برای یافتن سفر بر اساس علایق و نیازهای خود

راهنمای سفر در ایران برای همه

گام به گام سفر به رویان با فایل GPS

شما همیشه نیاز به راهنما یا خرید تور ندارید. با این برنامه ی دقیق، تورلیدر خود در سفر به رویان باشید.

چرا باید به رویان سفر کرد؟

 

– جنگل های رویان و پارک جنگلی تازه تاسیس آن در ایران کمتر شناخته شده است اما دارای جذابیتهای فراوانی هستند.

– آبشار آب پری و جاده جنگلی و کوهستانی آن در منطقه رویان قرار دارد.

– رودخانه کچه رود و جنگل آن همچنین مرداب جنگلی انجیلی سا در دل طبیعت رویان قرار دارند.

 

آنچه پیش از تصمیم سفر به رویان باید حتما بدانید

رویان کجاست؟

رویان که نام دیگر آن علمده است، شهری ساحلی در استان مازندران، نزدیکی شهر نور و ابتدای جاده نور به نوشهر است.

محبوبیت گردشگری رویان در چیست؟

جاده جنگلی و آبشار آب پری، ساحل دریا

بهترین جاهای دیدنی رویان کجاست؟

آبشار آب پری، پارک جنگلی رویان، مرداب انجیلی سا، ییلاقات رویان از گلندرود تا هلوپشته

نوع برنامه سفر به رویان چیست؟

این یک برنامه طبیعت گردی و روستاگردی است.

درجه سختی سفر به رویان چقدر است؟

آسان تا متوسط و مناسب برای تمام افراد از کمترین میزان توانایی جسمانی تا افراد با توانایی پیمایش در طبیعت از 200 متر تا 10 کیلومتر در مسیرهای هموار تا ناهموار طبیعت مانند پاکوب یا بستر رودخانه در جنگل

فاصله نور و نوشهر تا رویان با ماشین چقدر است؟

رویان بسیار نزدیک به نور است و تقریبا دو کیلومتر بیشتر فاصله ندارد.

فاصله زمانی نوشهر تا رویان با ماشین سواری بیش از نیم ساعت است. این مسیر تقریبا 42 کیلومتر است.

مسیر جاده دسترسی و راههای رفتن به رویان چطور است؟

بهترین و تنها راه رفتن به رویان از طریق نوشهر و یا نور است زیرا رویان در ابتدای جاده نور به نوشهر قرار دارد.

از طریق جاده کوهستانی کجور و گلندرود نیز می توان به سمت رویان رفت.

بهترین زمان و فصل سفر به رویان چه موقع است؟

تمام فصول بهار، تابستان، پاییز و حتی زمستان برای سفر به رویان قابل قبول است اما رویان یا علمده معمولا تابستانی گرم و شرجی دارد. زمستان کمی سرد و پر باران است. ماههای ابتدایی پاییز دما عالی اما معمولا بارندگی قابل توجه است اما آب و هوای رویان در بهار عالی است چون متعادل ترین دما و بارندگی را دارد. مناطق ییلاقی رویان که مرتفع تر از گلندرود قرار دارند دارای زمستان های سرد و برف گیر هستند به همین دلیل از میانه بهار تا اوایل پاییز و بخصوص در تیر و مرداد برای سفر عالی هستند.

پارک جنگلی رویان, Ruyan Forest Park
پارک جنگلی رویان, Ruyan Forest Park

 

آنچه برای برنامه ریزی اولیه و کلی سفر به رویان باید بدانید

بهترین رستوران های رویان کجاست؟

رویان دارای چندین رستوران است که تبلیغات اینترنتی برخی از آنها همه جا را پر کرده است اما برنامه های سفر aminmana غیر انتفاعی هستند. متاسفانه سایتهای غیر تبلیغاتی تریپ ادوایزر و لونلی پلنت هیچ رستورانی را در نوشهر تایید نکرده اند بنابراین بر اساس پیشنهاد راهنماهای محلی و امتیازی که از کاربران گوگل دریافت کرده اند رستوران اکبر جوجه کلبادی در ابتدای جاده نور به عنوان تنها گزینه قابل قبول در رویان توصیه می شود.

بهترین جا و مکان برای چادر زدن یا محل اقامت در رویان کجاست؟

برای محل اقامت، امکان چادر زدن و کمپینگ در بیشتر مناطق نزدیک به رویان وجود دارد. پارک جنگلی رویان در 9 کیلومتری جنوب شهر، پارک جنگلی نور در 9 کیلومتری شرق و پارک جنگلی سی سنگان در 15 کیلومتری غرب رویان همگی با امکانات اولیه کافی مانند سرویس بهداشتی و آب آشامیدنی وجود دارند. علاوه بر هتل ها و مهمان پذیرها امکان کرایه سوئیت، آپارتمان و خانه محلی با کیفیت و قیمتهای مناسب نیز مانند سایر شهرهای شمالی از طرق مختلف فراهم است. بنابراین از معرفی محل های اقامت در برنامه صرف نظر کرده ایم.

وسایل و لوازم ضروری برای سفر به رویان چیست؟

کوله پشتی و کفش پیاده روی راحت ، عینک آفتابی و کلاه نقاب دار برای روزهای آفتابی ، لباس گرم برای فصول سرد ، دوربین عکاسی ، دارو و لوازم شخصی ، بطری آب و تننقلات و لوازم و لباس شنا برای فصول گرم

یک پکیج ویژه و بهترین برنامه پیشنهادی امین مانا برای این سفر

با برنامه امین مانا در سفر به رویان چه جاذبه ها و مسیرهایی را می توانید ببینید؟ 

کلیسای آنتوان مقدس – ساحل رویان و دریای خزر – بازار روسها – امامزاده جمشیدکیا سلطان – پنجشنبه بازار رویان – روستای تاشکوه – روستای کاسگرمحله – روستای تیرکده – روستای زرین کلا – رودخانه کچه رود – مسیر جنگلی کچه رود – روستای بازیارکلا -پل کچه رود – روستای عزت – مسیر جنگلی انجیلی سا – مرداب انجیلی سا – امامزاده خالدکیا سلطان – پارک جنگلی رویان – مسیر جنگلی پارک رویان – جاده جنگلی آبشار آب پری – آبشار آب پری – روستای گلندرود – امامزاده قاسم – مسیر جاده جنگل سوردار – روستای میان رودبار – روستای لزیر – روستای درویش کلا – جنگل سوردار – چشمه سوردار -امامزاده صالح – کوه سوردار – روستای وازک – روستای سنگ نو -آبشار حرام او – روستای پس پرس – روستای دونکو – امامزاده ابوطالب – روستای گالیخومند – روستای نشو – – امامزاده جعفر – روستای کالج – آبشار گپ – امامزاده خانم – امامزاده بی جن – روستای هلو پشته – روستای لس – روستای بیمک

چرا این برنامه بهترین برنامه ریزی برای رویان و حتی ارزان ترین تور رویان است؟

برای طراحی و ارائه این برنامه، از منابع متعدد و معتبر مانند سایت سازمان نقشه برداری، لونلی پلنت، تریپ ادوایزر و دهها تراک GPS از سایتهایی مانند Wikiloc استفاده شده است.

جاذبه های گردشگری هر منطقه و مسیرهای دارای جذابیت بیشتر برای پیاده روی در شهر، روستا و یا طبیعت، تعیین شده اند. همراه با تراک GPS(قابل استفاده روی گوشی)، یک برنامه ی دقیق که دارای زمان بندی و اولویت بندی جاذبه ها است در دسترس شماست. بنابراین، زمان را تلف نمی کنید و مجری یک تور خوب و ارزان برای خود خواهید بود. برای اطلاع بیشتر از چگونگی طراحی مسیر سفر در این سایت درباره aminmana را ببینید.

بر اساس نیازها، شرایط و فرصتی که دارید، ما حتی می توانیم برنامه ی سفر دلخواه شما را با برنامه ریزی سفارشی نیز آماده کنیم و یک برنامه، جدول، نقشه و فایل GPS اختصاصی تهیه نماییم تا بتوانید سفر خود را بی نقص انجام دهید. برنامه ریزی اختصاصی سفر را ببینید.

بهترین برنامه سفر به رویان چند روزه است؟

یک تا دو روز زمان نیاز دارید تا بدون از دست دادن مهمترین جاذبه ها، رویان را دیده باشید. برنامه aminmana نیز یک برنامه یک تا دو روزه است اما برای فرصت نیم روزه یا بیشتر از دو روز حتی تا چهار روز نیز انعطاف پذیر است.

بهترین برنامه ریزی سفر به رویان برای مکان های دیدنی چیست؟

جاذبه های گردشگری رویان به دو دسته شامل جاذبه های درون شهری و مسیرهای طبیعت گردی تقسیم می شوند.

اگر برای اولین بار به رویان سفر می کنید یا از این شهر در حال عبور هستید، بهتر است شاخص ترین جاذبه های داخل شهر را که شامل ساحل، بازارهای محلی و کلیسا و امامزاده هستند را در اولویت قرار دهید تا حتی با سفر نیم روزه نیز بتوانید یک سفر خوب به رویان داشته باشید.

اگر فرصت کافی برای سفر یک روزه به رویان دارید، پارک جنگلی رویان و آبشار آب پری را هم به برنامه خود اضافه کنید. جاده جنگلی زیبا و اعماق جنگل رویان سفر شما را جذاب تر خواهد کرد و به این ترتیب با چینش و زمان بندی مناسب می توانید کمترین اتلاف انرژی و زمان را در طول برنامه داشته باشید.

دو مسیر طبیعت گردی نزدیک به رویان شامل رودخانه کچه رود و مرداب انجیلی سا به ترتیب یک پیک نیک نیم روزه برای عموم و یک برنامه طبیعت گردی یک روزه و سطح بالا هستند. اگر فرصت کافی برای سفر یک و نیم روزه یا سفر دو روزه به رویان دارید، این مسیرهای جذاب و نزدیک را از دست ندهید.

برای سفر سه روزه به رویان، مسیر جنگل سوردار را بسیار توصیه میکنیم هرچند کمی مسیر آن طولانی است اما می تواند یک روز کامل را پر کند.

برای سفر چهار روزه به رویان به شرط داشتن شرایط مناسب آب و هوایی و بخصوص وسیله نقلیه مناسب می توانید روستاهای ییلاقی مانند دونکو تا گالیخومند را در برنامه قرار دهید و اگر وسیله نقلیه مناسبی ندارید جاده را ادامه دهید و آبشارها و سایر روستاهای منطقه تا انتهای مسیر را ببینید.

در یک سفر چهار روزه می توانید طبق جدول برنامه و با توجه به ترتیبی که در مسیر طراحی شده قرار دارند از همه جاذبه های گردشگری و طبیعت گردی رویان دیدن کنید اما جاذبه های اصلی را از دست ندهید.

نقشه مسیر

به ترتیب حروف لاتین و طبق جدول، برنامه را شروع و اجرا کنید.

 

حضور در برنامه های طبیعت گردی و کوهنوردی نیازمند داشتن تجربه، دانش و مربی متخصص است.
امین مانا مسئولیتی در قبال حوادث ناشی از عدم رعایت ایمنی ندارد و مسیریابی دقیق برای جلوگیری از حوادث یا اتلاف زمان و کمک به تورلیدرها و عموم مردم تنها هدف ماست. 

برنامه سفر به ترتیب نقاط از شروع تا پایان

بر اساس فرصت، سلیقه و شرایطی که دارید می توانید هر جاذبه یا مسیری را از برنامه خود حذف کنید.

 

شروع کنید از

A- میدان پروانه نور (امام خمینی)

با وسیله نقلیه (3 کیلومتر) بروید به

B- کلیسای آنتوان مقدس

با وسیله نقلیه (2 کیلومتر) بروید به

C- ساحل شهرداری رویان

با وسیله نقلیه (1 کیلومتر) بروید به

D- بازار روسها

پیاده (ناچیز) بروید به

E- امامزاده جمشید کیا سلطان

با وسیله نقلیه (700 متر) بروید به

F- پنج شنبه بازار رویان

با وسیله نقلیه (4 کیلومتر) بروید به

G- سه راه

با وسیله نقلیه (2.5 کیلومتر) بروید به

H- ابتدای مسیر کچه رود

با وسیله نقلیه (400 متر) بروید به

I- ابتدای مسیر تالاب انجیلی سا

با وسیله نقلیه (700 متر) بروید به

J- امامزاده خالد کیا سلطان

با وسیله نقلیه (9 کیلومتر) بروید به

K- پارک جنگلی رویان

با وسیله نقلیه (4.5 کیلومتر) بروید به

L- آبشار آب پری

با وسیله نقلیه (5.5 کیلومتر) بروید به

N- سه راه کجور

با وسیله نقلیه (1.5 کیلومتر) بروید به

O- ابتدای مسیر جنگل سوردار

با وسیله نقلیه (11 کیلومتر) بروید به

R- آبشار حرام او

با وسیله نقلیه (500 متر) بروید به

S- جاده دونکو و گالیخومند

با وسیله نقلیه (2.5 کیلومتر) بروید به

U- روستای کالج

با وسیله نقلیه (1.5 کیلومتر) بروید به

V- آبشار گپ

با وسیله نقلیه (1.5 کیلومتر) بروید به

V- روستای گپ

 

این برنامه، نقشه و فایل GPS(ثبت شده در گوگل)، یک پکیج ویژه و پیش نویس اجرای تور رویان برای یک تورلیدر است. استفاده از این اطلاعات در سایتهای گردشگری بدون پیوند مطلب به امین مانا یا ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.

نکات مهم و کلیدی حین گردش در این مسیر از شروع تا پایان

 

شروع کنید از میدان پروانه نور ( طبق جدول و فایل تراک جی پی اس GPS مسیریابی )

– میدان پروانه یا امام خمینی نور که محل توقف تاکسی های نور به سمت رویان است، محل مناسبی برای شروع سفر از نور به رویان است.

– کلیسای آنتوان مقدس قدمت چندانی ندارد اما بواسطه اینکه توسط ارامنه کاتولیک مذهب ایران بنا شده و دارای پلانی بشکل هشت ضلعی با نمای زیبا است جزو جاذبه های رویان و نور می باشد. کلیسای آنتوان مقدس در شهرک ساحلی «هایکاشن» واقع در فاصله بین شهرهای نور و رویان قرار گرفته است. ممکن است نتوانید داخل کلیسا را ببینید اما دیدن فضای بیرونی آن نیز می تواند جالب باشد.

– ساحل شهرداری رویان، بهترین ساحل منطقه رویان برای استفاده از دریا است و شهرداری رویان امکاناتی از جمله طرح سالم سازی را در روزهای پرمسافر در این محل برقرار می کند.

– بازار روسها مهمترین بازار دائمی در رویان است و انواع وسایل و لوازم خانه و پوشاک در آن پیدا می شود. اگر اهل خرید باشید، بازار جذابی است ضمن اینکه می تواند برای دیدن فضای کسب و کار و زندگی روزمره مردم نیز فرصت مناسبی برای یک گردشگر باشد.

– امامزاده جمشیدکیا سلطان با قدمت پانصد ساله در خیابان مسجد جامع روبروی بازار روسها واقع شده است و حتی می توان پیاده به آن رسید. این بنا که در داخل رویان یا علمده قرار دارد دارای بدنه و گنبدی هشت ضلعی است و کتیبه زیبای آجری آن نیز با ارزش است. دیدن قبرستان واقع در بیرون امامزاده را نیز از دست ندهید.

– پنج شنبه بازار رویان آخرین جاذبه مهم رویان یا علمده است اما تنها پنج شنبه ها قابل دیدن است. در بازارهای هفتگی در شهرهای شمالی، میوه و تره بار و کالاهای مورد نیاز مردم توسط دستفروشان و روستائیان فروخته می شود.

– از طریق جاده آب پری از ساحل دریا دور فاصله گرفته و از رویان خارج شوید. بعد از روستای تاشکوه و قبل از روستای کاسگرمحله، یک سه راه در سمت راست (غرب) جاده وجود دارد که برای دیدن چند جاذبه رویان بایست وارد آن شوید. در مسیر این جاده فرعی، از روستای تیرکده و روستای زرین کلا نیز عبور می کنید تا به ابتدای مسیر کچه رود برسید.

– کچه رود، رودخانه پرآبی در منطقه رویان است که یک مسیر طبیعت گردی خوب در دل جنگل های هیرکانی، می تواند باشد. بعد از کمتر از 1.5 کیلومتر که وارد این مسیر شدید باید ماشین را پارک کنید و شروع به پیمایش نمایید چون کیفیت جاده داخل جنگل افت می کند. می توانید همین نزدیکی بساط یک پیک نیک راه بیندازید و یا حتی چند کیلومتر در امتداد رودخانه بصورت رفت و برگشت مسیری را بروید. حدودا یک کیلومتر از ابتدای مسیر پیاده روی در این برنامه علامت گذاری شده و مسیری با شیب ناچیز و ساده است که همه آن از کنار رودخانه می باشد. به ابتدای مسیر در جاده اصلی بازگردید و جاده را ادامه دهید.

– بعد از رسیدن به روستای بازیارکلا و پل کچه رود به ابتدای مسیر مرداب  انجیلی سا می رسید. 1 کیلومتر بعد از ورود به این مسیر باید ماشین را در حوالی محل مشخص شده در نقشه پارک کنید و پیمایش به سمت مرداب یا تالاب انجیلی سا را شروع نمایید. دیدن مرداب انجیلی سا در دل جنگل، تنها به افراد دارای تجربه طبیعت گردی با آمادگی جسمانی مناسب توصیه می شود زیرا مجموع رفت و برگشت مسیر پیمایش نزدیک به 10 کیلومتر است و حدود 200 متر نیز باید از سطح دریا و در مسیر پاکوب، ارتفاع بگیرید. ناشناخته مانده زیبایی های این مرداب جای تعجب دارد و برای یک برنامه یک روزه و حتی یک و نیم روزه با کمپ در کنار تالاب می تواند مناسب باشد.

– دوباره با بازگشت به مسیر اصلی، وارد جاده شوید و ادامه مسیر دهید. بعد از روستای عزت به امامزاده خالدکیا سلطان که آخرین جاذبه گردشگری این مسیر است می رسید. امامزاده خالد کیا سلطان شهرت کمتری نسبت به برخی امامزاده ها مانند امامزاده جمشیدکیا دارد اما برای اهالی مورد احترام فراوان است و می تواند از نظر مردم شناسی و مذهبی جذاب باشد. کما اینکه از نظر تاریخی نیز بنای امامزاده قابل تامل است.

پارک جنگلی رویان, Ruyan Forest Park
پارک جنگلی رویان, Ruyan Forest Park

– به جاده رویان به آب پری بازگردید و ادامه مسیر دهید تا به پارک جنگلی رویان برسید. پارک جنگلی رویان از امکانات خوبی برای گردشگران برخوردار است و آلاچیق، سرویس بهداشتی، آب آشامیدنی و … را در خود جای داده است. یک مسیر جاده فرعی با کیفیت قابل قبول در پارک جنگلی رویان که کمی بیش از یک کیلومتر طول دارد در دل جنگل و با مسیری جذاب به رودخانه کچه رود منتهی می شود و می تواند یک فوق برنامه در جنگل رویان باشد و به سادگی دست کم نیم روز را می توانید به این مسیر اختصاص دهید.

– به جاده اصلی بازگردید و ادامه مسیر دهید تا به آبشار آب پری برسید. آبشار آب پری، شباهت چندانی به آبشار ندارد زیرا قسمتی از سنگ‌های کوه در اثر رانش زمین در شیب تند کوه جمع شده‌اند و آب کمی از لابه‌لای این سنگ‌ها در جریان است. با این حال آبشار کنار جاده است و گردشگران پرشماری در روزهای تعطیل و تعطیلات آخر هفته به این محل می‌آیند. فروشگاهها و امکانات گردشگری در نزدیکی این آبشار فراهم است.

پارک جنگلی رویان, Ruyan Forest Park
پارک جنگلی رویان, Ruyan Forest Park

– با ادامه دادن مسیر خود در جاده اصلی از نزدیکی روستای گلندرود و پلی بر روی رودخانه گلندرود عبور می کنید و به سه راه کجور می رسید. جاده سمت راست (غرب) به سمت کجور می رود و اگر تنها 700 متر وارد این جاده شوید به امامزاده قاسم می رسید که زائرسرای مناسبی دارد و برای اقامت شبانه یک گزینه خوب است اما مسیر این برنامه جاده سمت چپ است.

جاده رویان به کجور, Road of Ruyan to kojur
جاده رویان به کجور, Road of Ruyan to kojur

– ابتدای جاده جنگل سوردار و امامزاده صالح قبل از روستای وازک قرار دارد. امامزاده صالح سوردار بر فراز کوهی جنگلی در ارتفاع حدودا 1900 متری قرار دارد و برای رسیدن به آن باید بیش از 17 کیلومتر را طی کرده و 1200 متر ارتفاع بگیرید. جاده کیفیت پایینی دارد اما در مواقع غیر بارندگی برای ماشین های سواری نیز مناسب است. ابتدای مسیر از روستای میان رودبار و سپس روستای لزیر عبور می کنید. در ادامه بلافاصله روستای لش کنار و روستای درویش کلا را خواهید دید و بعد از عبور از ایستگاه جنگل بانی سوردار، وارد جنگلهای زیبای سوردار می شوید.

– در مسیر سوردار، قبل از رسیدن به سه راه لاویج، ابتدای جاده فرعی روستای ییلاقی میرخمند نیز در مسیر شما قرار دارد اما این جاده بسیار طولانی و بی کیفیت است. در نزدیکی سه راه لاویج چشمه سوردار نیز خودنمایی می کند. موقعیت چشمه و کل مسیر تا لاویج که نزدیک به 10 کیلومتر است نیز در نقشه و فایل GPS مشخص شده است. از محل سه راه لاویج تا امامزاده صالح جاده بسیار پر پیچ و خم است. در انتهای جاده و از محل امامزاده کل دشت چمستان و جنگل و سواحل نور مشخص است و مناظر زیبایی دارد.  اگر قصد رفتن به لاویج ندارید، همین مسیر را تا جاده اصلی رویان بازگردید و ادامه مسیر دهید.

– از جاده روستای سنگ نو عبور خواهید کرد و به آبشار کم اب اما زیبای حرام او یا حرم او می رسید که به معنی آبی که از حرم می‌آید است. نقل قول دیگری وجود دارد که چون آب آبشار هرز می رود و حرام می شود به ان حرام او یا حرام او می گویند. آبشار حرام او کنار جاده قرار دارد. این آب از از پایین دست حرم امامزاده جعفر در روستای پس پرس به پایین سرازیر می‌شود و نام دیگر آن آبشار جلبکی است.

آبشار حرام آو, Haram Av Waterfall
آبشار حرام آو, Haram Av Waterfall

– بعد از آبشار حرام او به نقطه ابتدایی جاده روستای دونکو و مرتفع تر از آن در مسیر همین جاده، روستای گالیخومند در ارتفاع 2200 متری می رسید. به ویژه روستای گالیخومند بر روی کوه و در منطقه ای بکر قرار داشته و اطراف آن دره های جنگلی قرار دارند. متاسفانه روستای گالیخومند جاده خاکی بی کیفیتی دارد و تنها مناسب ماشین های شاسی بلند است. امامزاده ابوطالب روستای دونکو یا دینکو نیز برای اهالی دارای اهمیت است و می توانید از آن دیدن کنید.

– نقطه ابتدایی جاده روستای پس پرس و امامزاده معروفش امامزاده جعفر و جاده روستای نشو که هر دو کنار هم هستند نیز مشخص شده اند. بعد از این دو جاده به روستای معروف کالج می رسید. امامزاده احمدمختار در این روستا نیز مورد احترام اهالی است.

– آبشار گپ یا کپ قبل از روستای کپ قرار گرفته و به صورت خزه ای است. آبشار گپ نیز مانند آبشار حرام او کنار جاده است. در روستای گپ دو امامزاده معروف قرار دارد. امامزاده بیژن که عده ای آن را تنها امامزاده با نام ایرانی می دانستند اما ظاهرا نام واقعی او امامزاده بی جن بوده که به مرور زمان نام بی جن در محاورات محلی به امامزاده بیژن تغییر کرده است. امامزاده دیگر روستا امامزاده خانم یا خاتون است. آقایان حق ورود به امام زاده خاتون را ندارند و فقط بانوان می توانند به زیارت این امام زاده بروند و روز عاشورا دسته ای متشکل از بانوان از این امام زاده در روستا حرکت می کنند. مردم این روستا اعتقاد دارند اگر آقایان به این امام زاده بروند همان شب یک خواب بسیار بد می بینند که حتی موجب اختلالات روانی در آن ها می شود.

– روستای لس و روستای بیمک همچنین روستای هلوپشته، آخرین روستاهای مسیر گردشگری رویان هستند که بین 2000 تا 2300 متر از سطح دریا ارتفاع دارند و سردسیر می باشند. ادامه این جاده بعد از عبور از گردنه ای به ارتفاع 3000 متر به سه راهی می رسد که از یک سو به یوش و بلده و جاده کندوان و از سوی دیگر به جاده هراز منتهی می شود. اگر قصد دیدن آن نقاط را ندارید می توانید به رویان بازگردید. البته جاده در گردنه مذکور در نیمی از سال و فصل سرما بسته است.

اطلاعات و سایر نکات مهم سفر به رویان چیست؟

وضعیت آب و هوا برای اجرای موفق این برنامه اهمیت حیاتی دارد و لازم است دست کم یک تا سه روز قبل از سفر دوباره آب و هوا را بررسی کنید.

بهترین سفرنامه ها و گزارش برنامه های سفر به رویان کدام هستند؟

تاکنون گزارشی از این برنامه در امین مانا ثبت نشده است. شما می توانید گزارش خود را برای ما ارسال کنید.

 

با تبلیغ تور، اقامتگاه و سایر خدمات گردشگری خود در این صفحه بیشتر دیده شوید. آگهی سری اول رایگان است.
تماس با ما

خدمات مفید در این منطقه

هیات کوهنوردی رویان کوهنوردی و اجرای برنامه های کوه و طبیعت - رویان koohnavardiroyan@

دریافت رایگان فایل GPS مسیر برنامه و مسیریابی روی گوشی حین سفر

اگر برنامه مسیریابی با قابلیت ساپورت فایلهای KML بر روی گوشی خود ندارید، اپلیکیشن MAPS.ME را نصب کنید. بهترین اپلیکیشن مسیریاب با نقشه آفلاین مسیریابی در سفر و طبیعت بدون نیاز به اینترنت

 

پرسشهای شما از سفر به این منطقه بلافاصله پاسخ داده می شود لطفا پایین همین صفحه پیام بگذارید و صرفا جهت سفارش طراحی اختصاصی برنامه یا آگهی، مستقیما تماس بگیرید.

 

برای ادامه سفر بهترین جاهای دیدنی اطراف رویان کجا هستند؟

 

سفر به دریاچه ارواح
سفر به کندلوس
سفر به کجور
سفر به واز و گزناسرا
پیمایش کجور به سی سنگان
سفر به لاویج
سفر به چمستان
سفر به نور
سفر به سی سنگان
سفر به نوشهر

 

برای دیدن همه جاهای دیدنی استان مازندران، سفرها و صعودهای استان مازندران را ببینید.

 

برای دیدن سایر جاهای دیدنی ایران یکی از نزدیک ترین استانهای همسایه زیر را انتخاب کنید.

 

سفر به استان تهران
سفر به استان گیلان
سفر به استان قزوین
سفر به استان گلستان
سفر به استان البرز
سفر به استان سمنان

به زودی منتشر می شود:

سفر به دره دو هزار، سفر به دره سه هزار، سفر به آبشار تودارک، سفر به چالوس، سفر به دشت دریاسر، سفر به لیره سر و آبگرم فلکده، سفر به آغوزحال و ولگسر، سفر به دریاچه دریوک، سفر به مرداب هسل، سفر به کلاردشت، سفر به نمک آبرود، سفر به فیلبند، سفر به دریاچه شورمست، سفر به سد سلیمان تنگه، سفر به دریاچه الندان، سفر به باداب سورت، سفر به کیاسر، سفر به نکا، سفر به دریاچه چورت، سفر به گلوگاه، سفر به جویبار، سفر به بابلسر، سفر به بابل، سفر به لفور، سفر به آلاشت، سفر به لاجیم، سفر به قائم شهر، سفر به آمل، سفر به آبشار گزو، سفر به شیرگاه، سفر به زیرآب، سفر به پل سفید، سفر به ورسک، سفر به جنگل الیمستان و رستم چاله ها، سفر به سنگچال، سفر به شیاده، سفر به سنگده، مسیر طالقان به سه هزار، صعود قله سماموس، صعود قله علم کوه از مسیر حصارچال، صعود قله شکرلقاس، ،صعود قله کهون، سفر به دشت دریوک

به راحتی برنامه سفر مطابق با علایق و نیازهای خود را پیدا کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *