برای یافتن سفر بر اساس علایق و نیازهای خود

راهنمای سفر در ایران برای همه

گام به گام در مسیرهای دره درکه با فایل GPS

شما همیشه نیاز به راهنما یا خرید تور ندارید. با این برنامه ی دقیق، تورلیدر خود در دره درکه باشید.

چرا باید پای در مسیرهای کوهپیمایی درکه گذاشت؟

 

– درکه نزدیک به محلات اوین و ولنجک و دارای دسترسی مطلوب و سرویس وسایل نقلیه عمومی از میدان تجریش و سایر مناطق شمال تهران است.

– با توجه به قرار گیری در دامنه جنوبی کوهستان توچال، درکه و کوچه باغ هایش یکی از بهترین محل‌های کوه‌پیمایی در تهران به‌شمار می‌رود.

– آب و هوای ییلاقی و خنک درکه، آن را به محل مناسبی برای کوهپیمایی و تفریح مردم تهران بخصوص در تابستان تبدیل کرده است.

– امامزاده محمد والی با قدمت 800 ساله و روستای کهن درکه با بافت زیبا در مسیر دره درکه قرار دارند.

– دهها کافه و سفره خانه در ابتدای دره درکه قرار دارند و آن را به محل مناسبی برای شبگردی تهرانی ها تبدیل کرده است.

– عرضه محصولات باغی و میوه های ترش مانند انار، آلو، ازگیل، شاتوت، گیلاس و سایر خوراکی های خوشمزه مانند لواشک درکه در ایران مشهور است.

– جنگل کارا، یکی از متراکم ترین فضاهای سبز و جنگلی طبیعی کوهستان توچال در دره درکه قرار دارد.

– رودخانه درکه یکی از پرآب ترین رودهای توچال است که در دره درکه با امتداد شمالی جنوبی جریان دارد.

– از درکه می توان با کوهنوردی به قلل مختلفی شامل چین کلاغ، دوشاخ، سیاه سنگ، کماچال، پلنگچال، شاه نشین و توچال صعود کرد.

– پناهگاه معروف پلنگچال در انتهای دره درکه و در مسیر صعود به قله های توچال و پلنگچال قرار دارد.

 

آنچه پیش از تصمیم رفتن به درکه باید حتما بدانید

درکه کجاست؟

درکه به معنای دره کوچک یکی از دره های خوش آب و هوا و مناطق ییلاقی شمال تهران و نزدیک به محلات اوین و ولنجک است که در ایران شهرت دارد.

مسیرهای کوهپیمایی درکه کدام هستند؟

دره درکه، دره ای طولانی برای کوهپیمایی است به طوری که از میدان درکه در ابتدای مسیر تا پناهگاه پلنگچال در انتهای دره درکه حدود 7 کیلومتر راه در پیش دارید و باید از ارتفاع 1680 متری میدان درکه تا ارتفاع 2400 متری پناهگاه پلنگچال صعود کنید. رفت و برگشت این مسیر نزدیک به 15 کیلومتر است و برای یک برنامه یک روزه کفایت می کند اما چند مسیر فرعی نیز وجود دارد. مسیر جنگل کارا به طول تقریبی یک کیلومتر در نزدیکی کافه عمران از مسیر اصلی دره درکه به سمت غرب منشعب می شود. همچنین از پناهگاه پلنگچال دو مسیر برای ادامه راه دارید. اگر مسیر دره را ادامه دهید می توانید با حدود 2 کیلومتر طی مسیر به هفت چشمه یا چشمه اسپیو که راههای جداگانه ای دارند برسید و بازگردید. اما اگر مسیر یال شرقی را از پناهگاه بالا بروید می توانید با نزدیک به سه کیلومتر طی مسیر و افزایش ارتفاعی معادل 600 متر در مسیری پر شیب خود را به ایستگاه پنجم تله کابین توچال برسانید و از طریق تله کابین به تهران بازگردید.

محبوبیت طبیعت گردی درکه در چیست؟

دره درکه مانند دربند دارای مسیر کوهپیمایی با شیب ملایم در امتداد دره است و تعدد کافه ها، استراحتگاهها، چشمه ها و جاذبه های دیگر از جمله آبشارها، آن را تبدیل به در دسترس ترین محل لذت بردن از کوهستان در نزدیکی تهران کرده است.

بهترین جاهای دیدنی درکه و اطراف آن کجاست؟

امامزاده سید محمد والی، کافه ها و رستوران های درکه، آبشار هفت حوض، جنگل و آبشار کارا، آبشار بندعبدالله، آبشار جوزک، پناهگاه پلنگچال و چشمه های درکه

درجه سختی مسیرهای کوهپیمایی در درکه چقدر است؟

دره درکه در سطح ساده تا متوسط قرار دارد البته این به فصل کوهپیمایی نیز بستگی دارد. ادامه مسیر درکه تا چشمه های انتهای دره بعد از پناهگاه پلنگچال و یا صعود تا ایستگاه پنجم تله کابین می تواند ان را تبدیل به برنامه ای دشوار بخصوص در فصل زمستان کند. بنابراین درجه سختی برنامه ساده تا متوسط و حتی سخت است و مناسب برای افراد با توانایی پیمایش در طبیعت از 2 کیلومتر تا 20 کیلومتر در مسیرهای نسبتا هموار و در ادامه ناهموار طبیعت مانند پاکوب و مسیرهای دارای شیب است. افراد عادی و گردشگران نیز می توانند بخشی از مسیر ابتدای دره درکه را بصورت رفت و برگشت طی کنند. به طور کلی پیمایش در دره درکه به دلیل بهسازی مسیرهای کوهپیمایی و شیب ملایم بسیار ساده تر از مسیرهای کوهپیمایی مشابه مانند ولنجک و دارآباد است.

فاصله میدان تجریش تا درکه با ماشین چقدر است؟

فاصله میدان تجریش تا میدان درکه به عنوان مبدا مسیر اصلی کوهپیمایی در دره درکه با ماشین 7 کیلومتر است.

مسیر دسترسی و راههای رفتن به درکه چطور است؟

بهترین راه دسترسی به مناطق شمالی تهران، مترو است و شمالی ترین ایستگاه مترو تهران در نزدیکی میدان تجریش واقع است. از این نقطه می توانید با مینی بوس به راحتی خود را به درکه برسانید.

همچنین از طریق خط ۴ اتوبوس‌ های تندرو نیز می ‌توانید از پارک وی به نمایشگاه بین المللی در میانه بزرگراه چمران بروید و سپس با تاکسی‌ های کنار پمپ بنزین ولنجک خود را به درکه برسانید. ضمنا می ‌توانید با ماشین شخصی از انتهای بزرگراه یادگار امام وارد خیابان اوین شوید و در ادامه به سمت درکه بروید.

بهترین زمان و فصل کوهپیمایی در درکه چه موقع است؟

فصول بهار و پاییز و تابستان برای کوهپیمایی در درکه مناسب هستند. دره درکه برای کوهنوردان مبتدی ایده آل است اما درکه نیز مانند سایر مناطق کوهستانی شمال تهران معمولا زمستانی سرد و پر برف دارد. به دلیل خطر بهمن پیش روی بیش از حد در دره درکه در زمستان و اوایل بهار در برخی نقاط خطرناک است. البته مناظر سپید کوهستان صعود در زمستان را نیز جذاب می سازد. صعود در اوایل بهار و از طریق مسیرهای ایمن ترکیبی از مناظر زیبای کوهستان و دمای خوب است. در مجموع غیر از زمستان که سطوح یخ می بندد و خطر بهمن نیز وجود دارد کوهپیمایی در درکه در تمام فصول دلچسب است.

اگر قصد کوهپیمایی در درکه در روزهای پنجشنبه و جمعه را دارید یا باید صبح خیلی زود بیدار شوید تا جای پارک مناسب بیابید و یا اینکه با وسایل نقلیه عمومی به درکه بروید در غیر این صورت ناچار خواهید بود اتومبیل خود را با فاصله زیادی از محل شروع کوهپیمایی پارک کنید. ضمنا در تابستان شروع برنامه از صبح خیلی زود باعث می شود تا قبل از گرم شدن هوا به میانه ی دره و مناطق خنک تر رسیده باشید.

 

آنچه برای برنامه ریزی اولیه و کلی کوهپیمایی در درکه باید بدانید

بهترین رستوران های درکه کجا هستند؟

درکه دارای دهها رستوران است که تبلیغات اینترنتی برخی از آنها همه جا را پر کرده است اما برنامه های سفر aminmana غیر انتفاعی هستند. بهترین توصیه سایتهای غیر تبلیغاتی تریپ ادوایزر که بر اساس نظرات گردشگران ایرانی و خارجی می باشد و همچنین سایت لونلی پلنت که بر اساس اطلاعات حرفه ای ترین جهانگردهای دنیا است رستوران SPU در نزدیکی میدان درکه و ابتدای مسیر دره درکه است با این وجود چندین کافه و رستوران در طول مسیر دره درکه وجود دارند که می توانید بر حسب شرایط از آنها استفاده کنید.

بهترین جا و مکان برای چادر زدن یا محل اقامت در برنامه درکه کجاست؟

خوشبختانه دره درکه بسیار به تهران نزدیک است و معمولا برای پیاده روی یا کوهپیمایی در درکه نیازی به اقامت شبانه وجود ندارد اما امکان چادر زدن و کمپینگ در جنگل کارا بدلیل وجود چشمه و محل مناسب کمپینگ هست. جنگل کارا خلوت تر از دره اصلی درکه است و لذت کمپینگ در آن را نباید از دست داد.

پناهگاه پلنگچال در انتهای دره درکه نیز یک مکان ایده آل برای اقامت است. می توانید با اقامت در پناهگاه که امکانات خوابگاهی و رستوران مناسبی دارد، یک برنامه دو روزه را در دره درکه برنامه ریزی کنید. برخی کافه های دیگر نیز در دره درکه فضا برای کمپینگ و اقامت ارائه می دهند.

وسایل و لوازم ضروری برای رفتن به درکه چیست؟

کوله پشتی مناسب، کفش کوهنوردی یا طبیعت گردی ساقدار با آج مناسب در کف ، عینک آفتابی و کلاه نقاب دار برای روزهای آفتابی ، لباس گرم برای فصول سرد ، دوربین عکاسی ، دارو و لوازم شخصی ، بطری آب، میوه، غذا و تننقلات ، کیت امداد و بقای طبیعت گردی ، GPS با باطری اضافه یا پاوربانک برای گوشی، تمام وسایل لازم برای پیمایش در طبیعت مانند باتوم

یک پکیج ویژه و بهترین برنامه پیشنهادی امین مانا برای درکه

با برنامه امین مانا در منطقه درکه چه جاذبه ها و مسیرهایی را می توانید ببینید؟ 

میدان درکه – مسیر کوهپیمایی درکه تا پناهگاه پلنگچال – رستوران ها و تفرجگاههای درکه – کافه و آبشار هفت حوض – کافه عمران – آبشار کارا – جنگل و چشمه کارا – آبشار بند عبدالله – آبشار جوزک – کافه قدیمی اذقال چال و سایر کافه های دره درکه – بند سیاه کرک – پناهگاه پلنگچال – دره مال احمد – چشمه اسپیو – چشمه هفت اغنی – چشمه هفت چشمه – مسیر کوهنوردی پناهگاه پلنگچال تا ایستگاه پنجم تله کابین ولنجک – قله کماچال – قله چم

چرا این برنامه بهترین برنامه ریزی برای درکه و حتی ارزان ترین برنامه درکه است؟

برای طراحی و ارائه این برنامه، از منابع متعدد و معتبر مانند سایت سازمان نقشه برداری، لونلی پلنت، تریپ ادوایزر و دهها تراک GPS از سایتهایی مانند Wikiloc استفاده شده است.

جاذبه های گردشگری هر منطقه و مسیرهای دارای جذابیت بیشتر برای پیاده روی در شهر، روستا و یا طبیعت، تعیین شده اند. همراه با تراک GPS(قابل استفاده روی گوشی)، یک برنامه ی دقیق که دارای زمان بندی و اولویت بندی جاذبه ها است در دسترس شماست. بنابراین، زمان را تلف نمی کنید و مجری یک تور خوب و ارزان برای خود خواهید بود. برای اطلاع بیشتر از چگونگی طراحی مسیر سفر در این سایت درباره aminmana را ببینید.

بر اساس نیازها، شرایط و فرصتی که دارید، ما حتی می توانیم برنامه ی سفر دلخواه شما را با برنامه ریزی سفارشی نیز آماده کنیم و یک برنامه، جدول، نقشه و فایل GPS اختصاصی تهیه نماییم تا بتوانید سفر خود را بی نقص انجام دهید. برنامه ریزی اختصاصی سفر را ببینید.

بهترین برنامه کوهپیمایی در درکه چند روزه است؟

یک روز زمان نیاز دارید تا بتوانید از درکه و مسیرهای آن دیدن کنید. برنامه امین مانا نیز یک برنامه یک روزه است اما برای فرصت محدود نیم روزه یا حتی برنامه دو روزه نیز انعطاف پذیر است و امکان اجرای برنامه وجود دارد.

بهترین برنامه ریزی کوهپیمایی در درکه برای مسیرها و مکان های دیدنی چیست؟

برای برنامه نیم روزه در دره درکه، یک پیاده روی کوتاه صبحگاهی یا شبانگاهی را از میدان درکه برنامه ریزی کنید و از کافه ها و رستورانهای مسیر بخصوص در اطراف میدان درکه استفاده نمایید.

برای برنامه یک روزه در دره درکه تا جنگل کارا بروید و بازگردید و یا به جای آن تا کافه اذقال چال بروید. اگر آمادگی بدنی مناسبی دارید می توانید بجای جنگل کارا از میدان درکه تا پناهگاه پلنگچال پیش بروید.

برای یک برنامه یک و نیم روزه یا برنامه دوروزه سبک در دره درکه شب را در اقامتگاه پلنگچال بمانید و روز دوم بازگردید. اگر امادگی بدنی بهتری دارید چشمه های انتهای دره درکه و جنگل کارا را نیز به برنامه دو روزه خود اضافه کنید.

نقشه مسیر

به ترتیب حروف لاتین و طبق جدول، برنامه را شروع و اجرا کنید.

 

حضور در برنامه های طبیعت گردی و کوهنوردی نیازمند داشتن تجربه، دانش و مربی متخصص است.
امین مانا مسئولیتی در قبال حوادث ناشی از عدم رعایت ایمنی ندارد و مسیریابی دقیق برای جلوگیری از حوادث یا اتلاف زمان و کمک به تورلیدرها و عموم مردم تنها هدف ماست. 

برنامه مسیرهای کوهپیمایی دره درکه به ترتیب نقاط از شروع تا پایان

بر اساس فرصت، سلیقه و شرایطی که دارید می توانید هر جاذبه یا مسیری را از برنامه خود حذف کنید.

 

شروع کنید از

A- میدان تجریش

با وسیله نقلیه (6.5 کیلومتر) بروید به

B- میدان درکه – ارتفاع 1690m

پیاده یا با وسیله نقلیه (1 کیلومتر) بروید به

C- کافه جویبار – ارتفاع 1740m

پیاده (800 متر) بروید به

D- کافه هفت حوض – ارتفاع 1800m

پیاده (800 متر) بروید به

F,G- کافه عمران و ابتدای مسیر جنگل کارا – ارتفاع 1860m

پیاده (150 متر) بروید به

I- ایستگاه امداد کوهستان – ارتفاع 1885m

پیاده (800 متر) بروید به

J- آبشار بند عبدالله – ارتفاع 1950m

پیاده (400 متر) بروید به

L- آبشار جوزک – ارتفاع 1990m

پیاده (600 متر) بروید به

N- کافه اذقال چال – ارتفاع 2075m

پیاده (250 متر) بروید به

O- بند سیاه کرک – ارتفاع 2100m

پیاده (250 متر) بروید به

P- کافه باغ گردو – ارتفاع 2125m

پیاده (2 کیلومتر) بروید به

Q,R- پناهگاه پلنگچال و ابتدای مسیر ایستگاه هفتم تله کابین – ارتفاع 2420m

پیاده (300 متر) بروید به

S- دره مال احمد – ارتفاع 2410m

پیاده (800 متر) بروید به

T,U- دوآب و ابتدای مسیر چشمه اسپیو – ارتفاع 2520m

پیاده (400 متر) بروید به

V- چشمه هفت اغنی – ارتفاع 2600m

پیاده (400 متر) بروید به

W- هفت چشمه – ارتفاع 2730m

 

این برنامه، نقشه و فایل GPS(ثبت شده در گوگل)، یک پکیج ویژه و پیش نویس اجرای برنامه مسیرهای دره درکه برای یک تورلیدر است. استفاده از این اطلاعات در سایتهای گردشگری بدون پیوند مطلب به امین مانا یا ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.

نکات مهم و کلیدی حین گردش در این مسیر از شروع تا پایان

 

شروع کنید از میدان تجریش ( طبق جدول و فایل تراک جی پی اس GPS مسیریابی )

– بسته به محل اقامت شما، میدان تجریش در شمال تهران، بهترین محل برای کرایه وسیله نقلیه یا شروع برنامه دره درکه است. در میدان تجریش می توانید با مینی بوس عازم میدان درکه در ابتدای دره درکه بشوید.

– اگر با خودرو شخصی به درکه می روید در حوالی میدان درکه، خودروی خود را پارک کنید و پیاده روی را شروع نمایید. از میدان درکه چند مسیر را برای ورود به دره درکه می توان انتخاب کرد. مسیر سمت راست که تقریبا از کنار رودخانه درکه و کف دره در مسیری سرسبز پیش می رود شاخص تر است و به ویژه برای کوهنوردان و علاقمندان طبیعت جذاب تر از سایر مسیرهاست. اما مسیر سمت چپ(خیابان میراسماعیلی) که از داخل منطقه مسکونی درکه و از نزدیکی امامزاده محمد والی عبور می کند را نیز می توانید انتخاب کنید چون ماشین رو است.

– بیشتر رستوران ها و کافه های درکه در حوالی میدان درکه یا در اوایل خیابان میراسماعیلی قرار دارند و این قسمت معمولا بسیار شلوغ است زیرا گردشگران و علاقمندان کافه ها این مسیر را ترجیح می دهند. هر دو مسیر قبل از کافه جویبار در میانه ی دره درکه به هم می رسند و در ادامه دره یکی می شوند. می توانید از آب چشمه در محل کافه جویبار نیز استفاده کنید تا با آمادگی پای در دره درکه بگذارید.

– آبشار هفت‌حوض که هفت ‌حوضچه سنگی و طبیعی است در نزدیکی کافه هفت حوض قرار دارد ومی توانید حین پیمودن مسیر از آن دیدن کنید.

– بعد از عبور از کافه البرز به کافه عمران می رسید. کافه عمران در کنار پل پالیسار قرار گرفته است و بلافاصله بعد از کافه عمران و کلبه ی کارا سه راه جنگل کارا قرار دارد. به عنوان یک فوق برنامه برای دیدن جنگل معروف کارا باید وارد مسیر سمت چپ شوید و در امتداد فنس ها پیش بروید. طول مسیر جنگل کارا از کافه عمران حدود یک کیلومتر است.

جنگل کارا حدود 130 متر از دره درکه مرتفع تر است. با ورود به مسیر جنگل کارا، محدوده آبشارهای دره کارا که در کف دره و در سمت چپ پاکوب قرار دارند نیز دیده می شوند. جنگل کارا یک جنگل بسیار کوچک اما محل مناسبی برای استراحت و کمپینگ است بخصوص که دارای چشمه آب مناسبی نیز می باشد. در بالاترین ترین قسمت جنگل کارا محلی به نام سیبستان وجود دارد که برای کمپ مسطح است.

– مسیر کوهنوردی یال پالیسار نیز از میانه ی مسیر جنگل کارا و به سمت شمال غرب(سه راه پالیسار و کارا) منشعب می شود و برای صعود به قله دوشاخ از آن استفاده می کنند. از جنگل کارا نیز می توان تا قله چین کلاغ صعود کرد که این دو مسیر بیشتر مناسب کوهنوردان است. در صورت علاقمندی برنامه های صعود به قلل دوشاخ و سیاه سنگ و صعود به قله چین کلاغ را ببینید. بعد از دیدن جنگل کارا به دره درکه بازگردید و مسیر اصلی را ادامه دهید.

– مسير دره دركه در ادامه نیز تا قبل از پناهگاه پلنگچال بطور کامل در کنار رودخانه است. زمستان ها بدلیل سرما و تردد زیاد که باعث کوبیده شدن برفها می شود بیشتر مسیر يخ می بندد و پیاده روی را مشکل می سازد. از ایستگاه هلال احمر و امداد دره درکه می گذرید. بعد از آبشار بندعبدالله و کافه قندیل به آبشار زیبای جوزک می رسید. کافه جوزک نیز بعد از آن قرار دارد.

– کافه اذقال چال جزو قدیمی ترین کافه های کوهستانی تهران است. بر روي يالهاي اطراف دره درکه در زمستان نقاب هاي برفي بزرگي تشكيل مي شود كه تا بهار باقي مي مانند. گاهي دره درکه و دره های اطرافش مانند دره كارا نیز دچار بهمن می شوند. دره درکه از بعد از کافه اذقال چال در زمستان خطر بهمن دارد زیرا دره تنگ تر می شود و شیبهای تندی در مسیر دارد به طوری که بهمن گیر نیز در مسیر نصب شده است. به همین دلیل کوهنوردان برای صعود به قللی مانند پلنگچال در زمستان کمتر از دره درکه استفاده می کنند. مسیر درکه فراز و نشیب قابل توجهی دارد و در بعضی قسمتها حفاظ و نرده نصب شده است به همین دلیل دز فصول گرم همه افراد می توانند این مسیر را طی نمایند.

– به استثنا زمستان و اوایل بهار، دره درکه از نظر بهمن، ایمن است. بعد از کافه اذقال چال منظره دیواره های دره درکه بسیار دیدنی است. بعد از بند سیاه کرک به کافه باغ گردو می رسید. بعد از اینکه دره از دو پیچ عبور می کند از تنگه ی موسوم به گذر ولی نیز عبور می کنید تا در نهایت با کمی فاصله گرفتن از کف دره به پناهگاه پلنگچال برسید.

– پناهگاه پلنگ چال، ساختمانی دو طبقه است شامل کافه، رستوران، خوابگاه با ظرفیت 70 نفر و سرویس بهداشتی. خوشبختانه مرکز امداد و نجات نیز در این پناهگاه وجود دارد. این پناهگاه ورودیه دارد و باید پول نقد همراه داشته باشید. برای طی مسیر از میدان درکه تا پناهگاه پلنگچال حدود سه ساعت بر حسب توان نیاز دارید و بازگشت نیز تقریبا دو ساعت زمان احتیاج دارد بنابراین می توانید یک برنامه یک روزه پرنشاط را برای این مسیر برنامه ریزی کنید.

– از پناهگاه پلنگ چال برای ادامه مسیر باید دوباره به کف دره و نزدیکی رودخانه بازگردید. ادامه ی دره درکه به دره مال احمد شهرت دارد. اما مسیری نیز بر روی یال شمال شرقی به سوي ايستگاه پنجم تله كابين می رود. مسير ایستگاه پنجم تا از پناهگاه پلنگچال تا گردنه ی قبل از ایستگاه پنجم شیب شدیدی دارد و در زمستان پیمودن آن طاقت فرساست چون نیاز به برف کوبی سنگین در شیب دارد و خطر بهمن نیز وجود دارد. با پیمودن مسیر، قلل چم و کماچال به ترتیب در شمال و جنوب گردنه قبل از ایستگاه پنجم خودنمایی می کنند. از پناهگاه پلنگچال تا ایستگاه پنجم نزدیک به سه کیلومتر راه را باید طی کنید و بیش از 570 متر ارتفاع اضافه نمایید اما در عوض می توانید در صورتی که در زمان مناسبی به ایستگاه پنجم برسید از طریق تله کابین به تهران بازگردید. مسیرهای برنامه ولنجک را ببینید. دقت نمایید از پناهگاه پلنگچال تا ایستگاه پنجم بر خلاف دره درکه چشمه ای وجود ندارد و باید آب از پناهگاه بردارید.

– ورود به قسمت انتهایی دره دركه پس از پناهگاه(دره مال احمد) در جهت شمال در فصل زمستان بسیار خطرناک است. کوهنوردان تنها برای صعود به قله پلنگچال معمولا وارد این دره می شوند. اگر قصد صعود به قله پلنگچال را دارید برنامه صعود به قله پلنگچال را ببینید. اما اگر قصد طبیعت گردی دارید چند چشمه خوب از جمله هفت چشمه در انتهای دره قرار دارند که می توانید آنها را نیز ببینید. بنابراین به مسیر خود در انتهای دره درکه ادامه دهید تا به نقطه ای موسوم به دوآب برسید. می توانید با ورود به دره سمت چپ(غرب) و پیمودن مسیر یک کیلومتری از چشمه اسپیو در این دره دیدن کنید(رفت و برگشت 2 کیلومتر است) و به مسیر اصلی بازگردید. تا چشمه اسپیو حدود 170 متر باید ارتفاع اضافه نمایید.

– در ادامه ی مسیر اصلی به ترتیب به چشمه هفت اغنی و سپس به هفت چشمه می رسید. نام دیگر هفت چشمه در بین کوهنوردان چهل چشمه است. اینجا انتهای دره درکه است و رشته کوه و خط الراس توچال از شمال دقیقا مشرف بر هفت چشمه است. تمام مسیر را تا میدان درکه بازگردید و یا اینکه از طریق پناهگاه پلنگچال به ایستگاه پنجم تله کابین بروید و به تهران بازگردید.

اطلاعات و سایر نکات مهم مسیر دره درکه چیست؟

وضعیت آب و هوا برای اجرای موفق این برنامه اهمیت حیاتی دارد و لازم است دست کم یک تا سه روز قبل از سفر دوباره آب و هوا را بررسی کنید.

بدلیل ازدحام در روزهای تعطیل سعی کنید در روزهای وسط هفته برای خود برنامه ریزی کنید.

بهترین سفرنامه ها و گزارش برنامه های درکه کدام هستند؟

لینک گزارش گروه کوهنوردی نشاط زندگی – نیما اسماعیلی 
مسیر کوهنوردی درکه ـ اسفند 1390

لینک گزارش گروه کوهنوردی نشاط زندگی – نیما اسماعیلی 
صعود به قله چین کلاغ از درکه ـ اسفند 1390

لینک گزارش گروه کوهنوردی نشاط زندگی – نیما اسماعیلی 
درکه-جنگل کارا ـ خرداد 1390

لینک گزارش گروه کوهنوردی نشاط زندگی – نیما اسماعیلی 
مسیر درکه به دربند ـ دی 1397

شما نیز می توانید گزارش خود را برای ما ارسال کنید.

 

با تبلیغ تور، اقامتگاه و سایر خدمات گردشگری خود در این صفحه بیشتر دیده شوید. آگهی سری اول رایگان است.
تماس با ما

خدمات مفید در این منطقه

آقای دیاکو غفاری تورلیدر - سرپرست گروه آسو و راهنمای کوههای تهران و البرز 09181842406 - @diyakogh
پناهگاه پلنگچال - آقای اسدی اقامتگاه و استراحتگاه کوهنوردی در انتهای دره درکه 09123157960

دریافت رایگان فایل GPS مسیر برنامه و مسیریابی روی گوشی حین سفر

اگر برنامه مسیریابی با قابلیت ساپورت فایلهای KML بر روی گوشی خود ندارید، اپلیکیشن MAPS.ME را نصب کنید. بهترین اپلیکیشن مسیریاب با نقشه آفلاین مسیریابی در سفر و طبیعت بدون نیاز به اینترنت

 

پرسشهای شما از سفر به این منطقه بلافاصله پاسخ داده می شود لطفا پایین همین صفحه پیام بگذارید و صرفا جهت سفارش طراحی اختصاصی برنامه یا آگهی، مستقیما تماس بگیرید.

 

برای ادامه برنامه بهترین جاهای دیدنی اطراف درکه کجا هستند؟

 

سفر به تهران
مسیرهای آفرود فرحزاد و حصارک
سفر به امامزاده داوود
صعود به قله شاه نشین
صعود به قله پلنگچال
صعود به قلل دوشاخ و سیاه سنگ
صعود به قله چین کلاغ
مسیرهای کوهپیمایی ولنجک
سفر به پیست اسکی توچال
مسیرهای دره دربند و اسون
صعود به قله کلکچال
مسیرهای صعود به قله توچال از تهران

 

برای دیدن همه جاهای دیدنی استان تهران، سفرها و صعودهای استان تهران را ببینید.

 

برای دیدن سایر جاهای دیدنی ایران یکی از نزدیک ترین استانهای همسایه زیر را انتخاب کنید.

 

سفر به استان سمنان
سفر به استان مرکزی
سفر به استان قم
سفر به استان البرز
سفر به استان مازندران

به زودی منتشر می شود:

سفر به پیست اسکی دیزین، سفر به پیست اسکی شمشک دربندسر، صعود قله خلنو، سفر به اوشان، سفر به فشم، سفر به دماوند، سفر به فیروزکوه، سفر به غار رودافشان، سفر به لواسان، سفر به افجه، سفر به دشت هویج، سفر به تنگ واشی، سفر به آهار، سفر به میگون، سفر به آبشار برگ جهان، سفر به آبشار کلوگان، سفر به دریاچه های تار و هویر، سفر به وردیج و واریش، سفر به فیروزکوه، سفر به ورامین، سفر به گرمابدر، سفر به شکراب، سفر به آبعلی، سفر به هرانده، سفر به لالان، سفر به رباط کریم، صعود به قله کلون بستک، صعود به قله میشینه مرگ

 

به راحتی برنامه سفر مطابق با علایق و نیازهای خود را پیدا کنید!

4 پاسخ

    1. سلام
      متاسفانه تصمیمات در این خصوص بدلیل کرونا لحظه ای است. می توانید از طریق لینک زیر با یکی دو تا از کافه ها و رستورانهای درکه تماس بگیرید و اطمینان پیدا کنید
      رستورانهای درکه

    1. مسیر دره درکه برای دوچرخه سوارهای غیر حرفه ای و معمولی مناسب نیست.
      اگر آماتور هستید و با این حال اصرار بر رفتن به درکه با دوچرخه دارید حدود ۲ کیلومتر ابتدای مسیر قابل قبول است هرچند در برخی نقاط باید برای عبور از راه پله ها یا شیبهای خیلی زیاد دوچرخه را کول کنید.
      در ادامه مسیر بسیار سخت تر میشود و تا قبل از پناهگاه پلنگچال تقریبا دو سوم مسیر دوچرخه باید دست گرفته شود چون یا شیبها خیلی زیاد است یا بستر سنگی و نامناسب اجازه دوچرخه سواری نمی دهد با این ها در برخی سبکهای حرفه ای دوچرخه سواری می توان از همین مسیرها هم عبور کرد
      ضمنا روزهای تعطیل و ساعات عصر درکه بسیار شلوغ می شود و بخصوص در ابتدای مسیر که مغازه ها و کافه ها زیاد هستند و مردم تردد می کنند عبور از لای جمعیت سخت تر هم می شود. گاهی به همین دلیل مامورین در ابتدای دره اجازه عبور دوچرخه سوار نمی دهند. بنابراین پیشنهاد می شود صبح زود یا وسط هفته به درکه بروید.
      فیلم زیر بخشی از مسیرهای سخت دوچرخه سواری درکه را به تصویر می کشد.
      دوچرخه سواری در درکه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *