برای یافتن سفر بر اساس علایق و نیازهای خود

راهنمای سفر در ایران برای همه

گام به گام سفر به میناب و تالاب تیاب با فایل GPS

شما همیشه نیاز به راهنما یا خرید تور ندارید. با این برنامه ی دقیق، تورلیدر خود در سفر به میناب باشید.

چرا باید به میناب سفر کرد؟

 

– میناب یکی از شهرهای مهم استان هرمزگان است که با قدمتی دیرینه بر روی خرابه های شهر باستانی هرمز بنا شده است.

– پنجشنبه بازار محلی میناب، مهمترین بازار با ارزش گردشگری استان هرمزگان و محل حضور کشاورزان و مردم دشت حاصلخیز میناب برای فروش محصولاتشان است.

– روستاهای میناب بهترین محل برای آشنایی با زندگی مردمان عرب زبان بندری با پوشش و موسیقی و آداب و رسوم خاص خود است.

– سد استقلال در نزدیکی میناب، بزرگترین سد در استان هرمزگان است و گردشگران می توانند از ان دیدن کنند.

– تالاب و منطقه حفاظت شده جنگلهای حرای تیاب از نظر وسعت در حد جنگلهای حرای قشم است و از نظر گردشگری جذابیت فراوانی دارد.

– میناب دارای بازارهای تجاری جدیدی است که از نظر قیمت اجناس با قیمتهای قشم و بندرعباس رقابت تنگاتنگی دارد و میتواند برای گردشگران جذاب باشد.

– نخلستانها و مزارع انبه میناب در ایران منحصربفرد هستند و یکی از جاذبه های میناب محسوب می شوند.

 

آنچه پیش از تصمیم سفر به میناب باید حتما بدانید

میناب کجاست؟

میناب شهری در جنوب ایران و 100 کیلومتری شرق بندرعباس است که در مسیر جاده بندرعباس به چابهار قرار دارد.

محبوبیت گردشگری میناب در چیست؟

پنجشنبه بازار محلی میناب و سد بزرگ استقلال باعث محبوبیت میناب شده اند

بهترین جاهای دیدنی میناب کجاست؟

پنجشنبه بازار محلی، سد استقلال، باغات انبه و تالاب جنگل حرای تیاب

نوع برنامه سفر به میناب چیست؟

این یک برنامه گردشگری شهری، طبیعت گردی و گردشگری تاریخی است.

درجه سختی سفر به میناب چقدر است؟

آسان و مناسب برای تمام افراد تندرست با توانایی پیاده روی های کوتاه تا متوسط از 500 متر تا 3 کیلومتر در مسیرهای هموار

فاصله تهران تا میناب با ماشین چقدر است؟

فاصله زمانی تهران تا بندرعباس از مسیر یزد و سیرجان با ماشین سواری حدودا 13 ساعت است. این مسیر تقریبا 1275 کیلومتر است.

فاصله زمانی بندرعباس تا میناب نیز با ماشین سواری کمی بیش از یک ساعت است. این مسیر حدود 92 کیلومتر است.

مسیر جاده دسترسی و راههای رفتن به میناب چطور است؟

میناب در شرق بندرعباس قرار دارد و در مسیر جاده بندرعباس به چابهار است.

بهترین راه رفتن به میناب از طرف تهران، عبور از بندرعباس است. در میانه ی راه در سه راهی کهنوج باید به سمت میناب و چابهار بروید. 30 کیلومتر بعد به میناب خواهید رسید.

بهترین زمان و فصل سفر به میناب چه موقع است؟

تنها فصول سرد برای سفر به میناب مناسب هستند.آب و هوای میناب در پاییز و بخصوص زمستان عالی هست. اوایل بهار نیز هنوز می توان به میناب سفر کرد. گرمای تابستان میناب طاقت فرساست.

میناب, Minab
میناب
Minab

 

آنچه برای برنامه ریزی اولیه و کلی سفر به میناب باید بدانید

بهترین رستوران های میناب کجاست؟

متاسفانه در مناطق دور از بندرعباس مانند بسیاری از مناطق بومی و کم جمعیت رستوران دارای سابقه و اعتبار کافی در حد تایید سایتهای بین المللی مانند تریپ ادوایزر و لونلی پلنت وجود ندارد. بنابراین بهترین پیشنهاد، استفاده از غذای خانگی یا رستوران های محلی و خرید به شرط بررسی حضوری است. در این میان رستوران استقلال میناب واقع در بلوار امام خمینی حدود 500 متر بعد از مسیر بام میناب، سابقه و اعتبار بیشتری دارد و امتیاز بالایی از کاربران گوگل دریافت کرده است. برخی راهنماهای محلی نیز آن را توصیه کرده اند به همین دلیل به عنوان بهترین گزینه در میان رستوران های میناب توصیه می شود.

بهترین جا و مکان برای چادر زدن یا محل اقامت در میناب کجاست؟

امکان چادر زدن و کمپینگ در پارک ملت میناب با توجه به وجود سرویس بهداشتی و امکانات دیگر وجود دارد. پارک ملت در جنوب شهر قرار دارد. پس از پارک ملت، پارکهای کوثر و ولایت نیز مناسب هستند. پارک ساحلی بندر کلاهی نیز تنها گزینه موجود برای کمپینگ در کنار دریاست اما پارک بندر کلاهی کوچک و فاقد امکانات مناسب است.

هتل جهانگردی در شمال شرقی پارک ملت و هتل صدف، هتل های داخل شهر میناب هستند. چند اقامتگاه بومگردی مانند هرموزیا و خونه احمد، یونسک و هتل باغ مرادی نیز در حومه میناب وجود دارند و می توانید تجربه اقامت در محیط سنتی و در میان نخلستانها را تجربه کنید. در نهایت اقامتگاه بومگردی کرگین در تیاب نیز گزینه مناسبی در نزدیکی تالاب تیاب است. علاوه بر این خانه های محلی و سوئیت با کیفیت متفاوت و قیمتهای مناسب نیز توسط مردم از طرق مختلف کرایه داده می شود.

وسایل و لوازم ضروری برای سفر به میناب چیست؟

کوله پشتی مناسب، کفش پیاده روی راحت، عینک آفتابی و کلاه نقاب دار برای روزهای آفتابی ، لباس گرم برای فصول سرد ، دوربین عکاسی ، دارو و لوازم شخصی ، بطری آب، میوه، غذا و تننقلات، لوازم و لباس شنا

یک پکیج ویژه و بهترین برنامه پیشنهادی امین مانا برای سفر به میناب

با برنامه امین مانا در سفر به میناب چه جاذبه ها و مسیرهایی را می توانید ببینید؟ 

جاده بندرعباس به میناب – دریاچه و سد استقلال میناب – پل و رودخانه میناب – مرکز خرید زیتون – پنجشنبه بازار قدیمی میناب – بازار کانال – مسجد جامع سنی میناب – بام میناب – قلعه هزاره میناب – بازار قلعه هزاره – بازار ماهی میناب – مرکز خرید الماس – پنجشنبه بازار جدید میناب – باغات انبه و نخلستانهای میناب – مقبره سید علی حسن ماه خاتونی – شهر تیاب – اسکله تیاب – تالاب و منطقه حفاظت شده جنگل حرای تیاب – بندر کلاهی –  دریاچه حفاظت شده پرندگان دریایی بندر کلاهی – اسکله و پارک ساحلی بندر کلاهی

چرا این برنامه بهترین برنامه ریزی برای سفر به میناب و حتی ارزان ترین تور میناب است؟

برای طراحی و ارائه این برنامه، از منابع متعدد و معتبر مانند سایت سازمان نقشه برداری، لونلی پلنت، تریپ ادوایزر و دهها تراک GPS از سایتهایی مانند Wikiloc استفاده شده است.

جاذبه های گردشگری هر منطقه و مسیرهای دارای جذابیت بیشتر برای پیاده روی در شهر، روستا و یا طبیعت، تعیین شده اند. همراه با تراک GPS(قابل استفاده روی گوشی)، یک برنامه ی دقیق که دارای زمان بندی و اولویت بندی جاذبه ها است در دسترس شماست. بنابراین، زمان را تلف نمی کنید و مجری یک تور خوب و ارزان برای خود خواهید بود. برای اطلاع بیشتر از چگونگی طراحی مسیر سفر در این سایت درباره aminmana را ببینید.

بر اساس نیازها، شرایط و فرصتی که دارید، ما حتی می توانیم برنامه ی سفر دلخواه شما را با برنامه ریزی سفارشی نیز آماده کنیم و یک برنامه، جدول، نقشه و فایل GPS اختصاصی تهیه نماییم تا بتوانید سفر خود را بی نقص انجام دهید. برنامه ریزی اختصاصی سفر را ببینید.

بهترین برنامه سفر به میناب چند روزه است؟

یک روز زمان نیاز دارید تا شاخص ترین جاذبه های میناب را به خوبی ببینید. برنامه aminmana نیز یک برنامه یک روزه است اما برای فرصت محدود نیم روزه و یا دو روزه نیز انعطاف پذیر است.

تالاب تیاب, Tiab Lagoon, میناب, Minab
تالاب تیاب
Tiab Lagoon

بهترین برنامه ریزی سفر به میناب برای مسیرها و مکان های دیدنی چیست؟

معمولا در بیشتر ماهها گرمای هوا اجازه نمی دهد در سفر به میناب برنامه ریزی مناسبی انجام دهید. در چنین فصولی بر حسب فرصتی که دارید می توانید جز بازار و فضاهای مسقف، گردش در میانه ی روز را از برنامه خود حذف کنید و در عوض شبها تا پاسی از شب به گشت و گذار خود ادامه دهید. این مشکل معمولا در زمستان وجود ندارد.

جاذبه های میناب به دو دسته داخل شهر میناب که بیشتر شامل بازارها و مراکز خرید است و جاذبه ها و مسیرهای خارج از شهر است که شامل سد استقلال، تالاب تیاب، باغات انبه و نخلستانهای میناب و … تقسیم می شود. می توانید بر حسب فرصت و علاقه بخشی یا همه آنها را در برنامه خود بگنجانید. توجه داشته باشید سد استقلال تنها در نوروز امکان بازدید دارد.

در حقیقت انتخاب و اولویت بندی جاذبه ها بسیار سلیقه ای است. با این وجود برخی جاذبه ها در میناب که شهرت بیشتری دارند را نباید از دست دهید.اگر فرصت بسیار محدودی در حد سفر نیم روزه به میناب دارید یا در حال عبور از شهر در مسیر بین چابهار و بندرعباس هستید بهتر است تمام فرصت خود را به داخل شهر میناب اختصاص دهید. بام میناب برای کسانی که دوست دارند منظره شهر را ببینند و قلعه هزاره برای علاقمندان آثار تاریخی بسیار جذاب هستند اما اگر عاشق خرید هستید می توانید از چند بازار سنتی و جدید در میناب لذت ببرید. پنجشنبه بازار میناب را که شهرت جهانی دارد هیچ کسی نباید از دست دهد. پس از آن بازار کانال هم فضای قدیمی دلچسبی دارد. در میان بازارهای جدید نیز بازار قلعه هزاره مهمتر است. از سایر جاذبه های میناب صرف نظر کنید. به این ترتیب حتی با سفر نیم روزه نیز می توانید یک برداشت خوب از میناب داشته باشید.

اگر فرصت کافی برای سفر یک روزه به میناب دارید، علاوه بر موارد ذکر شده وارد جاده تیاب شوید. باغات انبه و نخلستانهای میناب و تالاب تیاب جاذبه های بسیار خاطره انگیزی هستند. ضمنا می توانید در پارک ساحلی بندر کلاهی از دریا لذت ببرید. به این ترتیب با چینش و زمان بندی مناسب می توانید کمترین اتلاف انرژی و زمان را در طول برنامه داشته باشید.

اگر فرصت کافی برای سفر یک و نیم روزه یا سفر دو روزه به میناب دارید، طبق جدول برنامه و با توجه به ترتیبی که در مسیر طراحی شده قرار دارند از همه جاذبه ها دیدن کنید اما جاذبه های اصلی را از دست ندهید. می توانید ضمن دیدن جاذبه های روز اول، تمام مراکز خرید را با صرف زمان بیشتر ببینید. این امکان وجود دارد حتی از برخی آثار تاریخی مانند مقبره سید علی حسن ماه خاتونی نیز دیدن کنید. بازار ماهی میناب بخصوص صبح ها دیدنی است و اگر در بازار کانال و بخصوص پنجشنبه بازار زمان بیشتری بگذارید تا با فرهنگ سنتی میناب آشنا شوید پشیمان نخواهید شد.

نقشه مسیر

به ترتیب حروف لاتین و طبق جدول، برنامه را شروع و اجرا کنید.

 

حضور در برنامه های طبیعت گردی و کوهنوردی نیازمند داشتن تجربه، دانش و مربی متخصص است.
امین مانا مسئولیتی در قبال حوادث ناشی از عدم رعایت ایمنی ندارد و مسیریابی دقیق برای جلوگیری از حوادث یا اتلاف زمان و کمک به تورلیدرها و عموم مردم تنها هدف ماست. 

برنامه سفر به میناب به ترتیب نقاط از شروع تا پایان

بر اساس فرصت، سلیقه و شرایطی که دارید می توانید هر جاذبه یا مسیری را از برنامه خود حذف کنید.

 

شروع کنید از

A- ترمینال اتوبوس بندرعباس

با وسیله نقلیه (67 کیلومتر) بروید به

B- سه راهی کهنوج و میناب

با وسیله نقلیه (32 کیلومتر) بروید به

C- ابتدای مسیر سد استقلال

با وسیله نقلیه (900 متر) بروید به

D- میدان ماهی، مرکز خرید زیتون و پنجشنبه بازار قدیم میناب

با وسیله نقلیه (1.7 کیلومتر) بروید به

E- ابتدای مسیر بام میناب

با وسیله نقلیه (1.1 کیلومتر) بروید به

F- ابتدای مسیر قلعه هزاره

با وسیله نقلیه (900 تا 1200 متر) بروید به

G- بازار قلعه هزاره، بازار ماهی فروشان و مرکز خرید الماس

پیاده (200 متر) بروید به

H- پنجشنبه بازار محلی میناب

با وسیله نقلیه (2.3 کیلومتر) بروید به

B- میدان جهله میناب

با وسیله نقلیه (3.8 کیلومتر) بروید به

I- ابتدای مسیر باغات انبه و نخلستانهای میناب

با وسیله نقلیه (6.5 کیلومتر) بروید به

J- ابتدای مسیر مقبره سید علی حسن ماه خاتونی

با وسیله نقلیه (11 کیلومتر) بروید به

K- ابتدای مسیر اسکله و تالاب تیاب

با وسیله نقلیه (7 کیلومتر) بروید به

L- بندر کلاهی

با وسیله نقلیه (3.8 کیلومتر) بروید به

L- دریاچه حفاظت شده پرندگان دریایی

با وسیله نقلیه (1.7 کیلومتر) بروید به

N- پارک ساحلی و اسکله بندر کلاهی

 

این برنامه، نقشه و فایل GPS(ثبت شده در گوگل)، یک پکیج ویژه و پیش نویس اجرای تور میناب برای یک تورلیدر است. استفاده از این اطلاعات در سایتهای گردشگری بدون پیوند مطلب به امین مانا یا ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.

نکات مهم و کلیدی حین سفر در این مسیر از شروع تا پایان

 

شروع کنید از ترمینال اتوبوس بندرعباس ( طبق جدول و فایل تراک جی پی اس GPS مسیریابی )

– اگر قصد سفر به میناب را داشته باشید معمولا باید نخست به بندرعباس سفر کنید. بسته به محل اقامت شما معمولا ترمینال اتوبوس بندرعباس در شرق بندرعباس، بهترین محل برای کرایه وسیله نقلیه یا شروع برنامه میناب است. در مسیر یا اطراف میناب نیز برخی جاذبه های گردشگری در این برنامه معرفی خواهند شد.

– در محل سه راهی، مسیر مستقیم به سمت کهنوج می رود و باید برای رفتن به میناب به سمت راست تغییر مسیر دهید. بعد از حاجی خادمی نرسیده به میناب و در سمت راست جاده(غرب)، باغات و نخلستان های زیادی وجود دارد که علاقمندان دیدن باغات انبه و نخلستان ها می توانند انها را نیز ببینند اما در مسیر تیاب نیز در این برنامه بازدید از باغات انبه و نخلستانها در نظر گرفته شده است.

سد استقلال, Esteghlal Dam, میناب, Minab
سد استقلال
Esteghlal Dam

– اولین جاذبه گردشگری برنامه میناب، سد استقلال و دریاچه بزرگ آن است. ابتدای مسیر جاده آسفالت 4.5 کیلومتری سد استقلال میناب که به تاج سد منتهی می شود در نقشه مشخص شده است. حجم عظیمی از آب این سد به مصرف آشامیدن و صنایع شهر بندرعباس می‌رسد و مازاد آن از طریق شبکه‌های آبیاری به مصرف زمین‌های کشاورزی و باغات شهرستان میناب می‌رسد. سد استقلال یک تفریحگاه برای مینابی ها است. در نوروز معمولا این امکان فراهم می شود که گردشگران از تاسیسات سد نیز دیدن کنند.

پنجشنبه بازار میناب, Minab Thursday Market
پنجشنبه بازار میناب
Minab Thursday Market

– به مسیر اصلی بازگردید و بعد از عبور از پل رودخانه میناب وارد میدان ماهی یعنی میدان اصلی شهر میناب شوید. میدان ماهی و اطراف آن محل اولیه بازارهای قدیمی و سنتی میناب است. راسته محل قدیمی پنجشنبه بازار میناب که بخشی از آن سرپوشیده و بخشی سرباز است از میدان ماهی شروع می شود. بواسطه حضور پر رنگ زنان و دستفروشان با لباسهای محلی و فروش حصیر، صنایع دستی و محصولات بومی، پنجشنبه بازار میناب شهرت جهانی دارد. این بازار قدمت ۵۰۰ ساله و شاید بیشتر دارد. از قدیم هر روستا در اطراف میناب محصولی انحصاری داشت. در روز پنج‌شنبه همه روستاییان محصولات خود را به شهر می‌آوردند و در پنج‌شنبه بازار میناب به صورت پایاپای یا خرید و فروش عرضه می‌کردند. از چند سال پیش شهرداری میناب، محل جدیدی را در حاشیه شهر برای پنجشنبه بازار فراهم کرد و از آن زمان فضای این بازار بومی بدلیل کاهش دستفروشان بخصوص در ساعات اداری صبح که ماموران شهرداری اعمال نظارت می کنند تغییر کرد.

فیلم مستند ناصر تقوایی از پنج‌شنبه بازار میناب را ببینید.

پنجشنبه بازار میناب, Minab Thursday Market
پنجشنبه بازار میناب
Minab Thursday Market

– با وجود تغییر محل پنجشنبه بازار، هنوز کوچه ها ی اطراف میدان ماهی و پنجشنبه بازار قدیمی میناب دیدنی و دارای رونق است. مسیرهای پنجشنبه بازار قدیمی و بازار کانال همچنین موقعیت مسجد جامع سنی در نقشه مشخص شده اند و پیشنهاد می شود عصر از این جاذبه ها دیدن کنید. انواع تولیدات بومی و خانگی مانند صنایع دستی، حصیر، ماهی، میوه و سبزیجات، غذاها و خوراکی های محلی و پوشاک دست‌دوز در این بازار وجود دارد. مرکز خرید جدید زیتون نیز نبش میدان ماهی قرار دارد و می توانید فرصتی را به آن اختصاص دهید.

– قلعه هزاره، مهمترین و شاید تنها اثر تاریخی شهر میناب است. نام دیگر قلعه هزاره، قلعه بی‌بی مینو است. مردم بومی می گویند در زمانهای قدیم دو خواهر به نام‌های بی‌بی‌مینو و بی‌بی‌نازنین، با زندگی در قلعه هزاره، میناب را بنا کرده‌اند. قلعه هزاره تا اواخر دوره قاجاریه مرکز حکومت محلی بوده‌ است و در اطراف آن خندقی وجود داشته اما در حال حاضر مخروبه شده است. قلعه هزاره در حال مرمت است اما ممکن است بتوانید با طی نمودن پله ها و مسیر دارای شیب به روی تپه کوچک بروید و از آن دیدن کنید.

– اگر عصر هنگام از بازارها و قلعه هزاره دیدن کرده اید بعد از دیدن بازار سنتی میناب، حوالی غروب زمان مناسبی برای دیدن بام میناب است. بام میناب یک مجموعه تفریحی دارای امکانات مناسب و جاده آسفالت بر فراز تپه ای مشرف بر شهر میناب است. از بام میناب، منظره شهر میناب بخصوص عصر و شب دیدنی است.

– از بام میناب به سمت بازارهای جدید شهر که نزدیک به محل پنجشنبه بازار جدید هستند بروید. ممکن است مراکز خرید جدید میناب در برابر نام بین المللی پنجشنبه بازار میناب، شهرتی نداشته باشند اما اگر قصد خرید پوشاک، اجناس خارجی یا لوازم خانگی دارید، کیفیت و قیمت مناسبی در مقایسه با بندرعباس و سایر نقاط هرمزگان ارائه می دهند. بازار قلعه هزاره و مرکز خرید الماس در نزدیکی یکدیگر قرار دارند.

– اگر شب شده است و دیگر برای گشت و گذار فرصتی ندارید ادامه برنامه را به صبح موکول کنید. بازار ماهی فروشان میناب بین بازار قلعه هزاره و مرکز خرید الماس قرار دارد و محل مناسبی برای خرید ماهی و یا دیدن بازار ماهی است. بهترین زمان برای دیدن بازارهای ماهی فروشان معمولا صبح است که صیادان محصول خود را به بازار می آورند. بعد از بازار ماهی، برای دیدن پنجشنبه بازار جدید میناب و طبیعت گردی در خارج از شهر، صبح تا ظهر یا بعد از ظهر بخصوص در فصول سرد، زمان مناسبی است.

– پنجشنبه بازار جدید میناب در حاشیه رودخانه میناب و در امتداد بلوار ساحلی مملو از دستفروشان با انواع محصولات بومی یا اجناس متفرقه ایرانی و خارجی است. با این حال حال و هوای سنتی را می شود از پنجشنبه بازار جدید میناب نیز حس کرد.

پنجشنبه بازار میناب, Minab Thursday Market
پنجشنبه بازار میناب
Minab Thursday Market

– بعد از دیدن پنجشنبه بازار جدید میناب به سمت میدان جهله بروید. از میدان جهله به سمت تیاب بروید. می توانید از یک مسیر فرعی 2.5 کیلومتری در میان باغات انبه و نخلستانهای میناب دیدن کنید. ابتدای مسیر طراحی شده برای دیدن نخلستان ها و باغات انبه میناب در نقشه مشخص شده است. بویژه باغات انبه میناب بسیار زیبا هستند. در دشت میناب دهها هکتار باغ و نخلستان وجود دارد و مسیر پیشنهاد شده تنها بخش کوچکی از این باغات است بنابراین انتخاب مسیرها تفاوتی ندارد.

باغات انبه, Mango Gardens, میناب, Minab
باغات انبه
Mango Gardens

– در ادامه به ابتدای مسیر جاده آسفالت مقبره سید علی حسن ماه خاتونی می رسید. دیدن مقبره برای کسانی که فرصت دو روزه در میناب دارند مناسب تر است. باید نزدیک به 5 کیلومتر وارد جاده شوید. آرامگاه سید علی حسن یکی با قدمت ایلخانی ـ صفویه بعد از روستای ماه خاتونی و جنب یک کارگاه شیره خرما می باشد.

– به مسیر اصلی بازگردید و به سمت تیاب بروید. وارد شهر تیاب شوید. بندر تیاب دارای بازارچه ملوانی و ته لنجی است و معمولا برای گردشگران جذاب می باشد. فاصله جاده اصلی تا اسکله قدیمی تیاب تنها 1.3 کیلومتر است و از میان شهر می گذرد. اسکله تیاب محل اصلی کرایه قایق برای دیدن تالاب معروف جنگل حرای تیاب است. می توانید با حدود 10 تا 15 کیلومتر قایق سواری در خور و تالاب زیبای تیاب از تماشای جنگلهای حرا و انواع پرندگان لذت ببرید. مسیر معمول قایقها در نقشه و فایل GPS ترسیم شده است. بهترین زمان برای دیدن تالاب تیاب هنگام جذر و پایین بودن آب دریاست یعنی زمانی که ریشه و بخشی از درختان از آب بیرون می آید.

تالاب تیاب, Tiab Lagoon, میناب, Minab
تالاب تیاب
Tiab Lagoon

– به مسیر جاده اصلی بازگردید و به سمت بندر کلاهی بروید. از بندر کلاهی یک جاده به سمت اسکله و پارک ساحلی بندر کلاهی می رود. مابین مسیر(روبروی مجتمع پرورش میگو) می توانید از دریاچه حفاظت شده پرندگان دریایی که در فصل مناسب محل خوبی برای پرنده نگری است دیدن کنید.

– در نهایت مسیر به اسکله و پارک ساحلی بندر کلاهی منتهی می شود. می توانید از امکانات محدود پارک ساحلی بندر کلاهی که در حد چند آلاچیق است برای چادر زدن و اقامت شبانه یا لذت بردن از ساحل دریا استفاده کنید. جذر و مد دریا در سواحل وسیع بندر کلاهی بدلیل عمق کم، نمود زیادی دارد.

اطلاعات و سایر نکات مهم سفر به میناب چیست؟

وضعیت آب و هوا برای اجرای موفق این برنامه اهمیت حیاتی دارد و لازم است دست کم یک تا سه روز قبل از سفر دوباره آب و هوا را بررسی کنید.

بهترین سفرنامه ها و گزارش برنامه های سفر به میناب کدام هستند؟

تاکنون گزارشی از این برنامه در امین مانا ثبت نشده است. شما می توانید گزارش خود را برای ما ارسال کنید.

 

با تبلیغ تور، اقامتگاه و سایر خدمات گردشگری خود در این صفحه بیشتر دیده شوید. آگهی سری اول رایگان است.
تماس با ما

خدمات مفید در این منطقه

فروشگاه آقای علی صادقی بهمنی صنایع دستی - گردشگری در باغ انبه - میناب 09173651086
اقامتگاه باغ مرادی اقامتگاه بومگردی - میناب 09391654355
اقامتگاه هرموزیا اقامتگاه بومگردی و خدمات گردشگری - میناب 09177646554

دریافت رایگان فایل GPS مسیر برنامه و مسیریابی روی گوشی حین سفر

اگر برنامه مسیریابی با قابلیت ساپورت فایلهای KML بر روی گوشی خود ندارید، اپلیکیشن MAPS.ME را نصب کنید. بهترین اپلیکیشن مسیریاب با نقشه آفلاین مسیریابی در سفر و طبیعت بدون نیاز به اینترنت

 

پرسشهای شما از سفر به این منطقه بلافاصله پاسخ داده می شود لطفا پایین همین صفحه پیام بگذارید و صرفا جهت سفارش طراحی اختصاصی برنامه یا آگهی، مستقیما تماس بگیرید.

 

برای ادامه سفر بهترین جاهای دیدنی اطراف میناب کجا هستند؟

 

سفر به جزیره هرمز
سفر به جزیره قشم
سفر به بندرعباس
سفر به سیریک
سفر به بندر خمیر
سفر به لاتیدان و سیاه کش
سفر به رویدر

 

برای دیدن همه جاهای دیدنی استان هرمزگان، سفرها و صعودهای استان هرمزگان را ببینید.

 

برای دیدن سایر جاهای دیدنی ایران یکی از نزدیک ترین استانهای همسایه زیر را انتخاب کنید.

 

سفر به استان فارس
سفر به استان بوشهر
سفر به استان کرمان
سفر به استان سیستان و بلوچستان

به زودی منتشر می شود:

سفر به حاجی آباد، سفر به پارسیان، سفر به بندر مقام، سفر به بستانو و مغدان، سفر به شوتاریکو و آب دبه، سفر به جاسک، سفر به تبن، سفر به آبگرم گنو، سفر به روستای بهده و غار گیری کنار، سفر به آبشار تزرج، سفر به خرسین، سفر به فین، سفر به جزیره لارک، سفر به جزیره لاوان، سفر به جزیره هندورابی، سفر به تنگه بنو لمزان، سفر به تنگه بوچیر، سفر به ساحل مکسر، سفر به رودان، سفر به کوشکنار، سفر به بشاگرد، سفر به چشمه سبزپوشان، سفر به منطقه حفاظت شده هماگ، سفر به بستک، سفر به جزیره مارو، سفر به جزایر تنب بزرگ و کوچک، سفر به جزیره ابوموسی، صعود به قله گنو، صعود به قله تشگر

به راحتی برنامه سفر مطابق با علایق و نیازهای خود را پیدا کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *