برای یافتن سفر بر اساس علایق و نیازهای خود

راهنمای سفر در ایران برای همه

گام به گام سفر به ساری با فایل GPS

شما همیشه نیاز به راهنما یا خرید تور ندارید. با این برنامه ی دقیق، تورلیدر خود در سفر به ساری باشید.

چرا باید به ساری سفر کرد؟

 

– ساری دومین شهر پرجمعیت شمال ایران است و دارای فرودگاه، جاده و امکانات مناسب گردشگری است.

– پناهگاه حیات وحش دشت ناز بعنوان مهمترین زیستگاه گوزن زرد ایرانی در نزدیکی ساری قرار دارد.

– سواحل زیبای ، زاغمرز، گوهرباران و فرح آباد با امکانات مناسب برای تفریحات دریایی در نزدیکی ساری قرار دارند.

– فرح آباد یکی از مهمترین شهرهای تاریخی صفویه در شمال ایران در نزدیکی ساری است.

– زیستکره و پناهگاه حیات وحش میانکاله، ثبت شده در یونسکو با تنوع گیاهی و جانوری کم نظیر در نزدیکی ساری قرار دارد.

– آبشارها، جنگلها و طبیعت تمام استان مازندران از جمله مناطق نزدیک به ساری، شاخص است و ارزش سفر دارد.

– آثار تاریخی و معماری بجا مانده از دوران قاجار و صفویه در مرکز شهر ساری شامل خانه های تاریخی و اماکن دیگر، اهمیت گردشگری دارند.

– مردم ساری و مازندران با گویش و فرهنگ خاص و متفاوت خود، یکی از بهترین مقاصد سفر با جذابیت های مردم شناسی در ایران هستند.

 

آنچه پیش از تصمیم سفر به ساری باید حتما بدانید

محبوبیت گردشگری ساری در چیست؟

نیلوفرهای آبی تالاب آبندانسر، آثار تاریخی مرکز شهر ساری و فرح آباد

بهترین جاهای دیدنی ساری کجاست؟

خانه موزه کلبادی، خانه فاضلی، بازار ساری و تالاب آبندانسر

نوع برنامه سفر به ساری چیست؟

این یک برنامه گردشگری شهری و طبیعت گردی است.

درجه سختی سفر به ساری چقدر است؟

آسان تا سخت و مناسب برای تمام افراد تندرست با توانایی جسمانی کم تا افراد با توانایی پیمایش حرفه ای در طبیعت از 200 متر تا بیش از 10 کیلومتر در مسیرهای هموار شهری تا ناهموار طبیعت مانند مسیرهای جنگلی و…

فاصله تهران تا ساری با ماشین چقدر است؟

فاصله زمانی تهران تا ساری از مسیر فیروزکوه و قائم شهر با ماشین سواری حدودا 3 ساعت و 45 دقیقه است. این مسیر تقریبا 265 کیلومتر است.

فاصله زمانی تهران تا ساری از مسیر هراز و آمل با ماشین سواری حدودا 4 ساعت است. این مسیر تقریبا 245 کیلومتر است.

مسیر جاده دسترسی و راههای رفتن به ساری چطور است؟

ساری دارای دسترسی جاده ای مطلوب به غرب و شرق مازندران است و از طریق جاده های هراز و فیروزکوه به تهران و از طریق جاده کیاسر با استان سمنان مرتبط است.

نزدیک ترین راه رفتن به ساری از طرف تهران، جاده هراز است اما جاده فیروزکوه ایمن تر است و زودتر به مقصد می رسید. بنابراین بهترین راه رفتن به ساری از طرف تهران جاده فیروزکوه است.

بهترین زمان و فصل سفر به ساری چه موقع است؟

تمام فصول بهار، تابستان، پاییز و حتی زمستان برای سفر به ساری و شهرگردی قابل قبول است اما ساری به ویژه برای طبیعت گردی معمولا تابستانی گرم و شرجی دارد. زمستان نسبتا سرد و پر باران است. ماههای ابتدایی پاییز دما عالی اما گاهی بارندگی قابل توجه است. آب و هوای ساری در بهار و شهریورماه عالی است چون متعادل ترین دما و کمترین بارندگی را دارد.

 

آنچه برای برنامه ریزی اولیه و کلی سفر به ساری باید بدانید

بهترین رستوران های ساری کجاست؟

ساری دارای دهها رستوران است که تبلیغات اینترنتی برخی از آنها همه جا را پر کرده است اما برنامه های سفر aminmana غیر انتفاعی هستند. متاسفانه سایتهای غیر تبلیغاتی تریپ ادوایزر و لونلی پلنت هیچ رستورانی را در ساری تایید نکرده اند بنابراین بر اساس پیشنهاد راهنماهای محلی و امتیازی که از کاربران گوگل دریافت کرده اند رستوران اکبر جوجه در مسیر جاده کمربندی شمال ساری بسیار محبوب است پس از آن بافصله زیاد رستوران مارشو در مرکز شهر ساری و رستوران حاج حسن در مسیر جاده کمربندی شمال ساری که هر دو سابقه زیادی در ساری دارند بیشتر توصیه می شوند و بر همین اساس در برنامه هم قرار گرفته اند.

بهترین جا و مکان برای چادر زدن یا محل اقامت در ساری کجاست؟

برای محل اقامت، امکان چادر زدن و کمپینگ در پارک قائم کنار پل تجن و روبروی پارک ملل در مرکز شهر ساری وجود دارد. این پارک معمولا بهترین محل چادر زدن با امکانات اولیه و مطلوب است.پارک آفتاب در مرکز شهر ساری نیز معمولا برای چادر زدن مجاز است. پارک جنگلی شهید زارع در شرق ساری نیز فاصله چندانی با شهر ندارد و ضمن مجهز بودن به امکانات اولیه، محل های مناسبی برای چادر زدن دارد. علاوه بر هتل ها و مهمان پذیرها امکان کرایه سوئیت و آپارتمان با کیفیت و قیمتهای مناسب نیز مانند سایر شهرهای شمالی از طرق مختلف فراهم است. بنابراین از معرفی محل های اقامت در برنامه صرف نظر کرده ایم.

وسایل و لوازم ضروری برای سفر به ساری چیست؟

کوله پشتی و کفش پیاده روی راحت ، عینک آفتابی و کلاه نقاب دار برای روزهای آفتابی ، لباس گرم برای فصول سرد ، دوربین عکاسی ، دارو و لوازم شخصی ، بطری آب و تننقلات

یک پکیج ویژه و بهترین برنامه پیشنهادی امین مانا برای این سفر

با برنامه امین مانا در سفر به ساری چه جاذبه ها و مسیرهایی را می توانید ببینید؟

میدان ساعت – امامزاده یحیی – کاروانسرای حضرت – بازار نرگسیه – بازار میوه و تره بار ساری – مسجد جامع ساری – مسجد مصطفی خان – حسینیه عباسخانی – خانه موزه کلبادی – خانه میرگتی – خانه فاضلی – خانه رمدانی ها – خانه ناظریان – آب انبار نو – تکیه آب انبار نو – آب انبار میرزا مهدی – موزه های بوستان ولایت شامل موزه مهر و سکه ، موزه تاریخ ساری ، موزه فرهنگ بومی و موزه اسناد و نسخ خطی – پارک ملل – مجسمه اخلاص – پل رودخانه تجن – امامزاده عباس – روستای آبندانسر – امامزاده حمزه – تالاب آبندانسر و پارک نیلوفرآبی – امامزاده سید علی – روستای نقارچی محله – پارک جنگلی شهید زارع – روستای عیسی خندق – امامزاده قاسم عیسی خندق – تپه مهدشت و جنگل مهدشت – روستای کردخیل – روستای شکتا – سکوتپه و جنگل سکوتپه – روستای پهنه کلا و مسجد پهنه کلا

چرا این برنامه بهترین برنامه ریزی برای ساری و حتی ارزان ترین تور ساری است؟

برای طراحی و ارائه این برنامه، از منابع متعدد و معتبر مانند سایت سازمان نقشه برداری، لونلی پلنت، تریپ ادوایزر و دهها تراک GPS از سایتهایی مانند Wikiloc استفاده شده است.

جاذبه های گردشگری هر منطقه و مسیرهای دارای جذابیت بیشتر برای پیاده روی در شهر، روستا و یا طبیعت، تعیین شده اند. همراه با تراک GPS(قابل استفاده روی گوشی)، یک برنامه ی دقیق که دارای زمان بندی و اولویت بندی جاذبه ها است در دسترس شماست. بنابراین، زمان را تلف نمی کنید و مجری یک تور خوب و ارزان برای خود خواهید بود. برای اطلاع بیشتر از چگونگی طراحی مسیر سفر در این سایت درباره aminmana را ببینید.

بر اساس نیازها، شرایط و فرصتی که دارید، ما حتی می توانیم برنامه ی سفر دلخواه شما را با برنامه ریزی سفارشی نیز آماده کنیم و یک برنامه، جدول، نقشه و فایل GPS اختصاصی تهیه نماییم تا بتوانید سفر خود را بی نقص انجام دهید. برنامه ریزی اختصاصی سفر را ببینید.

بهترین برنامه سفر به ساری چند روزه است؟

یک روز زمان نیاز دارید تا بدون از دست دادن مهمترین جاذبه ها، ساری و طبیعت نزدیک به آن را دیده باشید. برنامه aminmana یک برنامه یک روزه است اما برای فرصت نیم یا دو روزه نیز انعطاف پذیر است.

بهترین برنامه ریزی سفر به ساری برای مکان های دیدنی چیست؟

جاذبه های گردشگری ساری به دو دسته شامل جاذبه های درون شهری و مسیرهای طبیعت گردی تقسیم می شوند.

اگر برای اولین بار به ساری سفر می کنید یا از این شهر در حال عبور هستید، بهتر است شاخص ترین موزه ها و آثار تاریخی مرکز شهر را که خانه موزه کلبادی گل سرسبد آنهاست در اولویت قرار دهید تا حتی با سفر نیم روزه نیز بتوانید یک سفر خوب به ساری داشته باشید.

اگر فرصت کافی برای سفر یک روزه به ساری دارید، علاوه بر جاذبه های داخل شهر ساری از تالاب آبندانسر و پارک نیلوفرآبی آن و در صورت داشتن فرصت اضافه از پارک جنگلی شهید زارع نیز دیدن کنید. به این ترتیب با چینش و زمان بندی مناسب می توانید کمترین اتلاف انرژی و زمان را در طول برنامه داشته باشید.

اگر فرصت کافی برای سفر دو روزه به ساری دارید و در طبیعت گردی دارای سابقه و تجربه هستید، مسیرهای جنگلی مهدشت و سکوتپه مجموعا می توانند روز دوم را به خوبی پر نمایند. مسجد پهنه کلا نیز در همین منطقه قرار دارد و اهمیت مذهبی آن در مازندران در حد مسجد جمکران قم است.

در یک سفر دو روزه می توانید طبق جدول برنامه و با توجه به ترتیبی که در مسیر طراحی شده قرار دارند از همه جاذبه های گردشگری و طبیعت گردی ساری دیدن کنید اما اگر امکان جنگل نوردی ندارید می توانید به سفر خود به ساری پایان دهید و به مناطق نزدیک دیگر مانند فرح آباد سفر کنید.

نقشه مسیر

به ترتیب حروف لاتین و طبق جدول، برنامه را شروع و اجرا کنید.

 

حضور در برنامه های طبیعت گردی وکوهنوردی نیازمند داشتن تجربه، دانش و مربی متخصص است.
امین مانا مسئولیتی در قبال حوادث ناشی از عدم رعایت ایمنی ندارد و مسیریابی دقیق برای جلوگیری از حوادث یا اتلاف زمان و کمک به تورلیدرها و عموم مردم تنها هدف ماست. 

برنامه سفر به ترتیب نقاط از شروع تا پایان

بر اساس فرصت، سلیقه و شرایطی که دارید می توانید هر جاذبه یا مسیری را از برنامه خود حذف کنید.

 

شروع کنید از

A- میدان ساعت

پیاده (300 متر) بروید به

B- برج زین العابدین و امامزاده یحیی

پیاده (200 متر) بروید به

C- کاروانسرای حضرت

پیاده (300 متر) بروید به

D- بازار نرگسیه

پیاده (150 متر) بروید به

E- بازار میوه و تره بار ساری

پیاده (150 متر) بروید به

F- مسجد جامع ساری

پیاده (250 متر) بروید به

I- خانه موزه کلبادی

پیاده (150 متر) بروید به

J,K- خانه فاضلی و خانه رمدانی ها

با وسیله نقلیه (1.5 کیلومتر) بروید به

L- مجموعه موزه های ساری در بوستان ولایت

با وسیله نقلیه (1.5 کیلومتر) بروید به

M- رستوران مارشو

با وسیله نقلیه (2.5 کیلومتر) بروید به

N- چهارشنبه بازار ساری

با وسیله نقلیه (500 متر) بروید به

O- پارک ملل

با وسیله نقلیه (1 کیلومتر) بروید به

Q- ابتدای مسیر امامزاده عباس

با وسیله نقلیه (1.8 کیلومتر) بروید به

R- ابتدای مسیر تالاب آبندانسر

با وسیله نقلیه (1.5 کیلومتر) بروید به

S- ابتدای مسیر پارک جنگلی شهید زارع

با وسیله نقلیه (9 تا 10 کیلومتر) بروید به

T- رستوران حاج حسن یا رستوران اکبرجوجه

با وسیله نقلیه (1.3 تا 2.3 کیلومتر) بروید به

U- ابتدای مسیر امامزاده قاسم عیسی خندق

با وسیله نقلیه (12 کیلومتر) بروید به

V- ابتدای مسیر جنگل مهدشت

با وسیله نقلیه (1 کیلومتر) بروید به

W- برج شاطر گنبد

با وسیله نقلیه (7 کیلومتر) بروید به

X- تکیه پهنه کلا

 

این برنامه، نقشه و فایل GPS(ثبت شده در گوگل)، یک پکیج ویژه و پیش نویس اجرای تور ساری برای یک تورلیدر است. استفاده از این اطلاعات در سایتهای گردشگری بدون بدون پیوند مطلب به امین مانا یا ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.

نکات مهم و کلیدی حین گردش در این مسیر از شروع تا پایان

 

شروع کنید از میدان ساعت ( طبق جدول و فایل تراک جی پی اس GPS مسیریابی )

– میدان ساعت در مرکزی ترین نقطه شهر ساری واقع است و ساروی ها به آن پاساعت می گویند. میدان ساعت دارای برجی بلند و ساعتی بزرگ است. تا چند سال پیش رأس هر ساعت صدای ناقوس‌مانندی در خیابان‌ها شنیده می‌شد اما به درخواست مردم صدا قطع شد. این بنا در اواخر دوران پهلوی با معماری ایرانی و اروپایی ساخته شده است.

– امامزاده یحیی و امامزاده زین العابدین ساری در نزدیکی میدان ساعت واقع شده اند. بنای امامزاده از آثار قرن نهم هجری می باشد. هسته اصلی بنای امامزاده دارای پلان دایره شکل می‌باشد که حجم استوانه‌ای را به‌وجود آورده است. در ورودی، پنجره و ضریح نیز چوبی هستند. برج مقبره سلطان زین العابدین دارای معماری زیبایی با تزئینات کاشی کاری از دوران آق قویونلوهاست. دیدن امامزاده از نظر مذهبی و معماری با ارزش است.

– کاروانسرای بهرام اتر با دو قرن قدمت مرکز داد و ستد ساری بوده و متعلق به دوره قاجار است اما امروزه انبار بازاریان شده است. وقف کاروانسرا برای امام رضا باعث شد به نام کاروانسرای حضرت هم نامیده ‌شود. در صورت داشتن فرصت کافی میتوانید کاروانسرای حضرت را نیز ببینید.

– طبق نقشه و فایل GPS مسیر را به سمت خیابان اصلی ادامه دهید و از بازار نرگسیه در مجاورت کاخ قدیمی آقا محمد خان قاجار که بیشترین قدمت و رفت و آمد را در مازندران و ساری دارد نیز دیدن کنید. فارغ از اهمیت تاریخی این بازار و فضای آن می تواند آیینه فرهنگ مردم ساری باشد. بازار میوه و تره بار نیز ارزش مشابهی دارد و مانند سایر شهرهای شمالی ایران، فضای جذابی از انواع خوراکی ها دارد و بوی سبزی و ترشی آن را در برگرفته است.

– بناي اوليه مسجد جامع ساری قدمت هزار ساله داشته و توسط یک حاکم عرب بنا شده اما بناي کنوني مسجد فاقد آثار تاريخي و شامل اجزایی است که قدمت چندانی ندارند اما به عنوان مهمترین مسجد شهر ساری می توانید آن را در مسیر ببینید.

– مسجد حاج مصطفی‌ خان سورتیجی، قاجاری است و بعد از مسجد جامع ساری به عنوان بزرگترین مسجد در مرکز شهر قرار دارد. حسینیه عباسخانی روبروی مسجد حاج مصطفی خان، نیز تاریخی است و در مسیر می توانید آن را ببینید.

– خانه منوچهر خان کلبادی حدود ۱۵۰ سال قدمت دارد. معماری خانه بسیار زیباست. هنرهای تزئینی زیبای قاجاری مانند گچ‌بری‌ها، ارسی‌ها و شیشه‌های رنگی در بخشهای مختلف خانه دیده می شود. در مجموعه خانه کلبادی که حمام وزیری و خانه نظری را نیز در بر گرفته است موزه بزرگی شکل گرفته است و از سه بخش مستقل باستان شناسي، مردم شناسي و صنايع دستي تشكيل شده. موزه تاریخ شهر ساری بخشی از خانه را به خود اختصاص داده است. آثار باستانی با قدمت ۷۰۰۰ ساله مازندران تا دوره قاجار در این موزه دیده می شوند. شاید بتوان گفت خانه کلبادی مهمترین جاذبه شهر ساری است و نباید آن را از دست بدهید.

– خانه رمدانی ها ساخته شده در دوران قاجاری و پهلوی است. این خانه در حال مرمت است و به زودی قابل دیدن خواهد بود اما دارای سر در بسیار زیبایی می باشد طوری که ارزش دیدن دارد. خانه فاضلی‌ها نبش بن بستی قرار دارد که در انتهای آن ورودی خانه رمدانی هاست. این خانه نیز در حال مرمت است اما ممکن است بتوانید آن را ببینید. خانه فاضلی ها نیز در دو دوره قاجار و پهلوی ساخته و تکمیل شده است.

– موقعیت چند جاذبه تاریخی دیگر نیز در نقشه در این محله تاریخی مشخص شده اند که شامل آب انبار نو، تکیه آب انبارنو و خانه ناظریان است. متاسفانه هنوز بیشتر آثار تاریخی ساری امکان بازدید ندارند. خانه میرگتی جنب خانه کلبادی و آب انبار میرزا مهدی با فاصله دورتر و بسیاری از خانه های تاریخی ساری نیز شامل این وضعیت می باشند و غیر قابل دیدن یا در حال تخریب هستند. برای مثال تمام اجزای آب انبار نو که با پوشش گنبدی ساخته شده است پا برجاست ولی مدخل آن با آجر و سیمان مسدود بوده و گردشگران از آن محروم هستند.

– با همت شهرداری ساری چهار موزه تاریخ ساری، فرهنگ بومی، اسناد و نسخ خطی و مهر و سکه در بوستان ولایت راه اندازی شده و یا در حال تکمیل هستند و می توانید از آنها دیدن کنید.

– رستوران مارشو تنها گزینه در میان رستوران های مرکز شهر ساری است که برخی کاربران گوگل آن را تایید کرده اند.

– چهارشنبه بازار ساری نیز فضای کسب و کار است اما نسبت به بازارهای دیگر، حال و هوای بومی تری دارد زیرا محل حضور دستفروشان و کشاورزان است.  همانطور که از نامش مشخص است تنها چهارشنبه ها می توانید آن را ببینید.

– مجموعه پارک ملل ساری به دلیل وجود پرچم تمام کشورهای جهان در آن، پارک ملل نام گرفته است. رود تجن در حاشیه پارک، وسعت و جاذبه‌های درون پارک مانند جزیره مصنوعی، پل کابلی و فضای سبز، محل ماهیگیری، جت اسکی و پیست دوچرخه سواری و مجسمه هایی از جمله مجسمه اخلاص باعث جذابیت این پارک شده است.

– پل تجن بر روی رودخانه تجن در شرق ساری و در زمان پهلوی ساخته شده است. نقاشی کمال الملک از روی سازه قدیمی پل تجن در موزه آستان قدس رضوی نگهداری می‌شود. پل تجن محل اتصال پارکهای ملل و قائم بوده و شاهراه خروجی شرق ساری است و به عنوان یک جاذبه می توانید آن را نیز ببینید و سپس برای دیدن سایر دیدنی های شرق ساری ادامه مسیر دهید.

– يكي از امامزاده های متبرک ساری، حرم امامزاده عباس است و مورد احترام اهالی می باشد. در صورت علاقمندی و داشتن فرصت کافی می تواند یک گزینه برای دیدن باشد.

– یکی از مهمترین جاذبه های طبیعی شهر ساری تالاب آبندانسر در نزدیکی شهر ساری و با فاصله تقریبا 2.5 کیلومتری از جاده اصلی ساری به بهشهر است. ابتدای مسیر در نقشه مشخص شده است. با عبور از روستای آبندانسر و امامزاده حمزه به تالاب آبندانسر می رسید. پارک نیلوفر آبی در این تالاب بخاطر جلوه زیبای نیلوفرها در تابستان دارای شهرت است. جزیره کوچک میانه تالاب و امکانات مناسب تفریحی مانند قایق رانی نیز، تالاب آبندانسر را جذاب تر کرده است. امامزاده سید علی و روستای نقارچی محله نیز در نزدیکی تالاب قرار دارند. بعد از دیدن تالاب آبندانسر به جاده اصلی بازگردید.

– پارک جنگلی شهید زارع آخرین جاذبه شرق ساری است. در واقع پارک جنگلی شهید زارع نتیجه جنگل کاری با درخت کاج است و بکر و اصیل نیست. اما به خاطر امکانات مناسب شامل جاده، سرویس بهداشتی، آب آشامیدنی و محل های چادر زدن، برای مسافران با ارزش است. هر دو ورودی پارک جنگلی شهید زارع در نقشه مشخص شده اند. پارک شهید زارع برای دوچرخه سواری نیز عالی است اما اگر اقامت کوتاهی در ساری دارید از آن صرف نظر نمایید.

– رستوران حاج حسن و رستوران اکبرجوجه در کمربندی شمال ساری و در نزدیکی یکدیگر قرار دارند و هر دو بخصوص رستوران اکبر جوجه مورد تایید کاربران گوگل هستند.

– بقعه امامزاده قاسم در روستای عیسی خندق با قدمت 700 ساله برای علاقمندان تاریخ غیر قابل چشم پوشی است. بنای استوانه ای و هرمی شکل امامزاده و تزئینات آن نیز بسیار زیباست. امامزاده قاسم عیسی خندق 5 کیلومتر از سمت غرب و در مسیر جاده جویبار و بابلسر با ساری فاصله دارد. مسیر و موقعیت امامزاده قاسم عیسی خندق در نقشه مشخص شده است.

– به سمت جنوب ساری بروید. دو منطقه جنگلی بکر در نزدیکی یکدیگر در جنوب ساری به نامهای جنگل مهدشت و جنگل سکوتپه وجود دارند که برعکس پارک جنگلی شهید زارع برای افراد دارای توانایی جسمانی بالاتر و حرفه ای مناسب تر هستند. مسیرهای جنگل پیمایی بین 5 تا 15 کیلومتر را می توانید در جاده های خاکی این جنگلها در یک برنامه یک روزه طی کنید و بیش از 300 متر از مبدا ارتفاع بگیرید. پیشنهاد ما شروع برنامه از تپه مهدشت است. ابتدای جاده مسیر آسفالت است و بعد از 4.5 کیلومتر وارد جنگل می شوید. مناظر ساری را از فراز تپه های مهدشت و سکوتپه از دست ندهید. در برخی نقاط جاده خاکی با خندق یا شیوه های دیگر برای تردد ماشین مسدود شده است اما دوچرخه سواران و افراد پیاده مشکلی ندارند.

– تمام سه راههای مهم مسیر جنگلی مهدشت و سکوتپه علامت گذاری شده اند. علاوه بر سکوتپه و مهدشت از سمت روستای کردخیل در غرب ساری و روستای شکتا در جنوب ساری نیز می توانید از این منطقه جنگلی خارج شوید اما مهدشت و سکوتپه بهترین گزینه ها هستند. سکوتپه ایستگاه جنگل بانی نیز دارد. وجود یگ پرورشگاه سگ در ارتفاعات سکوتپه در مسیر برنامه قابل تامل و جالب است. در طول مسیر چشمه آب وجود ندارد بنابراین تمام نیازها را همراه خود ببرید.

– به ابتدای مسیر در جاده ساری به کیاسر بازگردید و مسیر برنامه را ادامه دهید. جاذبه گردشگری بعدی، شاطر گنبد است. شاطر گنبد یا گنبد شاطر یک بنای آرامگاهی متعلق به قرن نهم و زمان تیموریان است و سازه آن برای علاقمندان تاریخ جذاب خواهد بود هرچند متاسفانه در حال تخریب است.

– آخرین جاذبه ساری، روستای پهنه کلا و مسجد یا تکیه پهنه کلا است. در گذشته نام روستا تکیه پناه کلا بوده است و مردم باور محکمی به این محل دارند و معتقدند که امام حسین همانقدر به این تکیه نظر دارد که امام زمان به مسجد جمکران توجه دارد و این باعث شده تکیه پهنه کلا میلیونها زائر در طول سال داشته باشد و مهمترین جاذبه مذهبی مازندران باشد .

اطلاعات و سایر نکات مهم سفر به ساری چیست؟

وضعیت آب و هوا برای اجرای موفق این برنامه اهمیت حیاتی دارد و لازم است دست کم یک تا سه روز قبل از سفر دوباره آب و هوا را بررسی کنید.

بهترین سفرنامه ها و گزارش برنامه های سفر به ساری کدام هستند؟

لینک سفرنامه ساری از سجاد ذراتی در سایت لست سکند

 

با تبلیغ تور، اقامتگاه و سایر خدمات گردشگری خود در این صفحه بیشتر دیده شوید. آگهی سری اول رایگان است.
تماس با ما

خدمات مفید در این منطقه

دریافت رایگان فایل GPS مسیر برنامه و مسیریابی روی گوشی حین سفر

اگر برنامه مسیریابی با قابلیت ساپورت فایلهای KML بر روی گوشی خود ندارید، اپلیکیشن MAPS.ME را نصب کنید. بهترین اپلیکیشن مسیریاب با نقشه آفلاین مسیریابی در سفر و طبیعت بدون نیاز به اینترنت

 

پرسشهای شما از سفر به این منطقه بلافاصله پاسخ داده می شود لطفا پایین همین صفحه پیام بگذارید و صرفا جهت سفارش طراحی اختصاصی برنامه یا آگهی، مستقیما تماس بگیرید.

 

برای ادامه سفر بهترین جاهای دیدنی اطراف ساری کجا هستند؟

 

سفر به فرح آباد
سفر به بهشهر
سفر به پاسند
سفر به میانکاله

 

برای دیدن همه جاهای دیدنی استان مازندران، سفرها و صعودهای استان مازندران را ببینید.

 

برای دیدن سایر جاهای دیدنی ایران یکی از نزدیک ترین استانهای همسایه زیر را انتخاب کنید.

 

سفر به استان تهران
سفر به استان گیلان
سفر به استان قزوین
سفر به استان گلستان
سفر به استان البرز
سفر به استان سمنان

به زودی منتشر می شود:

سفر به دره دو هزار، سفر به دره سه هزار، سفر به آبشار تودارک، سفر به چالوس، سفر به دشت دریاسر، سفر به لیره سر و آبگرم فلکده، سفر به آغوزحال و ولگسر، سفر به دریاچه دریوک، سفر به مرداب هسل، سفر به کلاردشت، سفر به نمک آبرود، سفر به فیلبند، سفر به دریاچه شورمست، سفر به سد سلیمان تنگه، سفر به دریاچه الندان، سفر به باداب سورت، سفر به کیاسر، سفر به نکا، سفر به دریاچه چورت، سفر به گلوگاه، سفر به جویبار، سفر به بابلسر، سفر به بابل، سفر به لفور، سفر به آلاشت، سفر به لاجیم، سفر به قائم شهر، سفر به آمل، سفر به آبشار گزو، سفر به شیرگاه، سفر به زیرآب، سفر به پل سفید، سفر به ورسک، سفر به جنگل الیمستان و رستم چاله ها، سفر به سنگچال، سفر به شیاده، سفر به سنگده، مسیر طالقان به سه هزار، صعود قله سماموس، صعود قله علم کوه از مسیر حصارچال، صعود قله شکرلقاس، ،صعود قله کهون، سفر به دشت دریوک

به راحتی برنامه سفر مطابق با علایق و نیازهای خود را پیدا کنید!

2 پاسخ

  1. چه ایده خوبی
    چه سایت شگفت‌انگیزی
    ما درونگراها که از شلوغی دوری می‌کنیم و علاقه‌مندیم هرچیزی رو با سرچ در اینترنت انجام بدیم و از دیگران سوال نپرسیم و درخواست نکنیم و دوست‌داریم خودکفا باشیم، این ایده بهترین بود.
    به ساری سفر کردیم و یه عالمه جای جذاب دیدیم. چقدر خوب که قدم به قدم نوشته شده. البته فایل آدرس توی گوشی ما نخوند یا شاید ما بلد نبودیم اما انقدر همه‌ مسیرسرراست بود که میرفتیم و خیلی هم خوش گذشت.
    سپاسگزارم از این ایده درخشان و کار درجه یک
    روزگاری روشن برای شما آرزومندم✨

    1. درود بر شما خانم میرزایی
      سپاس از ابراز لطف و حمایت شما
      شما باید برای استفاده بهتر از جی پی اس گوشی خود یکی از اپلیکیشن هایی که فایل های GPX یا KML را ساپورت می کنند دانلود کنید.
      از لینک زیر یکی از بهترین آنها یعنی Maps.me که بصورت آفلاین بدون نیاز به اینترنت کار می کند را دانلود کنید و راهنمای استفاده را ببینید. به این شکل می توانید از فایلهای ما به راحتی استفاده نمایید
      راهنمای برنامه Maps.me

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *