برای یافتن سفر بر اساس علایق و نیازهای خود

راهنمای سفر در ایران برای همه

گام به گام سفر به فرح آباد با فایل GPS

شما همیشه نیاز به راهنما یا خرید تور ندارید. با این برنامه ی دقیق، تورلیدر خود در سفر به فرح آباد باشید.

چرا باید به فرح آباد سفر کرد؟

 

– فرح آباد یکی از مهمترین شهرهای دوران صفویه در شمال ایران بوده و دارای پیشینه و آثار تاریخی مهمی است.

– پناهگاه حیات وحش دشت ناز بعنوان مهمترین زیستگاه گوزن زرد ایرانی در نزدیکی فرح آباد قرار دارد.

– سواحل زیبای گوهرباران و فرح آباد با امکانات مناسب برای تفریحات دریایی در نزدیکی فرح آباد قرار دارند.

تالاب ها و دریاچه های شاخصی چون حمید آباد، سراندون و بالندون در منطقه فرح آباد، برای پرنده نگری و طبیعت گردی مناسب هستند.

– برخی تالاب های منطقه فرح آباد دارای اکوسیستم های طبیعی متنوع و پهنه های جذاب نیلوفرآبی هستند و اهمیت گردشگری دارند.

 

آنچه پیش از تصمیم سفر به فرح آباد باید حتما بدانید

فرح آباد کجاست؟

فرح آباد یا خزرآباد شهری است در شمال ساری مرکز استان مازندران و در نزدیکی ساحل دریای خزر

محبوبیت گردشگری فرح آباد در چیست؟

آثار تاریخی صفویه و ساحل دریا

بهترین جاهای دیدنی فرح آباد کجاست؟

مسجد جامع فرح آباد، تالاب حمیدآباد، دریاچه و ساحل فرح آباد

نوع برنامه سفر به فرح آباد چیست؟

این یک برنامه روستا گردی، طبیعت گردی و گردشگری تاریخی است.

درجه سختی سفر به فرح آباد چقدر است؟

آسان و مناسب برای تمام افراد حتی با کمترین میزان توانایی جسمانی

فاصله ساری تا فرح آباد با ماشین چقدر است؟

فاصله زمانی ساری تا فرح آباد با ماشین سواری حدودا 20 دقیقه است. این مسیر تقریبا 25 کیلومتر است.

مسیر جاده دسترسی و راههای رفتن به فرح آباد چطور است؟

فرح آباد از طریق جاده دو بانده با کیفیت، دارای دسترسی جاده ای مستقیم و مطلوبی به شهر ساری است که این جاده نهایتا به ساحل دریا منتهی می شود.

بهترین زمان و فصل سفر به فرح آباد چه موقع است؟

تمام فصول بهار، تابستان، پاییز و حتی زمستان برای سفر به فرح آباد و برای دیدار از آثار تاریخی و گردشگری آن قابل قبول است. فرح آباد به ویژه برای طبیعت گردی معمولا تابستانی گرم و شرجی دارد اما در عوض زمان مناسبی برای استفاده از ساحل و دیدن نیلوفرهای آبی تالابهاست. زمستان نسبتا سرد و پر باران است اما بهترین زمان برای پرنده نگری در تالاب های فرح آباد است. ماههای ابتدایی پاییز دما عالی اما گاهی بارندگی قابل توجه است. آب و هوای فرح آباد در بهار و شهریورماه عالی است چون متعادل ترین دما و کمترین بارندگی را دارد.

 

آنچه برای برنامه ریزی اولیه و کلی سفر به فرح آباد باید بدانید

بهترین رستوران های فرح آباد کجاست؟

فرح آباد و جاده ساری به فرح آباد دارای دهها رستوران است که تبلیغات اینترنتی برخی از آنها همه جا را پر کرده است اما برنامه های سفر aminmana غیر انتفاعی هستند. متاسفانه سایتهای غیر تبلیغاتی تریپ ادوایزر و لونلی پلنت هیچ رستورانی را در فرح آباد تایید نکرده اند بنابراین بر اساس پیشنهاد راهنماهای محلی و امتیازی که از کاربران گوگل دریافت کرده اند رستوران شالی در کیلومتر 9 جاده فرح آباد از سمت ساری توصیه می شود.

بهترین جا و مکان برای چادر زدن یا محل اقامت در فرح آباد کجاست؟

برای محل اقامت، امکان چادر زدن و کمپینگ در ساحل فرح آباد و ساحل گوهرباران وجود دارد و امکانات اولیه در آنها فراهم است. . حاشیه دریاچه نیلوفر نیز تعدادی آلاچیق مناسب چادر زدن مهیاست. علاوه بر هتل ها و مهمان پذیرها امکان کرایه سوئیت، آپارتمان و خانه محلی با کیفیت و قیمتهای مناسب نیز مانند سایر شهرهای شمالی از طرق مختلف فراهم است. بنابراین از معرفی محل های اقامت در برنامه صرف نظر کرده ایم.

وسایل و لوازم ضروری برای سفر به فرح آباد چیست؟

کوله پشتی و کفش پیاده روی راحت ، عینک آفتابی و کلاه نقاب دار برای روزهای آفتابی ، لباس گرم برای فصول سرد ، دوربین عکاسی ، دارو و لوازم شخصی ، بطری آب و تننقلات و لوازم و لباس شنا برای فصول گرم

یک پکیج ویژه و بهترین برنامه پیشنهادی امین مانا برای این سفر

با برنامه امین مانا در سفر به فرح آباد چه جاذبه ها و مسیرهایی را می توانید ببینید؟ 

روستای زید سفلا – امامزاده محمد و جشن خرمن – زیارتگاه خون جوشان – پناهگاه گوزن زرد ایرانی دشت ناز – روستای اناردین – روستای دلمرز – روستای ولوجا – ساحل دریای گوهرباران – رودخانه تجن – ساحل فرح آباد – دریاچه فرح آباد – فرح آباد – مسجد جامع فرح آباد – تالاب حمیدآباد – امامزاده خلیفه سلطان – تالاب سراندون و بالندون – دریاچه نیلوفر

چرا این برنامه بهترین برنامه ریزی برای فرح آباد و حتی ارزان ترین تور فرح آباد است؟

برای طراحی و ارائه این برنامه، از منابع متعدد و معتبر مانند سایت سازمان نقشه برداری، لونلی پلنت، تریپ ادوایزر و دهها تراک GPS از سایتهایی مانند Wikiloc استفاده شده است.

جاذبه های گردشگری هر منطقه و مسیرهای دارای جذابیت بیشتر برای پیاده روی در شهر، روستا و یا طبیعت، تعیین شده اند. همراه با تراک GPS(قابل استفاده روی گوشی)، یک برنامه ی دقیق که دارای زمان بندی و اولویت بندی جاذبه ها است در دسترس شماست. بنابراین، زمان را تلف نمی کنید و مجری یک تور خوب و ارزان برای خود خواهید بود. برای اطلاع بیشتر از چگونگی طراحی مسیر سفر در این سایت درباره aminmana را ببینید.

بر اساس نیازها، شرایط و فرصتی که دارید، ما حتی می توانیم برنامه ی سفر دلخواه شما را با برنامه ریزی سفارشی نیز آماده کنیم و یک برنامه، جدول، نقشه و فایل GPS اختصاصی تهیه نماییم تا بتوانید سفر خود را بی نقص انجام دهید. برنامه ریزی اختصاصی سفر را ببینید.

بهترین برنامه سفر به فرح آباد چند روزه است؟

دست کم یک روز زمان نیاز دارید تا بدون از دست دادن مهمترین جاذبه ها، فرح آباد را دیده باشید. برنامه aminmana یک برنامه فشرده یک روزه است اما برای فرصت نیم روزه یا دو روزه نیز انعطاف پذیر است.

بهترین برنامه ریزی سفر به فرح آباد برای مکان های دیدنی چیست؟

جاذبه های گردشگری فرح آباد عموما نیازی به پیاده روی های طولانی ندارند و با وسیله نقلیه می توان دسترسی خوبی به همه انها داشت.

اگر برای اولین بار به فرح آباد سفر می کنید، مسجد جامع فرح آباد به عنوان شاخص ترین جاذبه تاریخی این برنامه، دریاچه نیلوفر که در کنار جاده اصلی قرار دارد و دریاچه و ساحل فرح آباد را در اولویت قرار دهید تا حتی با سفر نیم روزه نیز بتوانید یک سفر خوب به فرح آباد داشته باشید.

اگر فرصت کافی برای سفر یک روزه به فرح آباد دارید، بهتر است دشت ناز که در مسیر جاده اصلی ساری به فرح آباد نیست اما فاصله چندانی با فرح آباد ندارد را نیز در برنامه قرار دهید. ساحل زیبای گوهرباران در انتهای جاده دشت ناز قرار دارد و می تواند جایگزین خوبی برای ساحل فرح آباد باشد و یا اینکه از هر دو استفاده کنید. به این ترتیب با چینش و زمان بندی مناسب می توانید کمترین اتلاف انرژی و زمان را در طول برنامه داشته باشید.

تالاب های منطقه فرح آباد برای طبیعت گردی و پرنده نگری به ویژه در فصل زمستان عالی هستند. تالاب سراندون و بالندون همچنین تالاب حمیدآباد شاخص تر هستند. در کنار آنها اگر به فستیوال های محلی علاقمند باشید می توانید از جشن خرمن در محل امامزاده محمد که در پاییز برگذار می شود نیز دیدن کنید. به این ترتیب می توانید یک سفر یک و نیم روزه و یا سفر دو روزه به فرح آباد داشته باشید.

تالاب فرح آباد, Farahabad Lagoon
تالاب فرح آباد
Farahabad Lagoon

نقشه مسیر

به ترتیب حروف لاتین و طبق جدول، برنامه را شروع و اجرا کنید.

 

حضور در برنامه های طبیعت گردی و کوهنوردی نیازمند داشتن تجربه، دانش و مربی متخصص است.
امین مانا مسئولیتی در قبال حوادث ناشی از عدم رعایت ایمنی ندارد و مسیریابی دقیق برای جلوگیری از حوادث یا اتلاف زمان و کمک به تورلیدرها و عموم مردم تنها هدف ماست. 

برنامه سفر به ترتیب نقاط از شروع تا پایان

بر اساس فرصت، سلیقه و شرایطی که دارید می توانید هر جاذبه یا مسیری را از برنامه خود حذف کنید.

 

شروع کنید از

A- ترمینال مسافربری ساری

با وسیله نقلیه (16 کیلومتر) بروید به

B- ابتدای جاده گوهرباران

با وسیله نقلیه (5.5 کیلومتر) بروید به

C- ابتدای مسیر امامزاده محمد

با وسیله نقلیه (2 کیلومتر) بروید به

D- ابتدای مسیر زیارتگاه خون جوشان

با وسیله نقلیه (5 کیلومتر) بروید به

E- پناهگاه حیات وحش دشت ناز

با وسیله نقلیه (14 کیلومتر) بروید به

H- ابتدای مسیر ساحل گوهرباران

با وسیله نقلیه (7 کیلومتر) بروید به

J- ساحل فرح آباد

با وسیله نقلیه (2 کیلومتر) بروید به

K- شهر فرح آباد و مسجد جامع فرح آباد

با وسیله نقلیه (2 کیلومتر) بروید به

L- ابتدای مسیر تالاب حمید آباد

با وسیله نقلیه (11.5 کیلومتر) بروید به

M- ابتدای مسیر تالاب سراندون و بالندون

با وسیله نقلیه (700 متر) بروید به

N- دریاچه نیلوفر

با وسیله نقلیه (10 کیلومتر) بروید به

A- ساری

 

این برنامه، نقشه و فایل GPS(ثبت شده در گوگل)، یک پکیج ویژه و پیش نویس اجرای تور فرح آباد برای یک تورلیدر است. استفاده از این اطلاعات در سایتهای گردشگری بدون پیوند مطلب به امین مانا یا ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.

نکات مهم و کلیدی حین گردش در این مسیر از شروع تا پایان

شروع کنید از ترمینال مسافربری ساری ( طبق جدول و فایل تراک جی پی اس GPS مسیریابی )

– ترمینال مسافربری ساری در جاده کمربندی در شمال شرقی شهر ساری، محل خوبی برای کرایه تاکسی و وسیله نقلیه برای سفر به منطقه فرح آباد است.

– پناهگاه حیات وحش دشت ناز در مسیر جاده ساری به فرح آباد نیست اما جاده آن که به جاده گوهرباران معروف است، به موازات جاده فرح آباد است و برای فرصت بیش از نیم روز می توانید دشت ناز و جاذبه های این مسیر را نیز در برنامه سفر خود به فرح آباد بگذارید اما اگر فرصت کمی دارید از دشت ناز و جاذبه های این جاده صرف نظر کنید. برای رفتن به ابتدای جاده گوهر باران وارد جاده بهشهر شوید تا به جاده فرعی گوهرباران در موقعیت روستای اسلام آباد برسید.

– از روستای شاه آباد و روستای زید علیا عبور کنید. امامزاده محمد اولین جاذبه جاده گوهرباران است. جشن خرمن یکی از جشن‌های سنتی شمال ایران است که هر سال در یکی از جمعه های مهرماه در امامزاده محمد روستای زید سفلا برگذار می شود. آیین هایی مانند سرنانوازی، خرمن کوبی، شکرگزاری، نیایش و رقص خرمن در این مراسم انجام می شود. همچنین برگزاری ورزش‌های بومی محلی مانند مسابقات کشتی گیله مردی، طناب کشی، پاچوب بازی، قیش بازی و لافندبازی نیز مرسوم است. موسیقی محلی و خواندن دو رکعت نماز شکرانه بخش های دیگر این جشن است. بنابراین اگر در زمان مناسب بتوانید امامزاده محمد روستای زید سفلا دیدن کنید، ارزش آن دوچندان خواهد بود.

– زیارتگاه خون جوشان، بقعه ای کوچک در میانه مزارع است. داستان جالب آن بسیار شنیدنی است و می تواند باعث علاقمندی گردشگران برای دیدن آن شود. شرح داستان زیارتگاه خون جوشان را در Shrine.ir ببینید.

– پناهگاه‌ حیات وحش دشت ناز یکی از جاذبه های گردشگری مهم ساری و مازندران است. ۵۵ هکتار جنگل در این پناهگاه، محل زندگی و تکثیر گوزن زرد ایرانی است. گردشگران، با مجوز از سازمان محیط زیست میتوانند از دشت ناز دیدن کنند و از تماشای گوزن زرد و پرندگانی مانند قرقاول لذت ببرند. برخی از گوزن های تکثیر شده در دشت ناز همه ساله به زیست گاه های اصلی یعنی اطراف رودخانه دز و کارون منتقل می شوند. جزیره اشک در دریاچه ارومیه نیز محل زندگی تعدادی دیگر است. دور تا دور این پناهگاه حصارکشی شده است و گردشگران قادرند گوزن ها را از پشت حصارهای سیمی ببینند.

– از روستای اناردین و سپس روستای ولوجا در مسیر جاده عبور کنید تا به ساحل دریا و ابتدای مسیر ساحل گوهرباران برسید. ساحل گوهرباران یکی از بهترین سواحل مازندران است و ساحل ماسه ای وسیعی دارد. امکانات گردشگری مانند جت اسکی و قایق رانی نیز در گوهر باران فراهم است.

– مجتمع گردشگری فرح آباد در فاصله کمی از گوهرباران قرار دارد اما بزرگتر، شلوغ تر و کامل تر است. مابین گوهرباران و فرح آباد، رودخانه تجن و پل تجن قرار دارد که ممکن است تردد از آن امکان پذیر نباشد اما جاده جایگزین و پل سوته در فاصله 6 کیلومتری قرار دارد. گشت دریایی با اتوبوس دریایی، قایق سواری، ماهیگیری، اسکی روی آب، موج سواری، سوارکاری و پیاده روی از جمله تفریحات ورزشی در ساحل فرح آباد است. آلاچیق های کوچک و بزرگ و سایر امکانات برای چادر زدن مهیاست و چند کافه و رستوران نیز وجود دارد. دریاچه فرح آباد در حاشیه ساحل فرح آباد نیز دیدنی است.

– وارد جاده ساری شوید تا در فاصله دو کیلومتری از ساحل به شهر فرح آباد برسید. بناهای مجموعه فرح آباد شامل کاخ جهان نما، پل ، مسجد ، آب انبار ، حمام ، کاروانسرا ، مدرسه ، بازار و خیابان های متعددی بود که در اطراف رود تجن در این شهر ساخته شده بود. شهر قدیم فرح آباد با چندین هکتار وسعت در زمان شاه عباس بسیار پر رونق بوده است. متاسفانه روسها در یکی از یورشهای خود به شمال ایران، کاخ جهان نما را به آتش می کشند و سپس می گریزند. مسجد و مدرسه فرح آباد تنها اثر تقریبا سالم باقی مانده است. پل آجری نیمه ویران، دیوار باقی مانده از یک قصر و یک حمام، چند برج و بارو، ساختمان دو اشکوبه ، زمین بازی چوگان و همچنین روایات مورخان و جهانگردان، باقی مانده شکوه فرح آباد در زمان صفوی است. در قرن اخیر عوامل طبیعی، جنگل کاری و توسعه کشاورزی مجموعه فرح آباد را بیشتر تخریب نموده است. با طی مسیری در فرح آباد با ماشین می توانید علاوه بر مسجد از سایت تاریخی و رودخانه تجن و پل قدیمی دیدن کنید.

– مسجد جامع شاه عباسی مهمترین اثر تاریخی منطقه فرح‌آباد است و شاید زیباترین بنای صفویه در استان مازندران باشد. مسجد فرح آباد چهار ایوانی و دارای دو در ورودی بزرگ ، حجره ها و طاقنماها، گنبد خانه و شبستان ستوندار است.

– در جاده اصلی به سمت ساری ادامه مسیر دهید تا به ابتدای مسیر تالاب حمیدآباد برسید. در تالاب حمید آباد نیلوفرهای آبی، پرندگان مهاجر و بومی و دوزیستان و ماهی های فراوانی زندگی می کنند و بخصوص برای علاقمندان حیات وحش و عکاسی طبیعت، تالاب جذابی است. تالابهای حمید آباد شامل آب بندان افتخاری در شمال غربی روستای حمیدآباد و آب بندان شاه عباسی در جنوب غربی روستای حمید آباد است. نیلوفرهای آبی در بخش کوچکی از آب بندان شاه عباسی هستند. بیشتر جاده های مواصلاتی تالاب حمیدآباد خاکی هستند اما قابل تردد برای ماشین سواری می باشند.

– مجموعه تالابی سراندون و بالندون به ساری نزدیک تر است و آن هم شرایط مشابهی دارد اما علیرغم ارزش اکولوژیک بالا و تراکم گیاهی بالاتر، کمتر شناخته شده است. ابتدای مسیر تالاب سراندون و لبالندون نیز در نقشه مشخص است. زمستان به دلیل پرآبی تالابها و اقلیم متفاوت بهترین زمان برای دیدار از آنهاست.

– دریاچه نیلوفر در حاشیه جاده اصلی و نزدیک به جاده فرعی تالاب سراندون و بالندون آخرین جاذبه مسیر فرح آباد است . دریاچه دارای آلاچیق، امکانات گردشگری مانند قایق رانی و رستوران است و امکان شبمانی در چادر نیز وجود دارد. دریاچه نیلوفر نیز بخاطر وجود نیلوفرهای آبی برای گردشگران جذابیت دارد و دسترسی راحت تری نسبت به تالابهای مسیر فرح آباد دارد.

اطلاعات و سایر نکات مهم سفر به فرح آباد چیست؟

وضعیت آب و هوا برای اجرای موفق این برنامه اهمیت حیاتی دارد و لازم است دست کم یک تا سه روز قبل از سفر دوباره آب و هوا را بررسی کنید.

بهترین سفرنامه ها و گزارش برنامه های فرح آباد کدام هستند؟

تاکنون گزارشی از این برنامه در امین مانا ثبت نشده است. شما می توانید گزارش خود را برای ما ارسال کنید.

 

با تبلیغ تور، اقامتگاه و سایر خدمات گردشگری خود در این صفحه بیشتر دیده شوید. آگهی سری اول رایگان است.
تماس با ما

خدمات مفید در این منطقه

دریافت رایگان فایل GPS مسیر برنامه و مسیریابی روی گوشی حین سفر

اگر برنامه مسیریابی با قابلیت ساپورت فایلهای KML بر روی گوشی خود ندارید، اپلیکیشن MAPS.ME را نصب کنید. بهترین اپلیکیشن مسیریاب با نقشه آفلاین مسیریابی در سفر و طبیعت بدون نیاز به اینترنت

 

پرسشهای شما از سفر به این منطقه بلافاصله پاسخ داده می شود لطفا پایین همین صفحه پیام بگذارید و صرفا جهت سفارش طراحی اختصاصی برنامه یا آگهی، مستقیما تماس بگیرید.

 

برای ادامه سفر بهترین جاهای دیدنی اطراف فرح آباد کجا هستند؟

 

سفر به ساری
سفر به بهشهر
سفر به پاسند
سفر به میانکاله

 

برای دیدن همه جاهای دیدنی استان مازندران، سفرها و صعودهای استان مازندران را ببینید.

 

برای دیدن سایر جاهای دیدنی ایران یکی از نزدیک ترین استانهای همسایه زیر را انتخاب کنید.

 

سفر به استان تهران
سفر به استان گیلان
سفر به استان قزوین
سفر به استان گلستان
سفر به استان البرز
سفر به استان سمنان

به زودی منتشر می شود:

سفر به دره دو هزار، سفر به دره سه هزار، سفر به آبشار تودارک، سفر به چالوس، سفر به دشت دریاسر، سفر به لیره سر و آبگرم فلکده، سفر به آغوزحال و ولگسر، سفر به دریاچه دریوک، سفر به مرداب هسل، سفر به کلاردشت، سفر به نمک آبرود، سفر به فیلبند، سفر به دریاچه شورمست، سفر به سد سلیمان تنگه، سفر به دریاچه الندان، سفر به باداب سورت، سفر به کیاسر، سفر به نکا، سفر به دریاچه چورت، سفر به گلوگاه، سفر به جویبار، سفر به بابلسر، سفر به بابل، سفر به لفور، سفر به آلاشت، سفر به لاجیم، سفر به قائم شهر، سفر به آمل، سفر به آبشار گزو، سفر به شیرگاه، سفر به زیرآب، سفر به پل سفید، سفر به ورسک، سفر به جنگل الیمستان و رستم چاله ها، سفر به سنگچال، سفر به شیاده، سفر به سنگده، مسیر طالقان به سه هزار، صعود قله سماموس، صعود قله علم کوه از مسیر حصارچال، صعود قله شکرلقاس، ،صعود قله کهون، سفر به دشت دریوک

به راحتی برنامه سفر مطابق با علایق و نیازهای خود را پیدا کنید!

2 پاسخ

    1. سلام. ممنون از لطف و مسئولیت پذیری شما که این خطای انسانی را گوشزد کردید و از خسران عده فراوانی جلوگیری کردید. فایل درست آپلود و اصلاح شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *