برای یافتن سفر بر اساس علایق و نیازهای خود

راهنمای سفر در ایران برای همه

گام به گام سفر به دریاچه فراخین با فایل GPS

شما همیشه نیاز به راهنما یا خرید تور ندارید. با این برنامه ی دقیق، تورلیدر خود در سفر به دریاچه فراخین باشید.

چرا باید به دریاچه فراخین سفر کرد؟

 

– دریاچه فراخین یکی از زیباترین دریاچه های جنگلی ایران است.

– دریاچه فراخین به دلیل نداشتن جاده آسفالت و دسترسی سخت، یکی از بکرترین دریاچه های ایران است.

– فاصله نوار ساحلی و نوشهر از دریاچه فراخین کم است و می توان از امکانات گردشگری و اقامتی نوشهر قبل و بعد از سفر به دریاچه فراخین استفاده کرد.

– امکان کمپینگ و شبمانی در نزدیکی دریاچه فراخین در دل جنگل زیبای منطقه وجود دارد.

– آبشار دارنو یکی از زیباترین آبشارهای منطقه نوشهر است و در نزدیکی دریاچه فراخین قرار دارد.

– دریاچه خضرنبی یکی از دریاچه های زیبای کوهستانی منطقه نوشهر و نزدیک به دریاچه فراخین است و می توان آن را نیز در برنامه سفر گنجاند.

– روستاهای کوهستانی و ییلاقی ویسر، نیمور و دلسم در ارتفاعات نزدیک به دریاچه فراخین قرار دارند و می توان در فصول گرم آنها را نیز در برنامه گنجاند.

 

آنچه پیش از تصمیم سفر به دریاچه فراخین باید حتما بدانید

دریاچه فراخین کجاست؟

دریاچه فراخین، دریاچه ای کوچک در ارتفاع 800 متری از سطح دریا و در دل جنگلهای نوشهر است.

محبوبیت گردشگری دریاچه فراخین در چیست؟

طبیعت بکر جنگلی و دریاچه ای مناسب برای کمپینگ و شنا و استراحت

بهترین جاهای دیدنی اطراف دریاچه فراخین کجاست؟

نوشهر، آبشار دارنو، دریاچه خضرنبی و روستاهای کوهستانی نیمور و ویسر

نوع برنامه سفر به دریاچه فراخین چیست؟

این یک برنامه طبیعت گردی است.

درجه سختی سفر به دریاچه فراخین چقدر است؟

آسان و مناسب برای تمام افراد با کمترین میزان توانایی جسمانی اما تندرست و علاقمند به کمپینگ در طبیعت بکر

فاصله نوشهر تا دریاچه فراخین با ماشین چقدر است؟

فاصله زمانی نوشهر تا دریاچه فراخین حدودا 1.5 تا 2 ساعت است. این مسیر تقریبا بیش از 20 کیلومتر است اما جاده خاکی باعث کندی حرکت می شود.

فاصله زمانی روستای ویسر تا دریاچه فراخین حدودا 1 ساعت است. این مسیر تقریبا 12 کیلومتر است اما جاده خاکی باعث کندی حرکت می شود.روستای ویسر نیز از طریق یک جاده آسفالت به طول 28 کیلومتر در فاصله زمانی 40 دقیقه از دو آب در 5 کیلومتری مرزن آباد در میانه جاده چالوس قرار دارد.

مسیر جاده دسترسی و راههای رفتن به دریاچه فراخین چطور است؟

راههای رفتن به دریاچه فراخین از دو طریق نوشهر و روستای ویسر است. هر دو راه جاده خاکی است اما مسیر از سمت روستای ویسر کوتاه تر است. در زمستان رفتن از مسیر روستای ویسر به خاطر بدی جاده سخت و مشکل می شود اما معمولا تنها در فصول معتدل بهار و پاییز باید به دریاچه فراخین سفر نمود.

بهترین زمان و فصل سفر به دریاچه فراخین چه موقع است؟

تمام فصول بهار، تابستان، پاییز و حتی زمستان برای سفر به دریاچه فراخین قابل قبول است اما چون این دریاچه برای کمپینگ مورد استفاده قرار می گیرد بهتر است تنها بهار و پاییز را انتخاب نمایید. تابستان به واسطه هوای شرجی و افزایش حشرات و زمستان بدلیل سرمای نسبی مشکلاتی دارد ضمن اینکه بارندگی می تواند طی نمودن مسیر جاده خاکی دریاچه را سخت کند بنابراین بهار به ویژه فروردین و اردیبهشت به عنوان معتدل ترین فصل سال که دریاچه پر آب ترین زمان خود را دارد و بارندگی به نسبت پاییز کمتر است را می توان ایده آل دانست.

جنگل ویسر, Viser Forest
جنگل ویسر – Viser Forest

 

آنچه برای برنامه ریزی اولیه و کلی سفر به دریاچه فراخین باید بدانید

بهترین رستوران های نوشهر کجاست؟

در نوشهر بر اساس پیشنهاد راهنماهای محلی و امتیازی که از کاربران گوگل دریافت کرده اند رستوران حسن رشتی در نزدیکی بازار روز نوشهر و رستوران آفتابگردان در نزدیکی ساحل سیترا که هر دو سابقه زیادی هم در نوشهر دارند بیشتر توصیه می شوند.

بهترین جا و مکان برای چادر زدن یا محل اقامت در منطقه دریاچه فراخین یا نوشهر کجاست؟

دریاچه فراخین محلی ایده آل برای کمپینگ در طبیعت بکر است. محل مناسب در نزدیکی دریاچه در نقشه و فایل GPS مشخص شده است. برای محل اقامت، امکان چادر زدن و کمپینگ در ساحل سیترا نوشهر نیز وجود دارد. این ساحل دارای طرح سالم سازی و امکانات اولیه و مطلوب است. پارک جنگلی فین در ابتدای جاده چالوس به کرج نیز فاصله چندانی با نوشهر ندارد و ضمن مجهز بودن به امکانات اولیه، محل های مناسبی برای چادر زدن دارد. علاوه بر هتل ها و مهمان پذیرها امکان کرایه سوئیت، آپارتمان و خانه محلی با کیفیت و قیمتهای مناسب در نوشهر نیز مانند سایر شهرهای شمالی از طرق مختلف فراهم است.

وسایل و لوازم ضروری برای سفر به دریاچه فراخین چیست؟

کوله پشتی و کفش پیاده روی راحت ، عینک آفتابی و کلاه نقاب دار برای روزهای آفتابی ، لباس گرم برای فصول سرد ، دوربین عکاسی ، دارو و لوازم شخصی ، بطری آب و تننقلات، تمام وسایل لازم برای کمپینگ و شبمانی و لوازم و لباس شنا برای فصول گرم

یک پکیج ویژه و بهترین برنامه پیشنهادی امین مانا برای این سفر

با برنامه امین مانا در سفر به دریاچه فراخین چه جاذبه ها و مسیرهایی را می توانید ببینید؟ 

دریاچه فراخین – جنگلهای هیرکانی نوشهر – روستای ویسر – روستای دلسم – روستای نیمور – دریاچه خضرنبی – شهر نوشهر و دریای خزر – دره جنگلی دارنو – آبشار دارنو

چرا این برنامه بهترین برنامه ریزی برای دریاچه فراخین و حتی ارزان ترین تور دریاچه فراخین است؟

برای طراحی و ارائه این برنامه، از منابع متعدد و معتبر مانند سایت سازمان نقشه برداری، لونلی پلنت، تریپ ادوایزر و دهها تراک GPS از سایتهایی مانند Wikiloc استفاده شده است.

جاذبه های گردشگری هر منطقه و مسیرهای دارای جذابیت بیشتر برای پیاده روی در شهر، روستا و یا طبیعت، تعیین شده اند. همراه با تراک GPS(قابل استفاده روی گوشی)، یک برنامه ی دقیق که دارای زمان بندی و اولویت بندی جاذبه ها است در دسترس شماست. بنابراین، زمان را تلف نمی کنید و مجری یک تور خوب و ارزان برای خود خواهید بود. برای اطلاع بیشتر از چگونگی طراحی مسیر سفر در این سایت درباره aminmana را ببینید.

بر اساس نیازها، شرایط و فرصتی که دارید، ما حتی می توانیم برنامه ی سفر دلخواه شما را با برنامه ریزی سفارشی نیز آماده کنیم و یک برنامه، جدول، نقشه و فایل GPS اختصاصی تهیه نماییم تا بتوانید سفر خود را بی نقص انجام دهید. برنامه ریزی اختصاصی سفر را ببینید.

بهترین برنامه سفر به دریاچه فراخین چند روزه است؟

دست کم یک روز زمان نیاز دارید تا دریاچه فراخین و جاذبه های نزدیک به آن را ببینید. برنامه aminmana یک برنامه دو روزه است اما برای فرصت یک روزه و حتی سه روزه نیز انعطاف پذیر است.

بهترین برنامه ریزی سفر به دریاچه فراخین برای مکان های دیدنی چیست؟

جاذبه طبیعت گردی اصلی این سفر دریاچه فراخین است.اگر برای اولین بار به سمت دریاچه فراخین سفر می کنید و فرصت چندانی ندارید تنها دریاچه فراخین را ببینید و از آبشار دارنو و دریاچه خضرنبی و سایر جاذبه ها صرف نظر کنید. به این شکل شاید حتی بتوان با سفر نیم روزه نیز دریاچه فراخین را دید اما با توجه به جاده خاکی طولانی مسیر سفر نیم روزه را توصیه نمی کنیم.

اگر فرصت کافی برای سفر یک روزه به دریاچه فراخین دارید، می توانید آبشار دارنو را هم در برنامه خود بگذارید هر چند برنامه باز هم کمی فشرده می شود اما اگر از تمام روشنایی روز استفاده کنید برنامه خوبی خواهید داشت. به این ترتیب با چینش و زمان بندی مناسب می توانید کمترین اتلاف انرژی و زمان را در طول برنامه داشته باشید.

اما بهترین پیشنهاد برای دریاچه فراخین، کمپ و شبمانی در کنار دریاچه است. بنابراین پیشنهاد ما سفر یک و نیم روزه یا سفر دو روزه است تا بتوانید دریاچه خضر نبی را نیز ببینید یا دست کم لذت بیشتری از دریاچه فراخین ببرید. بهرحال می توانید طبق جدول برنامه و با توجه به ترتیبی که در مسیر طراحی شده قرار دارند از همه جاذبه های طبیعت گردی مسیر دیدن کنید اما مراقب باشید فرصت کافی به دریاچه فراخین و آبشار دارند که جاذبه های اصلی هستند اختصاص دهید.

اگر فرصت کافی برای سفر سه روزه به دریاچه فراخین دارید می توانید با دو شب کمپ در کنار دریاچه فراخین و دیدن سایر جاذبه ها در روز اول و سوم، یک سفر ایده آل و جذاب داشته باشید.

جنگل ویسر, Viser Forest
جنگل ویسر – Viser Forest

نقشه مسیر

به ترتیب حروف لاتین و طبق جدول، برنامه را شروع و اجرا کنید.

 

حضور در برنامه های طبیعت گردی و کوهنوردی نیازمند داشتن تجربه، دانش و مربی متخصص است.
امین مانا مسئولیتی در قبال حوادث ناشی از عدم رعایت ایمنی ندارد و مسیریابی دقیق برای جلوگیری از حوادث یا اتلاف زمان و کمک به تورلیدرها و عموم مردم تنها هدف ماست. 

برنامه سفر به ترتیب نقاط از شروع تا پایان

بر اساس فرصت، سلیقه و شرایطی که دارید می توانید هر جاذبه یا مسیری را از برنامه خود حذف کنید.

 

شروع کنید از

A- ترمینال مسافربری نوشهر

با وسیله نقلیه (1.3 کیلومتر) بروید به

B- ابتدای مسیر دریاچه فراخین در جاده کمربندی نوشهر

با وسیله نقلیه (2.5 کیلومتر) بروید به

C- ایستگاه جنگل بانی و ابتدای جاده خاکی دریاچه فراخین

با وسیله نقلیه (1.5 کیلومتر) بروید به

E- عبور جاده از بستر رودخانه

با وسیله نقلیه (11 کیلومتر) بروید به

F- ابتدای مسیر آبشار دارنو

با وسیله نقلیه (6 کیلومتر) بروید به

I- ابتدای مسیر پیاده روی دریاچه فراخین

با وسیله نقلیه (14 کیلومتر) بروید به

N- ایستگاه بازرسی منطقه شکارممنوع

با وسیله نقلیه (200 متر) بروید به

O- ابتدای مسیر دریاچه خضرنبی

با وسیله نقلیه (8 کیلومتر) بروید به

R- ابتدای جاده ویسر در محل جاده کجور

 

این برنامه، نقشه و فایل GPS(ثبت شده در گوگل)، یک پکیج ویژه و پیش نویس اجرای تور دریاچه فراخین برای یک تورلیدر است. استفاده از این اطلاعات در سایتهای گردشگری بدون پیوند مطلب به امین مانا یا ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.

نکات مهم و کلیدی حین گردش در این مسیر از شروع تا پایان

 

شروع کنید از ترمینال مسافربری نوشهر ( طبق جدول و فایل تراک جی پی اس GPS مسیریابی )

– از ترمینال مسافربری نوشهر فاصله چندانی تا ابتدای جاده معروف به معدن که در میانه جاده کمربندی نوشهر قرار دارد و به دریاچه فراخین منتهی می شود نیست. از چالوس نیز می توانید به راحتی به این نقطه برسید. وارد این مسیر شوید تا 2.5 کیلومتر بعد به ایستگاه جنگلبانی و ابتدای جاده خاکی برسید. ورود به این مسیر نیازی به مجوز خاصی ندارد. کمی بعد از ایستگاه جنگلبانی منطقه دفن یا تجمیع زباله های شهری در طبیعت قرار دارد که متاسفانه منظره بد و بوی بدی ایجاد کرده است.

– جاده خاکی از بستر شنی رودخانه عبور می کند بنابراین نیاز به وسیله نقلیه شاسی بلند برای این مسیر بخصوص در برخی زمانها وجود دارد. در ادامه مسیر بکر و جنگلی شده و شیب جاده بیشتر می شود.

– آبشار دارنو، آبشاری زیبا در دل جنگل است. برای دسترسی به آن باید جاده خاکی فرعی منشعب از جاده دریاچه فراخین را به طول تقریبی کمتر از 2 کیلومتر جلو بروید سپس پیاده روی را شروع نمایید. مسیر پیمایش در جنگل و دره تا آبشار نیز کوتاه است و رفت و برگشت آن مجموعا 1.5 تا 2 کیلومتر می باشد. پس از دیدن آبشار به جاده دریاچه فراخین بازگردید و ادامه مسیر دهید.

آبشار دارنو, Darno Waterfall
آبشار دارنو – Darno Waterfall

– 1.5 کیلومتر بعد از فرعی آبشار دارنو، سه راه اول قرار دارد که باید به سمت چپ بروید و 2 کیلومتر بعد از آن نیز سه راه دوم وجود دارد که باید باز هم به سمت چپ بروید و در ادامه 2.5 کیلومتر بعد به ابتدای مسیر پیاده روی دریاچه فراخین می رسید. تمامی نقاط در نقشه و فایل GPS مسیر مشخص شده اند.

– دریاچه فراخین حدود 300 متر از جاده خاکی فاصله دارد بنابراین اگر با وسیله نقلیه شخصی آمده اید ناچارید کمپ خود را در کنار وسیله نقلیه برقرار کنید. مسیر تا دریاچه کم شیب و ساده است بنابراین برای عموم مناسب است. امکان دور زدن دریاچه وجود دارد اما در فاصله نه چندان زیادی در غرب دریاچه سربالایی و سپس دره ای نسبتا عمیق وجود دارد. به همین دلیل شرق و جنوب شرقی دریاچه برای محل کمپ مناسب است و موقعیت تقریبی آن در نقشه گنجانده شده است.

دریاچه فراخین, Farakhin Lake
دریاچه فراخین – Farakhin Lake

اطراف دریاچه فراخین، چشمه با کیفیتی وجود ندارد اما اضافه آب دریاچه از خاک عبور کرده و از نقطه ای در شمال دریاچه که موقعیت آن نیز در نقشه و فایل وجود دارد بصورت چشمه از زمین خارج می شود. این آب ایده آل نیست اما معمولا قابل شرب است مگر اینکه در آینده آب دریاچه آلودگی پیدا کند. در صورتی که نکات ایمنی را رعایت می کنید می توانید از دریاچه فراخین برای شنا در فصل مناسب نیز استفاده کنید.

جنگل ویسر, Viser Forest
جنگل ویسر – Viser Forest

– پس از دیدن دریاچه فراخین می توانید به سمت نوشهر بازگردید و یا به سمت روستای ویسر جاده را ادامه دهید. اگر به سمت روستای ویسر عازم شوید 4 سه راه تا قبل از روستای ویسر در مسیر دارید. سه راه اول در فاصله 4.5 کیلومتری دریاچه فراخین قرار دارد و باید مستقیم(چپ) بروید. سه راه دوم در فاصله 1.5 کیلومتری پس از سه راه اول است و باید باز هم مستقیم(چپ) بروید. 3 کیلومتر بعد به سه راه سوم می رسید و باید راه سمت راست را انتخاب نمایید و نهایتا دوباره 3 کیلومتر بعد به آخرین سه راه می رسید و باید مسیر مستقیم(چپ) را انتخاب نمایید. دو کیلومتر بعد به ایستگاه جنگلبانی انتهای جاده خاکی و روستای ویسر می رسید. در طول مسیر جاده از دریاچه فراخین تا ویسر پاکوبهای زیادی وجود دارد که اگر پیاده روی می کنید با کمک آنها میتوانید میانبرهای مناسبی در طول جاده پیدا کنید.

جنگل ویسر, Viser Forest
جنگل ویسر – Viser Forest

– بلافاصله بعد از ایستگاه جنگلبانی که مخصوص بازرسی ماشین ها و وسایل شکار احتمالی در ورود به جنگل منطقه حفاظت شده البرز است به ابتدای جاده خاکی دریاچه خضر نبی می رسید. طول جاده خاکی تا دریاچه 3.5 کیلومتر است و یک کیلومتر بعد هم به روستای نیمور است. روستای نیمور از سمت کجور دارای جاده آسفالت است. دریاچه کوهستانی خضر نبی بسیار کوچک است و بیشتر یک آبگیر می باشد.

– روستای ییلاقی نیمور مانند روستای ویسر خوش آب و هوا و خنک است و به ویژه در تابستان می تواند مقصد سفر باشند. روستای دلسم نیز بعد از روستای ویسر قرار دارد و ادامه جاده آسفالت روستاهای ویسر و دلسم به جاده دوآب به کجور منتهی می شود و از آن نقطه می توانید به سمت تهران یا نوشهر بازگردید.

اطلاعات و سایر نکات مهم سفر به دریاچه فراخین چیست؟

وضعیت آب و هوا برای اجرای موفق این برنامه اهمیت حیاتی دارد و لازم است دست کم یک تا سه روز قبل از سفر دوباره آب و هوا را بررسی کنید.

بدلیل ازدحام در روزهای تعطیل سعی کنید در روزهای عادی برای سفر خود برنامه ریزی کنید.

بهترین سفرنامه ها و گزارش برنامه های سفر به دریاچه فراخین کدام هستند؟

تاکنون گزارشی از این برنامه در امین مانا ثبت نشده است. شما می توانید گزارش خود را برای ما ارسال کنید.

 

با تبلیغ تور، اقامتگاه و سایر خدمات گردشگری خود در این صفحه بیشتر دیده شوید. آگهی سری اول رایگان است.
تماس با ما

خدمات مفید در این منطقه

دریافت رایگان فایل GPS مسیر برنامه و مسیریابی روی گوشی حین سفر

اگر برنامه مسیریابی با قابلیت ساپورت فایلهای KML بر روی گوشی خود ندارید، اپلیکیشن MAPS.ME را نصب کنید. بهترین اپلیکیشن مسیریاب با نقشه آفلاین مسیریابی در سفر و طبیعت بدون نیاز به اینترنت

 

پرسشهای شما از سفر به این منطقه بلافاصله پاسخ داده می شود لطفا پایین همین صفحه پیام بگذارید و صرفا جهت سفارش طراحی اختصاصی برنامه یا آگهی، مستقیما تماس بگیرید.

 

برای ادامه سفر بهترین جاهای دیدنی اطراف دریاچه فراخین کجا هستند؟

 

سفر به دریاچه ارواح
سفر به کندلوس
سفر به کجور
پیمایش کجور به سی سنگان
سفر به نور
سفر به رویان
سفر به سی سنگان

 

برای دیدن همه جاهای دیدنی استان مازندران، سفرها و صعودهای استان مازندران را ببینید.

 

برای دیدن سایر جاهای دیدنی ایران یکی از نزدیک ترین استانهای همسایه زیر را انتخاب کنید.

 

سفر به استان تهران
سفر به استان گیلان
سفر به استان قزوین
سفر به استان گلستان
سفر به استان البرز
سفر به استان سمنان

به زودی منتشر می شود:

سفر به دره دو هزار، سفر به دره سه هزار، سفر به آبشار تودارک، سفر به چالوس، سفر به دشت دریاسر، سفر به لیره سر و آبگرم فلکده، سفر به آغوزحال و ولگسر، سفر به دریاچه دریوک، سفر به مرداب هسل، سفر به کلاردشت، سفر به نمک آبرود، سفر به فیلبند، سفر به دریاچه شورمست، سفر به سد سلیمان تنگه، سفر به دریاچه الندان، سفر به باداب سورت، سفر به کیاسر، سفر به نکا، سفر به دریاچه چورت، سفر به گلوگاه، سفر به جویبار، سفر به بابلسر، سفر به بابل، سفر به لفور، سفر به آلاشت، سفر به لاجیم، سفر به قائم شهر، سفر به آمل، سفر به آبشار گزو، سفر به شیرگاه، سفر به زیرآب، سفر به پل سفید، سفر به ورسک، سفر به جنگل الیمستان و رستم چاله ها، سفر به سنگچال، سفر به شیاده، سفر به سنگده، مسیر طالقان به سه هزار، صعود قله سماموس، صعود قله علم کوه از مسیر حصارچال، صعود قله شکرلقاس، ،صعود قله کهون، سفر به دشت دریوک

به راحتی برنامه سفر مطابق با علایق و نیازهای خود را پیدا کنید!

16 پاسخ

  1. به نظر من بسیار عالی است همه اطلاعات با جزئیات کامل سپاسگزارم از شما

  2. بهترین وسیله نقلیه برای رفتن به دریاچه چی هست؟
    بهترین زمان برای رفتن کدام فصل است

    1. درود بر شما
      فصلهای معتدل سال خوب هستند اما فروردین و اردیبهشت هوا ایده آل است بخصوص که احتمال بارندگی کمتر از ماههای پاییز هست
      برای وسیله نقلیه با توجه به جاده خاکی بی کیفیت مسیر پیشنهاد من ماشین های کمک دار و شاسی بلند هست اما با می نی بوس هم حتی می شود این مسیر را پیمود
      موفق باشید

  3. خیلی جای دیدنی وعالی بود طبیعت بکر هم برای طبیعت گردان وهم سوژه های عالی برای عکاسی

    1. آقای رستگار
      دوست فرهیخته ی من
      تلاشهای ارزنده ی شما برای محیط زیست و حیات وحش این مرز و بوم جای تقدیر دارد.
      همچنین عکسهای هنرمندانه ی شما می تواند تاثیر عمیقی بر مردم و سیاستمداران برای حفظ این میراث بگذارد. به سهم خود سپاسگزارم.

  4. سلام
    آیا امکان رفتن به دریاچه از مسیر روستای ویسر هست؟
    با توجه به اینکه ماشین 206 باشد و شاسی بلند در دسترس نباشد

    1. سلام
      این امکان به سختی وجود دارد اما به چند دلیل توصیه نمی کنم. همیشه نیسان و ماشین شاسی بلند برای کرایه هست. هزینه استهلاک ماشین قابل توجه خواهد بود. دریاچه فراخین کنار جاده خاکی نیست و پارک وسیله نقلیه سواری کنار جاده و رها کردن آن از ضریب امنیت خوبی برخوردار نیست.

  5. سلام حال شما
    من یه track رو میدیدم متوجه شدم که بیشتر مسیر جاده ی خاکی هست
    برام سوال شد که آیا غیر از این مسیر ، مسیر پاکوبی داره که بشه مسیر رو پیمود؟ چون از مسیر خاکی از ارزش کم می‌کنه. سپاس

    1. سلام
      همین جاده خاکی مهم‌ترین مسیر در این منطقه هست و پاکوب با کیفیتی که از دریاچه فراخین هم عبور کنه از ویسر تا نوشهر من نمیشناسم اما آقای دیاکو غفاری از دوستان من بخشهای قابل توجهی از طی مسیر خود به سمت دریاچه فراخین را با خارج شدن از جاده انجام دادند. فایل تراک ایشان را از لینک زیر بردارید. در مورد کیفیت پاکوبها نیز میتوانید با ایشان مستقیما تماس بگیرید

      لینک تراک در ویکی لوک

      صفحه اختصاصی آقای دیاکو غفاری

      لطفا اگر اطلاعات کامل تری از پاکوب ها در این منطقه کسب کردید و یا پاکوب مناسبی از راهی دیگر یافتید به ما هم اطلاع دهید.

      موفق باشید

  6. با سلام
    خواستم تشکر کنم بابت راهنمای بسیار خوبی که در پیج گذاشتین…خیلی به من و همسرم برای رسیدن به ابشار و دریاچه کمک کرد…فقط تنها مشکلی که داشتیم این بود که جنگل بانی ابتدا از ورودمون به جنگل به سمت دریاچه جلوگیری کرد و به بهانه های مختلف از جمله خرابی جاده نذاشت از رودخانه بیشتر بریم…اما دیگه به هر ترفندی بود باهاشون کنار اومدم و رفتم…خصوصا با کمپ شبانه خیلی مشکل داشتن.درضمن طی پیگیری هایی که کردم جاده از مسیر ویسر خیلی خراب هستش…سمت نوشهر بهتر میشه با سواری وارد شد

    1. آقای حمید سلام
      ممنون از لطف شما
      و ممنون بابت بیان تجربه خودتون بخصوص در مورد جنگلبانی نوشهر
      متاسفانه روال قانونی ثابتی در مورد تردد در جاده دریاچه فراخین وجود ندارد و بخصوص در تعطیلات گاهی سخت گیری ها بیشتر می شود.

  7. سلام وعرض ادب…میخواستم ببینم با ماشین افرودی امکان رفتن تا کنار دریاچه هست یا نه …ممنون میشم راهنمایی کنید

    1. سلام. بله این امکان تاکنون وجود داشته است مگر اینکه جاده خاکی را مسدود کنند.

  8. سلام و وقت بخیر
    ضمن تشکر از مطالب ارزشمندتون
    ما قصد داریم اخر هفته بریم سمت ابشار دارنو، سوالی که دارم اینه که طبق ترکهایی که من از سایت شما گرفتم دو راه امکان‌پذیره، که ما تصمیمون این شد که از سمت روستای ویسر بریم به سمت دریاچه فراخین و بعد از اونجا بریم سمت آبشار
    آیا ما باید وسیله نقلیه رو نزدیک دریاچه پارک کنیم و بعد از اونجا پیاده بریم سمت ابشار یا اینکه با ماشین بریم تا دو راهی ابشار و بعد تا جایی که تو ترک زده انتهای جاده ابشار با ماشین ادامه مسیر بدیم؟
    و سوال بعدی اینکه بهتره از همین مسیر که عرض کردم بریم یا اینکه از سمت نوشهر بریم؟

    1. سلام
      سپاس از لطف شما
      بطور کلی همانطور که خود میدانید طی مسیر هم از ویسر هم نوشهر امکان پذیر است و تقریبا طول مسیر برابر است اما مسیر نوشهر در مجموع از بابت طول مسیر و کیفیت جاده در حد جزئی بهتر است بخصوص که در مواردی در روزهای تعطیل ایستگاه شکارچیانی در ورودی از سمت ویسر اجازه تردد وسایل نقلیه را نمی دهد. البته گاهی از سمت نوشهر هم جلوی عبور خودرو ها را می گیرند اما سخت گیری کمتر از سمت ویسر است. علیرغم این مطالب بازهم تضمینی برای هیچ کدام وجود ندارد و بستگی به تصمیمات لحظه ای مدیران دارد.
      علیرغم اینکه کلا جاده خاکی است و نامناسب سواری اما سواری هم تردد میکنه با این حال اگر تازه بارندگی شده یا احتمال بارندگی هست ریسک نکنید
      برای پارک کردن ماشین هم قدیم کلا امن بود اما این اواخر مواردی از ناامنی هم دیده شده است. پیشنهاد من این است که ماشینها را ببرید سمت آبشار. اونجا کمتر تردد هست و امن تر هست.
      موفق باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *