برای یافتن سفر بر اساس علایق و نیازهای خود

راهنمای سفر در ایران برای همه

گام به گام سفر به سیریک با فایل GPS

شما همیشه نیاز به راهنما یا خرید تور ندارید. با این برنامه ی دقیق، تورلیدر خود در سفر به سیریک باشید.

چرا باید به سیریک سفر کرد؟

 

– سیریک و مناطق اطرافش بهترین و زیباترین سواحل ماسه ای هرمزگان را در خود جای داده است.

– سیریک بر سر راه جاده بندرعباس به جاسک و چابهار قرار دارد و مسافران بلوچستان می توانند در مسیر خود سیریک را نیز ببینند.

– جاده میناب به سیریک و جاسک در فاصله نزدیکی از دریا قرار گرفته است و دسترسی به سواحل سیریک بسیار مطلوب و ساده است.

– تالاب آذینی و منطقه جنگل حرای رود گز در نزدیکی سیریک یکی از بکرترین و جذاب ترین مناطق برای علاقمندان طبیعت گردی است.

– با وجود دور افتاده بودن، منطقه سیریک دارای اقامتگاههای بومگردی و امکانات اولیه برای گردشگران است.

 

آنچه پیش از تصمیم سفر به سیریک باید حتما بدانید

سیریک کجاست؟

سیریک منطقه ای در جنوب ایران و شرق تنگه هرمز است که در مسیر جاده بندرعباس به چابهار بعد از میناب اما قبل از جاسک قرار دارد.

محبوبیت گردشگری سیریک در چیست؟

سواحل ماسه ای بسیار زیبا و جنگل حرای رود گز مهمترین دلیل محبوبیت سیریک در بین گردشگران است.

بهترین جاهای دیدنی سیریک کجاست؟

سواحل کوهستک، کرپان، زیارت، بندران، گروک و طاهرویی همچنین تالاب آذینی

نوع برنامه سفر به سیریک چیست؟

این یک برنامه طبیعت گردی است.

درجه سختی سفر به سیریک چقدر است؟

آسان و مناسب برای تمام افراد تندرست با توانایی پیاده روی های کوتاه تا متوسط از 200 متر تا 5 کیلومتر در مسیرهای هموار و در نقاط معدودی ناهموار طبیعت

فاصله تهران تا سیریک با ماشین چقدر است؟

فاصله زمانی تهران تا بندرعباس از مسیر یزد و سیرجان با ماشین سواری حدودا 13 ساعت است. این مسیر تقریبا 1275 کیلومتر است.

فاصله زمانی بندرعباس تا سیریک نیز با ماشین سواری کمتر از 2.5 ساعت است. این مسیر حدود 180 کیلومتر است.

مسیر جاده دسترسی و راههای رفتن به سیریک چطور است؟

سییریک در جنوب شرقی بندرعباس قرار دارد و در مسیر جاده بندرعباس به چابهار است.

بهترین راه رفتن به سیریک از طرف تهران، عبور از بندرعباس است. در میانه ی راه در سه راهی کهنوج باید به سمت میناب بروید. 30 کیلومتر بعد به میناب خواهید رسید. حدود 80 کیلومتر بعد نیز در سیریک خواهید بود.

بهترین زمان و فصل سفر به سیریک چه موقع است؟

تنها فصول سرد برای سفر به سیریک مناسب هستند. آب و هوای سیریک در پاییز و بخصوص زمستان عالی هست. اوایل بهار نیز هنوز می توان به سیریک سفر کرد. گرمای تابستان سیریک طاقت فرساست.

ساحل کوهستک, kuhestak Seaside
ساحل کوهستک
kuhestak Seaside

 

آنچه برای برنامه ریزی اولیه و کلی سفر به سیریک باید بدانید

بهترین رستوران های سیریک کجاست؟

متاسفانه در مناطق دور از بندرعباس مانند بسیاری از مناطق بومی و کم جمعیت رستوران دارای سابقه و اعتبار کافی در حد تایید سایتهای بین المللی مانند تریپ ادوایزر و لونلی پلنت وجود ندارد. بنابراین بهترین پیشنهاد، استفاده از غذای خانگی یا رستوران های محلی و خرید به شرط بررسی حضوری است. در منطقه سیریک هیچ رستورانی نتوانسته است از کاربران گوگل نیز امتیاز قابل قبولی را دریافت کند تا بتوانیم آن را معرفی نماییم. اگر شما رستورانی را تایید می کنید در بخش دیدگاههای همین صفحه آن را معرفی کنید.

بهترین جا و مکان برای چادر زدن یا محل اقامت در سیریک کجاست؟

امکان چادر زدن و کمپینگ در بیشتر سواحل و پارکهای ساحلی سیریک و مناطق اطرافش وجود دارد و بسیار لذت بخش است. مهمترین جذابیت سفر به سیریک، بهره بردن از سواحل است و خوشبختانه امکانات نسبتا خوبی نیز ایجاد شده است. طبیعت گردها و مسافران بسیاری در سفر به سیریک از پارکهای ساحلی یا سکوهای موجود در سواحل برای چادر زدن استفاده می کنند و به اقامتگاههای معدودی که وجود دارد مراجعه نمی کنند.

به غیر از پارک ساحلی سیریک که بهترین مجموعه منطقه برای چادر زدن است، در طول سواحل شهرستان سیریک نیز این پارک های ساحلی بصورت پراکنده وجود دارند. ساحل کوهستک، ساحل زیارت، پارک ساحلی کناردان و ساحل گروک همگی دارای سکوهای چادر زدن و امکانات اولیه هستند.

برای اقامت در سیریک می توانید از هتل مکران یا اقامتگاه کپری نگین همچنین اقامتگاهی در روستای طاهرویی استفاده کنید. علاوه بر این خانه های محلی و سوئیت با کیفیت متفاوت و قیمتهای مناسب نیز توسط مردم از طرق مختلف کرایه داده می شود. بنابراین از معرفی محل های اقامت در برنامه صرف نظر کرده ایم.

وسایل و لوازم ضروری برای سفر به سیریک چیست؟

کوله پشتی مناسب، کفش پیاده روی راحت، عینک آفتابی و کلاه نقاب دار برای روزهای آفتابی ، لباس گرم برای فصول سرد ، دوربین عکاسی ، دارو و لوازم شخصی ، بطری آب، میوه، غذا و تننقلات، لوازم و لباس شنا

تالاب آذینی, Azini Lagoon
تالاب آذینی
Azini Lagoon
یک پکیج ویژه و بهترین برنامه پیشنهادی امین مانا برای سفر به سیریک

با برنامه امین مانا در سفر به سیریک چه جاذبه ها و مسیرهایی را می توانید ببینید؟ 

جاده بندرعباس به میناب و سیریک – روستای بمانی – مسجد جامع اهل سنت بمانی – روستای پاتل – روستای گردو – روستای کندال – دریاچه فصلی کندال – روستای کوهستک – ساحل کوهستک – جاده دودر – روستای شهید مردان – روستای کنارجو – قلعه شاداب (کلاگت) – روستای دودر – گلفشان پربشترون – روستای کرپان – زیارتگاه مرتضی علی – ساحل کرپان – روستای زیارت – ساحل زیارت – اسکله زیارت – روستای زیارت حسن آباد – ساحل زیارت حسن آباد – روستای بندران – ساحل بندران – پارک ساحلی کناردان – گروک – ساحل گروک – خور گروک – معبد عشاق (حریره) – روستای طاهرویی – ساحل طاهرویی – سیریک – بازار ماهی فروشان سیریک – ساحل سیریک – بازار میشی – رودخانه گز – روستای گونمردی – روستای هاشکان – روستای ددی – روستای مهرگی – روستای گناری – اسکله جنگل حرای رود گز و تالاب آذینی

چرا این برنامه بهترین برنامه ریزی برای سفر به سیریک و حتی ارزان ترین تور سیریک است؟

برای طراحی و ارائه این برنامه، از منابع متعدد و معتبر مانند سایت سازمان نقشه برداری، لونلی پلنت، تریپ ادوایزر و دهها تراک GPS از سایتهایی مانند Wikiloc استفاده شده است.

جاذبه های گردشگری هر منطقه و مسیرهای دارای جذابیت بیشتر برای پیاده روی در شهر، روستا و یا طبیعت، تعیین شده اند. همراه با تراک GPS(قابل استفاده روی گوشی)، یک برنامه ی دقیق که دارای زمان بندی و اولویت بندی جاذبه ها است در دسترس شماست. بنابراین، زمان را تلف نمی کنید و مجری یک تور خوب و ارزان برای خود خواهید بود. برای اطلاع بیشتر از چگونگی طراحی مسیر سفر در این سایت درباره aminmana را ببینید.

بر اساس نیازها، شرایط و فرصتی که دارید، ما حتی می توانیم برنامه ی سفر دلخواه شما را با برنامه ریزی سفارشی نیز آماده کنیم و یک برنامه، جدول، نقشه و فایل GPS اختصاصی تهیه نماییم تا بتوانید سفر خود را بی نقص انجام دهید. برنامه ریزی اختصاصی سفر را ببینید.

بهترین برنامه سفر به سیریک چند روزه است؟

یک روز زمان نیاز دارید تا شاخص ترین جاذبه های سیریک را به خوبی ببینید. برنامه aminmana نیز یک برنامه یک روزه است اما برای فرصت محدود نیم روزه و یا دو روزه نیز انعطاف پذیر است.

بهترین برنامه ریزی سفر به سیریک برای مسیرها و مکان های دیدنی چیست؟

معمولا در بیشتر ماهها گرمای هوا اجازه نمی دهد در سفر به سیریک برنامه ریزی مناسبی انجام دهید. این مشکل معمولا در زمستان وجود ندارد.

جاذبه های سیریک به استثنا چند اثر تاریخی، یک گلفشان و بازار میشی، تقریبا به دریا و پدیده های آن شامل سواحل و جنگل حرا محدود می شود. سیریک دارای بهترین سواحل ماسه ای هرمزگان است. می توانید بر حسب فرصت و علاقه بخشی یا همه آنها را در برنامه خود بگنجانید. در این میان توجه داشته باشید تالاب آذینی و جنگل حرای رود گز مهمترین جاذبه منطقه سیریک است که نباید از دست داد..

در حقیقت انتخاب و اولویت بندی جاذبه ها بسیار سلیقه ای است. با این وجود برخی جاذبه ها در سیریک که شهرت بیشتری دارند را نباید از دست دهید.اگر فرصت بسیار محدودی در حد سفر نیم روزه به سیریک دارید یا در حال عبور از منطقه در مسیر بین چابهار و بندرعباس هستید بهتر است ابتدا تالاب آذینی و جنگل حرا را ببینید. بازار میشی در مسیر جاده قرار دارد و اگر علاقمند به خرید باشید می توانید از این بازار دیدن کنید.در ادامه ساحل سیریک و ساحل گروک را نیز ببینید. ساحل سیریک، مجهز ترین و بزرگترین پارک ساحلی در منطقه است و برای کمپینگ نیز عالی است. در عوض ساحل گروک یک ساحل بکر ماسه ای است. به این ترتیب حتی با سفر نیم روزه نیز می توانید یک برداشت خوب از میناب داشته باشید.

اگر فرصت کافی برای سفر یک روزه به سیریک دارید، علاوه بر موارد ذکر شده می توانید از سواحل و اسکله های دیگری نیز دیدن کنید. هر یک از این سواحل می توانند لحظات آرامش بخشی را برای شما رقم بزنند. ساحل کناردان، ساحل زیارت و ساحل کوهستک را می توان نام برد.

اگر فرصت کافی برای سفر یک و نیم روزه یا سفر دو روزه به سیریک دارید، طبق جدول برنامه و با توجه به ترتیبی که در مسیر طراحی شده قرار دارند از همه جاذبه ها دیدن کنید. در مجموع بیش از هشت ساحل متفاوت که فاصله ناچیزی با جاده اصلی دارند در منطقه سیریک و در این برنامه نشانه گذاری شده اند. بازار ماهی سیریک بخصوص صبح ها دیدنی است و اگر فرصت کافی داشتید حتی می توانید مسیر روستاهای کنارجو و دودر را طی کنید و از یک قلعه و یک گلفشان در مسیر مذکور دیدن کنید. در برخی فصول و معمولا در پایان فصل بارندگی، دریاچه فصلی کندال نیز دیدنی است. سیریک جاذبه های زیادی دارد اما جاذبه های اصلی را از دست ندهید.

نقشه مسیر

به ترتیب حروف لاتین و طبق جدول، برنامه را شروع و اجرا کنید.

 

حضور در برنامه های طبیعت گردی و کوهنوردی نیازمند داشتن تجربه، دانش و مربی متخصص است.
امین مانا مسئولیتی در قبال حوادث ناشی از عدم رعایت ایمنی ندارد و مسیریابی دقیق برای جلوگیری از حوادث یا اتلاف زمان و کمک به تورلیدرها و عموم مردم تنها هدف ماست. 

برنامه سفر به سیریک به ترتیب نقاط از شروع تا پایان

بر اساس فرصت، سلیقه و شرایطی که دارید می توانید هر جاذبه یا مسیری را از برنامه خود حذف کنید.

 

شروع کنید از

A- ترمینال اتوبوس بندرعباس

با وسیله نقلیه (67 کیلومتر) بروید به

B- سه راهی کهنوج و میناب

با وسیله نقلیه (33 کیلومتر) بروید به

B- میناب

با وسیله نقلیه (42 کیلومتر) بروید به

C- اسکله قایقرانی تالاب انزلی

با وسیله نقلیه (1300 متر) بروید به

D- ابتدای جاده روستای کوهستک و ساحل کوهستک

با وسیله نقلیه (2.2 کیلومتر) بروید به

E- ابتدای مسیر روستاهای کنارجو و دودر

با وسیله نقلیه (4.5 کیلومتر) بروید به

F- ابتدای مسیر زیارتگاه مرتضی علی و روستای کرپان

با وسیله نقلیه (800 متر) بروید به

G- ابتدای مسیر ساحل کرپان

با وسیله نقلیه (8 کیلومتر) بروید به

H- روستای زیارت و ابتدای مسیر ساحل زیارت

با وسیله نقلیه (4 کیلومتر) بروید به

I- روستای زیارت حسن آباد و ابتدای مسیر ساحل زیارت حسن آباد

با وسیله نقلیه (3.7 کیلومتر) بروید به

J- ابتدای مسیر ساحل کناردان و بنداران

با وسیله نقلیه (3.2 کیلومتر) بروید به

K- ابتدای مسیر ساحل گروک

با وسیله نقلیه (4.8 کیلومتر) بروید به

L- ابتدای مسیر ساحل طاهرویی

با وسیله نقلیه (3 کیلومتر) بروید به

M- ابتدای مسیر سیریک و ساحل سیریک

با وسیله نقلیه (5 کیلومتر) بروید به

N- بازار میشی

با وسیله نقلیه (7.3 کیلومتر) بروید به

O- پل رودخانه گز

با وسیله نقلیه (9.5 کیلومتر) بروید به

P- ابتدای مسیر جاده تالاب آذینی

 

این برنامه، نقشه و فایل GPS(ثبت شده در گوگل)، یک پکیج ویژه و پیش نویس اجرای تور سیریک برای یک تورلیدر است. استفاده از این اطلاعات در سایتهای گردشگری بدون پیوند مطلب به امین مانا یا ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.

نکات مهم و کلیدی حین سفر در این مسیر از شروع تا پایان

 

شروع کنید از ترمینال اتوبوس بندرعباس ( طبق جدول و فایل تراک جی پی اس GPS مسیریابی )

– اگر قصد سفر به سیریک را داشته باشید معمولا باید نخست به بندرعباس سفر کنید. بسته به محل اقامت شما معمولا ترمینال اتوبوس بندرعباس در شرق بندرعباس، بهترین محل برای کرایه وسیله نقلیه یا شروع برنامه سیریک است. در محل سه راهی، مسیر مستقیم به سمت کهنوج می رود و باید برای رفتن به میناب به سمت راست تغییر مسیر دهید. بعد از میناب به تدریج جاده به ساحل نزدیک می شود و وارد شهرستان سیریک می شوید.

– در منطقه میناب و سیریک چند دریاچه فصلی وجود دارند که تنها در زمستان و اوایل بهار پس از بارندگی ها بوجود می آیند و با گرم شدن هوا دوباره خشک می شوند. بیشتر این دریاچه ها دسترسی جاده ای خوبی ندارند. یکی از زیباترین دریاچه های فصلی منطقه سیریک، دریاچه روستای کندال است که خوشبختانه جاده اسفالت تا کنار دریاچه پیش می رود. بنابراین به عنوان یک نمونه عالی در این برنامه قرار داده شده است. ابتدای مسیر دریاچه کندال در روستای بمانی قرار دارد و در نقشه نیز مشخص شده است.روستای بمانی مانند بیشتر روستاهای کوچک منطقه دارای یک مسجد جامع سنی است. 8.7 کیلومتر جاده فرعی آسفالت تا دریاچه در پیش دارید و در مسیر به ترتیب از روستای پاتل، روستای گردو و نهایتا روستای کندال عبور می کنید تا به دریاچه زیبای کندال برسید. پس از دیدن دریاچه کندال به روستای بمانی و جاده اصلی بازگردید و به مسیر خود در امتداد ساحل ادامه دهید.

ساحل کوهستک, kuhestak Seaside
ساحل کوهستک
kuhestak Seaside

– در برنامه سفر به سیربک، سواحل شنی زیبا و پارکهای ساحلی متعددی که معمولا هر یک متعلق به شهری یا روستایی هستند معرفی شده اند. بیشتر سواحل روستایی سیریک به دلیل دور بودن از شهرها بسیار بکر و خلوت هستند. غروب افتاب در این سواحل بسیار زیباست زیرا خورشید دقیقا در وسط دریا غروب می کند. می توانید برخی از این سواحل را برای گشت و گذار یا چادر زدن انتخاب کنید و لزومی ندارد طبق برنامه همه آنها را ببینید اما اگر فرصت کافی دارید دیدن آنها نیز خالی از لطف نیست تا به این شکل سفر خود به سیریک را کامل کرده باشید.

– اولین ساحل زیبا در مسیر سیریک، ساحل کوهستک است و ابتدای مسیر جاده ی آن فاصله چندانی با روستای بمانی ندارد. 3.5 کیلومتر جاده آسفالت فرعی بندر کوهستک شما را به اسکله و ساحل شنی و دلفریب کوهستک می رساند. قلعه مخروبه کوهستک با قدمت قاجاری در ورودی شهر قرار دارد. گورستان قدیمی کوهستک، ساختمان قدیمی گمرک کوهستک و اسکله صیادی کوهستک نیز جزو آثار تاریخی شهر با قدمت قاجاری یا زندیه هستند. درختان نخل، انبه و گل های مختلف سردر و دیوار برخی خانه های کوهستک را به قدری زینت داده که برای گردشگران جلب توجه می کند.

– سواحل ماسه ای کوهستک در جنوب و شمال اسکله یکی از زیبا ترین سواحل ایران است. تپه های ماسه ای از شمال و جنوب کوهستک را در برگرفته اند. یک پیست طبیعی برای موتور سواری و اتومبیل رانی در ساحل جنوبی کوهستک وجود دارد. در سواحل کوهستک تعدادی آلاچیق برای استراحت مسافران وجود دارد. ساحل کوهستک را در سفر به سیریک از دست ندهید.

– با ادامه دادن جاده اصلی به روستای پالور می رسید. قدمگاه شاه محمد ولی در روستای پالور در جوار درختان کهنسالی به نام لور قرار دارد و از قدمت و اهمیت مذهبی قابل توجهی برخوردار است. جاده فرعی آسفالت روستاهای کنارجو و دودر از محل روستای پالور از جاده اصلی به سمت چپ (شرق) منشعب می شود.

گل افشان دودر, Gelafshane Dodar
گل افشان دودر
Gelafshane Dodar

– در مسیر جاده کنارجو و دودر یک اثر تاریخی و یک اثر طبیعی قابل مشاهده است اما اگر در حال عبور از سیریک هستید و فرصت بیش از یک روز برای منطقه سیریک ندارید با توجه به مسیر فرعی و نیاز به پیاده روی، می توانید از آنها چشم پوشی کنید. با ورود به جاده فرعی مذکور از روستای شاه مردان عبور می کنید در کیلومتر 9 از ابتدای مسیر به روستای کنارجو می رسید. قلعه تاریخی شاداب (کلاگت) با قدمت 500 ساله بر بلندای صخره های مشرف بر روستای کنارجو قرار دارد. روستای دودر نیز در فاصله 7 کیلومتری روستای کنارجو قرار دارد. گل افشان پربشترون در دو کیلومتری شمال روستای دودر در منطقه ای تپه ماهوری واقع است و دارای یک مخروط اصلی زیباست.

– به روستای پالور بازگردید و مسیر اصلی را ادامه دهید. اگر فرصت کافی برای دیدن یک اثر تاریخی مذهبی دارید از زیارتگاه مرتضی علی در روستای کرپان دیدن کنید. مسیر فرعی روستای کرپان و زیارتگاه مرتضی علی در سمت چپ(شرق) جاده اصلی در نقشه علامت گذاری شده است. روستای کرپان دارای جاده آسفالت بطول 750 متر است اما بهتر است مسیر خاکی روستا تا زیارتگاه را که آن هم حدود 700 متر است و بر فراز تپه قرار دارد پیاده طی کنید.

– کمی بعد از فرعی روستای کرپان، ابتدای مسیر دومین ساحل معرفی شده در این برنامه یعنی ساحل کرپان قرار دارد. ساحل بکر و کمتر شناخته شده کرپان در کنار اسکله کرپان قرار دارد و دارای 1.5 کیلومتر جاده خاکی با کیفیت مطلوب است.

– با ادامه دادن جاده اصلی به سمت جنوب به روستای زیارت و سپس روستای زیارت حسن آباد می رسید. هر دو روستا دارای ساحل ماسه ای و زیبا در فاصله کمتر از یک کیلومتر از جاده اصلی هستند با این تفاوت که جاده ساحل روستای زیارت آسفالت است چون دارای اسکله می باشد اما ساحل روستای زیارت حسن آباد خاکی است هرچند کیفیت قابل قبولی دارد. مسیر هر دو ساحل مذکور در نقشه و فایل GPS مشخص شده اند.

– در ادامه مسیر جاده اصلی، به ابتدای مسیر سواحل بنداران و کناردان می رسید. روستای بنداران در نزدیکی روستای کناردان قرار دارد و دو جاده آسفالت کوتاه به طول حدود 1.5 کیلومتر به موازات هم از این دو روستا به ساحل ماسه ای دریا می رسند. کناردان پارک کوچکی نیز دارد.

معبد عشاق, Lovers Temple
معبد عشاق
Lovers Temple

– بعد از چند روستای معرفی شده، شهر گروک قرار دارد. با ورود به جاده فرعی و آسفالت گروک به ترتیب در کیلومتر 1.5 و 3 به شهر گروک و ساحل بکر و ماسه ای گروک می رسید. گروک فاقد اسکله است. خور کوچکی درگروک در کنار ساحل ماسه ای وسیع بر جذابیت ساحل گروک افزوده است. معبد عشاق(حریره) در گروک یکی از جاذبه های تاریخی شهر است که افسانه ای نیز به همراه دارد. حدود ۴۰۰ سال پیش، دو جوان از دو طایفه دشمن عاشق یکدیگر می شوند اما مخالفت شدید قبایل و جنگ انها به مرگ این دو جوان منتهی می شود. جسد آن دو را روی شتر می گذارند و شتر را روانه می کنند تا اینکه شتر انها را در این نقطه زمین می گذارد و بنای یادبودی به انم انها ساخته می شود. از دیگر آثار تاریخی گدوک آب‌انبار، قنات و حوض سنگی است.

– قبل از سیریک، ساحل طاهرویی، آخرین ساحل زیبای معرفی شده در برنامه است. طول جاده فرعی آسفالت ساحل طاهرویی که از میان روستای طاهرویی و چند سه راهی نیز عبور می کند حدود 5 کیلومتر است و سرسبز تر از مسیرهای قبلی است. روستای طاهرویی دارای اقامتگاه بومگردی رسمی می باشد.

ساحل سیریک, Sirik Beach
ساحل سیریک
Sirik Beach

– به ابتدای مسیر شهر سیریک می رسید. سیریک بزرگترین شهر در این منطقه و در فاصله 3 کیلومتری جاده اصلی است. بازار ماهی فروشان سیریک محل اجتماع صیادان پس از صید است و صبح ها تماشایی است. قلعه سیریک واقع در سیریک کهنه و در فاصله 3 کیلومتری شهر سیریک است که به نام کلات میر حاجی معروف است. قلعه امیر نشین سیریک دارای قدمت تاریخی از قرن هشتم هجری است. مردم سیریک به دو زبان بلوچی و فارسی جنوبی با گویش سیریکی صحبت می کنند. ترکیب واژه های عربی، اردو، هندی، انگلیسی و فارسی در گویش سیریکی جالب است. گویش سیریکی در بیشتر روستاهای سیریک متداول است.

ساحل سیریک, Sirik Beach
ساحل سیریک
Sirik Beach

– سیریک دارای هتل و اقامتگاه بومگردی کپری نگین مکران با شماره تلفن ۰۹۹۱۷۱۰۰۰۷۲ می باشد. ساحل سیریک و پارک ساحلی اش در فاصله دو کیلومتری شهر قرار دارد. پارک ساحلی سیریک نسبت به سایر نقاط شهرستان، امکانات رفاهی بهتری برای گردشگران دارد. قدم زدن در ساحل زیبای سیریک را فراموش نکنید. اگر در ساحل ماسه ای به سمت شمال بروید به اسکله می رسید و اگر به سمت جنوب بروید به خور سیریک و مجتمع پرورش میگو خواهید رسید. ساحل سیریک، آخرین ساحل شنی قابل دسترسی برای گردشگران در این برنامه است.

بازار میشی, Mishi Bazaar
بازار میشی
Mishi Bazaar

– به جاده اصلی بازگردید بازارچه میشی در فاصله ۵ کیلومتری جنوب شهر سیریک در مسیر جاده اصلی در موقعیت روستای میشی، با حدود 200 فروشگاه و مجتمع خدماتی رفاهی، شهرت زیادی پیدا کرده است. در بازار میشی بیشتر، انواع اجناس وارداتی تجاری مورد نیاز مردم با قیمت مناسب عرضه می شود. کالاهای بازار میشی به خصوص لوازم صوتی و تصویری، انواع پتو، پوشاک و… دست کم ۱۰ درصد ارزان تر از میناب و حتی بندرعباس عرضه می شود.

تالاب آذینی, Azini Lagoon
تالاب آذینی
Azini Lagoon

– بعد از دیدن بازار میشی برای دیدن تالاب آذینی و جنگلهای حرای رود گز که یکی از مهمترین جاذبه های گردشگری و طبیعت گردی سیریک است باز هم باید به سمت جنوب بروید. از پل رودخانه گز عبور می کنید تا سرانجام به ابتدای جاده تالاب آذینی برسید.

– جنگلهای حرا در دلتای رود حرا و گز با وسعتی حدود 500 تا 1000 هکتار در اطراف خورها گسترش یافته اند. وجه متمایز تالاب آذینی با سایر جنگلهای حرای سواحل جنوبی ایران وجود دو گونه گیاهی مانگرو و حرا و گونه منحصر بفرد چندل در کنار یکدیگر است. حرای رود گز محل مناسبی برای دیدن پرندگان مهاجر است. این تالاب ساحلی به طول ۴۰ کیلومتر را در امتداد شمال به جنوب در سواحل شرقی تنگه هرمز در بر گرفته است. تالاب آذینی شامل مجموعه ای از آبراهه ها، کفه های گلی، جنگلهای حرا، سواحل شنی و چندین جزیره است. رودخانه ها دربیشتر ماه های سال خشک هستند و تنها بعد از بارش سنگین در زمستان جریان می یابند.

اسکله تالاب آذینی, Pier of Azini Lagoon
اسکله تالاب آذینی
Pier of Azini Lagoon

– طول جاده آسفالت فرعی تالاب آذینی بیش از 15 کیلومتر است. در این بخش جاده اصلی فاصله زیادی از ساحل گرفته است. در مسیر به ترتیب از روستای گونمردی، روستای هاشکان، روستای ددی، روستای مهرگی و روستای گناری عبور می کنید تا به اسکله جنگل حرای رود گز یا همان اسکله تالاب آذینی برسید. امکان خرید بلیط و کرایه قایق برای مسیرهای مختلف در خورهای تالاب برای دیدن جنگلهای حرا و پرنده نگری وجود دارد. با توجه به ویژگیهای ممتاز تالاب آذینی، فرصت دیدن آن را نباید از دست بدهید.

اطلاعات و سایر نکات مهم سفر به سیریک چیست؟

وضعیت آب و هوا برای اجرای موفق این برنامه اهمیت حیاتی دارد و لازم است دست کم یک تا سه روز قبل از سفر دوباره آب و هوا را بررسی کنید.

بهترین سفرنامه ها و گزارش برنامه های سفر به سیریک کدام هستند؟

تاکنون گزارشی از این برنامه در امین مانا ثبت نشده است. شما می توانید گزارش خود را برای ما ارسال کنید.

 

با تبلیغ تور، اقامتگاه و سایر خدمات گردشگری خود در این صفحه بیشتر دیده شوید. آگهی سری اول رایگان است.
تماس با ما

خدمات مفید در این منطقه

دریافت رایگان فایل GPS مسیر برنامه و مسیریابی روی گوشی حین سفر

اگر برنامه مسیریابی با قابلیت ساپورت فایلهای KML بر روی گوشی خود ندارید، اپلیکیشن MAPS.ME را نصب کنید. بهترین اپلیکیشن مسیریاب با نقشه آفلاین مسیریابی در سفر و طبیعت بدون نیاز به اینترنت

 

پرسشهای شما از سفر به این منطقه بلافاصله پاسخ داده می شود لطفا پایین همین صفحه پیام بگذارید و صرفا جهت سفارش طراحی اختصاصی برنامه یا آگهی، مستقیما تماس بگیرید.

 

برای ادامه سفر بهترین جاهای دیدنی اطراف سیریک کجا هستند؟

 

سفر به جزیره هرمز
سفر به جزیره قشم
سفر به بندرعباس
سفر به میناب
سفر به بندر خمیر

 

برای دیدن همه جاهای دیدنی استان هرمزگان، سفرها و صعودهای استان هرمزگان را ببینید.

 

برای دیدن سایر جاهای دیدنی ایران یکی از نزدیک ترین استانهای همسایه زیر را انتخاب کنید.

 

سفر به استان فارس
سفر به استان بوشهر
سفر به استان کرمان
سفر به استان سیستان و بلوچستان

به زودی منتشر می شود:

سفر به حاجی آباد، سفر به پارسیان، سفر به بندر مقام، سفر به بستانو و مغدان، سفر به شوتاریکو و آب دبه، سفر به جاسک، سفر به تبن، سفر به آبگرم گنو، سفر به روستای بهده و غار گیری کنار، سفر به آبشار تزرج، سفر به خرسین، سفر به فین، سفر به جزیره لارک، سفر به جزیره لاوان، سفر به جزیره هندورابی، سفر به تنگه بنو لمزان، سفر به تنگه بوچیر، سفر به ساحل مکسر، سفر به رودان، سفر به کوشکنار، سفر به بشاگرد، سفر به چشمه سبزپوشان، سفر به منطقه حفاظت شده هماگ، سفر به بستک، سفر به جزیره مارو، سفر به جزایر تنب بزرگ و کوچک، سفر به جزیره ابوموسی، صعود به قله گنو، صعود به قله تشگر

به راحتی برنامه سفر مطابق با علایق و نیازهای خود را پیدا کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *