برای یافتن سفر بر اساس علایق و نیازهای خود

راهنمای سفر در ایران برای همه

گام به گام سفر به امامزاده داوود با فایل GPS

شما همیشه نیاز به راهنما یا خرید تور ندارید. با این برنامه ی دقیق، تورلیدر خود در سفر به امامزاده داوود باشید.

چرا باید به امامزاده داوود سفر کرد؟

 

– امامزاده داوود، توریستی ترین روستای زیارتی و کوهستانی استان تهران و حتی کوهستان البرز است.

– امامزاده داوود با وجود جاده آسفالت و فاصله کم تا شهر تهران، از دسترسی مطلوبی برخوردار است.

– امامزاده داوود از قدیم، یکی از زیارتگاههای معروف تهران بوده است و هنوز محل خوبی برای شناخت فرهنگ مذهبی و باورهای سنتی مردم تهران است.

– امامزاده داوود در قلب کوهستان البرز، محل خوبی برای کوهنوردی و نقطه شروع مسیرهای صعود به قلل توچال، شاه نشین، پلنگچال، سی و سه چم، بازارک و … است.

– در مسیر گردشگری امامزاده داوود، چندین آبشار زیبا از جمله آبشار سنگان، آبشار تالون و آبشار رندان وجود دارند که جذابیت بالایی دارند.

– رودخانه پرآب کن در امتداد مسیر جاده امامزاده داوود در جریان است و همراه با باغات سرسبز اطرافش از جاذبه های مسیر امامزاده داوود محسوب می شوند.

 

آنچه پیش از تصمیم سفر به امامزاده داوود باید حتما بدانید

امامزاده داوود کجاست؟

امامزاده داوود، مقبره متبرکی در دل کوهستان البرز و نزدیک به تهران است که دارای جاده آسفالت و دسترسی مناسب از طریق شمال غرب تهران و جاده کن به سولقان می باشد.

محبوبیت گردشگری منطقه امامزاده داوود در چیست؟

مقبره امامزاده داوود، روستای کوهستانی امامزاده داوود و بازارچه آن، مسیرهای کوهنوردی و طبیعت گردی اطراف

بهترین جاهای دیدنی منطقه امامزاده داوود کجاست؟

روستای امامزاده داوود، مقبره امامزاده داوود، آبشارهای سنگان، تالون و رندان در نزدیکی امامزاده داوود، امامزاده سید محمد نوربخش

نوع برنامه سفر به امامزاده داوود چیست؟

این یک برنامه زیارتی، طبیعت گردی و روستاگردی است.

درجه سختی سفر به امامزاده داوود چقدر است؟

از آسان تا متوسط و مناسب برای افراد با کمترین توانایی جسمانی تا افراد آماده برای پیمایش در طبیعت از کمتر از یک کیلومتر تا 10 کیلومتر در مسیرهای هموار مانند کوچه های روستا تا مسیرهای ناهموار طبیعت مانند پاکوب و دره و…

فاصله تهران تا امامزاده داوود با ماشین چقدر است؟

فاصله زمانی تهران از میدان اول شهران تا امامزاده داوود با ماشین سواری بیش از 45 دقیقه است. این مسیر تقریبا 29 کیلومتر است.

مسیر جاده دسترسی و راههای رفتن به امامزاده داوود چطور است؟

بهترین و تنها راه رفتن به امامزاده داوود از تهران، مسیر مستقیم و جاده آسفالتی است که از بلوار کوهسار در ابتدای جاده سولقان شروع شده و به روستای امامزاده داوود می رسد.

امامزاده داوود از طریق جاده های خاکی حصارک و فرحزاد نیز دسترسی دارد که این جاده ها کیفیت مناسبی ندارند و جز برای آفرود و طبیعت گردی توصیه نمی شوند.

بهترین زمان و فصل سفر به امامزاده داوود چه موقع است؟

فصول بهار و پاییز و تابستان برای گردشگری و طبیعت گردی در امامزاده داوود مناسب هستند. امامزاده داوود معمولا زمستانی سرد و پر برف دارد و با وجودی که مناظر سپید کوهستان و جاده آسفالت، سفر در زمستان را نیز جذاب می سازد اما هوای سردی را باید تحمل کنید. امامزاده داوود در اوایل بهار ترکیبی از مناظر زیبای کوهستان و دمای خوب است. نیمه دوم بهار و نیمه اول پاییز نیز متعادل ترین دما را دارد. بنابراین از فروردین تا اوایل آبان سفر به امامزاده داوود دلچسب است و در اوج تابستان نیز می توانید با کوهنوردی به مناطق مرتفع تر از امامزاده داوود مانند قله توچال سفر کنید.

 

آنچه برای برنامه ریزی اولیه و کلی سفر به امامزاده داوود باید بدانید

بهترین رستوران های امامزاده داوود کجاست؟

متاسفانه در مسیر جاده امامزاده داوود و روستاهای منطقه مانند بسیاری از مناطق بومی و کم جمعیت رستوران دارای سابقه و اعتبار کافی در حد تایید سایتهای بین المللی مانند تریپ ادوایزر و لونلی پلنت وجود ندارند. بنابراین بهترین پیشنهاد، استفاده از غذای خانگی یا کبابی ها و رستوران های محلی و خرید به شرط بررسی حضوری است. در بازارچه روستای امامزاده داوود و جاده ی آن از این دست رستوران ها و کافه های محلی زیاد دیده می شوند.

در تهران و محلات کوهسار و شهران قبل از ورود به جاده امامزاده داوود چندین رستوران وجود دارند که تبلیغات اینترنتی برخی از آنها همه جا را پر کرده است اما برنامه های سفر امین مانا غیر انتفاعی هستند. در این میان چند رستوران در بلوار کوهسار امتیاز نسبتا قابل قبولی را از کاربران گوگل و مشتریان دریافت کرده است و به عنوان بهترین گزینه های نزدیک در شهر تهران توصیه می شوند. باغ رستوران آبی پایین تر از کلانتری کن قرار دارد و پس از آن باغ رستوران طبیعت در انتهای خیابان طبیعت و باغ رستوران مهستان در خیابان بنفشه ۴ و جنب شهرک الهیه را می توانید مدنظر قرار دهید.

بهترین جا و مکان برای چادر زدن یا محل اقامت در امامزاده داوود کجاست؟

خوشبختانه امامزاده داوود بسیار به تهران نزدیک است و معمولا نیازی به اقامت شبانه وجود ندارد اما برای محل اقامت، امکان چادر زدن و کمپینگ در روستای امامزاده داوود و پشت امامزاده وجود دارد البته سرمای زمستان چادر زدن را از رونق می اندازد. خوشبختانه خانه ها و اتاق های کرایه ای زیادی در روستای امامزاده داوود وجود دارند که بر حسب زمان سفر و شلوغی، قیمتها تغییر می کند.

در مسیر جاده امامزاده داوود چادر زدن چندان متداول نیست و حتی کنار رودخانه نیز فضای مناسبی برای این کار وجود ندارد اما در صورت نیاز می توانید در طبیعت و نزدیک روستاهایی مانند سنگان، رندان و تالون بخصوص کنار امامزاده ها، چادر بزنید. پارک کوهستانی کوهسار در ابتدای جاده امامزاده داوود نیز با وجود امکانات اولیه مناسب مانند پارکینگ و سرویس بهداشتی و آب آشامیدنی، محل مناسبی برای چادر زدن است.

وسایل و لوازم ضروری برای سفر به امامزاده داوود چیست؟

کوله پشتی مناسب طبیعت گردی، کفش پیاده روی و طبیعت گردی راحت، عینک آفتابی و کلاه نقاب دار برای روزهای آفتابی ، لباس گرم برای فصول سرد ، دوربین عکاسی ، دارو و لوازم شخصی ، بطری آب، میوه، غذا و تننقلات، وسایل لازم برای پیمایش در طبیعت

یک پکیج ویژه و بهترین برنامه پیشنهادی امین مانا برای این سفر

با برنامه امین مانا در سفر به امامزاده داوود چه جاذبه ها و مسیرهایی را می توانید ببینید؟ 

جاده امامزاده داوود – رودخانه کن و باغات و تفرجگاههای آن – روستای کشار – دره و رودخانه کشار – – روستای سولقان – امامزاده سید محمد نوربخش – روستای سنگان – روستای باغ دره – امامزاده علا الدین – امامزاده قاسم – آبشار امامزاده قاسم – رودخانه سنگان – مسیر پیاده روی آبشار سنگان – آبشار سنگان – جاده مارپیچ رندان به تالون – روستای رندان – روستای تالون – دره رندان – آبشار رندان – آبشار تالون – روستای امامزاده داوود – مقبره و حرم امامزاده داوود – بازارچه امامزاده داوود – دره یورد قلبیرک و آبشار امامزاده داوود

چرا این برنامه بهترین برنامه ریزی برای سفر به امامزاده داوود و حتی ارزان ترین تور امامزاده داوود است؟

برای طراحی و ارائه این برنامه، از منابع متعدد و معتبر مانند سایت سازمان نقشه برداری، لونلی پلنت، تریپ ادوایزر و دهها تراک GPS از سایتهایی مانند Wikiloc استفاده شده است.

جاذبه های گردشگری هر منطقه و مسیرهای دارای جذابیت بیشتر برای پیاده روی در شهر، روستا و یا طبیعت، تعیین شده اند. همراه با تراک GPS(قابل استفاده روی گوشی)، یک برنامه ی دقیق که دارای زمان بندی و اولویت بندی جاذبه ها است در دسترس شماست. بنابراین، زمان را تلف نمی کنید و مجری یک تور خوب و ارزان برای خود خواهید بود. برای اطلاع بیشتر از چگونگی طراحی مسیر سفر در این سایت درباره aminmana را ببینید.

بر اساس نیازها، شرایط و فرصتی که دارید، ما حتی می توانیم برنامه ی سفر دلخواه شما را با برنامه ریزی سفارشی نیز آماده کنیم و یک برنامه، جدول، نقشه و فایل GPS اختصاصی تهیه نماییم تا بتوانید سفر خود را بی نقص انجام دهید. برنامه ریزی اختصاصی سفر را ببینید.

بهترین برنامه سفر به امامزاده داوود چند روزه است؟

دو روز زمان نیاز دارید تا شاخص ترین جاذبه های مسیر گردشگری امامزاده داوود را به خوبی ببینید. برنامه aminmana نیز یک برنامه دو روزه است اما برای فرصت محدود نیم روزه و یا یک روزه و حتی سه روزه نیز انعطاف پذیر است.

بهترین برنامه ریزی سفر به امامزاده داوود برای مسیرها و مکان های دیدنی چیست؟

شاخص ترین جاذبه های گردشگری و طبیعت گردی منطقه امامزاده ابراهیم به دو دسته اماکن زیارتی و مسیرهای طبیعت گردی بخصوص آبشارها تقسیم می شود که می توانید بر حسب فرصت و علاقه هر یک از آنها یا همه آنها را به برنامه خود اضافه نمایید اما روستای امامزاده داوود و مقبره آن کاملا شاخص و در دسترس است در نتیجه نباید آن را از دست داد بنابراین اگر فرصت بسیار محدودی دارید بهتر است راهی جاده کوهستانی امامزاده داوود بشوید و دست کم امامزاده داوود و روستای زیبای آن را ببینید. بازارچه امامزاده داوود نیز جذاب است و باید برای آن فرصتی اختصاص دهید. به این شکل اگر صبح زود حرکت کنید حتی با سفر نیم روزه نیز می توانید یک سفر خوب اما فشرده به امامزاده داوود داشته باشید.

اگر فرصت کافی برای سفر یک روزه دارید علاوه بر امامزاده داوود از رودخانه کن در امتداد جاده اصلی و تفرجگاههای حاشیه ان نیز دیدن کنید. می توانید فرصت بیشتری را به روستا اختصاص دهید و یا اگر اهل طبیعت گردی و پیمایش هستید حتی از آبشار امامزاده داوود در نزدیکی روستا نیز دیدن کنید.

اگر فرصت کافی برای سفر دو روزه به منطقه امامزاده داوود دارید، علاوه بر موارد روز اول از آبشارهای زیبای منطقه نیز دیدن کنید. آبشار رندان و آبشار تالون در نزدیکی یکدیگر قرار دارند و مجموعا دست کم نیم روز نیز برای دیدن آنها کافی است زیرا مسیرهای پیاده روی کوتاهی دارند. برای مسیر جاده روستاهای تالون و رندان باید جاده 10 کیلومتری را طی نمایید. آبشار سنگان نیز با داشتن جاده 10 کیلومتری و مسیر پیاده روی 2 کیلومتری شرایط مشابهی دارد و می توان نیم روزه آن را دید. به این ترتیب با چینش و زمان بندی مناسب می توانید کمترین اتلاف انرژی و زمان را در طول برنامه داشته باشید.

اگر فرصت کافی برای سفر سه روزه به منطقه امامزاده داوود دارید، مسیر دره کشار برای دارندگان ماشین شاسی بلند، مناسب است. می توانید زمان بیشتری نیز به ابشارهای رندان، تالون و سنگان اختصاص دهید و برنامه را از حالت فشرده خارج کنید. امامزاده محمد نوربخش در روستای سولقان با فضای معنوی خوبی که دارد را نیز فراموش نکنید. با این برنامه ریزی ترکیب مناسبی از روستاها، اماکن زیارتی و طبیعت شامل آبشار و رودخانه را در برنامه سفر خود خواهید داشت.

اگر دارای وسیله نقلیه مناسب و شاسی بلند هستید می توانید از دره فرحزاد و جاده خاکی آن برای بازگشت به تهران استفاده کنید تا باصرف زمانی در حدود نیم روز، دره فرحزاد و رودخانه و باغات آن را نیز ببینید. به این ترتیب، امامزاده داوود حتی ظرفیت سفر چهار روزه را نیز دارد. برنامه سفر به فرحزاد را ببینید.

نقشه مسیر

به ترتیب حروف لاتین و طبق جدول، برنامه را شروع و اجرا کنید.

 

حضور در برنامه های طبیعت گردی و کوهنوردی نیازمند داشتن تجربه، دانش و مربی متخصص است.
امین مانا مسئولیتی در قبال حوادث ناشی از عدم رعایت ایمنی ندارد و مسیریابی دقیق برای جلوگیری از حوادث یا اتلاف زمان و کمک به تورلیدرها و عموم مردم تنها هدف ماست. 

برنامه سفر به امامزاده داوود به ترتیب نقاط از شروع تا پایان

بر اساس فرصت، سلیقه و شرایطی که دارید می توانید هر جاذبه یا مسیری را از برنامه خود حذف کنید.

 

شروع کنید از

A- میدان اول یا میدان دوم شهران

با وسیله نقلیه (9 کیلومتر) بروید به

C,D- روستای سولقان و ابتدای مسیر دره کشار

با وسیله نقلیه (1.5 کیلومتر) بروید به

E- ابتدای مسیر امامزاده سید محمد نوربخش

با وسیله نقلیه (2 کیلومتر) بروید به

F- ابتدای مسیر جاده سنگان

با وسیله نقلیه (6.5 کیلومتر) بروید به

H- ابتدای مسیر جاده رندان و تالون

با وسیله نقلیه (2.8 کیلومتر) بروید به

I- ابتدای مسیر روستای کیگاه

با وسیله نقلیه (6.5 کیلومتر) بروید به

J- روستای امامزاده داوود و حرم امامزاده داوود

پیاده یا با وسیله نقلیه (700 متر) بروید به

K- شهربازی امامزاده داوود و ابتدای مسیر آبشار امامزاده داوود

 

این برنامه، نقشه و فایل GPS(ثبت شده در گوگل)، یک پکیج ویژه و پیش نویس اجرای تور امامزاده داوود برای یک تورلیدر است. استفاده از این اطلاعات در سایتهای گردشگری بدون پیوند مطلب به امین مانا یا ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.

نکات مهم و کلیدی حین گردش در این مسیر از شروع تا پایان

 

شروع کنید از میدان اول شهران در انتهای بزرگراه آبشناسان ( طبق جدول و فایل تراک جی پی اس GPS مسیریابی )

– بسته به محل اقامت شما، میدان اول شهران در انتهای بزرگراه آبشناسان، بهترین محل برای کرایه وسیله نقلیه یا شروع سفر به امامزاده داوود است. علاوه بر این میدان آزادی نیز ایستگاه تاکسی های امامزاده داوود است.

– وارد دره کن و سولقان می شوید و در مسیر خود از دره هریاس عبور می کنید. صعود به قلل هریاس و لتمال را ببینید.

– در موقعیت روستای سولقان، جاده ای از سمت چپ جدا می شود که به سمت دره کشار می رود. دره کشار به دلیل وجود روستاهای کشار پایین و بالا، سرسبزتر از دره هریاس است اما مانند هریاس بکر نیست. بعد از روستای کشار، جاده خاکی می شود اما کماکان قابل تردد است. دره کشار برای پیاده روی طولانی چندان جذابیت ندارد اما می توانید جاده را تا انتهای دره ادامه دهید و از باغات و مزارع دره کشار در فصل مناسب لذت ببرید.

– امامزاده سید محمد نوربخش با فضای معنوی خاص معروف به امامزاده نور در روستای سولقان قرار دارد و اگر فرصت کافی دارید دیدنی است اما در تعطیلات آخر هفته سولقان بسیار شلوغ می شود و کوچه های باریک روستا برای پذیرش علاقمندان امامزاده جوابگو نیستند. فاصله امامزاده تا جاده اصلی تنها 1000 متر است اما در عوض می توانید رودخانه کن و فضای روستای سولقان را نیز ببینید.

– آبشار سنگان، معروف ترین جاذبه طبیعی جاده امامزاده داوود در میان مردم است. برای دیدن آبشار سنگان باید حدود 7 کیلومتر وارد جاده آسفالت فرعی شوید تا به روستای سنگان برسید. در روزهای تعطیل از ماشینها ورودیه گرفته می شود. بزرگراه تهران شمال دقیقا در کنار این جاده قرار دارد و فضای آرام دره سنگان را تحت تاثیر خود قرار داده است اما بعد از سنگان، بزرگراه جدا می شود و می توانید دوباره آرامش را بازیابید.

– سنگان شامل سه روستای سنگان پایین، سنگان وسطی و سنگان بالاست. روستای باغ دره نیز در میان آنهاست. امامزاده های سنگان بخصوص امامزاده علا الدین در سنگان وسطی و امامزاده قاسم در سنگان بالا محبوب هستند. اقامتگاه بومگردی ارگ سنگی در سنگان زمینه خوبی برای گردشگران ایجاد کرده است. از موزه گیاهان دارویی و چنار 700ساله سنگان نیز می توانید دیدن کنید. سنگان رستوران نیز دارد. در بهار مناظر باغات و شکوفه های گیلاس و در تیرماه جشنواره گیلاس سنگان دیدنی است.

– امامزاده قاسم در کنار جاده اصلی و بعد از روستای سنگان بالا قرار دارد و ضمن داشتن امکاناتی چون آب آشامیدنی، سرویس بهداشتی و بوفه، استراحتگاه مناسبی برای گردشگران و کوهنوردان است و با وجود محلهای نشیمن در کنار رودخانه حتی برای یک پیک نیک یک روزه با خانواده نیز عالی است. بخصوص در تابستان و پاییز، حتما از امامزاده قاسم در حد نیاز آب بردارید. در مسیر خود می توانید آبشار کوچک امامزاده قاسم را نیز در کنار جاده ببینید.

– بعد از امامزاده قاسم، جاده خاکی می شود و حتی برای رکاب زدن با دوچرخه نیز سخت می شود. این جاده خاکی حتی تا نزدیکی آبشار سنگان پیش می رود اما بخصوص در انتهای خود اصلا کیفیت مناسبی ندارد و بهتر است از امامزاده قاسم یا حداکثر از 2 کیلومتر بعد که جاده هنوز تا حدی قابل قبول است پیاده روی را شروع کنید. در روزهای تعطیل بعد از امامزاده قاسم این جاده را با زنجیر مسدود کرده و گاهی فقط به اهالی بومی اجازه عبور می‌دهند. در طول جاده تا ابتدای مسیر آبشار چند چشمه فصلی و یک چشمه دائمی نیز وجود دارد.

– ابتدای مسیر پیاده روی آبشار سنگان که از جاده خاکی جدا می شود کمی ناپیدا و مبهم است و نقطه دقیق آن در نقشه و فایل GPS مشخص شده است. اگر با ماشین شاسی بلند جاده خاکی را ادامه دهید باز هم به آبشار نزدیک تر می شوید اما برای پیاده روی از همین نقطه وارد مسیر شوید. بر حسب اینکه از امامزاده قاسم یا انتهای جاده خاکی، پیاده روی تا آبشار سنگان را انجام دهید، حدود 1 تا 4 کیلومتر پیمایش در پیش دارید که حدود یک ساعت زمان نیاز دارد اما مسیر زیباست و با فاصله کمی از رودخانه سنگان حرکت می کنید.

آبشار سنگان, Sangan Waterfall
آبشار سنگان, Sangan Waterfall

– غار دست ساز بیوک آقا نرسیده به آبشار سنگان در سمت چپ پاکوب و در میان صخره ها قرار دارد اما به دلیل چند متر ارتفاع از کف، دسترسی به ان برای افراد عادی سخت است. آبشار سنگان حدود 30 متر ارتفاع دارد و فضای مسطح نزدیک آبشار امکان کمپینگ نیز می دهد اما شهرت آن بخاطر نمای بسیار زیبا در زمستان و هنگام یخ زدن آبشار است. باید در ابتدای بهار که هوا گرم می شود مراقب رها شدن قندیل های بلند باشید و زیاد به آبشار یخی نزدیک نشوید. سرچشمه آبشار سنگان تا محل ریزش آب در آبشار ناچیز است در نتیجه آب آبشار سنگان برای آشامیدن مناسب است. آبشار سنگان در میانه ی مهمترین مسیر صعود به قله پهنه حصار قرار دارد.

– به جاده اصلی امامزاده داوود بازگردید و مسیر خود را ادامه دهید. می توانید برای دیدن آبشارها و طبیعت روستاهای رندان و تالون وارد جاده فرعی رندان شوید که بر حسب نوع برنامه بین سه ساعت تا یک روز کامل زمان نیاز دارد. روستای رندان 5 و روستای تالون 12 کیلومتر با جاده اصلی فاصله دارند. رودخانه رندان سرچشمه اصلی رودخانه کن است و آبشار دره حیدر یا سردور که به آبشار رندان معروف شده است ارتفاعی در حدود 50 متر دارد و مهمترین جاذبه این مسیر است. خوشبختانه در کنار این آبشار امکان کمپینگ نیز وجود دارد. توجه داشته باشید آبشار رندان در بهار بسیار پر آب و زیبا و در اواخر تابستان و پاییز بسیار کم آب است.

– برای دیدن آبشار رندان باید ماشین را در کنار کیوسک نگهبانی ورودی روستا که پارکینگ مناسبی است و یا داخل روستای رندان پارک کرده و پیاده وارد کوچه ی آبشار و دره سرسبز رندان شوید. مسیر هموار و در امتداد رودخانه است. چند بار باید از رودخانه عبور کنید که پل های چوبی و سنگها کمک خوبی هستند. حداکثر 3 کیلومتر راه تا آبشار اصلی رندان و آبشار دوم رندان که بعد از آن در مسیر پاکوب قدیمی به سمت شهرستانک قرار دارد در پیش دارید. باغ های گیلاس و صخره های بلند در این مسیر بسیار جذاب هستند البته چشمه دائمی مهمی در مسیر وجود ندارد و از آب رودخانه و آبشار نیز بهتر است استفاده نکنید.

– برای صعود به بالای آبشار باید از پاکوب سمت چپ آبشار جلو بروید و سپس بازگردید. دقت کنید  در میانه راه بین روستا تا آبشار رندان دره دیگری نیز در سمت راست مسیر اصلی قرار دارد که با نام دره دوآب شناخته می شود و دارای چشمه ها و آبشارهای زیبایی است اما در برخی قسمت ها طی مسیر آن سخت است و نیاز به آمادگی و مهارت دارد. یک گزارش خوب از آبشار رندان از نیما اسماعیلی در سایت گروه کوهنوردی نشاط زندگی را در kuhnavardi.com ببینید.

– اگر از روستای رندان جاده را ادامه دهید به ابتدای مسیر آبشار تالون می رسید. این بخش از جاده با مارپیچ های بسیار منظم یکی از منحصربفرد ترین جاده های ایران است. مسیر پیاده روی آبشار تالون کوتاه تر از مسیر پیاده روی آبشار رندان است و حتی اگر جاده خاکی ابتدای مسیر را نیز پیاده طی کنید حداکثر یک کیلومتر طول دارد بنابراین بهتر است اگر وسیله نقلیه شاسی بلند ندارید، ماشین را ابتدای جاده خاکی پارک نمایید. آبشار تالون در بهار دیدنی تر است. در کنار آبشار، چشمه برای نوشیدن آب نیز وجود دارد.

– به جاده اصلی بازگردید. با ادامه مسیر جاده به روستای تالون می رسید که روستای کوچک اما دارای باغات وسیع و سرسبز است. بعد از دیدن روستای تالون به جاده اصلی امامزاده داوود بازگردید و مسیر را ادامه دهید.

– معمولا بیشتر فضاهای نزدیک به رودخانه کن توسط مالکان تصرف شده است و امکان استفاده عمومی ندارند. روستای کیگاه در مسیر جاده اصلی قرار ندارد اما با باغات وسیعی که در حاشیه رودخانه کن دارد می تواند فرصت بهره بردن از طبیعت سرسبز را فراهم کند اما برای رسیدن به باغات روستای کیگاه باید نزدیک به 2 کیلومتر جاده فرعی که شیب زیادی تا کف دره نیز دارد طی کنید اما این جاده آسفالت و مطلوب است.

– در نهایت به روستای امامزاده داوود در ارتفاع 2600 متری می رسید. در تعطیلات و شلوغی ورودیه از مسافران گرفته می شود و از پارکینگ باید چند دقیقه ای تا روستا پیاده روی کرد اما اگر میانه هفته به امامزاده داوود سفر کنید می توانید با ماشین تا روستا پیش بروید. امامزاده عمادالدین، امامزاده علا الدین، امامزاده قاسم و… در روستاهای اطراف همگی از برادران امام‌زاده داوود هستند.

– بقعه اصلی امامزاده داوود متعلق به دوران صفویه است اما در زمان فتحعلی شاه قاجار بازسازی می شود و به دلیل آب و هوای خوب تبدیل به یکی از تفریحگاه های تهران می شود. زمانی مردم با قاطر از مسیر سخت و کوهستانی فرحزاد، رنج سفر تا امامزاده داوود را تحمل می کردند تا اینکه سرانجام جاده آسفالت سولقان به امامزاده داوود نیز به بهره برداری رسید. با توجه به حضور زائران و گردشگران، تعداد مسافرخانه ها و اتاق های کرایه ای روستا نیز زیاد شده است. علاوه بر رستوران ها و فروشگاههای خدماتی، در بازارچه امامزاده داوود هر کالایی بخصوص شیرینی جات و اجناسی که جنبه سوغاتی دارند پیدا می شود به طوری که بازارچه نیز یکی از جاذبه های روستاست.شهربازی امامزاده داوود نیز در دره انتهای روستا و در فاصله 200 متری است. در مجموع می توانید چند ساعت یا یکی دو روز در امامزاده داوود بمانید و از هوای خوب کوهستان و فضای گردشگری و معنوی روستا لذت ببرید.

– پاکوب مسیر آبشار امامزاده داوود از بعد از شهربازی در انتهای جاده خاکی شروع می شود. از امامزاده داوود 500 متر تا سدی کوچک و 2.3 کیلومتر تا آبشار زیبای امامزاده داوود در انتهای دره و در ارتفاع 3020 متر مسیر پیاده روی در پیش دارید. رفت و برگشت مسیر تا آبشار امامزاده داوود که با نام چشمه توچال نیز شناخته می شود، حدود 3 تا 4 ساعت زمان نیاز دارد.

– امامزاده داوود نزدیک به تعدادی از مهمترین قلل استان تهران مانند توچال، شاه نشین، پلنگچال و بازارک است بنابراین می تواند مبدا صعودهای کوهنوردی و طبیعت گردی باشد. تقریبا بخش ابتدایی همه این مسیرها مشترک است و در ادامه مسیر آبشار امامزاده داوود قرار دارند.اگر قصد کوهنوردی دارید و دارای آمادگی و تجربه کافی هستید، صعود به قله شاه نشین و مسیرهای شمالی و غربی صعود به قله توچال را ببینید.

اطلاعات و سایر نکات مهم سفر به امامزاده داوود چیست؟

وضعیت آب و هوا برای اجرای موفق این برنامه اهمیت حیاتی دارد و لازم است دست کم یک تا سه روز قبل از سفر دوباره آب و هوا را بررسی کنید.

بدلیل ازدحام در روزهای تعطیل سعی کنید در روزهای وسط هفته برای خود برنامه ریزی کنید.

بهترین سفرنامه ها و گزارش برنامه های سفر به امامزاده داوود، آبشار سنگان، آبشار رندان و… کدام هستند؟

لینک گزارش گروه کوهنوردی نشاط زندگی – نیما اسماعیلی 
آبشار رندان – اردیبهشت 1391

لینک گزارش گروه کوهنوردی نشاط زندگی – نیما اسماعیلی 
آبشار رندان – شهریور 1391

لینک گزارش گروه کوهنوردی نشاط زندگی – نیما اسماعیلی 
آبشار سنگان – اردیبهشت 1391

لینک گزارش گروه کوهنوردی نشاط زندگی – نیما اسماعیلی 
جاده قدیم امامزاده داوود – فروردین 1390

لینک گزارش گروه کوهنوردی نشاط زندگی – نیما اسماعیلی 
فرحزاد به امامزاده داود – پاییزه – آبان 1394

لینک گزارش گروه کوهنوردی نشاط زندگی – نیما اسماعیلی 
قله رندان (آبشار رندان – آبشار تالون) – فروردین 1399

تاکنون گزارشی از این برنامه در امین مانا ثبت نشده است. شما می توانید گزارش خود را برای ما ارسال کنید.

 

با تبلیغ تور، اقامتگاه و سایر خدمات گردشگری خود در این صفحه بیشتر دیده شوید. آگهی سری اول رایگان است.
تماس با ما

خدمات مفید در این منطقه

دریافت رایگان فایل GPS مسیر برنامه و مسیریابی روی گوشی حین سفر

اگر برنامه مسیریابی با قابلیت ساپورت فایلهای KML بر روی گوشی خود ندارید، اپلیکیشن MAPS.ME را نصب کنید. بهترین اپلیکیشن مسیریاب با نقشه آفلاین مسیریابی در سفر و طبیعت بدون نیاز به اینترنت

 

پرسشهای شما از سفر به این منطقه بلافاصله پاسخ داده می شود لطفا پایین همین صفحه پیام بگذارید و صرفا جهت سفارش طراحی اختصاصی برنامه یا آگهی، مستقیما تماس بگیرید.

 

برای ادامه سفر بهترین جاهای دیدنی اطراف امامزاده داوود کجا هستند؟

 

سفر به تهران
پارک کوهسار و صعود به قله بندعیش
صعود به قله پهنه حصار
سفر به رندان و تالون
مسیرهای آفرود فرحزاد و حصارک
صعود به قلل هریاس و لتمال
صعود به قله شاه نشین
صعود به قله پلنگچال
صعود به قلل دوشاخ و سیاه سنگ
صعود به قله چین کلاغ
مسیرهای دره درکه
مسیرهای کوهپیمایی ولنجک
سفر به پیست اسکی توچال

 

برای دیدن همه جاهای دیدنی استان تهران، سفرها و صعودهای استان تهران را ببینید.

 

برای دیدن سایر جاهای دیدنی ایران یکی از نزدیک ترین استانهای همسایه زیر را انتخاب کنید.

 

سفر به استان سمنان
سفر به استان مرکزی
سفر به استان قم
سفر به استان البرز
سفر به استان مازندران

به زودی منتشر می شود:

سفر به پیست اسکی دیزین، سفر به پیست اسکی شمشک دربندسر، صعود قله خلنو، سفر به اوشان، سفر به فشم، سفر به دماوند، سفر به فیروزکوه، سفر به غار رودافشان، سفر به لواسان، سفر به افجه، سفر به دشت هویج، سفر به تنگ واشی، سفر به آهار، سفر به میگون، سفر به آبشار برگ جهان، سفر به آبشار کلوگان، سفر به دریاچه های تار و هویر، سفر به وردیج و واریش، سفر به فیروزکوه، سفر به ورامین، سفر به گرمابدر، سفر به شکراب، سفر به آبعلی، سفر به هرانده، سفر به لالان، سفر به رباط کریم، صعود به قله کلون بستک، صعود به قله میشینه مرگ

 

به راحتی برنامه سفر مطابق با علایق و نیازهای خود را پیدا کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *