برای یافتن سفر بر اساس علایق و نیازهای خود

راهنمای سفر در ایران برای همه

گام به گام سفر به خورموج با فایل GPS

شما همیشه نیاز به راهنما یا خرید تور ندارید. با این برنامه ی دقیق، تورلیدر خود در سفر به خورموج باشید.

چرا باید به خورموج سفر کرد؟

 

– زیباترین گنبد نمکی خاورمیانه با تنوع بی نظیری از تماشایی ترین جلوه های طبیعی در نزدیکی خورموج قرار دارد.

– قلعه محمد خان دشتی یکی از مهمترین آثار تاریخی استان بوشهر در خورموج قرار دارد.

– کوه بیرمی بلندترین کوه استان بوشهر در شمال خورموج قرار دارد و تنگه های زیبای بنگه و شیرینه در این کوهستان نیز در نزدیکی خورموج هستند.

– آتشکده مند شامل تعدادی از غارهای دست کند در کوه که مربوط به دوران قبل از اسلام می باشد و بسیار زیباست در نزدیکی خورموج قرار دارد.

– مردم خورموج به زبان لری جنوبی و گویش دشتی خورموجی صحبت می‌کنند و فضای شهر جذابیت ویژه ای دارد.

 

آنچه پیش از تصمیم سفر به خورموج باید حتما بدانید

خورموج کجاست؟

خورموج یکی از شهرهای استان بوشهر و مرکز شهرستان دشتی است. شهر خورموج در 90 کیلومتری جنوب شرق بندر بوشهر در مسیر جاده بندرعباس و در میانه استان بوشهر قرار دارد.

محبوبیت گردشگری خورموج در چیست؟

قلعه محمدخان دشتی، آتشکده مند و کوه نمکی خورموج همچنین کلوتهای مند

بهترین جاهای دیدنی خورموج کجاست؟

قلعه محمدخان دشتی، تفریحگاه و دره بنگه، تنگ شیرینه، عمارت شیرینه، آتشکده مند

نوع برنامه سفر به خورموج چیست؟

این یک برنامه گردشگری تاریخی و طبیعت گردی است.

درجه سختی سفر به خورموج چقدر است؟

آسان و مناسب برای تمام افراد تندرست با توانایی پیاده روی های کوتاه تا متوسط از 500 متر تا دو کیلومتر در مسیرهای هموار

فاصله تهران و بوشهر تا خورموج با ماشین چقدر است؟

فاصله زمانی تهران تا بوشهر از مسیر اصفهان، یاسوج و برازجان با ماشین سواری بیش از 12 ساعت است. این مسیر تقریبا 1030 کیلومتر است.

فاصله زمانی تهران تا بوشهر از مسیر اصفهان، شیراز و برازجان با ماشین سواری بیش از 13.5 ساعت است. این مسیر تقریبا 1210 کیلومتر است.

فاصله زمانی بوشهر تا خورموج با ماشین سواری حدود 50 دقیقه است. این مسیر بیش از 70 کیلومتر است.

مسیر جاده دسترسی و راههای رفتن به خورموج چطور است؟

بوشهر در جنوب ایران است و از طریق استان فارس به جاده های اصلی ایران متصل است. به غیر از آن در نوار ساحلی به استانهای هرمزگان و خوزستان نیز متصل است.

بهترین و نزدیک ترین راه رفتن به بوشهر از تهران، جاده اصفهان و یاسوج است اما در مواقع بدی آب و هوا جاده اصفهان و شیراز ناچارا جایگزین این جاده کوهستانی محسوب می شود.

جاده بوشهر به خورموج نیز یکی از جاده های اصلی استان بوشهر است و دارای کیفیت خوبی می باشد. خورموج در مسیر جاده برازجان به کنگان قرار دارد. برای اینکه به خورموج سفر کنید می توانید از برازجان مستقیما به طرف خورموج بروید. خورموج دارای جاده های آسفالت مناسب به طرف برازجان، اهرم، بوشهر و کنگان است.

بهترین زمان و فصل سفر به خورموج چه موقع است؟

تنها فصول سرد برای سفر به خورموج مناسب هستند. آب و هوای خورموج در پاییز و بخصوص زمستان عالی است. اوایل بهار نیز هنوز می توان به خورموج سفر کرد. گرمای تابستان خورموج طاقت فرساست اما نسبت به بوشهر و نواحی ساحلی شرجی کمتری دارد.

مسجد جامع درازی, Jamme Mosque of Derazi
مسجد جامع درازی, Jamme Mosque of Derazi

 

آنچه برای برنامه ریزی اولیه و کلی سفر به خورموج باید بدانید

بهترین رستوران های خورموج کجاست؟

خورموج دارای چندین رستوران است اما فاقد رستوران معتبری در حد تایید سایتهای بین المللی است. حتی کاربران گوگل نیز به هیچ رستورانی در منطقه خورموج امتیاز بالایی نداده اند بنابراین پیشنهاد می شود بیشتر از غذای خانگی استفاده نمایید و یا در محل رستوران مورد نظر خود را بررسی نمایید. با این حال در میان رستوران های بومی خورموج رستوران فجر در مسیر جاده اصلی قدمت زیادی دارد. صاحب رستوران بخاطر داشتن سبیل پرپشت و بلند معروف است و به همین خاطر به رستوران سبیل معروف می باشد.

بهترین جا و مکان برای چادر زدن یا محل اقامت در خورموج کجاست؟

در شهر خورموج پارک مفتون محل مناسبی برای چادر زدن و کمپینگ است و امکانات اولیه از جمله آلاچیق، سرویس بهداشتی و آب آشامیدنی را دارا می باشد. در نزدیکی روستای احشام قائدها و آتشکده مند نیز می توانید از امکانات امامزاده پیرهاشم که در فاصله 38 کیلومتری خورموج قرار دارد برای چادر زدن با اقامت استفاده نمایید.

در فصول پرمسافر امکان کرایه سوئیت، آپارتمان و خانه محلی با کیفیت و قیمتهای مناسب و از طرق مختلف در شهر خورموج نیز فراهم است. خورموج به سبب نزدیکی به کوه نمکی جاشک، مقصد بسیاری از گردشگران و کوهنوردان است.

وسایل و لوازم ضروری برای سفر به خورموج چیست؟

کوله پشتی و کفش پیاده روی راحت، عینک آفتابی و کلاه نقاب دار برای روزهای آفتابی، لباس گرم برای فصول سرد و لباس خنک برای سایر فصول، دوربین عکاسی، دارو و لوازم شخصی، بطری آب و تننقلات، وسایل و لوازم کمپینگ

یک پکیج ویژه و بهترین برنامه پیشنهادی امین مانا برای این سفر

با برنامه امین مانا در سفر به خورموج چه جاذبه ها و مسیرهایی را می توانید ببینید؟ 

شهر خورموج، بقعه میرارم نواده نوح نبی، مسجد جامع خورموج، قلعه محمدخان دشتی، پارک مفتون، جاده تفرجگاه بنگه، تفریحگاه و دره بنگه، جاده تنگ شیرینه، تنگ شیرینه، عمارت شیرینه، روستای درازی، روستای چارک، روستای میان خره بالا، دره تنگ قلات، آتشکده و نیایشگاه مند، روستای حیدری، روستای باغ بهشت، روستای فقیه حسنان، روستای احشام قائدها، مسجد احشام قائدها، روستای ناری، روستای جبری، امامزاده پیرهاشم دشتی، روستای زیزار

چرا این برنامه بهترین برنامه ریزی برای خورموج و حتی ارزان ترین تور خورموج است؟

برای طراحی و ارائه این برنامه، از منابع متعدد و معتبر مانند سایت سازمان نقشه برداری، لونلی پلنت، تریپ ادوایزر و دهها تراک GPS از سایتهایی مانند Wikiloc استفاده شده است.

جاذبه های گردشگری هر منطقه و مسیرهای دارای جذابیت بیشتر برای پیاده روی در شهر، روستا و یا طبیعت، تعیین شده اند. همراه با تراک GPS(قابل استفاده روی گوشی)، یک برنامه ی دقیق که دارای زمان بندی و اولویت بندی جاذبه ها است در دسترس شماست. بنابراین، زمان را تلف نمی کنید و مجری یک تور خوب و ارزان برای خود خواهید بود. برای اطلاع بیشتر از چگونگی طراحی مسیر سفر در این سایت درباره aminmana را ببینید.

بر اساس نیازها، شرایط و فرصتی که دارید، ما حتی می توانیم برنامه ی سفر دلخواه شما را با برنامه ریزی سفارشی نیز آماده کنیم و یک برنامه، جدول، نقشه و فایل GPS اختصاصی تهیه نماییم تا بتوانید سفر خود را بی نقص انجام دهید. برنامه ریزی اختصاصی سفر را ببینید.

بهترین برنامه سفر به خورموج چند روزه است؟

یک برنامه یک روزه برای خورموج کافی است. برنامه aminmana نیز یک برنامه یک روزه است اما برای فرصت نیم روزه و حتی بیشتر از یک روز نیز انعطاف پذیر است بویژه که طبیعت و روستاهای منطقه خورموج ظرفیت گردشگری خوبی دارند و می توانید زمان بیشتری را در خورموج صرف نمایید.

بهترین برنامه ریزی سفر به خورموج برای مکان های دیدنی چیست؟

به یاد داشته باشید مشهور ترین جاذبه در منطقه خورموج کوه نمکی جاشک است که یک برنامه مجزا از جاذبه های داخل شهر یا نزدیک به شهر خورموج است. بنابراین اگر فرصت کمی دارید و یا در حال عبور از شهر خورموج هستید بر حسب مسیر شما بهتر است تنها از شاخص ترین و اصیل ترین جاذبه های گردشگری خورموج یعنی قلعه محمد خان دشتی، مسجد روستای درازی و آتشکده مند دیدن کنید. به این ترتیب حتی با سفر نیم روزه نیز می توانید یک سفر خوب به خورموج داشته باشید.

اگر فرصت سفر یک روزه به خورموج را دارید و یا بیشتر اهل طبیعت هستید از تفرجگاه بنگه و تنگ شیرینه که دارای جاده خاکی نامناسبی است نیز دیدن کنید. می توانید حتی مسجد جامع و سایر دیدنی های منطقه خورموج بویژه روستاهای منطقه را نیز به ترتیب در مسیر خود ببینید اما جاذبه های اصلی خورموج را از دست ندهید. به این ترتیب با چینش و زمان بندی مناسب می توانید کمترین اتلاف انرژی و زمان را در طول برنامه داشته باشید.

اگر امکان سفر یک و نیم روزه یا سفر دو روزه به خورموج را دارید می توانید در خورموج یک شب را اقامت گزینید تا زمان بیشتری را به طبیعت خورموج بخصوص بنگه و تنگ شیرینه اختصاص دهید. اما حتما کوه نمکی جاشک را نیز در برنامه خود قرار دهید. برای دیدن کوه نمکی باید تجربه و سابقه طبیعت گردی داشته باشید و یا از راهنمای محلی استفاده نمایید.

خورموج از قله بیرمی, Khormoj from Beyrami Peak
خورموج از قله بیرمی, Khormoj from Beyrami Peak

نقشه مسیر

به ترتیب حروف لاتین و طبق جدول، برنامه را شروع و اجرا کنید.

 

حضور در برنامه های طبیعت گردی و کوهنوردی نیازمند داشتن تجربه، دانش و مربی متخصص است.
امین مانا مسئولیتی در قبال حوادث ناشی از عدم رعایت ایمنی ندارد و مسیریابی دقیق برای جلوگیری از حوادث یا اتلاف زمان و کمک به تورلیدرها و عموم مردم تنها هدف ماست. 

برنامه سفر به ترتیب نقاط از شروع تا پایان

بر اساس فرصت، سلیقه و شرایطی که دارید می توانید هر جاذبه یا مسیری را از برنامه خود حذف کنید.

 

شروع کنید از

A- بقعه میرارم نوه ی نوح نبی

با وسیله نقلیه (800 متر) بروید به

B- مسجد جامع خورموج

پیاده (150 متر) بروید به

C- قلعه محمدخان دشتی

با وسیله نقلیه (1.5 کیلومتر) بروید به

D- پارک مفتون و ابتدای مسیر تفرجگاه بنگه و تنگ شیرینه

با وسیله نقلیه (2 کیلومتر) بروید به

E- ابتدای جاده روستای درازی

با وسیله نقلیه (14 کیلومتر) بروید به

F- روستای درازی و مسجد جامع درازی

با وسیله نقلیه (12 کیلومتر) بروید به

G- ابتدای مسیر دره تنگ قلات و آتشکده مند

با وسیله نقلیه (8.5 کیلومتر) بروید به

H- روستای احشام قائدها و مسجد احشام قائدها

با وسیله نقلیه (3 کیلومتر) بروید به

I- ابتدای مسیر امامزاده پیرهاشم

با وسیله نقلیه (1.3 کیلومتر) بروید به

I- روستای زیزار

 

این برنامه، نقشه و فایل GPS(ثبت شده در گوگل)، یک پکیج ویژه و پیش نویس اجرای تور خورموج برای یک تورلیدر است. استفاده از این اطلاعات در سایتهای گردشگری بدون پیوند مطلب به امین مانا یا ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.

نکات مهم و کلیدی حین گردش در این مسیر از شروع تا پایان

 

شروع کنید از بقعه میرارم نوه نوح نبی در شهر خورموج ( طبق جدول و فایل تراک جی پی اس GPS مسیریابی )

– بقعه میر ارم شاه یا به عبارت دیگر میر ارم ابن سام ابن نوح در غرب شهر خورموج روی تپه ای کم ارتفاع و در میانه ی قبرستان قدیمی قرار دارد. بقعه میرارم به ثبت آثار تاریخی ایران رسیده است و سنگ قبرهای مکعب مستطیل شکل و تاریخی فراوانی در اطراف بقعه بوده که اکنون تعدادی از آنها باقی مانده است. یکی از این سنگ قبرها که به سختی قابل خواندن است، مربوط به فردی از طایفه افشار است.

– قدمت بقعه میرارم مربوط به اواخر قاجار است. درون بقعه، سنگ قبری است بسیار دراز به طول 12 متر که تقریبا تمام طول اتاق را پر کرده است که از شدت سایش صیقل یافته است و دارای تراشی اسلیمی و نقوش زیبایی است. به نظر می رسد این سنگ به زمانهای بسیار دور، پیش از اسلام و به دوره سلطه یونانیان و عهد سلوکیان می رسد. احتمال می رود میرام شاه یک شاهزاده ساسانی و یا یک روحانی زرتشتی بوده است. اما مردم خورموج بر این باورند که این مقبره مدفن میرارم فرزند سام پسر نوح پیامبر است و احترام خاصی برای آن قائل هستند. نام این محل را به امام زاده میرارم یا پیرارم و حتی پیرچل گزو نیز می شناسند.

بقعه میرارم, Mirarem Tomb
بقعه میرارم, Mirarem Tomb

– با گذر از جاده اصلی وارد شهر خورموج شوید. مسجد جامع خورموج مربوط به اوایل دوره ناصری است و توسط مرحوم ملا عبدالرضا امیری احداث شده است. از آن زمان این بنا طی دو مرحله تجدید بنا و توسعه داده شده است اما به عنوان یکی از بناهای مهم خورموج شناخته می شود.

– به فاصله کمی از مسجد جامع، بخشی از قلعه خورموج یا قلعه محمد خان دشتی قرار دارد که بسیار مشهور است و به نوعی مهمترین اثر تاریخی در شهر خورموج محسوب می شود. در واقع امروزه تنها یکی از برج‌های قلعه برجامانده است. قلعه دشتی دارای چهار حصار، چهار برج، اندرونی، عمارت مرکزی و قراولخانه و اصطبل بوده است. قسمتی از آن به نام قلعه محمد خان دشتی و قسمت دیگر آن به نام قلعه جمال خان معروف بوده است. این اثر که یکی از نمونه‌های معماری دوره قاجاریه و دارای تزئینات بدیع و منحصر به فردی است. برج قلعه خورموج دارای سه طبقه و یک زیرزمین است. در زیرزمین بنا سقف به شکل گنبدی و با تقارن زیبایی ایجاد شده است. این تقارن در طبقات دیگر نیز حفظ شده است.

قلعه محمد خان دشتی, Mohamad Khane Dashti Castle
قلعه محمد خان دشتی, Mohamad Khane Dashti Castle

– در ادامه مسیر به سمت دو منطقه طبیعی زیبا در کوهپایه های کوه بیرمی در نزدیکی خورموج بروید. صعود به قله بیرمی خود برنامه ای پر طرفدار در میان کوهنوردان است و از سمت خورموج نیز قابل صعود است. برای این منظور برنامه صعود به قله بیرمی را ببینید. اما برای رفتن به بنگه و شیرینه ابتدا از پارک مفتون مهمترین پارک خورموج عبور می کنید. پارک مفتون بهترین محل در خورموج برای کمپینگ است. جاده منطقه گردشگری بنگه از کنار پارک مفتون شروع می شود. در میان ی مسیر به جاده کمربندی خورموج می رسید.

پارک مفتون, Maftun Park
پارک مفتون, Maftun Park

– مسیر مستقیم به سمت تفرجگاه بنگه می رود اما برای رفتن به تنگ شیرینه باید کمی در جاده کمربندی به سمت غرب پیش بروید و سپس وارد جاده خاکی فرعی شوید. تابلو کوچکی در ابتدای مسیر تنگ شیرینه قرار دارد و هر دو مسیر جداگانه در نقشه مشخص شده اند. برای رسیدن به تفرجگاه بنگه در حدود 3.3 کیلومتر از پارک مفتون باید طی نمایید. در حالی که برای رسیدن به عمارت شیرینه در ابتدای تنگ شیرینه چیزی در حدود 8.5 کیلومتر را باید طی نمایید و بیشتر مسیر نیز جاده خاکی است اما قابل تردد توسط ماشین سواری می باشد.

منطقه توریستی بنگه, Bangeh Tourism Area
منطقه توریستی بنگه, Bangeh Tourism Area

– تفریحگاه بنگه شامل تعدادی درخت نخل و نیزارهای زیبا در اطراف رودخانه کوچکی است که در دره بنگه جاری می باشد. حوضچه آبگیر بنگه در این منطقه فضای مناسبی برای شنا در فصل مناسب دارد. شوربختانه رسیدگی کافی به تفرجگاه بنگه نمی شود در حالی که پتانسیل خوبی برای گردشگران دارد.

عمارت شیرینه, Shirineh Mansion
عمارت شیرینه, Shirineh Mansion

– تنگه شیرینه نیز یکی از زیبا ترین دره های کوه بیرمی در منطقه خورموج است که دارای چشمه آب، نخلستان خرما، درختان جنگلی کنار و پوشش گیاهی خوبی است. عمارت شیرینه، در ابتدای تنگ شیرینه قرار دارد. عمارت شیرینه مربوط به اواخر دوران قاجار است و توسط محمد خان دشتی ساخته شده است. عمارت شیرینه دارای دو طبقه است و از مصالح سنگ و گچ ساخته شده‌ است. طبقه دوم که در حقیقت شاه نشین می‌باشد دارای تزئینات زیبایی است.

مسجد جامع درازی, Jamme Mosque of Derazi
مسجد جامع درازی, Jamme Mosque of Derazi

– پس از دیدن جاذبه های گردشگری خورموج وارد جاده روستای درازی شوید. حسینیه و مسجد جامع درازی نیز قدمت قاجاری دارد و بیش از 100 سال پیش با معماری منحصربفرد ساخته شده است. مسجد درازی دارای سه طاق و سه ستون است و از طاق‌های توخالی تشکیل شده است. مصالح بنا سنگ و گچ بوده و هیچ تخته یا چوبی در سقف آن به کار نرفته و حتی ناودان‌ها نیز سنگی هستند.

آتشکده مند, Fire Place of Mond
آتشکده مند, Fire Place of Mond

– به مسیر خود طبق نقشه ادامه دهید. از روستای چارک و روستای میان خره بالا عبور می کنید و به ابتدای جاده فرعی نیایشگاه مند معروف ترین اثر تاریخی منطقه خورموج می رسید. قدمت نیایشگاه مند مربوط به دوره اشکانیان و ساسانیان است. آتشکده مند از طریق جاده آسفالتی به طول کمتر از 2 کیلومتر به جاده اصلی متصل است. با اتومبیل می توانید تا کنار این اثر باستانی پیش بروید. نیایشگاه مند که به سبب نزدیکی به روستای حیدری به کلات حیدری نیز شهرت دارد در دامنه کوه مند قرار دارد. در دیواره کوه و مشرف به رودخانه خشک دره کلات، آثار حجاری و کوه تراشی کاملا مشخص است. نیایشگاه مند دارای شاه‌نشین، اتاق ها و رواقهای متعدد است. آتشکده از سه طبقه میانی یا اصلی، تحتانی و فوقانی تشکیل شده‌ است که با هم ارتباط داشته و در عین ارتباط، نوع ساختمان هر یک با دیگری متفاوت است.

مسجد احشام قائدها, Ahsham Ghaedha Mosque
مسجد احشام قائدها, Ahsham Ghaedha Mosque

– جاده اصلی را به سمت جنوب شرقی ادامه دهید به ترتیب از روستای حیدری، روستای باغ بهشت و روستای فقیه حسنان عبور می کنید تا به روستای احشام قائدها برسید. روستای احشام قایدها به عنوان یکی از روستاهای هدف گردشگری استان بوشهر مطرح شده است. روستای اِحشام قائد ها دارای مزارع جو و گندم همچنین نخلستان خرماست. دره باغ شاه نیز در 2 کیلومتری غرب روستا قرار دارد. یکی از جاذبه های گردشگری روستای احشام قائدها مسجد صاحب الزمان با معماری خاص و امکاناتی مناسب است. این مسجد نوساز در کنار جاده اصلی جلب نظر می کند.

امامزاده پیر هاشم, Emamzadeh Pir Hashem
امامزاده پیر هاشم, Emamzadeh Pir Hashem

– پس از روستای ناری و روستای جبری و نرسیده به روستای زیزار به ابتدای مسیر بقعه‌ ی سلطان پیر هاشم می رسید. امامزاده پیر هاشم در فاصله‌ ی 1.2 کیلومتری جاده اصلی قرار دارد و به سبب اهمیتی که برای مردم منطقه دارد دارای جاده آسفالت می باشد. علاوه بر اینکه دیدن این بقعه برای آشنایی با فرهنگ مذهبی مردم منطقه دشتی جذاب است از نظر سیاحت و اقامت نیز می تواند مورد توجه قرار گیرد.

– ادامه مسیر جاده اصلی به سمت بردخون و کنگان می رود. می توانید به سفر خود ادامه دهید و یا اینکه به سمت خورموج و بوشهر بازگردید.

اطلاعات و سایر نکات مهم سفر به خورموج چیست؟

وضعیت آب و هوا برای اجرای موفق این برنامه اهمیت حیاتی دارد و لازم است دست کم یک تا سه روز قبل از سفر دوباره آب و هوا را بررسی کنید.

بهترین سفرنامه ها و گزارش برنامه های سفر به خورموج کدام هستند؟

لینک سفرنامه مهتاب چهارطاقی از سفر به استان بوشهر در وبلاگ قصه گو

شما نیز می توانید گزارش خود را برای ما ارسال کنید.

 

با تبلیغ تور، اقامتگاه و سایر خدمات گردشگری خود در این صفحه بیشتر دیده شوید. آگهی سری اول رایگان است.
تماس با ما

خدمات مفید در این منطقه

دریافت رایگان فایل GPS مسیر برنامه و مسیریابی روی گوشی حین سفر

اگر برنامه مسیریابی با قابلیت ساپورت فایلهای KML بر روی گوشی خود ندارید، اپلیکیشن MAPS.ME را نصب کنید. بهترین اپلیکیشن مسیریاب با نقشه آفلاین مسیریابی در سفر و طبیعت بدون نیاز به اینترنت

 

پرسشهای شما از سفر به این منطقه بلافاصله پاسخ داده می شود لطفا پایین همین صفحه پیام بگذارید و صرفا جهت سفارش طراحی اختصاصی برنامه یا آگهی، مستقیما تماس بگیرید.

 

برای ادامه سفر بهترین جاهای دیدنی اطراف خورموج کجا هستند؟

 

سفر به بوشهر
سفر به اهرم
سفر به خائیز
صعود به قله بیرمی

 

برای دیدن همه جاهای دیدنی استان بوشهر، سفرها و صعودهای استان بوشهر را ببینید.

 

برای دیدن سایر جاهای دیدنی ایران یکی از نزدیک ترین استانهای همسایه زیر را انتخاب کنید.

 

سفر به استان خوزستان
سفر به استان فارس
سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد
سفر به استان هرمزگان

به زودی منتشر می شود:

سفر به گناوه، سفر به دیلم، سفر به کوه نمکی جاشک، سفر به دلوار، سفر به کلوتهای مند، سفر به بردخون، سفر به جزایر مند، سفر به آبشار رودفاریاب، سفر به برازجان، سفر به دالکی، سفر به آب پخش، سفر به جزیره خارک، سفر به بندر ریگ، سفر به عسلویه و نخل تقی، سفر به بنود، سفر به خلیج نایبند، سفر به جزیره شیف، سفر به دیر، سفر به کنگان، سفر به سیراف، سفر به جم

به راحتی برنامه سفر مطابق با علایق و نیازهای خود را پیدا کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *