برای یافتن سفر بر اساس علایق و نیازهای خود

راهنمای سفر در ایران برای همه

گام به گام سفر به میانکاله با فایل GPS

شما همیشه نیاز به راهنما یا خرید تور ندارید. با این برنامه ی دقیق، تورلیدر خود در سفر به میانکاله باشید.

چرا باید به میانکاله سفر کرد؟

 

– میانکاله شبه جزیره بزرگی است که تالاب بین المللی میانکاله و خلیج گرگان معروف به دریای آرام را پدید آورده است و از این نظر در کل سواحل شمالی ایران شاخص است.

– پناهگاه حیات وحش میانکاله، یکی از مهمترین جلوه های شاخص طبیعت ایران و از معدود زیست کره های ایران ثبت شده در یونسکو است.

– تنوع و کمیت پرندگان مهاجر و بومی مانند فلامینگوها و قرقاول ها و سایر جانوران مانند گرگ، روباه، گربه وحشی، گراز و اسب های وحشی در میانکاله فوق العاده است.

– طبیعت میانکاله با 700 کیلومتر مربع وسعت و 60 کیلومتر درازا، از هرگونه توسعه شهری و آلودگی مصون مانده و دست نخورده ترین مناطق ایران است.

تالاب های لپو و پلنگان در نزدیکی میانکاله قرار دارند و برای پرنده نگری و طبیعت گردی مناسب هستند.

– جزیره زیبا و معروف آشوراده با امکانات مناسب گردشگری در شرقی ترین نقطه میانکاله قرار دارد.

– شیوه های سنتی زندگی مردم محلی مانند دامداران و صیادان در میانکاله حفظ شده و ارزش گردشگری دارد.

– ساحل زیبای زاغمرز با امکانات مناسب برای تفریحات دریایی در نزدیکی میانکاله قرار دارد.

 

آنچه پیش از تصمیم سفر به میانکاله باید حتما بدانید

میانکاله کجاست؟

میانکاله شبه جزیره ای بکر و فاقد شهر و روستا در شرق دریای خزر در سواحل بهشهر است

محبوبیت گردشگری میانکاله در چیست؟

تنوع گیاهی و جانوری(وجود اسبهای وحشی، پرنده نگری و…) و طبیعت ناب میانکاله که به عنوان منطقه حفاظت شده ثبت ملی و به عنوان زیست کره در یونسکو نیز ثبت شده است.

بهترین جاهای دیدنی مسیر میانکاله کجاست؟

ساحل زاغمرز، تالاب لپو، تالاب پلنگان، کشتی به گل نشسته، جزیره آشوراده، کومه های ماهیگیری، سواحل و طبیعت میانکاله

نوع برنامه سفر به میانکاله چیست؟

این یک برنامه روستا گردی و طبیعت گردی است.

درجه سختی سفر به میانکاله چقدر است؟

آسان تا سخت و مناسب برای تمام افراد از کمترین میزان توانایی جسمانی تا افراد با توانایی پیمایش در طبیعت از 200 متر تا بیش از 10 کیلومتر در مسیرهای هموار تا ناهموار طبیعت مانند پاکوب و بیشه زار

فاصله بهشهر و ساری تا میانکاله با ماشین چقدر است؟

فاصله زمانی ساری تا ایستگاه ورودی منطقه میانکاله با ماشین سواری حدودا 1 ساعت است. این مسیر تقریبا 55 کیلومتر است.

فاصله زمانی بهشهر تا ایستگاه ورودی منطقه میانکاله با ماشین سواری حدودا 30 دقیقه است. این مسیر تقریبا 33 کیلومتر است.

مسیر جاده دسترسی و راههای رفتن به میانکاله چطور است؟

شبه جزیره میانکاله دارای دسترسی جاده ای آسفالت است. نزدیک ترین راه رفتن به میانکاله از طرف ساری، شهر نکا است اما نزدیک ترین شهر به میانکاله، بهشهر است و باید از بهشهر جاده شهرک صنعتی را طی نموده تا سرانجام به میانکاله برسید.

بهترین زمان و فصل سفر به میانکاله چه موقع است؟

میانکاله به ویژه برای طبیعت گردی معمولا تابستانی گرم و شرجی دارد. زمستان نسبتا سرد و پر باران است اما بهترین زمان برای پرنده نگری و لذت بردن از طبیعت میانکاله است. ماههای ابتدایی پاییز دما عالی اما گاهی بارندگی قابل توجه است. آب و هوای میانکاله در بهار و شهریورماه نیز عالی است چون متعادل ترین دما و کمترین بارندگی را دارد با این حال چون معمولا هدف از سفر به میانکاله موضوع حیات وحش و پرنده نگری است، پاییز و زمستان بهترین فصول هستند.

 

آنچه برای برنامه ریزی اولیه و کلی سفر به میانکاله باید بدانید

بهترین رستوران های منطقه میانکاله کجاست؟

میانکاله یک منطقه بکر است و گردشگران محدودی با دریافت مجوز می توانند از منطقه دیدن کنند بنابراین امکانات در این منطقه نیز محدود است. به جز جزیره آشوراده در انتهای شبه جزیره میانکاله که دارای رستوران می باشد، تنها تعداد محدودی رستوران در نزدیکی میانکاله بخصوص در ساحل زاغمرز و روستای زاغمرز وجود دارند اما امتیازات بالایی از کاربران گوگل دریافت نکرده اند بنابراین توصیه ما استفاده از غذای خانگی یا استفاده از رستورانهای نام برده شده با بررسی حضوری است.

بهترین جا و مکان برای چادر زدن یا محل اقامت در میانکاله کجاست؟

برای محل اقامت در نزدیکی میانکاله، امکان چادر زدن و کمپینگ در ساحل زاغمرز وجود دارد و امکانات اولیه مهیاست. اما سراسر طبیعت منطقه میانکاله علیرغم فقدان امکانات اولیه، در فصل مناسب می تواند محل چادر زدن عاشقان طبیعت باشد. گاهی کومه های ماهیگیران و گاوداران نیز کرایه داده می شود. در خارج از منطقه میانکاله، جز چند مجتمع اقامتی دولتی، هتل مروارید در ساحل زاغمرز و سرای دیده بان میانکاله در روستای زاغمرز و اقامتگاه محلی اجدادی میانکاله در روستای امیرآباد از معدود اماکن اقامتی هستند. علاوه بر آنها امکان کرایه سوئیت و خانه محلی با کیفیت و قیمتهای مناسب نیز در روستاها فراهم است.

وسایل و لوازم ضروری برای سفر به میانکاله چیست؟

کوله پشتی و کفش پیاده روی راحت ، عینک آفتابی و کلاه نقاب دار برای روزهای آفتابی ، لباس گرم برای فصول سرد ، دوربین عکاسی ، دارو و لوازم شخصی ، بطری آب و تننقلات و لوازم و لباس شنا برای فصول گرم، مجوز کتبی ورود به میانکاله، کارت شناسایی، چکمه و دوربین چشمی یا دیگر ابزار پرنده نگری

یک پکیج ویژه و بهترین برنامه پیشنهادی امین مانا برای این سفر

با برنامه امین مانا در سفر به میانکاله چه جاذبه ها و مسیرهایی را می توانید ببینید؟ 

روستای قره تپه – بقعه سیدآقا – روستای الله مرز – امامزاده محمدتقی – روستای حسین آباد – آب بندان گامش پور – زیارتگاه چهار امام – روستای امیرآباد – روستای زاغمرز – روستای زیناوند – روستای یکه توت – ساحل زاغمرز – تالاب لپو – روستای یعقوب لنگه – روستای نمک چال – بندر امیرآباد – تالاب پلنگان – خلیج گرگان و تالاب میانکاله – کشتی شکسته – جزیره آشوراده – قلعه سرتوک – اسکله های ماهیگیری – جاذبه های شبه جزیره و منطقه حفاظت شده میانکاله شامل سواحل، پوشش گیاهی، کومه ها و کلبه های ماهیگیری، مزارع و گاوداری های محلی، جاده ساحلی شمالی، مسیر جنوبی و جاده کناره خلیج گرگان

چرا این برنامه بهترین برنامه ریزی برای میانکاله و حتی ارزان ترین تور میانکاله است؟

برای طراحی و ارائه این برنامه، از منابع متعدد و معتبر مانند سایت سازمان نقشه برداری، لونلی پلنت، تریپ ادوایزر و دهها تراک GPS از سایتهایی مانند Wikiloc استفاده شده است.

جاذبه های گردشگری هر منطقه و مسیرهای دارای جذابیت بیشتر برای پیاده روی در شهر، روستا و یا طبیعت، تعیین شده اند. همراه با تراک GPS(قابل استفاده روی گوشی)، یک برنامه ی دقیق که دارای زمان بندی و اولویت بندی جاذبه ها است در دسترس شماست. بنابراین، زمان را تلف نمی کنید و مجری یک تور خوب و ارزان برای خود خواهید بود. برای اطلاع بیشتر از چگونگی طراحی مسیر سفر در این سایت درباره aminmana را ببینید.

بر اساس نیازها، شرایط و فرصتی که دارید، ما حتی می توانیم برنامه ی سفر دلخواه شما را با برنامه ریزی سفارشی نیز آماده کنیم و یک برنامه، جدول، نقشه و فایل GPS اختصاصی تهیه نماییم تا بتوانید سفر خود را بی نقص انجام دهید. برنامه ریزی اختصاصی سفر را ببینید.

بهترین برنامه سفر به میانکاله چند روزه است؟

دست کم یک روز زمان نیاز دارید تا بدون از دست دادن مهمترین جاذبه ها، میانکاله را دیده باشید. برنامه aminmana یک برنامه فشرده یک روزه است. برنامه نیم روزه با توجه به نیاز به دریافت مجوز برای ورود به منطقه توصیه نمی شود اما این برنامه برای فرصت دو روزه و حتی سه روزه نیز انعطاف پذیر است.

بهترین برنامه ریزی سفر به میانکاله برای مکان های دیدنی چیست؟

جاذبه های گردشگری میانکاله در مسیرهای طبیعت گردی متنوع در منطقه خلاصه می شود و می توان زمانی کم یا طولانی را در این جاده های بکر در دل طبیعت سپری کرد.

اگر برای اولین بار به میانکاله سفر می کنید می توانید از مسیر جنوبی در منطقه میانکاله صرف نظر کنید و از مسیر اصلی تا جزیره آشوراده رفته و سپس از جاده ساحلی شمال میانکاله بازگردید. در مسیر می توانید از تالاب لپو و تالاب پلنگان و ساحل زاغمرز نیز دیدن کنید اما فرصت چندانی برای طبیعت گردی و صرف زمان نخواهید داشت. به این ترتیب حتی با سفر یک روزه نیز می توانید یک سفر قابل قبول به میانکاله انجام دهید و با چینش و زمان بندی مناسب کمترین اتلاف انرژی و زمان را در طول برنامه داشته باشید.

اگر فرصت کافی برای سفر دو روزه و یا سفر سه روزه به میانکاله دارید، مسیر جنوبی را نیز حتما ببینید. این مسیر از کنار تالاب میانکاله و خلیج گرگان عبور می کند. بر حسب فرصت می توانید توقف های کوتاه یا طولانی در طبیعت منطقه داشته باشید و حتی می توانید در مسیر خود قبل از رسیدن به میانکاله فرصتی را نیز به روستاهای منطقه و آب بندان ها و سایر جاذبه ها اختصاص دهید.

نقشه مسیر

به ترتیب حروف لاتین و طبق جدول، برنامه را شروع و اجرا کنید.

 

حضور در برنامه های طبیعت گردی و کوهنوردی نیازمند داشتن تجربه، دانش و مربی متخصص است.
امین مانا مسئولیتی در قبال حوادث ناشی از عدم رعایت ایمنی ندارد و مسیریابی دقیق برای جلوگیری از حوادث یا اتلاف زمان و کمک به تورلیدرها و عموم مردم تنها هدف ماست. 

برنامه سفر به ترتیب نقاط از شروع تا پایان

بر اساس فرصت، سلیقه و شرایطی که دارید می توانید هر جاذبه یا مسیری را از برنامه خود حذف کنید.

 

شروع کنید از

A- جاده کمربندی بهشهر و ابتدای جاده شهرک صنعتی

با وسیله نقلیه (11.5 کیلومتر) بروید به

B- روستای قره تپه

با وسیله نقلیه (3 کیلومتر) بروید به

C- چهار راه

با وسیله نقلیه (5.5 کیلومتر) بروید به

D- ابتدای مسیر زیارتگاه چهار امام

با وسیله نقلیه (6 کیلومتر) بروید به

F- سه راه

با وسیله نقلیه (1.5 کیلومتر) بروید به

G,H- بندر امیرآباد و تالاب پلنگان

با وسیله نقلیه (4 کیلومتر) بروید به

I- ایستگاه نگهبانی ورودی میانکاله

با وسیله نقلیه (حداقل 60 کیلومتر) بروید به

P- آشورا ده

با وسیله نقلیه (حداقل 60 کیلومتر) بازگردید به

I- ایستگاه نگهبانی ورودی میانکاله

با وسیله نقلیه (10 کیلومتر) بروید به

Q- ابتدای مسیر ساحل زاغمرز

با وسیله نقلیه (3 کیلومتر) بروید به

S- روستای زاغمرز

با وسیله نقلیه (12 کیلومتر) بروید به

C- چهار راه

با وسیله نقلیه (14 کیلومتر) بروید به

A- بهشهر

 

این برنامه، نقشه و فایل GPS(ثبت شده در گوگل)، یک پکیج ویژه و پیش نویس اجرای تور میانکاله برای یک تورلیدر است. استفاده از این اطلاعات در سایتهای گردشگری بدون اجازه از امین مانا پیگرد قانونی دارد.

نکات مهم و کلیدی حین گردش در این مسیر از شروع تا پایان

 

شروع کنید از جاده کمربندی بهشهر ( طبق جدول و فایل تراک جی پی اس GPS مسیریابی )

– جاده شهرک صنعتی بهشهر و در ادامه ی آن زاغمرز و امیرآباد و میانکاله از محل جاده کمربندی بهشهر آغاز می شود و مبدا خوبی برای سفر به میانکاله است.

– با ورود به جاده امیرآباد، از شهرک صنعتی عبور کنید تا به روستای قره تپه برسید. مجموعه عمارت افغان نژاد در دوران قاجار در روستای قره تپه بنا شده بود. بقعه سیدآقا در دو کیلومتری جنوب روستای قره تپه نیز دیدنی است زیرا فضای معنوی خوبی دارد و بقعه بر فراز تپه واقع شده است طوری که مناظر زیبایی از دشتهای اطراف را می توانید ببینید. دیدن این بقعه را می توانید برای بازگشت از میانکاله بگذارید بخصوص که ادامه ی جاده روستای قره تپه به بقعه به جاده یهشهر به ساری منتهی می شود. بهرحال بعد از دیدن روستای قره تپه و بقعه سیدآقا به مسیر خود به سمت میانکاله ادامه دهید و سه کیلومتر بعد از روستا در محل چهار راهی به سمت راست بروید.

– زیارتگاه چهار امام نیز بقعه کوچکی متعلق به روستای امیرآباد و در کنار جاده اصلی است. در صورت داشتن فرصت کافی بقعه چهار امام نیز می تواند مورد توجه قرار گیرد. پس از عبور از ابتدای جاده روستای نمک چال و روستای یعقوب لنگه به سه راه جاده ساحلی می رسید و باید به سمت راست بروید.

– تالاب پلنگان، تالاب وسیعی در جنوب بندر امیرآباد است و کشیدگی غربی شرقی دارد به طوری که سراسر مسیر در امتداد جاده است. نقطه تعیین شده در این برنامه محل خوبی برای دیدن این تالاب که بخصوص در زمستان شانس پرنده نگری بالایی دارد است. می توانید کمی در این محل قدم بزنید و تالاب پلنگان را ببینید.

– با ادامه مسیر جاده به سمت شرق به نگهبانی ورودی منطقه حفاظت شده میانکاله می رسید. از قبل باید مجوز ورود به منطقه میانکاله را از اداره محیط زیست دریافت کرده باشید در غیر اینصورت هیچ شانسی نخواهید داشت. دریافت مجوز پروسه اداری ساده ای دارد و عموم مردم می توانند با نامه نگاری و یا مراجعه به اداره محیط زیست بهشهر آن را دریافت کنند.

– پناهگاه حیات وحش میانکاله، بهشت حیات وحش است چون در میان سواحل جنوبی دریای خزر فقط همین منطقه که 60 کیلومتر طول دارد از هرگونه توسعه شهری و آلودگی و تخریب مصون مانده است. جمعیت‌ بزرگی از گونه‌ های مختلف پرندگان هر سال در فصول سرد به میانکاله می آیند. شبه جزیره میانکاله از جنوب به تالاب میانکاله و خلیج گرگان، از شرق به جزیره آشوراده و از غرب به بندر امیر آباد محدود است. میانکاله در فهرست ذخیره‌گاه های طبیعی به عنوان یک زیست‌کره و میراث جهانی ثبت شده است. هرچند میانکاله در بهار آب و هوای مطبوعی دارد اما حیات وحش میانکاله از آبان تا اسفند دیدنی تر است.

– علاوه بر اسب‌های آزاد و پرندگان مهاجری مانند فلامینگو، قو، پلیکان، مرغابی‌ و عقاب دریایی، پرندگان بومی مانند قرقاول و حیواناتی چون گرگ، روباه، گربه وحشی، خرگوش و گراز نیز در میانکاله زندگی می کنند. حتی کمیت و کیفیت جانوران دریایی میانکاله نیز بسیار غنی است طوری که نیمی از خاویار ایران از این منطقه بدست می آید. در میانکاله بیشه زارها و جنگل های کم ارتفاع منطقه را در بر گرفته اند. انارستان میانکاله با درختانی به ارتفاع ۴ تا ۵ متر، درختچه های گز و تمشک در کنار تپه های شنی مناظر جالبی را بوجود آورده اند.

– در فصول کم بارش مانند بهار بیشتر مسیرها و جاده ها خشک و حتی بوسیله ماشین سواری معمولب قابل تردد هستند اما در زمان بارندگی و گل آلوده شدن جاده ها نیاز به ماشین کمک دار دارید. برخی افراد بومی در گاوداری ها، کومه و محل اقامت کرایه می دهند و یا برای گشت در منطقه سرویس دهی با نیسان یا ماشین کمک دار دارند.

– برنامه طبیعت گردی در میانکاله را می توان از دو مسیر مختلف شروع کرد. مسیر اول در شمالی ترین بخش میانکاله و در امتداد ساحل دریاست. مسیر دیگری از وسط شبه جزیره به سمت شرق می رود و شانس دیدن پرندگان و حیات وحش در این مسیر بیشتر است. این دو مسیر نهایتا در شرق میانکاله به هم پیوسته و به جزیره آشوراده می رسند. فاصله ایستگاه نگهبانی ورودی میانکاله تا آشوراده حدود 60 کیلومتر است. در قسمتهای مختلف می توان از هر مسیر میانبر زده و به مسیر دیگر وارد شد که مهمترین و با کیفیت ترین آنها در نقشه مشخص شده اند. مسیر سومی نیز وجود دارد که در جنوب شبه جزیره و در امتداد ساحل خلیج گرگان قرار دارد. این مسیر با رنگ زرد در نقشه مشخص شده است و برای کسانی که فرصت زیادی در میانکاله دارند می تواند گزینه تکمیلی برای طبیعت گردی باشد و بعد از دیدن مسیر مذکور به مسیر اصلی آبی رنگ بازگردند. جاده های این مسیر عموما کیفیت پایین تری دارند.

– مزارع(گاوداری ها و کومه ها) و کلبه های ماهیگیری شبه جزیره میانکاله در نقشه مشخص شده اند. کشتی به گل نشسته و زیبا برای عکاسی، چند اسکله ی جذاب، دکل و شیلات از نقاط مهم میانکاله هستند که موقعیت همگی در نقشه و فایل GPS مشخص شده اند. در نهایت با ادامه مسیر به جزیره آشوراده می رسید. آشوراده دارای امکانات مناسب تر برای گردشگران است و رستوران نیز دارد. قلعه سرتوک نیز از آثار تاریخی آشوراده است. از اسکله جزیره آشورا ده می توانید با قایق به بندر ترکمن بروید و بازگردید.

– بعد از دیدن میانکاله به غرب شبه جزیره و نگهبانی ورودی بازگردید و بعد از خروج از میانکاله جاده را به سمت غرب ادامه دهید تا به ابتدای مسیر ساحل زاغمرز برسید. ساحل زاغمرز برعکس میانکاله دارای امکانات اولیه برای گردشگران است و حتی طرح سالم سازی نیز دارد.

– تالاب لپو شباهت زیادی به تالاب پلنگان دارد و در مسیر شما به سمت روستای زاغمرز می توانید آن را ببینید. سپس از روستای یکه توت و زاغمرز که بزرگترین روستای منطقه است عبور کنید. ساکنان زاغمرز و بخش مرکزی دهستان میانکاله حتی یک واژه مازندرانی ندارند و همگی به زبان کردی هورامی صحبت می کنند. همه ساکنان روستاهای زاغمرز و حسین‌آباد، امیر آباد و زینوند واقع در بخش مرکزی دهستان میانکاله کردهای ایل بزرگ عبدالملکی هستند و این چهار روستا در محل به چهار قلعه عبدالملکی معروف است. این ایل دارای چهار طایفه به نام‌های فهروند، زینوند، شیخ‌وند و کالوند است. معرفی روستاهای منطقه علاوه بر اهمیت مردم شناسی، از این جهت صورت می گیرد که بسیاری از ماهیگیران و گاودارها در میانکاله از اهالی این روستاها هستند و می تواند پایگاهی برای ارتباط با مردم منطقه باشند.

– روستای زیناوند و روستای امیرآباد در مسیر شما قبل از آب بندان گامش پور هستند. آب بندان گامش پور یکی از دهها آب بندان دشت ساری است اما با توجه به اینکه در مسیر جاده قرار دارد می توانید آن را نیز ببینید. روستای حسین آباد بعد از آب بندان گامش پور قرار دارد و امامزاده محمدتقی مابین روستای حسین آباد و روستای الله مرز قرار دارد. این امامزاده مورد احترام اهالی است و می تواند از نظر مذهبی و مردم شناسی اهمیت داشته باشد.

– در ادامه مسیر جاده به چهار راه مشخص شده در نقشه و روستای قره تپه می رسید. از قره تپه دو جاده برای بازگشت وجود دارد که یکی به بهشهر می رود و دیگری به جاده ساری به بهشهر می رسد.

اطلاعات و سایر نکات مهم سفر به میانکاله چیست؟

وضعیت آب و هوا برای اجرای موفق این برنامه اهمیت حیاتی دارد و لازم است دست کم یک تا سه روز قبل از سفر دوباره آب و هوا را بررسی کنید.

بدلیل ازدحام در روزهای تعطیل سعی کنید در روزهای عادی برای سفر خود برنامه ریزی کنید.

بهترین سفرنامه ها و گزارش برنامه های میانکاله کدام هستند؟

لینک گزارش برنامه پرنده نگری میانکاله در دی ۹۷ از باشگاه کوهنوردی کاویان مشهد

 

با تبلیغ تور، اقامتگاه و سایر خدمات گردشگری خود در این صفحه بیشتر دیده شوید. آگهی سری اول رایگان است.
تماس با ما

خدمات مفید در این منطقه

دریافت رایگان فایل GPS مسیر برنامه و مسیریابی روی گوشی حین سفر

اگر برنامه مسیریابی با قابلیت ساپورت فایلهای KML بر روی گوشی خود ندارید، اپلیکیشن MAPS.ME را نصب کنید. بهترین اپلیکیشن مسیریاب با نقشه آفلاین مسیریابی در سفر و طبیعت بدون نیاز به اینترنت

 

پرسشهای شما از سفر به این منطقه بلافاصله پاسخ داده می شود لطفا پایین همین صفحه پیام بگذارید و صرفا جهت سفارش طراحی اختصاصی برنامه یا آگهی، مستقیما تماس بگیرید.

 

برای ادامه سفر بهترین جاهای دیدنی اطراف میانکاله کجا هستند؟

 

سفر به ساری
سفر به فرح آباد
سفر به بهشهر
سفر به پاسند

 

برای دیدن همه جاهای دیدنی استان مازندران، سفرها و صعودهای استان مازندران را ببینید.

 

برای دیدن سایر جاهای دیدنی ایران یکی از نزدیک ترین استانهای همسایه زیر را انتخاب کنید.

 

سفر به استان تهران
سفر به استان گیلان
سفر به استان قزوین
سفر به استان گلستان
سفر به استان البرز
سفر به استان سمنان

به زودی منتشر می شود:

سفر به دره دو هزار، سفر به دره سه هزار، سفر به آبشار تودارک، سفر به چالوس، سفر به دشت دریاسر، سفر به لیره سر و آبگرم فلکده، سفر به آغوزحال و ولگسر، سفر به دریاچه دریوک، سفر به مرداب هسل، سفر به کلاردشت، سفر به نمک آبرود، سفر به فیلبند، سفر به دریاچه شورمست، سفر به سد سلیمان تنگه، سفر به دریاچه الندان، سفر به باداب سورت، سفر به کیاسر، سفر به نکا، سفر به دریاچه چورت، سفر به گلوگاه، سفر به جویبار، سفر به بابلسر، سفر به بابل، سفر به لفور، سفر به آلاشت، سفر به لاجیم، سفر به قائم شهر، سفر به آمل، سفر به آبشار گزو، سفر به شیرگاه، سفر به زیرآب، سفر به پل سفید، سفر به ورسک، سفر به جنگل الیمستان و رستم چاله ها، سفر به سنگچال، سفر به شیاده، سفر به سنگده، مسیر طالقان به سه هزار، صعود قله سماموس، صعود قله علم کوه از مسیر حصارچال، صعود قله شکرلقاس، ،صعود قله کهون، سفر به دشت دریوک

به راحتی برنامه سفر مطابق با علایق و نیازهای خود را پیدا کنید!

2 پاسخ

  1. سلام و خسته نباشيد
    من ميخوام واسه تقريبا يك هفته ديگه برم به ميانكاله
    ميشه لطف كنيد و بهم بگيد امكان رفتن هست يا نه ؟!
    ممنون ميشم جواب بديد

    1. درود بر شما
      دیماه یکی از بهترین زمانها برای بازدید از میانکاله است
      برای دریافت مجوز ورود باید با اداره محیط زیست مازندران تماس گرفته و مشخصات خود و ماشینتان را همراه با تاریخ سفر ارائه داده و نامه نگاری کنید تا مجوز مربوطه به نام شما صادر شود. در صورتی که به دلیل کرونا قوانین و ضوابط ورود به منطقه اخیرا تغییر کرده باشد به شما اطلاع می دهند و مجوز ورود صادر نمی شود.
      تلفنهای تماس اداره محیط زیست مازندران
      5 – 33358813 – 011 و 33360141 و 01134522753

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *