برای یافتن سفر بر اساس علایق و نیازهای خود

راهنمای سفر در ایران برای همه

گام به گام سفر به پاسند با فایل GPS

شما همیشه نیاز به راهنما یا خرید تور ندارید. با این برنامه ی دقیق، تورلیدر خود در سفر به پاسند باشید.

چرا باید به پاسند سفر کرد؟

 

– پاسند دارای جاده جنگلی ناشناخته و طبیعت دست نخورده و زیبایی است و مرداب پاسند هم در همین جاده قرار دارد.

– آبشار زیبای اسپه آو یکی از زیباترین آبشارهای ایران است و دارای غار و سنگهای آهکی خاصی است که آن را متمایز می کند.

– آبشار سمبی یکی از بلندترین آبشارهای شرق مازندران است و در مسیر جاده پاسند قرار دارد.

– آبشارهای دیگری مانند گت قارزم و دم دمی با طبیعت بکر و زیبا در مسیر جاده پاسند قرار دارند.

– سد رودبار و دریاچه زیبای آن در مسیر جاده پاسند و در میان روستاها و جنگلهای منطقه پاسند بهشهر قرار دارد.

– ارتفاعات پاسند در مسیر جاده پاسند با هوای خنک کوهستانی، بهترین مقاصد سفر برای نجات از هوای شرجی مناطق جلگه ای در روزهای تابستان است.

 

آنچه پیش از تصمیم سفر به پاسند باید حتما بدانید

پاسند کجاست؟

پاسند روستای کوچکی در شرق بهشهر است و در مسیر جاده بهشهر به گرگان قرار دارد اما جاده جنگلی پاسند که از روستای پاسند شروع شده و به ارتفاعات منطقه پاسند می رود دارای آبشارها و مسیرهای طبیعت گردی جذابی است.

محبوبیت گردشگری جاده پاسند در چیست؟

جاده جنگلی زیبا و کم تردد، سد گلورد و آبشار منحصربفرد اسپه او

بهترین جاهای دیدنی جاده پاسند کجاست؟

سد گلورد، آبشار اسپه آو، آبشار سمبی، چشمه گت قارزم و آبشار دم دمی

نوع برنامه سفر به جاده پاسند چیست؟

این یک برنامه روستا گردی و طبیعت گردی است.

درجه سختی سفر به پاسند چقدر است؟

آسان تا متوسط و مناسب برای افراد تندرست با توانایی جسمانی معمولی تا افراد با توانایی پیمایش در طبیعت از 2 تا 10 کیلومتر در مسیرهای ناهموار طبیعت مانند پاکوب های جنگلی یا بستر رودخانه

فاصله بهشهر تا پاسند با ماشین چقدر است؟

روستای پاسند در ابتدای جاده پاسند تنها 5 دقیقه فاصله زمانی تا بهشهر دارد اما جاذبه های طبیعی جاده پاسند فاصله بیشتری دارند.

فاصله زمانی بهشهر تا دریاچه سد گلورد در مسیر جاده پاسند کمتر از یک ساعت و حدودا 45 دقیقه است. این مسیر تقریبا 30 کیلومتر است.

مسیر جاده دسترسی و راههای رفتن به پاسند چطور است؟

جاده پاسند یک جاده بن بست منشعب از جاده اصلی بهشهر به گرگان است که ادامه آن جاده های خاکی محلی برای دسترسی روستاهای منطقه است. جاده پاسند آسفالت و با کیفیت است اما برای برخی مسیرهای فرعی مانند آبشار سمبی و چشمه گت قارزم نیاز به طی نمودن جاده های خاکی نیز دارید که در مواقعی که بارندگی نمی باشد برای تردد ماشین سواری نیز مناسب هستند.

بهترین زمان و فصل سفر به پاسند چه موقع است؟

تمام فصول بهار، تابستان، پاییز و حتی زمستان برای سفر به جاده پاسند با طبیعت چهارفصل آن، قابل قبول هستند. جاده پاسند یک گزینه عالی برای فرار از بهشهر در تابستان گرم و شرجی است. زمستان پاسند نسبتا سرد و پر باران است. ماههای ابتدایی پاییز دما عالی اما گاهی بارندگی قابل توجه است. آب و هوای پاسند در بهار و شهریورماه عالی است چون متعادل ترین دما و کمترین بارندگی را دارد اما با توجه به اینکه آبشارها مهمترین جاذبه های منطقه پاسند هستند بهار بهترین فصل سفر به پاسند است زیرا آبشارها رودها کمی پر آب تر هستند.

آبشار اسپه آو بهشهر, Espeav Waterfall of Behshahr
آبشار اسپه آو بهشهر
Espeav Waterfall of Behshahr

 

آنچه برای برنامه ریزی اولیه و کلی سفر به پاسند باید بدانید

بهترین رستوران های منطقه پاسند کجاست؟

پاسند یک جاده دست نخورده و مسیر بکر و کمتر شناخته شده توسط گردشگران است و جز در مجموعه عباس آباد آن هم در فصول پرمسافر، هیچ رستورانی در مسیر جاده پاسند وجود ندارد. نزدیک ترین گزینه برای رستورانها، بهشهر است. رستوران های بهشهر نیز امتیازات بالایی از کاربران گوگل دریافت نکرده اند بنابراین توصیه به استفاده از غذای خانگی یا استفاده از رستورانها با بررسی حضوری است. به این منظور رستوران اکبرجوجه نرسیده به بهشهر از سمت ساری، رستوران حاج حسن در ورودی بهشهر و رستوران آتیشه در مرکز بهشهر بیشتر توصیه می شوند.

بهترین جا و مکان برای چادر زدن یا محل اقامت در منطقه پاسند کجاست؟

برای محل اقامت، امکان چادر زدن و کمپینگ در این مسیر کمی مشکل است. توصیه ما مجموعه عباس آباد و چادر زدن در کنار دریاچه زیبای عباس آباد است که می تواند به یاد ماندنی شود. عباس آباد امکانات اولیه مانند آبخوری و سرویس بهداشتی و محل چادر زدن را دارد. اما عباس آباد در ابتدای مسیر جاده پاسند قرار دارد. در کنار آبشارها و در جنگل نیز می توانید در فصل مناسب چادر بزنید اما امکانات مجموعه عباس آباد را نخواهید داشت. اخیرا خانه های بومگردی نیز در پاسند در حال راه اندازی هستند که شاخص ترین آنها اقامتگاه بومگردی خانه مادربزرگ در چالک ده و اقامتگاه بنفشه در یخ کش هستند اما غیر از آن به صورت محدود امکان کرایه سوئیت و خانه محلی با کیفیت و قیمتهای مناسب نیز بخصوص در روزهای پر مسافر در روستاهای منطقه پاسند وجود دارد.

وسایل و لوازم ضروری برای سفر به پاسند چیست؟

کوله پشتی و کفش پیاده روی راحت ، عینک آفتابی و کلاه نقاب دار برای روزهای آفتابی ، لباس گرم برای فصول سرد ، دوربین عکاسی ، دارو و لوازم شخصی ، بطری آب و تننقلات و لوازم و لباس شنا برای فصول گرم

یک پکیج ویژه و بهترین برنامه پیشنهادی امین مانا برای این سفر

با برنامه امین مانا در سفر به پاسند چه جاذبه ها و مسیرهایی را می توانید ببینید؟ 

روستای پاسند – جاده جنگلی و جنگل پاسند – مرداب پاسند – مجموعه تاریخی عباس آباد شامل قلعه ، عمارت، حمام، برج دیده بانی و … – دریاچه عباس آباد – روستای محمدآباد – مسیر جنگلی چشمه گت قارزم – چشمه و آبشار گت قارزم – روستای رودبار – دریاچه سد گلورد – پل رودبار – رودخانه مهربان رود – مسیر آبشار اسپه آو – آبشار آهکی اسپه آو – چشمه جزی – روستای ولم – امامزاده ابراهیم – روستای شیرداری – چشمه قاسم سیاه – مسیر آبشار دم دمی – آبشار دم دمی – روستای چالک ده – روستای غریب محله – مرداب جنگلی جاده یخکش – خربزه چشمه – روستای زلت – روستای پاجیم – روستای یخ کش – پل مهربان رود – مسیر آبشار سمبی – آبشار سمبی – روستای پچت – امامزاده شیخ نورالدین و روستای شیخ محله

چرا این برنامه بهترین برنامه ریزی برای پاسند و حتی ارزان ترین تور پاسند است؟

برای طراحی و ارائه این برنامه، از منابع متعدد و معتبر مانند سایت سازمان نقشه برداری، لونلی پلنت، تریپ ادوایزر و دهها تراک GPS از سایتهایی مانند Wikiloc استفاده شده است.

جاذبه های گردشگری هر منطقه و مسیرهای دارای جذابیت بیشتر برای پیاده روی در شهر، روستا و یا طبیعت، تعیین شده اند. همراه با تراک GPS(قابل استفاده روی گوشی)، یک برنامه ی دقیق که دارای زمان بندی و اولویت بندی جاذبه ها است در دسترس شماست. بنابراین، زمان را تلف نمی کنید و مجری یک تور خوب و ارزان برای خود خواهید بود. برای اطلاع بیشتر از چگونگی طراحی مسیر سفر در این سایت درباره aminmana را ببینید.

بر اساس نیازها، شرایط و فرصتی که دارید، ما حتی می توانیم برنامه ی سفر دلخواه شما را با برنامه ریزی سفارشی نیز آماده کنیم و یک برنامه، جدول، نقشه و فایل GPS اختصاصی تهیه نماییم تا بتوانید سفر خود را بی نقص انجام دهید. برنامه ریزی اختصاصی سفر را ببینید.

آبشار سمبی بهشهر, Sembi Waterfall of Behshahr
آبشار سمبی بهشهر
Sembi Waterfall of Behshahr

بهترین برنامه سفر به پاسند چند روزه است؟

دست کم یک روز زمان نیاز دارید تا مسیر جاده جنگلی پاسند را تا انتها طی کنید و جاذبه های در دسترس مسیر را ببینید. برنامه aminmana یک برنامه یک روزه است اما برای فرصت نیم روزه یا دو روزه و حتی سه روزه نیز انعطاف پذیر است. سفر به پاسند به ویژه برای افراد دارای سابقه طبیعت گردی یک گزینه جذاب است زیرا برای دیدن آبشارهای منطقه پاسند نیاز به طی مسیرهای کوتاه یا بلند وجود دارد.

بهترین برنامه ریزی سفر به پاسند برای مکان های دیدنی چیست؟

جاذبه های جاده پاسند به استثنا مجموعه تاریخی عباس آباد که از سمت بهشهر نیز دسترسی دارد، منحصر به جاذبه های طبیعی است و شامل جنگل، رودخانه، دریاچه و مسیرهای پیمایشی تا آبشارها است.

اگر برای اولین بار به جاده پاسند آمده اید و فرصت کوتاهی دارید بهتر است تنها مجموعه عباس آباد و جاده جنگلی پاسند تا دریاچه سد گلورد را در اولویت قرار دهید تا حتی با سفر نیم روزه نیز بتوانید یک سفر خوب به پاسند داشته باشید.

اگر فرصت کافی برای سفر یک روزه به پاسند دارید، مسیر آبشار دم دمی که از بقیه آبشارها مسیر کوتاه تر و ساده تری است را نیز در برنامه بگذارید و می توانید از فشردگی برنامه کاسته و فرصت بیشتری را در مجموعه عباس آباد و حاشیه دریاچه سد گلورد صرف کنید. به این ترتیب با چینش و زمان بندی مناسب می توانید کمترین اتلاف انرژی و زمان را در طول برنامه داشته باشید.

اگر فرصت کافی برای سفر دو روزه به پاسند دارید، چشمه گت قارزم نیم روز و آبشار سمبی نیز نیم روز زمان نیاز دارند. این دو آبشار و جاده های دسترسی به آنها مجموعا یک روز کامل را پر می کنند. آبشار اسپه آو، زیباترین آبشار منطقه پاسند است و مسیر نسبتا طولانی تر آن در کنار زیبایی آبشار باعث می شود یک روز به تنهایی نیاز داشته باشد بنابراین می توانید با چشم پوشی از چشمه گت قارزم و آبشار سمبی، روز دوم خود را به طور کامل به آبشار اسپه آو اختصاص دهید.

اگر فرصت کافی برای سفر سه روزه به پاسند دارید می توانید هیچ مسیر و آبشاری را از برنامه خود حذف نکنید بنابراین طبق جدول برنامه و با توجه به ترتیبی که در مسیر طراحی شده قرار دارند از همه جاذبه های طبیعت گردی پاسند دیدن کنید.

نقشه مسیر

به ترتیب حروف لاتین و طبق جدول، برنامه را شروع و اجرا کنید.

 

حضور در برنامه های طبیعت گردی و کوهنوردی نیازمند داشتن تجربه، دانش و مربی متخصص است.
امین مانا مسئولیتی در قبال حوادث ناشی از عدم رعایت ایمنی ندارد و مسیریابی دقیق برای جلوگیری از حوادث یا اتلاف زمان و کمک به تورلیدرها و عموم مردم تنها هدف ماست. 

برنامه سفر به ترتیب نقاط از شروع تا پایان

بر اساس فرصت، سلیقه و شرایطی که دارید می توانید هر جاذبه یا مسیری را از برنامه خود حذف کنید.

 

شروع کنید از

A- میدان قدس بهشهر

با وسیله نقلیه (5 کیلومتر) بروید به

B- ابتدای جاده پاسند

با وسیله نقلیه (6 کیلومتر) بروید به

C- ابتدای مسیر عباس آباد

با وسیله نقلیه (8 کیلومتر) بروید به

D- ابتدای مسیر چشمه گت قارزم

با وسیله نقلیه (3.5 کیلومتر) بروید به

E- سه راه یخ کش

با وسیله نقلیه (6.5 کیلومتر) بروید به

G- ابتدای مسیر دریاچه سد گلورد

با وسیله نقلیه (1.5 کیلومتر) بروید به

H- ابتدای مسیر آبشار اسپه آو

با وسیله نقلیه (2.5 کیلومتر) بروید به

K- ابتدای مسیر روستای شیرداری

با وسیله نقلیه (1 کیلومتر) بروید به

L- ابتدای مسیر آبشار دم دمی

با وسیله نقلیه (11.5 کیلومتر) بازگردید به

E- سه راه یخ کش

با وسیله نقلیه (18.5 کیلومتر) بروید به

R- روستای یخ کش

با وسیله نقلیه (5 کیلومتر) بروید به

S- ابتدای مسیر آبشار سمبی

با وسیله نقلیه (4 کیلومتر) بروید به

U- روستای پچت

با وسیله نقلیه (27 کیلومتر) بازگردید به

E- سه راه یخ کش

با وسیله نقلیه (22 کیلومتر) بازگردید به

A- بهشهر

 

این برنامه، نقشه و فایل GPS(ثبت شده در گوگل)، یک پکیج ویژه و پیش نویس اجرای تور پاسند برای یک تورلیدر است. استفاده از این اطلاعات در سایتهای گردشگری بدون پیوند مطلب به امین مانا یا ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.

نکات مهم و کلیدی حین گردش در این مسیر از شروع تا پایان

 

شروع کنید از میدان قدس بهشهر ( طبق جدول و فایل تراک جی پی اس GPS مسیریابی )

– میدان قدس بهشهر، محل مناسبی برای کرایه تاکسی و شروع سفر از بهشهر به سمت پاسند و جاده زیبای آن است.

– از جاده اصلی بهشهر به گرگان خارج شده و وارد جاده پاسند شوید. روستای پاسند همان ابتدای مسیر و در سمت راست جاده قرار دارد. در کیلومتر 3، وارد جنگل زیبای پاسند می شوید.

– جاده اصلی عباس آباد از سمت بهشهر است اما از میانه جاده پاسند نیز می توانید از طریق جاده ای دیگر که از سمت راست منشعب می شود به سمت عباس آباد بروید. جاده پاسندرز به عباس آباد خاکی اما با کیفیت و قابل تردد برای ماشین سواری است و به طول نزدیک به 4 کیلومتر می باشد.  جاده پاسندرز به عباس آباد در این برنامه سفر علامت گذاری شده است. در مسیر مذکور سرچشمه آب پاسندرز و مرداب جنگلی پاسند را می توانید ببینید. جلبکهای سبز مرداب پاسند جذابیت زیادی به آن داده اند به همین دلیل موقعیت آن در فایل GPS و نقشه علامت گذاری شده است.

– مجموعه باغ تاریخی عباس آباد در زمان شاه عباس صفوی ساخته شده و شامل سد و دریاچه عباس آباد، آسیاب آبی، برج دیده بانی آجری، قلعه تاریخی، حمام تاریخی همچنین عمارتی زیبا در میانه دریاچه است. مجموعه باغ عباس آباد به عنوان یکی از باغ های ایرانی و میراث جهانی در یونسکو به ثبت رسیده است. سکوهای مناسبی برای چادر زدن در این مجموعه وجود دارد و امکانات کامل مانند سرویس بهداشتی و رستوران و خدمات گردشگری مانند قایق سواری نیز فراهم است. با توجه به خاکی بودن جاده در این مسیر می توانید باغ عباس آباد را از برنامه سفر به پاسند حذف نموده و یا از طریق جاده اختصاصی آسفالتی که از سمت بهشهر دارد و در برنامه سفر به بهشهر معرفی شده است از آن دیدن کرده و سپس وارد جاده پاسند شوید.

– چشمه محمد آباد یا چشمه گت قارزم، چشمه ای زیبا در نزدیکی روستای محمدآباد بهشهر است. پس از 1.3 کیلومتر که وارد جاده فرعی محمد آباد می شوید از یک سه راه عبور می کنید. حدود 2 کیلومتر بعد از جنگل خارج می شوید و در حالی که منظره روستای محمدآباد در 3 کیلومتری و پیش روی شماست به یک جاده فرعی کوچک در سمت راست می رسید و باید بجای رفتن سمت محمدآباد وارد این جاده به طول 5 کیلومتر بشوید. این جاده خاکی اما قابل تردد برای ماشین های سواری است با این حال در زمان بارندگی وارد آن نشوید. تنها 1.3 کیلومتر بعد سه راه را به سمت راست بروید و در انتهای مسیر طبق نقشه ماشین را پارک کرده و پیاده روی به سمت چشمه گت قارزم را شروع کنید.

– مسیر پیمایش چشمه گت قارزم در جنگل بطول حدود 2.5 کیلومتر بوده(رفت و برگشت 5 کیلومتر) و نسبتا ساده است اما در انتهای مسیر و نزدیک چشمه کمی پرشیب است بنابراین مناسب افراد با تجربه طبیعت گردی می باشد. چشمه گت قارزم دارای حوضچه مناسب برای شنا و آب تنی می باشد اما باید به فن شنا مسلط باشید و با وجود مهارت، احتیاط نیز بنمایید زیرا گت قارزم در مسیر خود دارای چند حوضچه است که تاکنون چند غریق داشته است. یک چشمه دیگر نیز کمی پایین تر از حوضچه اصلی وجود دارد و می توانید برای دیدن آن مسیر کوتاهی را در امتداد رودخانه بپیمایید. اطراف چشمه گت قارزم امکان چادر زدن وجود دارد. می توانید از روستای زیبای محمد آباد و مزارعش نیز دیدن کنید و در نهایت به جاده اصلی پاسند بازگردید و ادامه مسیر دهید.

– به سه راه یخ کش می رسید. جاده سمت چپ به سمت روستای یخ کش و آبشار سمبی می رود اما در ابتدا مسیر سمت راست را انتخاب کنید. جاذبه بعدی دریاچه سد گلورد است که مسیر آن بلافاصله بعد از روستای تازه ساخته شده رودبار قرار دارد. روستای رودبار بعد از آبگیری سد به زیر آب رفت و به محل فعلی منتقل شد. دریاچه سد گلورد و اطرافش به ویژه در برخی فصول دیدنی است و می توانید لحظاتی را در کنار آن سپری کنید و دوباره به جاده اصلی بازگردید.

آبشار اسپه آو بهشهر, Espeav Waterfall of Behshahr
آبشار اسپه آو بهشهر
Espeav Waterfall of Behshahr

– ابتدای مسیر پیمایش آبشار زیبای اسپه آو قبل از پل رودبار قرار دارد و باید در همین محل ماشین را کنار جاده پارک نمایید و در خلاف جهت آب رودخانه مهربان رود مسیر را بپیمایید. از روستای ولم نیز مسیری به سمت آبشار اسپه او وجود دارد و می تواند محل مناسب تری برای پارک ماشین باشد اما مسیر مذکور در قسمتهایی شیب زیادی دارد و بخصوص هنگام بارندگی و گل آلود بودن زمین مناسب نیست بنابراین مسیر پل رودبار ارجح است.

آبشار اسپه آو بهشهر, Espeav Waterfall of Behshahr
آبشار اسپه آو بهشهر
Espeav Waterfall of Behshahr

– تنها 300 متر گه پیاده روی را شروع نمایید به چشمه جزی می رسید اما بهتر است روی آب این چشمه حساب نکنید چون معمولا زلال نیست. طول مسیر پیمایش تا آبشار حدود 8 تا 10 کیلومتر رفت و برگشت است و به کرات باید از میانه رودخانه کم عمق مهربان رود عبور کنید و تا زانو در آب خواهید رفت به طوری که حدود 2 ساعت تا آبشار زمان احتیاج دارید. هنگام بارندگی و سیلاب این مسیر خطرناک است. بدلیل حرکت در مسیر رودخانه و فرم آبشار اسپه آو، فصل مناسب اواخر بهار و تابستان است زیرا خیس شدن قطعی است. جنگلهای مسیر نیز بسیار زیبا هستند.

آبشار اسپه آو بهشهر, Espeav Waterfall of Behshahr
آبشار اسپه آو بهشهر
Espeav Waterfall of Behshahr

– آبشار اسپه او از سرچشمه که در دامنه کوه سیاخانی قرار دارد شیب زیاد را طی کرده و از فراز یک اشکفت خزه ای بسیار زیبا فرو میریزد. آب بصورت پلکانی، چندین حوضچه کوچک و کاسه ای شکل متعدد را طی کرده و به رودخانه مهربان رود یا همان نکارود می ریزد. فرم آبشار در نوع خود منحصر بفرد است. سطح آهکی حوضچه ها باعث میشود علیرغم شیب زیاد به راحتی از آبشار بالا بروید. در حوضچه آبشار در فصل مناسب امکان آب تنی نیز وجود دارد. امکان کمپ در نزدیکی آبشار اسپه او وجود دارد در غیر اینصورت باید برنامه را یک روزه اجرا کنید.

آبشار اسپه آو بهشهر, Espeav Waterfall of Behshahr
آبشار اسپه آو بهشهر
Espeav Waterfall of Behshahr

– بعد از دیدن آبشار اسپه او به جاده اصلی بازگشته و با عبور از پل رودبار ادامه مسیر دهید. از فرعی روستای ولم عبور کنید تا به ابتدای جاده روستای شیرداری برسید. امامزاده ابراهیم و امامزاده علی اصغر در ابتدای این جاده قرار دارند و با روستا نیز فاصله حدودا 700 متری دارید. چشمه کوچک قاسم سیاه در میان مزارع روستا و در فاصله 800 متری آن می تواند یک پیاده روی دلپذیر در فصل مناسب باشد اما اگر فرصت کافی ندارید از این مسیر صرف نظر نمایید تا بتوانید همه آبشارهای منطقه را ببینید.

– آبشار دم دمی کوچکترین آبشار در میان آبشارهای این منطقه است اما مسیر آن بطول 2.5 کیلومتر(رفت و برگشت) ساده تر است و زیبایی خاص خود را دارد. ابتدای مسیر آبشار دم دمی سمت راست جاده و قبل از روستای چالک ده که یک اقامتگاه بومگردی نیز دارد می باشد. در همان ابتدای مسیر ماشین را پارک کنید. همه مسیر پاکوب و از میانه مزارع است و با شیب کمی به کف دره و رودخانه و آبشار می رسد. پس از دیدن آبشار به جاده اصلی و محل پارک ماشین بازگردید.

– ادامه مسیر جاده اصلی بعد از روستای چالک ده در فاصله دو کیلومتری به روستای بزرگتر غریب محله می رسد اما با توجه بخ نبود جاذبه مهم دیگری بهتر است به سمت سه راه یخ کش بازگشته و برای دیدن آبشار سمبی وارد جاده یخ کش شوید. کل مسیر جاده پاسند آسفالت است اما بخش عمده جاده یخ کش خاکی است هرچند این جاده خاکی با کیفیت و زیرسازی شده و مناسب تردد ماشین های سواری است.

– در مسیر جاده روستای یخ کش از یک مرداب و چشمه معروف خربزه چشمه عبور می کنید که نقاط آنها در نقشه و فایل GPS مشخص شده است. همچنین چند سه راه و ابتدای جاده های فرعی شامل روستای زلت و روستای پاجیم نیز در همین مسیر قرار دارند. جاده روستاهای مذکور از میان مزارع سبز عبور می کند و یا جنگلی و زیباست اما تنها در صورت وجود فرصت کافی توصیه می شود در غیر اینصورت مسیر را طبق نقشه به سمت روستای یخ کش ادامه دهید. پس از عبور از روستای یخ کش به ابتدای مسیر آبشار سمبی نرسیده به پل مهربان رود می رسید.

– در هر دو سوی پل مهربان رود می توان ماشین را پارک کرده و به سمت آبشار سمبی پیمایش انجام داد اما مسیری که از قبل از پل مهربان رود و روبروی کارخانه آب معدنی شروع می شود کمی نزدیک تر است. در این مسیر نیز مانند مسیر آبشار اسپه او باید حداقل چند بار از مهربان رود با پای پیاده عبور کنید اما چالش بسیار کمتری خواهید داشت چون هم مسیر کوتاه تر است هم تنها عبور دارید و نه پیمایش در طول رودخانه.

آبشار سمبی بهشهر, Sembi Waterfall of Behshahr
آبشار سمبی بهشهر
Sembi Waterfall of Behshahr

– آبشار سمبی یکی از زیباترین آبشار های پاسند بهشهر است. کل مسیر رفت و برگشت آبشار سمبی حدود 4 کیلومتر است. سرچشمه آبشار سمبی از ارتفاعات سرچشمه می‌گیرد و بعد از جاری شدن در زمین مسطحی به ریزش گاه خود می رسد. به راحتی می توان به محل ریزش آبشار که چسبیده به تنه یک درخت است رسید و پایین را نگاه کرد. مراقب پرتگاه باشید چون ارتفاع آبشار در حدود 30 متر بوده و نسبتا قابل توجه است.آبشار به مهربان رود یا همان نکارود میریزد. نکارود در ادامه مسیر خود و پس از پیوستن آب آبشار اسپه او به سد گلورد می ریزد. علیرغم زیبایی آبشار سمبی اما حوضچه چندان مناسبی برای شنا در پایین آبشار نیست.

– پس از دیدن آبشار سمبی به ابتدای مسیر بازگردید. اگر از پل مهربان رود عبور کرده و جاده سربالایی را ادامه مسیر دهید به روستای پچت می رسید. در مسیر قبل از روستا سه راه را باید به سمت راست بروید. امامزاده شیخ نورالدین مهمترین جاذبه این روستا و مورد احترام اهالی است. امامزاده شیخ نورالدین با جاده کوتاه 500 متری در فاصله کوتاهی از روستای پچت قرار دارد. روستای شیخ محله نیز در نزدیکی روستای پچت است و جاده ان از این روستا خارج می شود. پس از دیدن روستای پچت به سه راه یخ کش و بهشهر بازگردید.

اطلاعات و سایر نکات مهم سفر به پاسند چیست؟

وضعیت آب و هوا برای اجرای موفق این برنامه اهمیت حیاتی دارد و لازم است دست کم یک تا سه روز قبل از سفر دوباره آب و هوا را بررسی کنید.

بهترین سفرنامه ها و گزارش برنامه های سفر به پاسند کدام هستند؟

تاکنون گزارشی از این برنامه در امین مانا ثبت نشده است. شما می توانید گزارش خود را برای ما ارسال کنید.

 

با تبلیغ تور، اقامتگاه و سایر خدمات گردشگری خود در این صفحه بیشتر دیده شوید. آگهی سری اول رایگان است.
تماس با ما

خدمات مفید در این منطقه

دریافت رایگان فایل GPS مسیر برنامه و مسیریابی روی گوشی حین سفر

اگر برنامه مسیریابی با قابلیت ساپورت فایلهای KML بر روی گوشی خود ندارید، اپلیکیشن MAPS.ME را نصب کنید. بهترین اپلیکیشن مسیریاب با نقشه آفلاین مسیریابی در سفر و طبیعت بدون نیاز به اینترنت

 

پرسشهای شما از سفر به این منطقه بلافاصله پاسخ داده می شود لطفا پایین همین صفحه پیام بگذارید و صرفا جهت سفارش طراحی اختصاصی برنامه یا آگهی، مستقیما تماس بگیرید.

 

برای ادامه سفر بهترین جاهای دیدنی اطراف جنگل پاسند کجا هستند؟

 

سفر به ساری
سفر به فرح آباد
سفر به بهشهر
سفر به میانکاله

 

برای دیدن همه جاهای دیدنی استان مازندران، سفرها و صعودهای استان مازندران را ببینید.

 

برای دیدن سایر جاهای دیدنی ایران یکی از نزدیک ترین استانهای همسایه زیر را انتخاب کنید.

 

سفر به استان تهران
سفر به استان گیلان
سفر به استان قزوین
سفر به استان گلستان
سفر به استان البرز
سفر به استان سمنان

به زودی منتشر می شود:

سفر به دره دو هزار، سفر به دره سه هزار، سفر به آبشار تودارک، سفر به چالوس، سفر به دشت دریاسر، سفر به لیره سر و آبگرم فلکده، سفر به آغوزحال و ولگسر، سفر به دریاچه دریوک، سفر به مرداب هسل، سفر به کلاردشت، سفر به نمک آبرود، سفر به فیلبند، سفر به دریاچه شورمست، سفر به سد سلیمان تنگه، سفر به دریاچه الندان، سفر به باداب سورت، سفر به کیاسر، سفر به نکا، سفر به دریاچه چورت، سفر به گلوگاه، سفر به جویبار، سفر به بابلسر، سفر به بابل، سفر به لفور، سفر به آلاشت، سفر به لاجیم، سفر به قائم شهر، سفر به آمل، سفر به آبشار گزو، سفر به شیرگاه، سفر به زیرآب، سفر به پل سفید، سفر به ورسک، سفر به جنگل الیمستان و رستم چاله ها، سفر به سنگچال، سفر به شیاده، سفر به سنگده، مسیر طالقان به سه هزار، صعود قله سماموس، صعود قله علم کوه از مسیر حصارچال، صعود قله شکرلقاس، ،صعود قله کهون، سفر به دشت دریوک

به راحتی برنامه سفر مطابق با علایق و نیازهای خود را پیدا کنید!

4 پاسخ

  1. من هر چی سرچ کردم یه چیزی رو متوجه نشدم
    اون مسیری که از بغل کارخونه آب معدنی به سمت آبشار سمبی میره
    به بالای آبشار میخوره با پایینش؟؟

    1. از کنار کارخانه آب معدنی و در امتداد رودخانه میرید به سمت آبشار. همانطور که در متن سفر توضیح داده شده از آب هم باید گذر کنید. نزدیک به آبشار به یک دو راهی میرسید. راه اصلی(راست)، از رودخانه کمی فاصله گرفته و به سمت سرچشمه آبشار و بالای آبشار و زمینهای زراعی می رود اما راه سمت چپ که باز هم از کنار رودخانه جلو می رود شما را به محل ریزش آبشار در کنار رودخانه می رساند. در هر حال وقتی به منطقه می رسید مشاهده خواهید کرد که پایین و بالای آبشار هر دو در دسترس هستند و جای نگرانی از بابت گم شدن نیست.
      امیدوارم این توضیح کافی باشد.
      موفق باشید

  2. سلام
    هر چی بیشتر مطالب سایت شما رو میخونم بیشتر تعجب میکنم.
    از این همه خوبی
    از اینکه انقدر راحت و بی توقع این همه اطلاعات مفید و کاربردی رو در اختیار همه قرار میدید.
    از اینکه هیچی کم نزاشتید در اطلاع رسانی به دوستداران طبیعت.
    واقعا لذت میبرم از این روح بزرگتون
    امیدوارم هر روز شادتر و سلامت تر از قبل باشید

    1. سلام
      واقعا من را خجالت زده می کنید.
      خیلی خیلی خوشحالم از اینکه رضایت دارید و توانسته ام در مسیر درستی قرار بگیرم. مفید بودن حس خوبی داره☺

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *