کله، اتومبیل خود را پارک کنید و پیاده روی در مسیر جنگلی بقعه دو عالم کوه را شروع نمایید. دو عالم کوه نیز بقعه متبرکی است که در نوک کوه جنگلی قرار دارد به همین دلیل کوهنوردان و شیفتگان او بیشتر پای در این مسیر می گذارند. مسیر پیاده روی به طول حدود 2 کیلومتر است و باید حدود 450 متر از مبدا ارتفاع بگیرید در نتیجه بین 1.5 تا 2 ساعت زمان نیاز دارد اما معنویت و طبیعت از جذابیتهای این برنامه است. در نزدیکی بقعه دوعالم کوه، غاری طبیعی در دل جنگل نیز وجود دارد. امکان شبمانی در محل بقعه که دارای آب نیز می باشد، برای زوار وجود دارد و متولی بقعه امکانات اولیه را فراهم کرده است.

اطلاعات و سایر نکات مهم سفر به صومعه سرا چیست؟

وضعیت آب و هوا برای اجرای موفق این برنامه اهمیت حیاتی دارد و لازم است دست کم یک تا سه روز قبل از سفر دوباره آب و هوا را بررسی کنید.

بهترین سفرنامه ها و گزارش برنامه های صومعه سرا کدام هستند؟

تاکنون گزارشی از این برنامه در امین مانا ثبت نشده است. شما می توانید گزارش خود را برای ما ارسال کنید.

 

با تبلیغ تور، اقامتگاه و سایر خدمات گردشگری خود در این صفحه بیشتر دیده شوید. آگهی سری اول رایگان است.
تماس با ما

خدمات مفید در این منطقه

دریافت رایگان فایل GPS مسیر برنامه و مسیریابی روی گوشی حین سفر

اگر برنامه مسیریابی با قابلیت ساپورت فایلهای KML بر روی گوشی خود ندارید، اپلیکیشن MAPS.ME را نصب کنید. بهترین اپلیکیشن مسیریاب با نقشه آفلاین مسیریابی در سفر و طبیعت بدون نیاز به اینترنت

 

پرسشهای شما از سفر به این منطقه بلافاصله پاسخ داده می شود لطفا پایین همین صفحه پیام بگذارید و صرفا جهت سفارش طراحی اختصاصی برنامه یا آگهی، مستقیما تماس بگیرید.

 

برای ادامه سفر بهترین جاهای دیدنی اطراف صومعه سرا کجا هستند؟

 

پیمایش ماسوله به ماسال
سفر به امامزاده ابراهیم
سفر به بندر انزلی
سفر به اولسبلنگاه و ییلاقات ماسال
سفر به غار آویشو و مسیر دوچرخه سواری اولسبلنگاه به شاندرمن
سفر به اسب ریسه و آبشار خون
سفر به دشت النزه
صعود به قله کوه تریشوم
صعود به قله کوه شاه معلم
سفر به رستم آباد و سلانسر
سفر به سیاهمزگی و آبشار دودوزن
سفر به شاندرمن
سفر به شفت و دریاچه سقالکسار
سفر به صومعه سرا
سفر به فومن
سفر به قلعه رودخان
سفر به گشترودخان
سفر به ماسال
سفر به ماسوله
سفر به رشت
سفر به سراوان

 

برای دیدن همه جاهای دیدنی استان گیلان، سفرها و صعودهای استان گیلان را ببینید.

 

برای دیدن سایر جاهای دیدنی ایران یکی از نزدیک ترین استانهای همسایه زیر را انتخاب کنید.

 

سفر به استان اردبیل
سفر به استان زنجان
سفر به استان قزوین
سفر به استان مازندران

به زودی منتشر می شود:

سفر به لاهیجان، سفر به لنگرود، سفر به کیاشهر، سفر به اسالم، سفر به تالش، سفر به پونل، سفر به دیلمان، سفر به لیسار، سفر به خطبه سرا، سفر به مریان و آق اولر، مسیر اسالم به خلخال، مسیر نئور به سوباتان، مسیر آق اولر به شکردشت، سفر به دره حسن دگرمانی، سفر به روستای شیله وشت، سفر به ییلاق شکردشت، سفر به ییلاق سوباتان، سفر به ییلاق قراگل، سفر به ییلاق برزویل، سفر به روستای ارده، سفر به برزه کوه، سفر به ییلاقات پونل، سفر به دشت دومن، سفر به روشنده، سفر به آبکنار، سفر به رودبار، سفر به لوشان، سفر به منجیل، سفر به پره سر، سفر به املش، سفر به رودسر، سفر به کلاچای، سفر به چابکسر، سفر به سرولات، سفر به دریاچه خشکه سرا، سفر به روستای جواهردشت، سفر به رحیم آباد، سفر به آبشار میلاش، سفر به بره سر، سفر به جیرنده، سفر به دریاچه ویستان، سفر به داماش، سفر به ملومه و بشکافته سنگ، سفر به خصیل دشت و چاکدشت، سفر به اطاقور، سفر به جنگل تابستان نشین، سفر به پارک جنگلی خرما، سفر به رانکوه، سفر به سیاهکل، سفر به هلودشت، سفر به آبشار لونک، سفر به آبشار ویسادار، سفر به آستانه اشرفیه، سفر به خشکبیجار، سفر به لشت نشا، سفر به کوچصفهان، سفر به حسن بکنده، سفر به جنگل گیسوم، سفر به جنگل صفرابسته، سفر به روستای کومله، سفر به تالاب چاف، سفر به جنگل سفیداب، سفر به تالاب سوستان، سفر به رضوانشهر، سفر به اشکورات، سفر به ییلاق اسبومار، سفر به چمخاله، صعود به قله بغروداغ، صعود به قله تیلار، صعود به قله ناتشکوه، صعود به قله درفک، صعود به قله سماموس

به راحتی برنامه سفر مطابق با علایق و نیازهای خود را پیدا کنید!

2 پاسخ

  1. هفته اول شهریور این برنامه را با ماشین شخصی اجرا کردیم
    من و همسرم دو نفر بودیم
    برنامه بسیار عالی بود
    ولی پیشنهادم برای اجرای برنامه تعداد 4 الی 6 نفره
    بخاطراینکه هزینه های قایق برای گشت تالاب ها به صورت سرویسی میباشد .

    1. آقای محمد روحانی عزیز بسیار سپاسگزارم از اینکه نکات ارزشمند و تجربیات خود از اجرای برنامه سفرهای امین مانا را به اشتراک می گذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *