برای یافتن سفر بر اساس علایق و نیازهای خود

راهنمای سفر در ایران برای همه

گام به گام سفر به رستم آباد و سلانسر با فایل GPS

شما همیشه نیاز به راهنما یا خرید تور ندارید. با این برنامه ی دقیق، تورلیدر خود در سفر به رستم آباد و سلانسر باشید.

چرا باید به رستم آباد و ییلاق سلانسر سفر کرد؟

 

– رستم آباد در مسیر جاده قزوین به رشت قرار دارد و یکی از شهرهای گیلان با دسترسی مطلوب و نزدیک به مرکز ایران است.

– یکی از زیباترین روستاهای ییلاقی گیلان، روستای ییلاقی سلانسر در ارتفاع 1700 متری از سطح دریا و در حاشیه جنگلهای جنوب گیلان است.

– روستا و جنگل زیبای نقله بر یکی از توابع رستم آباد در مسیر جاده قزوین به رشت و جزو مقاصد طبیعت گردی شناخته شده است.  

– جاده ی منتهی به رودخانه و جنگل رشته رود در نزدیکی رستم آباد از جاده قزوین به رشت منشعب شده و با مجموعه ای از روستاهای زیبا در دل جنگل، بهترین محل برای طبیعت گردی است.

 

آنچه پیش از تصمیم سفر به رستم آباد و سلانسر باید حتما بدانید

رستم آباد و سلانسر کجا هستند؟

رستم آباد شهری در جنوب گیلان و با دسترسی خوب در میانه جاده رودبار به رشت می باشد که روستاها، جنگلها و طبیعت زیبایی دارد و سلانسر نیز ییلاقی در ارتفاعات غرب رستم آباد است.

محبوبیت گردشگری رستم آباد در چیست؟

ییلاق زیبای سلانسر، جنگل نقله بر و جنگل رشته رود

بهترین جاهای دیدنی رستم آباد کجاست؟

ییلاق زیبای سلانسر، امامزاده طاهر، روستای نقله بر، جنگل رشته رود، روستای دیزکوه

نوع برنامه سفر به رستم آباد و سلانسر چیست؟

این یک برنامه طبیعت گردی و روستاگردی است.

درجه سختی سفر به رستم آباد و سلانسر چقدر است؟

آسان تا متوسط و مناسب برای افراد با کمترین توانایی جسمانی تا افراد آماده برای پیمایش در طبیعت از کمتر از یک کیلومتر تا 12 کیلومتر در مسیرهای هموار تا مسیرهای ناهموار طبیعت مانند پاکوب و مسیرهای جنگلی و…

فاصله رشت و رودبار تا رستم آباد با ماشین چقدر است؟

رستم آباد در میانه جاده دوبانده و با کیفیت رودبار به رشت قرار دارد. فاصله زمانی رودبار تا رستم آباد با ماشین سواری کمی بیش از ربع ساعت است. این مسیر تقریبا 15 کیلومتر است.

فاصله زمانی رشت تا رستم آباد با ماشین سواری بیش از 45 دقیقه است. این مسیر تقریبا 52 کیلومتر است.

فاصله زمانی رستم آباد تا ییلاق سلانسر با ماشین سواری حدود 45 دقیقه است. این مسیر تقریبا 16 کیلومتر جاده خاکی است.

مسیر جاده دسترسی و راههای رفتن به رستم آباد و سلانسر چطور است؟

بهترین و تنها راه رفتن به رستم آباد از طریق بزرگراه و جاده دو بانده قزوین به رشت است. بیشتر جاذبه های رستم آباد مانند دیزکوه و جنگل نقله بر نیز در امتداد همین جاده قرار دارند به همین دلیل همگی دسترسی مطلوبی دارند.

جاده دسترسی رستم آباد به ییلاق سلانسر، جاده خاکی با کیفیت پایین است که به خصوص قسمتهای انتهایی آن به سختی قابل تردد برای ماشین های سواری نیز می باشد.

بهترین زمان و فصل سفر به رستم آباد و سلانسر چه موقع است؟

به استثنای ییلاق سلانسر که مرتفع است و تابستان هم عالی است، فصول بهار و پاییز برای طبیعت گردی سبک در رستم آباد و سایر جاذبه های نزدیک به آن بهترین فصول هستند اما رستم آباد ارتفاع چندانی ندارد به همین دلیل تابستانی نسبتا گرم و شرجی دارد. زمستان کمی پر باران است. ماههای ابتدایی پاییز دما عالی اما معمولا بارندگی قابل توجه است اما آب و هوای رستم آباد در فروردین و اردیبهشت ایده آل است چون متعادل ترین دما و بارندگی را دارد. بنابراین اگر قصد سفر به هر دو منطقه رستم آباد و سلانسر را دارید بهترین زمان نیمه فصل بهار است.

 

آنچه برای برنامه ریزی اولیه و کلی سفر به رستم آباد و سلانسر باید بدانید

بهترین رستوران های رودبار و رستم آباد کجاست؟

متاسفانه رستم آباد مانند بسیاری از مناطق بومی و کم جمعیت رستوران دارای سابقه و اعتبار کافی در حد تایید سایتهای بین المللی مانند تریپ ادوایزر و لونلی پلنت ندارد. بدیهی است در طبیعت بکر منطقه رستم آباد نیز امکانات قابل توجهی برای پذیرایی وجود ندارد اما کافه کبابی در سلانسر وجود دارد. نزدیک ترین رستورانهای معتبر به رستم آباد، رستوران های رودبار هستند. رستوران سرچشمه مشیرآباد در کیلومتر 4 جاده منجیل به رودبار سابقه زیادی دارد و امتیاز بالایی از کاربران گوگل دریافت کرده است به همین دلیل قابل اعتماد است اما اگر قصد طی مسافت رستم آباد به رودبار برای خوردن غذا ندارید، بهترین پیشنهاد استفاده از غذای خانگی یا رستوران های محلی رستم آباد و خرید به شرط بررسی حضوری است. در این میان رستوران سلیم در رستم آباد تا حدی قابل قبول است چون امتیاز بیشتری نسبت به سایر رستوران های رستم آباد از کاربران گوگل دریافت کرده است.

بهترین جا و مکان برای چادر زدن یا محل اقامت در رستم آباد و سلانسر کجاست؟

برای محل اقامت، امکان چادر زدن و کمپینگ در پارکهای رستم آباد معمولا فراهم است. امامزاده طاهر شمام نیز با دارا بودن زائر سرا محل مناسبی برای اقامت است.در رستم آباد، ییلاق کم نظیری مانند سلانسر و دره رشته رود و امامزاده جنگلی نقله بر و یا سایر مناطق نیز محل خوبی برای کمپینگ در طبیعت بکر است. در سلانسر کلبه نیز می توانید کرایه کنید.

رستم آباد کمی با بزرگراه قزوین به رشت فاصله دارد اما مانند سایر شهرهای شمالی امکان کرایه سوئیت، آپارتمان و خانه محلی با کیفیت و قیمتهای مناسب از طرق مختلف در آن فراهم است. بنابراین از معرفی محل های اقامت در برنامه صرف نظر کرده ایم.

وسایل و لوازم ضروری برای سفر به رستم آباد و سلانسر چیست؟

کوله پشتی مناسب طبیعت گردی، کفش پیاده روی و طبیعت گردی راحت، عینک آفتابی و کلاه نقاب دار برای روزهای آفتابی ، لباس گرم برای فصول سرد ، دوربین عکاسی ، دارو و لوازم شخصی ، بطری آب، میوه، غذا و تننقلات، وسایل لازم برای پیمایش در طبیعت مانند باتوم، چادر و کلیه لوازم مخصوص کمپ و شبمانی ، لوازم و لباس شنا و آب تنی برای فصول گرم

یک پکیج ویژه و بهترین برنامه پیشنهادی امین مانا برای این سفر

با برنامه امین مانا در سفر به رستم آباد و سلانسر چه جاذبه ها و مسیرهایی را می توانید ببینید؟ 

شهر رستم آباد – ییلاق چاله سر – روستای ییلاقی سلانسر – کلبه ها و چشمه های ییلاقی – جاده جنگلی سلانسر به امامزاده ابراهیم – روستای شمام – امامزاده طاهر شمام – مسیر صعود جنگلی کوه سرک – روستای جمشیدآباد یا کرارود – امامزاده جنگلی کرارود – روستای نقله بر – جنگل نقله بر – روستای سیاهرود پشته – بقعه جنگلی امامزاده قاسم – رودخانه رشته رود – پارک جنگلی سیاه رود – روستای هرکیان – روستای خولک – روستای رشته رود – روستای لات ونه – روستای بیابانی محله – جنگل رشته رود و مسیر پیاده روی رشته رود – روستای اسکولک – روستای شیرین بکی محله – جنگل اسکولک – روستای دیزکوه

چرا این برنامه بهترین برنامه ریزی برای رستم آباد و حتی ارزان ترین تور رستم آباد و سلانسر است؟

برای طراحی و ارائه این برنامه، از منابع متعدد و معتبر مانند سایت سازمان نقشه برداری، لونلی پلنت، تریپ ادوایزر و دهها تراک GPS از سایتهایی مانند Wikiloc استفاده شده است.

جاذبه های گردشگری هر منطقه و مسیرهای دارای جذابیت بیشتر برای پیاده روی در شهر، روستا و یا طبیعت، تعیین شده اند. همراه با تراک GPS(قابل استفاده روی گوشی)، یک برنامه ی دقیق که دارای زمان بندی و اولویت بندی جاذبه ها است در دسترس شماست. بنابراین، زمان را تلف نمی کنید و مجری یک تور خوب و ارزان برای خود خواهید بود. برای اطلاع بیشتر از چگونگی طراحی مسیر سفر در این سایت درباره aminmana را ببینید.

بر اساس نیازها، شرایط و فرصتی که دارید، ما حتی می توانیم برنامه ی سفر دلخواه شما را با برنامه ریزی سفارشی نیز آماده کنیم و یک برنامه، جدول، نقشه و فایل GPS اختصاصی تهیه نماییم تا بتوانید سفر خود را بی نقص انجام دهید. برنامه ریزی اختصاصی سفر را ببینید.

بهترین برنامه سفر به رستم آباد و سلانسر چند روزه است؟

دست کم دو روز زمان نیاز دارید تا ییلاق سلانسر و یکی از جنگلهای نقله بر یا رشته رود را ببینید. دیگر مسیرهای طبیعت گردی رستم آباد هر کدام دست کم نیم روز را می توانند به خود اختصاص دهند. بنابراین برنامه aminmana برای رستم آباد یک برنامه دو روزه است اما برای فرصت محدود یک روزه و یا فرصت های سه روزه تا چهار روزه نیز انعطاف پذیر است.

بهترین برنامه ریزی سفر به رستم آباد و سلانسر برای مسیرها و مکان های دیدنی چیست؟

شاخص ترین جاذبه رستم آباد ییلاق سلانسر است اما جاده خاکی و با کیفیت پایین آن یک اشکال عمده برای گردشگران است. دو جاذبه دیگر شامل جنگل نقله بر و جنگل رشته رود نیز بسیار جذاب هستند و خوشبختانه دارای جاده آسفالت هستند البته مسیر جاده آسفالت فرعی رشته رود کمی طولانی است.

اگر در مسیر سفر خود به سمت گیلان در حال عبور از رستم آباد هستید و فرصت بسیار محدودی دارید بهتر است از سلانسر با توجه به جاده طولانی آن صرف نظر کنید و به دیدن جنگل نقله بر اکتفا نمایید. در صورت داشتن آمادگی بدنی کافی حتی می توانید تا امامزاده ای در دل جنگل پیش بروید. به این صورت حتی با سفر نیم روزه نیز می توانید بخشی از طبیعت رستم آباد را ببینید. از جمشید آباد نیز می توانید در یک مسیر جنگلی به این امامزاده برسید. مسیر مذکور در نقشه و فایل GPS مشخص شده است.

اگر فرصت کافی برای سفر یک روزه به رستم آباد دارید، جنگل رشته رود برعکس جنگل نقله بر که فاقد رودخانه است، دارای دره ای پر آب و مجموعه ای از روستاهای بکر و بومی می باشد و برای یک پیک نیک یک روزه عالی است و حتی این امکان وجود دارد که مسافت قابل توجهی در امتداد رودخانه در جنگل پیاده روی نمایید.

اگر فرصت کافی برای سفر دو روزه به رستم آباد دارید می توانید شبمانی و کمپ در ییلاق سلانسر را تجربه کنید و در کنار آن یکی از جنگلهای نقله بر یا رشته رود را نیز ببینید.

کوهنوردان در سفر سه روزه به رستم آباد می توانند صعود به قله کوه سرک که دارای مسیر جنگلی نسبتا سبکی است و یک روز زمان نیاز دارد را نیز به برنامه خود اضافه کنند. به این ترتیب با چینش و زمان بندی مناسب می توانید کمترین اتلاف انرژی و زمان را در طول برنامه سفر خود داشته باشید.

اگر فرصت سفر چهار روزه به رستم آباد دارید این امکان وجود دارد زمان بیشتری را به مناطق جذابی چون سلانسر یا رشته رود اختصاص دهید و یا از تمام جاذبه های رستم آباد شامل ییلاق سلانسر، کوه سرک، جنگل نقله بر و جمشیدآباد، جنگل رشته رود و همچنین مسیرهای دیزکوه و اسکولک دیدن کنید. دیزکوه و اسکولک جاده های فرعی به سمت مناطق روستایی زیبایی هستند که جنگلهای آنها نیز جذابیت گردشگری دارد.

نقشه مسیر

به ترتیب حروف لاتین و طبق جدول، برنامه را شروع و اجرا کنید.

 

حضور در برنامه های طبیعت گردی و کوهنوردی نیازمند داشتن تجربه، دانش و مربی متخصص است.
امین مانا مسئولیتی در قبال حوادث ناشی از عدم رعایت ایمنی ندارد و مسیریابی دقیق برای جلوگیری از حوادث یا اتلاف زمان و کمک به تورلیدرها و عموم مردم تنها هدف ماست. 

برنامه سفر به ترتیب نقاط از شروع تا پایان

بر اساس فرصت، سلیقه و شرایطی که دارید می توانید هر جاذبه یا مسیری را از برنامه خود حذف کنید.

 

شروع کنید از

A- بزرگراه قزوین به رشت در خروجی رستم آباد

با وسیله نقلیه (2 کیلومتر) بروید به

B- رستم آباد و ابتدای جاده سلانسر

با وسیله نقلیه (13 کیلومتر) بروید به

C- ییلاق چاله سر

با وسیله نقلیه (5 کیلومتر) بروید به

D- ابتدای جاده سلانسر به امامزاده ابراهیم

با وسیله نقلیه (700 متر) بروید به

E- روستای ییلاقی سلانسر

با وسیله نقلیه (18.5 کیلومتر) بازگردید به

B- رستم آباد و ابتدای جاده سلانسر

با وسیله نقلیه (1.5 کیلومتر) بروید به

F- ابتدای مسیر شمام و قله سرک

با وسیله نقلیه (3.5 کیلومتر) بروید به

G- ابتدای مسیر جنگل جمشیدآباد

با وسیله نقلیه (4 کیلومتر) بروید به

H- ابتدای مسیر جنگل نقله بر

با وسیله نقلیه (4 کیلومتر) بروید به

I,J- ابتدای مسیر روستای سیاهرود پشته و بقعه جنگلی امامزاده قاسم و ابتدای مسیر جنگل رشته رود

با وسیله نقلیه (4 کیلومتر) بروید به

K- ابتدای مسیر روستای اسکولک

با وسیله نقلیه (100 متر) بروید به

L- ابتدای مسیر روستای دیزکوه

 

این برنامه، نقشه و فایل GPS(ثبت شده در گوگل)، یک پکیج ویژه و پیش نویس اجرای تور رستم آباد و سلانسر برای یک تورلیدر است. استفاده از این اطلاعات در سایتهای گردشگری بدون پیوند مطلب به امین مانا یا ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.

نکات مهم و کلیدی حین گردش در این مسیر از شروع تا پایان

 

شروع کنید از بزرگراه قزوین به رشت در خروجی رستم آباد ( طبق جدول و فایل تراک جی پی اس GPS مسیریابی )

– خوشبختانه رستم آباد در کنار یکی از شاهراه های ایران قرار گرفته است و بزرگراه قزوین به رشت محل مناسبی برای شروع برنامه سفر به رستم آباد و سلانسر است.

– وارد شهر رستم آباد شوید. با توجه به وجود همه امکانات در رستم آباد، نیازهای خود را قبل از وارد شدن به جاده خاکی سلانسر رفع نمایید و سپس راهی سلانسر شوید.

– ییلاق سلانسر زیباترین ییلاقات رستم آباد و رودبار است و از هر دو دارای جاده دسترسی است اما جاده رستم آباد به سلانسر کوتاه تر و مناسب تر است. ابتداي جاده رستم آباد به سلانسر آسفالت است. مزارع زیتون در اطراف جاده از جاذبه های مسیر هستند. تقریبا همزمان با جنگلی شدن مسیر بعد از ارتفاع 700 متر، جاده نیز خاکی می شود اما کیفیت ان برای تردد ماشین های سواری هنوز قابل قبول است. در ارتفاع 1260 متری سرانجام از روی یال کوه جدا شده و به روی خط الراس و ییلاق چاله سر می رسید. ادامه جاده سلانسر روی خط الراس بالا می رود اما یک جاده خاکی دیگر به طول حدود 5 کیلومتر نیز از این نقطه به سمت قله سرک می رود که مسیر ان مشخص شده است و فقط برای آفرود مناسب است.

– مسیر جاده سلانسر را ادامه دهید. در ارتفاع حدود 1500 متری کبابسرای سلانسر دیده می شود که در کنار مسیر اصلی نیست و  جاده خاکی کوتاهی دارد. از اینجا به بعد کیفیت جاده به سمت سلانسر خیلی افت می کند به طوری که بخصوص در زمان گل آلود بودن اصلا مناسب ماشین سواری نیست. سلانسر ییلاقی بسیار سرسبز و خوش آب و هوا در ارتفاع 1700 متری از سطح دریاست. گیاهان دارویی فراوانی مانند گل گاو زبان دارد. در بخشی از سلانسر کانکس و کمپینگ ارگانهای دولتی دیده می شود اما چشمه اصلی در میان کلبه ها و منطقه مسکونی واقع است. نزدیکی جنگل و درختان سایه دار به سلانسر از مزیتهای آن برای مسافران استو حتی می توان بیش از دو روز در آن اقامت داشت.

– جاده خاکی سلانسر به امامزاده ابراهیم شفت از نزدیکی سلانسر و در مسیر جاده اصلی شروع می شود و نقطه ابتدایی آن در نقشه مشخص شده است. در نهایت این جاده طولانی به روستای ویسرود و جاده امامزاده ابراهیم منتهی می شود. این مسیر صرفا برای دارندگان ماشین شاسی بلند و کمک دار مناسب است اما با توجه به جنگلی بودن مسیر می تواند یک گزینه عالی باشد. طول جاده تا انتها، نزدیک به 45 کیلومتر است و پیچ و تاب زیادی دارد به همین دلیل لازم است از صبح و با امکانات و بنزین کافی وارد این جاده شوید.

– تمام مسیر را تا رستم آباد بازگردید. وارد جاده شمام و امامزاده طاهر شوید. تا روستای شمام 5 کیلومتر جاده آسفالت دارید اما شیب زیادی وجود دارد طوری که 500 متر ارتفاع می گیرید. در عوض نمای رستم آباد از شمام دیدنی است. امامزاده طاهر در روستای شمام تقریبا مهمترین مکان مذهبی برای مردم منطقه رستم آباد است و احترام زیادی برای آن قائل هستند. وجود زائرسرای امامزاده طاهر نیز کمک بزرگی برای گردشگران و زائران است. کوهنوردان می توانند قله سرک با حدود 1360 متر ارتفاع را از این نقطه صعود کنند. طول مسیر پاکوب بیش از 3.5 کیلومتر است و برای رسیدن به ان نیز باید حدود 700 متر از شمام ارتفاع بگیرید. بنابراین در قالب یک برنامه نیم روزه یا حداکثر یک روزه قرار می گیرد. جنگلی بودن بخش اعظم مسیر از مزایای آن است. بعد از قله، با طی نمودن حدود 1.5 کیلومتر مسیر به انتهای همان جاده خاکی که از ییلاق چاله سر در مسیر سلانسر جدا میشد می رسید.

– به رستم آباد بازگردید و جاده قدیم رشت را طبق نقشه دنبال کنید. مسیرهای طبیعت گردی متعددی در منطقه رستم آباد وجود دارند. جنگل جمشید آباد یکی از آنهاست که به جنگل نقله بر بسیار نزدیک است. در حقیقت هر یک از این دو منطقه در دو سوی یک یال جنگلی قرار دارند. نام دیگر جمشید آباد، کرارود است. جاده تا روستا آسفالت است. حداکثر تا انتهای روستا در ارتفاع 430 متری امکان جلو رفتن با ماشین وجود دارد و پس از آن می توانید یک پیاده روی با سطح متوسط را تا یک امامزاده جنگلی شروع کنید. با توجه به ارتفاع کم جنگلهای این منطقه بهتر است فصول معتدل و غیر شرجی را برای برنامه انتخاب کنید. کمتر از 3 کیلومتر راه تا امامزاده و چشمه در دل جنگل در پیش دارید و حدود 300 متر نیز باید ارتفاع اضافه نمایید. از قله سرک نیز می توان با پیاده روی روی خط الراس به این امامزاده رسید. این امامزاده از جنگل نقله بر نیز دسترسی دارد و اگر آمادگی برای شیب در جنگل را دارید بهتر است مسیر نقله بر را انتخاب نمایید.

– پیمایش مسیر جنگل نقله بر نیز شرایط مشابهی دارد اما تراکم جنگلی آن بیشتر از کرارود است و بسیار زیباست زیرا تنوع درختان و جانوران بالایی دارد. ابتدای مسیر روستای نقله بر و جنگل آن نیز در نقشه مشخص شده است. در انتهای جاده آسفالت بعد از روستا ماشین را پارک کنید و پیاده روی در جنگل را طبق مسیر شروع نمایید. شیب مسیر بیشتر از مسیر جمشید آباد است طوری که برای رسیدن به امامزاده حدود 1.8 کیلومتر بیشتر راه ندارید. اگر مسیر پاکوب بعد از امامزاده را ادامه دهید کمتر از 1.5 کیلومتر بعد و با 200 متر افزایش ارتفاع به روی خط الراس جنگلی کوه می رسید. محلی خوش آب و هوا و معتدل که برای کمپینگ نیز محل های صاف فراوان دارد و از نظر بکر بودن کم نظیر است اما دقت کنید طبق فایل GPS مسیر را پیش بروید تا در جنگل گم نشوید. کمپینگ در جنگل بکر منطقه را تنها برای افراد با سابقه طبیعت گردی توصیه می کنیم.

– به جاده رستم آباد به رشت بازگردید و به مسیر خود به سمت رشت ادامه دهید تا به ابتدای جاده رشته رود برسید. در ابتدای مسیر جاده رشته رود می توانید از طریق جاده ی فرعی کوتاهی طبق نقشه، سری نیز به بقعه امامزاده قاسم جنگل روستای سیاهرود پشته بزنید. ویژگی مثبت امامزاده قاسم، علاوه بر اهمیت مذهبی برای مردم محلی، قرار گیری در قلب است و تنها 2.5 کیلومتر از جاده اصلی فاصله دارد.

– جاده رشته رود، با حدود 14 کیلومتر مسیر تا آخرین روستا، جاده ای طولانی است اما در کنار سلانسر، جزو جذاب ترین مناطق رستم آباد محسوب می شود. با ورود به جاده رشته رود ابتدا از فرعی بقعه امامزاده قاسم عبور می کنید. روستای هرکیان و روستای خولک در ادامه مسیر قرار دارند تا اینکه به ترتیب به روستای رشته رود پایین و روستای رشته رود بالا می رسید. مزارع، جنگل، رودخانه و روستاهای زیبا، ترکیب دلچسبی را در این منطقه برای گردشگران ایجاد کرده اند. روستای لات ونه روستای بعدی است. امکان اقامت و کرایه کلبه در برخی از این روستاها وجود دارد. در پایان جاده آسفالت طبق نقشه، پیاده روی را شروع کنید. روستای بیابانی محله یک روستای کاملا بومی در پیش روی شما قرار دارد. می توانید دست کم 2.5 کیلومتر در امتداد رودخانه و در مسیر جنگلی پیاده روی نمایید یا مسیرهای کوتاه تر یا بلند تری را با توجه به رفت و برگشت بودن مسیر انتخاب نمایید. محل مناسب کمپ نیز در نقشه مشخص شده است. حتی یک پاکوب قدیمی وجود دارد که از اینجا تا سلانسر کشیده شده است اما یک مسیر حطبیعت گردی حرفه ای محسوب می شود. در مجموع برای این منطقه و طبیعت متنوعش بهتر است یک روز کامل و یا بیشتر وقت بگذارید.

– مسیر فرعی روستای اسکولک از دو نظر می تواند جذاب باشد. دلیل اول فضای روستای اسکولک با توجه به خانه های روستایی پراکنده است. علاوه بر این یک جاده خاکی جنگلی از انتهای روستای شیرین بکی محله در پایان جاده فرعی و در فاصله 4.5 کیلومتری از ابتدای جاده، شروع می شود و مناسب آفرود است. بنابراین ورود به این مسیر بیشتر بستگی به علایق و شرایط افراد دارد.

– روستای دیزکوه نیز شرایط مشابهی با اسکولک دارد. بافت روستای دیزکوه نیز مانند اسکولک جذاب است. جنگل اسکولک نیز دارای ارزش طبیعت گردی است. برای رسیدن به قسمتهای بکر جنگل دیزکوه، مسیر جاده را تا روستای بالا محله دیزکوه ادامه دهید.

اطلاعات و سایر نکات مهم سفر به رستم آباد و سلانسر چیست؟

وضعیت آب و هوا برای اجرای موفق این برنامه اهمیت حیاتی دارد و لازم است دست کم یک تا سه روز قبل از سفر دوباره آب و هوا را بررسی کنید.

بدلیل ازدحام در روزهای تعطیل سعی کنید در روزهای عادی برای سفر خود برنامه ریزی کنید.

بهترین سفرنامه ها و گزارش برنامه های سفر به رستم آباد و سلانسر کدام هستند؟

لینک گزارش گروه کوهنوردی نشاط زندگی – نیما اسماعیلی 
قله سرک رستم آباد – اردیبهشت 1398

شما نیز می توانید گزارش خود را برای ما ارسال کنید.

 

با تبلیغ تور، اقامتگاه و سایر خدمات گردشگری خود در این صفحه بیشتر دیده شوید. آگهی سری اول رایگان است.
تماس با ما

خدمات مفید در این منطقه

دریافت رایگان فایل GPS مسیر برنامه و مسیریابی روی گوشی حین سفر

اگر برنامه مسیریابی با قابلیت ساپورت فایلهای KML بر روی گوشی خود ندارید، اپلیکیشن MAPS.ME را نصب کنید. بهترین اپلیکیشن مسیریاب با نقشه آفلاین مسیریابی در سفر و طبیعت بدون نیاز به اینترنت

 

پرسشهای شما از سفر به این منطقه بلافاصله پاسخ داده می شود لطفا پایین همین صفحه پیام بگذارید و صرفا جهت سفارش طراحی اختصاصی برنامه یا آگهی، مستقیما تماس بگیرید.

 

برای ادامه سفر بهترین جاهای دیدنی اطراف رستم آباد و سلانسر کجا هستند؟

 

پیمایش آب بر به قلعه رودخان
پیمایش آب بر به ماسوله
سفر به امامزاده ابراهیم
سفر به بندر انزلی
سفر به سیاهمزگی و آبشار دودوزن
سفر به شفت و دریاچه سقالکسار
سفر به صومعه سرا
سفر به فومن
سفر به قلعه رودخان
سفر به کوه روبار و لاسه سر
سفر به گشترودخان
سفر به للندیز و کوه کله قندی
سفر به ماسوله
سفر به رشت
سفر به سراوان

 

برای دیدن همه جاهای دیدنی استان گیلان، سفرها و صعودهای استان گیلان را ببینید.

 

برای دیدن سایر جاهای دیدنی ایران یکی از نزدیک ترین استانهای همسایه زیر را انتخاب کنید.

 

سفر به استان اردبیل
سفر به استان زنجان
سفر به استان قزوین
سفر به استان مازندران

به زودی منتشر می شود:

سفر به لاهیجان، سفر به لنگرود، سفر به کیاشهر، سفر به اسالم، سفر به تالش، سفر به پونل، سفر به دیلمان، سفر به لیسار، سفر به خطبه سرا، سفر به مریان و آق اولر، مسیر اسالم به خلخال، مسیر نئور به سوباتان، مسیر آق اولر به شکردشت، سفر به دره حسن دگرمانی، سفر به روستای شیله وشت، سفر به ییلاق شکردشت، سفر به ییلاق سوباتان، سفر به ییلاق قراگل، سفر به ییلاق برزویل، سفر به روستای ارده، سفر به برزه کوه، سفر به ییلاقات پونل، سفر به دشت دومن، سفر به روشنده، سفر به آبکنار، سفر به رودبار، سفر به لوشان، سفر به منجیل، سفر به پره سر، سفر به املش، سفر به رودسر، سفر به کلاچای، سفر به چابکسر، سفر به سرولات، سفر به دریاچه خشکه سرا، سفر به روستای جواهردشت، سفر به رحیم آباد، سفر به آبشار میلاش، سفر به بره سر، سفر به جیرنده، سفر به دریاچه ویستان، سفر به داماش، سفر به ملومه و بشکافته سنگ، سفر به خصیل دشت و چاکدشت، سفر به اطاقور، سفر به جنگل تابستان نشین، سفر به پارک جنگلی خرما، سفر به رانکوه، سفر به سیاهکل، سفر به هلودشت، سفر به آبشار لونک، سفر به آبشار ویسادار، سفر به آستانه اشرفیه، سفر به خشکبیجار، سفر به لشت نشا، سفر به کوچصفهان، سفر به حسن بکنده، سفر به جنگل گیسوم، سفر به جنگل صفرابسته، سفر به روستای کومله، سفر به تالاب چاف، سفر به جنگل سفیداب، سفر به تالاب سوستان، سفر به رضوانشهر، سفر به اشکورات، سفر به ییلاق اسبومار، سفر به چمخاله، صعود به قله بغروداغ، صعود به قله تیلار، صعود به قله ناتشکوه، صعود به قله درفک، صعود به قله سماموس

به راحتی برنامه سفر مطابق با علایق و نیازهای خود را پیدا کنید!

18 پاسخ

  1. با سلام و تشکر از اطلاعات خوبی که در مورد این محل منتشر کرده اید. دو تا سوال داشتم. اول اینکه از رستم آباد به سمت سلانسر (مسیر B) چقدر از این مسیر دقیقا آسفالت و دقیقا از کجا مسیر تبدیل به خاکی میشود؟ دوم اینکه مسیر رشته رود به سمت بیابانی محله آیا آسفالت است؟ اگر نه تا کجا آسفالت هست؟

  2. جاده رشته رود تا روستای رشته رود بالا آسفالته بعدش دیگه خاکی
    جاده سلانسر هم تا انتهای محدوده روستای کلورز یعنی قبل از شروع جنگلها آسفالته و بقیهش همه خاکی یعنی بیشتر مسیر خاکی هست اما بدک نیس با هر ماشینی میشه رفت

      1. با این شماره تماس بگیرین
        09351066376
        اینم یک نفر دیگه
        09018831500
        نیسان دارند هر دوتاشون
        09116708934
        دیگه چی دلت میخاد رفیق

        1. خیلی خوب بود و شماره سوم پایینترین قیمت را داد. مچکر از شما. آیا برای سوالات بیشتر میتوانم شماره خود شما را هم داشته باشم؟

          1. ممنون از شما. لطفا اگر کسی را می شناسید که کلبه یا اقامتگاه هم در سلانسر یا نزدیک به آن کرایه می دهد معرفی کنید.

  3. دیاکوی عزیز
    ممنون میشوم برای کامل تر شدن مطالب این صفحه و رفع نواقص به منظور یاری به خوانندگان بعدی، اطلاعات تکمیلی خود را به صورت دیدگاه اینجا بگذارید
    خودتان یا دوستان دیگر هم اگر عکس های خوبی از منطقه گرفتید از طریق فرم زیر برای من ارسال کنید
    ضمنا تصاویر با نام شما روی سایت قرار گیرد.
    سپاس
    ثبت تصاویر

  4. سلام و سپاس از شما
    آیا در ییلاق سلانسر آنتن دهی موبایل خوب است ؟ و آیا اینترنت وجود دارد؟

    1. سلام و ممنون از لطف شما
      نزدیک به سلانسر دکل مخابرات وجود دارد و از نظر آنتن دهی و حتی دسترسی به اینترنت مشکلی وجود ندارد. البته ممکن است برخی نقاط کور و فاقد خط دهی در منطقه و پشت تپه یا جایی از کوه وجود داشته باشد اما در کل انتن دهی خوب است.

  5. سلام وقت بخیر
    آیا این جاده برای مسافرت دو سه تا خانوم مناسب هست ومیتونن اونجا جایی .کلبه ای اجاره کنند؟

    1. سلام
      با وجود اینکه این جاده و مسیر از نظر امنیتی شهرت منفی ندارد اما هیچ تضمینی حتی برای جاده های اصلی هم نمیتوان داد. پیشنهاد میکنم چه آقا چه خانم شبانه در جاده سلانسر تردد نکنید اما روزها بخصوص در تعطیلات که تردد زیاد است مشکلی وجود ندارد.
      برای کرایه کلبه باید با یکی از محلی ها صحبت کنید. هتل و یا خانه ای که همیشه کرایه داده شود نیست اما با هماهنگی این امکان وجود دارد.

    1. درود بر شما
      بطور معمول مانند ییلاقات دیگر که فراوان کلبه اجاره می دهند و همه جا پلاکارد زدند اینجا خبری نیست اما شاید تماس با این شماره بتواند به شما کمک کند.
      آقای حسین صحرایی ۰۹۰۱۸۸۳۱۵۰۰
      لطفا اگر نهایتا کلبه ای پیدا کردید آن را به ما هم معرفی کنید تا برای علاقمندان اطلاع رسانی کنیم.

    1. سلام. به رودخانه که قطعا دسترسی ندارد چون روی یال جنگلی هست اما در فاصله 1300 متری یک چشمه مربوط به امامزاده که موقعیت آن نیز مشخص شده است وجود دارد. اینکه چشمه دیگری در فاصله نزدیک تر وجود دارد یا نه اطلاعی در دست نیست. لطفا اگر شما بعد از برنامه خود امکان دارید در این مورد اطلاعات و دیدگاه بگذارید تا رهگشای سایرین باشد. سپاس

  6. سلام و خداقوت بابت این بلاگ عالی که زحمت کشیدید.
    می‌خواستم بپرسم برای تاریخ اوایل تیر آیا ییلاقات سلانسر میزان خوبی هنوز خنک هستند و سرسبزی خود را دارند؟
    و اینکه اگر ظهر آنجا باشیم گرما اذیتت کننده نیست؟

    1. سلام.سپاس از لطف و حمایت شما
      در تمام طول تابستان ییلاق های گیلان هوای خوب و مطبوعی دارند و سرسبزی منطقه نیز بیشتر وابسته به بارش هست. با این وجود خوشبختانه بر خلاف سایر مناطق ایران که در تابستان باران ندارند در شمال اینگونه نیست و مواردی که چند هفته بارش نباشد استثناست. در میانه روز در ییلاق هایی نظیر سلانسر اگر هوا ابری باشد مطلقا احساس گرما ندارید اما اگر آفتابی باشد در سایه احساس خوبی خواهید داشت و این در حالی است که در سایر مناطق حتی در سایه نیز گرمای تابستان آزار دهنده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *