برای یافتن سفر بر اساس علایق و نیازهای خود

راهنمای سفر در ایران برای همه

گام به گام سفر به بندر عباس با فایل GPS

شما همیشه نیاز به راهنما یا خرید تور ندارید. با این برنامه ی دقیق، تورلیدر خود در سفر به بندرعباس باشید.

چرا باید به بندرعباس سفر کرد؟

 

– بندرعباس دقیقا در شمال تنگه معروف هرمز قرار دارد و دارای موقعیت استراتژیک بین المللی است.

– بندرعباس مهمترین بندر تجاری ایران می باشد و بخش عمده تجارت بین المللی ایران از طریق بندرعباس صورت می گیرد.

– بازار ماهی بندرعباس یکی از جذاب ترین بازارهای ماهی ایران با تنوعی قابل توجه از فروشندگان و محصولات است.

– بندر عباس و استان هرمزگان بهترین محل برای آشنایی با زندگی مردمان عرب زبان بندری با پوشش و موسیقی و آداب و رسوم خاص خود است.

– آبگرم گنو و منطقه حفاظت شده کوه گنو در نزدیکی بندرعباس قرار دارد و یکی از مقاصد مهم گردشگران است.

– جزایر معروف و توریستی قشم و هرمز در نزدیکی بندرعباس قرار دارند و سرویس روزانه قایق ها و کشتی های مسافربری از بندرعباس به آنها برقرار است.

– بازار قدیمی بندرعباس با وجود مشاغل و فروشندگان سنتی و دستفروشان یکی از جاذبه های مهم جنوب ایران است.

– معبد هندوهای بندرعباس با ساختار معماری شبه قاره هند یکی از نمادهای تاثیر فرهنگ هندو در منطقه بندر عباس و دارای جذابیت گردشگری است.

– مردم بندرعباس دارای زبان ،لهجه و فرهنگ خاصی هستند و با حفظ آن به فضای بندر جذابیت ویژه ای داده اند.

– بندرعباس فاصله چندانی با کشورهای حاشیه خلیج فارس ندارد و می تواند مبدا سفر به دوبی در کشور امارات و مسقط پایتخت عمان از طریق فرودگاه بین المللی خود باشد.

 

آنچه پیش از تصمیم سفر به بندرعباس باید حتما بدانید

بندرعباس کجاست؟

بندرعباس بزرگترین شهر بندری جنوب ایران است که در شمال تنگه استراتژیک هرمز قرار دارد.

محبوبیت گردشگری بندرعباس در چیست؟

مرکزیت در استان هرمزگان و نزدیکی به جزایر توریستی مانند قشم و هرمز باعث محبوبیت بندرعباس شده است.

بهترین جاهای دیدنی بندرعباس کجاست؟

مهبد هندوها، بازار قدیمی و پارکهای ساحلی بهترین جاهای دیدنی بندرعباس هستند.

نوع برنامه سفر به بندرعباس چیست؟

این یک برنامه گردشگری شهری و گردشگری تاریخی است.

درجه سختی سفر به بندرعباس چقدر است؟

آسان و مناسب برای تمام افراد تندرست با توانایی پیاده روی های کوتاه تا متوسط از 300 متر تا 2 کیلومتر در مسیرهای هموار درون شهری

فاصله تهران تا بندرعباس با ماشین چقدر است؟

فاصله زمانی تهران تا بندرعباس از مسیر یزد و سیرجان با ماشین سواری حدودا 13 ساعت است. این مسیر تقریبا 1275 کیلومتر است.

مسیر جاده دسترسی و راههای رفتن به بندرعباس چطور است؟

بندرعباس در جنوب ایران قرار دارد و مرکز استان هرمزگان است. بندرعباس دارای جاده های ترانزیتی مهمی به سمت غرب و شمال می باشد.

بهترین راه رفتن به بندرعباس از طرف تهران، عبور از قم، کاشان، یزد، شهربابک و سیرجان است. در میانه ی راه می توان از مسیرهای دیگری مانند هرات و یا لار نیز به سمت بندرعباس رفت اما بهترین مسیر همان مسیر مستقیم یزد و سیرجان است.

بهترین زمان و فصل سفر به بندرعباس چه موقع است؟

تنها فصول سرد برای سفر به بندرعباس مناسب هستند. آب و هوای بندرعباس در پاییز و بخصوص زمستان عالی هست. اوایل بهار نیز هنوز می توان به بندرعباس سفر کرد اما در تعطیلات نوروز با ازدحام و اقامتگاههای پر روبرو می شوید. گرمای تابستان بندرعباس طاقت فرساست.

 

آنچه برای برنامه ریزی اولیه و کلی سفر به بندرعباس باید بدانید

بهترین رستوران های بندرعباس کجاست؟

در بندرعباس دهها رستوران، فست فود وجود دارند که تبلیغات اینترنتی برخی از آنها همه جا را پر کرده است اما برنامه های سفر امین مانا غیر انتفاعی هستند. خوشبختانه به دلیل توریستی بودن بندرعباس، سایتهای بین المللی نیز به بررسی رستوران های جزیره پرداخته اند و در این میان پنج رستوران از میان این همه رستوران در بندرعباس توسط سایت معتبر لونلی پلنت تایید شده است.

رستوران بندر در کنار بازار ماهی بهترین گزینه برای عاشقان غذاهای دریایی است. رستوران فانوس روبروی مرکز خرید سیتی سنتر قرار دارد و با یک منوی بسیار متنوع و قیمتهای قابل قبول هر سلیقه ای را پاسخگوست طوری که حتی می توانید یک سالاد آماده یا ساندویچ سریع هم برای خود سفارش دهید.

رستوران فست فود کاووکی در بلوار ساحلی نرسیده به بازار ماهی یک گزینه خوب برای کسانی است که دوست دارند در مکانی قلعه مانند غذا بخورند یا از تراس های رستوران که مشرف بر دریاست لذت ببرند. در رستوران قصر هنر که ابتدای بلوار شهدا در شمال میدان یادبود قرار دارد می توانید سفارش غذای گیاهی بدهید. بهترین کبابهای بندرعباس را نیز در رستوران سجاد می توانید بخورید. از میدان یادبود حدود 500 متر وارد بلوار امام شوید تا به رستوران سجاد برسید.

بهترین جا و مکان برای چادر زدن یا محل اقامت در بندرعباس کجاست؟

امکان چادر زدن و کمپینگ معمولا فقط در پارک های محدودی مجاز است. پارک جنگلی خلیج فارس در شرق بندرعباس و در تقاطع بلوارهای امام و خلیج فارس یکی از بزرگترین آنهاست. پارکهای ساحلی غدیر، ولایت و دولت نیز معمولا برای چادر زدن مجاز هستند و به سبب مجاورت با دریا برای مسافران جذاب تر هستند. این پارکها همگی در شرقی ترین نقطه شهر و در نزدیکی ترمینال اتوبوس رانی بندرعباس قرار دارند. به ویژه در پارک ولایت روبروی ترمینال اتوبوس می توانید به راحتی چادر بزنید و از سرویس بهداشتی داخل پارک یا ترمینال استفاده نمایید.

سایتهای تریپ ادوایزر و لونلی پلنت تنها هتل های محبوب بندرعباس را معرفی کرده اند اما علاوه بر هتل ها و مهمان پذیرها، امکان کرایه سوئیت، آپارتمان و خانه محلی با کیفیت و قیمتهای مناسب تر و از طرق مختلف نیز فراهم است. بنابراین از معرفی محل های اقامت در برنامه صرف نظر کرده ایم.

وسایل و لوازم ضروری برای سفر به بندرعباس چیست؟

کوله پشتی مناسب، کفش پیاده روی راحت، عینک آفتابی و کلاه نقاب دار برای روزهای آفتابی ، لباس گرم برای فصول سرد ، دوربین عکاسی ، دارو و لوازم شخصی ، بطری آب، میوه، غذا و تننقلات، لوازم و لباس شنا

یک پکیج ویژه و بهترین برنامه پیشنهادی امین مانا برای سفر به بندرعباس

با برنامه امین مانا در سفر به بندرعباس چه جاذبه ها و مسیرهایی را می توانید ببینید؟ 

خلیج فارس – پارک ساحلی دولت – پارک ساحلی غدیر – مجسمه شکارچی مروارید و نماد بندرعباس – خانه گله داری – شب بازار – بازار قدیمی بندرعباس – بازار لاری ها – پیاده راه بازارچه دستفروشان – اسکله حقانی بندرعباس – عمارت کلاه فرنگی – مرکز خرید مگامال – بازار اوزی ها – حمام گله داری – مسجد جامع اهل سنت – بازار ماهی فروشان بندرعباس – موزه مردم شناسی – آب انبار و برکه های باران – پارک سورو – پارک ساحلی جهانگردی – پلاژ بانوان – پارک ساحلی آکواریوم – مسجد گله داری – حمام گپ – مسجد ناصری – منبر گپ(حسینیه 12 امام) – معبد هندوها – بازار سیتی سنتر – مسجد جامع دلگشا – امامزاده سید مظفر و موزه آب

چرا این برنامه بهترین برنامه ریزی برای سفر به بندرعباس و حتی ارزان ترین تور بندرعباس است؟

برای طراحی و ارائه این برنامه، از منابع متعدد و معتبر مانند سایت سازمان نقشه برداری، لونلی پلنت، تریپ ادوایزر و دهها تراک GPS از سایتهایی مانند Wikiloc استفاده شده است.

جاذبه های گردشگری هر منطقه و مسیرهای دارای جذابیت بیشتر برای پیاده روی در شهر، روستا و یا طبیعت، تعیین شده اند. همراه با تراک GPS(قابل استفاده روی گوشی)، یک برنامه ی دقیق که دارای زمان بندی و اولویت بندی جاذبه ها است در دسترس شماست. بنابراین، زمان را تلف نمی کنید و مجری یک تور خوب و ارزان برای خود خواهید بود. برای اطلاع بیشتر از چگونگی طراحی مسیر سفر در این سایت درباره aminmana را ببینید.

بر اساس نیازها، شرایط و فرصتی که دارید، ما حتی می توانیم برنامه ی سفر دلخواه شما را با برنامه ریزی سفارشی نیز آماده کنیم و یک برنامه، جدول، نقشه و فایل GPS اختصاصی تهیه نماییم تا بتوانید سفر خود را بی نقص انجام دهید. برنامه ریزی اختصاصی سفر را ببینید.

بهترین برنامه سفر به بندرعباس چند روزه است؟

یک برنامه یک روزه برای دیدن شاخص ترین جاذبه ها در بندرعباس کافی است. برنامه aminmana نیز یک برنامه یک روزه است اما برای فرصت محدود نیم روزه و حتی دو روزه نیز انعطاف پذیر است بویژه که عاشقان پارکهای ساحلی و بازار بندرعباس می توانند از بودن طولانی تر در این شهر واقعا لذت ببرند.

بهترین برنامه ریزی سفر به بندرعباس برای مسیرها و مکان های دیدنی چیست؟

معمولا در بیشتر ماهها گرمای هوا اجازه نمی دهد برای روز پیاده روی طولانی انجام دهید و بخصوص در فصول گرم کمی برنامه ریزی مشکل است. در چنین فصولی بر حسب فرصتی که دارید می توانید جز بازارها و فضاهای مسقف، گردش در میانه ی روز را از برنامه خود حذف کنید و در عوض شبها تا پاسی از شب به گشت و گذار خود ادامه دهید. این مشکل معمولا در زمستان وجود ندارد.

اگر برای اولین بار به بندرعباس سفر می کنید شاخص ترین جاذبه های توریستی و اصیل آن را از دست ندهید. شهرت بندرعباس به بازارهای قدیمی، آثار تاریخی اطراف بازار بخصوص ابنیه مربوط به خاندان گله داری، معبد هندوها و بازار ماهی معروفش است. همه اینها نزدیک به اسکله حقانی هستند و با کمی زمان سنجی می توانید حتی با سفر نیم روزه از صبح تا بعد از ظهر یا از ظهر تا شب نیز یک برداشت خوب از بندرعباس داشته باشید.

خوشبختانه سایر جاذبه های توریستی بندرعباس که شامل پارکهای ساحلی، موزه ها و سایر آثار تاریخی است همگی در امتداد نوار ساحلی جنوب شهر قرار دارند. بنابراین برای سفر یک روزه، طبق جدول برنامه و با توجه به ترتیبی که در مسیر طراحی شده قرار دارند از جاذبه ها دیدن کنید اما جاذبه های اصلی را از دست ندهید. به این ترتیب با چینش و زمان بندی مناسب می توانید کمترین اتلاف انرژی و زمان را در طول برنامه داشته باشید.

اگر امکان سفر یک و نیم روزه یا سفر دو روزه به بندرعباس دارید می توانید بر حسب سلیقه بیش از حد متعارف در هر نقطه زمان صرف کنید زیرا بیش از 10 کیلومتر نوار ساحلی و پارکهای ساحلی بندرعباس در کنار بازارهای پر رونق آن چنین ظرفیتی را دارند. بندرعباس یکی از بهترین شهرهای ایران برای گشت و گذار و تفریح شبانه است. از غروب تا نیمه شب با صرف وقت بیشتر در سواحل، بازارها و مراکز خرید و تفریح از بندرعباس لذت ببرید.

نقشه مسیر

به ترتیب حروف لاتین و طبق جدول، برنامه را شروع و اجرا کنید.

 

حضور در برنامه های طبیعت گردی و کوهنوردی نیازمند داشتن تجربه، دانش و مربی متخصص است.
امین مانا مسئولیتی در قبال حوادث ناشی از عدم رعایت ایمنی ندارد و مسیریابی دقیق برای جلوگیری از حوادث یا اتلاف زمان و کمک به تورلیدرها و عموم مردم تنها هدف ماست. 

برنامه سفر به بندرعباس به ترتیب نقاط از شروع تا پایان

بر اساس فرصت، سلیقه و شرایطی که دارید می توانید هر جاذبه یا مسیری را از برنامه خود حذف کنید.

 

شروع کنید از

A- ترمینال اتوبوس بندرعباس

پیاده یا با وسیله نقلیه (1 تا 2.5 کیلومتر) بروید به

B- پارک ساحلی دولت و پارک ساحلی غدیر

پیاده یا با وسیله نقلیه (3.5 کیلومتر) بروید به

C- مجسمه شکارچی مراورید و نماد بندرعباس

پیاده یا با وسیله نقلیه (1.6 کیلومتر) بروید به

D- خانه تاریخی گله داری و شب بازار

پیاده (100 متر) بروید به

E- بازار لاری ها و بازار قدیمی بندرعباس

پیاده (100 متر) بروید به

F- پیاده راه بازارچه دستفروشان، بازار اوزی ها و امامزاده شاه محمدتقی

پیاده (100 متر) بروید به

G- اسکله حقانی بندرعباس

پیاده (100 متر) بروید به

H- عمارت کلاه فرنگی و مرکز خرید مگامال

پیاده (150 متر) بروید به

I- مسجد جامع اهل سنت و حمام تاریخی گله داری

با وسیله نقلیه (1 کیلومتر) بروید به

J- بازار ماهی بندرعباس

با وسیله نقلیه (1.3 کیلومتر) بروید به

K- موزه مردم شناسی و آب انبارهای برکه های باران

با وسیله نقلیه (4.5 کیلومتر) بروید به

L- پارک ساحلی جهانگردی و سورو و پلاژ بانوان

با وسیله نقلیه (3.3 کیلومتر) بروید به

M- پارک ساحلی کپشکن و پارک ساحلی آکواریوم

با وسیله نقلیه (2.7 کیلومتر) بروید به

N- مسجد تاریخی گله داری

با وسیله نقلیه (500 متر) بروید به

O- مسجد تاریخی ناصری، حمام تاریخی گپ و منبر گپ(حسینیه 12 امام)

پیاده (300 متر) بروید به

P- معبد هندوها

پیاده (150 متر) بروید به

Q- مرکز خرید سیتی سنتر

با وسیله نقلیه (1.4 کیلومتر) بروید به

R- مسجد جامع دلگشا

با وسیله نقلیه (2.2 کیلومتر) بروید به

S- امامزاده سید مظفر

با وسیله نقلیه (1.8 کیلومتر) بروید به

T- موزه آب

 

این برنامه، نقشه و فایل GPS(ثبت شده در گوگل)، یک پکیج ویژه و پیش نویس اجرای تور بندرعباس برای یک تورلیدر است. استفاده از این اطلاعات در سایتهای گردشگری بدون پیوند مطلب به امین مانا یا ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.

نکات مهم و کلیدی حین سفر در این مسیر از شروع تا پایان

 

شروع کنید از پارک ترمینال اتوبوس بندرعباس ( طبق جدول و فایل تراک جی پی اس GPS مسیریابی )

– بسته به محل اقامت شما، ترمینال اتوبوس بندرعباس در شرق بندرعباس، بهترین محل برای کرایه وسیله نقلیه یا شروع برنامه بندرعباس گردی است. از ترمینال اتوبوس می توانید با تاکسی و یا پیاده در امتداد خیابان ساحلی به سمت غرب پیش بروید.

– در سالهای اخیر پارکهای ساحلی زیبایی در بندرعباس ساخته شده است بطوری که پیاده روی یا دوچرخه سواری در امتداد بلوار ساحلی بندرعباس در صبحها و بویژه عصر و شب تبدیل به یکی از بهترین برنامه ها برای بندرعباس گردی شده است. ترمینال اتوبوس بندرعباس در منتها علیه شرقی این پارکهای ساحلی قرار دارد. می توانید پیاده روی خود را در پارک ساحلی شروع کنید و یا اینکه با وسیله نقلیه در بلوار ساحلی پیش بروید. به ترتیب پارکهای زیبای دولت و غدیر را پشت سر خواهید گذاشت تا به یک موج شکن در دریا برسید. در همین نقطه نماد بزرگی از بندرعباس با حروف لاتین در نزدیکی مجسمه بزرگی از یک شکارچی مروارید قرار دارد. در حقیقت بندرعباس از سالیان دور مرکزی برای صید مروارید در دریا بوده است.

– به مسیر خود در امتداد ساحل ادامه دهید. عصرها زنان بومی در این محل غذاهای خانگی خود را به گردشگران می فروشند. خوردن کاسه ای نخود یا غذاهای دیگر در این بخش از بلوار ساحلی بسیار جذاب است.

– خانه تاریخی گله داری، مربوط به دوره پهلوی است. این بنای دو طبقه که بخصوص در طبقه اولش فاقد تزئینات خاصی است را می توانید در حالی که به سمت بازار می روید و از کنارش عبور می کنید ببینید.

– روبروی خانه گله داری و نرسیده به بازار قدیم، محوطه و فضای بزرگی در کنار دریا قرار دارد که اواخر شب با حضور دوره گردها و دستفروشان رونق می گیرد و به شب بازار معروف است. فروشندگان در شب بازار، کالاهای خود را به قیمتی کمتر از مغازه داران بازار قدیم عرضه می کنند. بیشتر کالاها و پوشاک کیفیت پایینی دارند اما این بازار نیز که بیشتر فروشندگانش را زنان تشکیل می دهند دیدنی است.

– بازار لاری های بندرعباس که با نام بازار قدیم هم معروف است را نباید از دست بدهید. بر حسب فصل ساعت فعالیت این بازار سرپوشیده در برابر آفتاب سوزان بندرعباس از حدود 8 صبح تا حدود ساعت 8 شب است. انواع کالاهای سنتی یا وارداتی را در بازار قدیمی بندرعباس می توانید بیابید. دیدن فروشندگان زن بندری با پوشیه های خاص بندر و فرهنگ بومی هرمزگان بهترین دستاورد شما از بازار قدیم خواهد بود.

– بلافاصله بعد از بازار قدیم به پیاده راه بزرگی در سمت راست خود و عمود بر بلوار ساحلی(طالقانی) می رسید که نزدیک به 300 متر طول دارد و دستفروشان در آن تجمع می کنند. بازار اوزی ها همین جاست و در میانه ی آن نیز امامزاده شاه محمد تقی قرار دارد و این اماممزاده به حدی محبوب است که در گذشته زواری که از پاکستان و بنگلادش برای زیارت به مشهد می‌رفتند ابتدا به زیارت این محل می‌آمدند.

– اسکله حقانی نیز روبروی شما در کنار ساحل قرار دارد و اسکله قدیمی بندرعباس است. پایانه دریایی شهید حقانی محل پهلوگرفتن قایق های سنتی ماهی گیری است و صیادان از اینجا نتیجه تلاش خود را به بازار ماهی می برند. از اسکله حقانی می توانید برای سفر دریایی به سمت جزایر قشم و هرمز نیز اقدام کنید. در حقیقت نباید در سفر به بندرعباس از دیدن قشم و هرمز چشم پوشی کنید.

– تنها 100 متر بعد خیابان دیگری عمود بر بلوار ساحلی قرار دارد که در ابتدای آن می توانید عمارت قدیمی کلاه فرنگی در سمت راست و مرکز خرید مگامال را در سمت چپ ببینید. عمارت کلاه فرنگی در زمان صفویه تجارتخانه ‌ی مراودات خارجی بوده است. متاسفانه تنها بخشی از جذابیت این بنا را می توان دید. مرکز خرید مگامال اما یکی از بازارهای جدید بندرعباس است و برای عاشقان خرید می تواند جذاب باشد. اگر فرصت محدودی را برای  بندرعباس گذاشته اید از جاذبه های مذکور چشم پوشی کنید.

– به مسیر خود در بلوار ساحلی به سمت غرب ادامه دهید. بلافاصله مسجد بزرگ و جامع اهل سنت را باشکوه خاصی خواهید دید. حمام گله داری هم در پشت هتل امین در نزدیکی مسجد جامع قرار دارد.

– حمام گله داری با 5 گنبد کوچک و قسمتهای مختلف مانند گرم خانه و خزینه و… از آثار دوره قاجار است. حمام گله داری امروزه تبدیل به موزه ای در مورد فرهنگ بندرعباس شده است. استفاده از سنگهای دریایی و اسفنجی در ساخت این حمام وجه تمایز آن با سایر حمامهای شهرهای ایران است. حمام گله داری معمولا از 9 صبح تا 8 شب در روزهای زوج قابل دیدن است.

 

– بندرعباس بازار ماهی بسیار معروف و فعالی دارد که در سراسر جنوب ایران زبانزد است. صبح زود با رسیدن ماهی تازه بهترین زمان برای دیدن بازار ماهی و احیانا خرید است. این یک مکان فوق العاده فتوژنیک و مناسب عکاسی نیز می باشد. در این بازار باید تحمل بوی تند انواع مختلف ماهی ها، صدف، میگو، خرچنگ و دیگر آبزیان را داشته باشید. در بازار ماهی خانم‌های بومی ماهی تازه را با ادویه محلی برایتان سرخ می‌کنند.

– پس از بازار ماهی باید از ساحل جدا شوید و طبق نقشه و مسیر به سمت موزه مردم شناسی خلیج فارس بروید. موزه خلیج فارس، مهمترین موزه بندرعباس برای آشنایی با فرهنگ بومی بندری شامل مشاغل، پوشش، سنت‌ها است. موزه مردم شناسی خلیج فارس شامل سه طبقه و بخشهای مردم شناسی، باستان شناسی و تاریخی است و صبح و بعد از ظهر امکان بازدید از ان وجود دارد.

– موزه مردم شناسی بندرعباس در محوطه تاریخی برکه های باران قرار دارد و چند نمونه از برکه های باران یا همان آب انبارهای سنتی منطقه جنوب در پیرامون آن قرار دارند. برکه های باران با معماری های هوشمندانه برای تحمل و گذر از خشکسالی ها با استفاده بهینه از آب باران ساخته شده اند. متاسفانه امکان دیدن دقیق این بخش به خوبی وجود ندارد. ورودی آب انبارها مسدود شده و حصاری فلزی جلوی پنجره‌ها نیز قرار داده شده است.

– پارکی ساحلی سورو در غربی ترین نقطه شهر بندر عباس قرار دارد. فضای بازی کودکان، نیمکتهای سنگی و درختان زیبا از جمله نارگیل، نخل و… در پارک سورو آن را محبوب تر کرده اند. در پارک سورو یک پلاژ ویژه بانوان قرار دارد که به مجتمع تفریحی سورو مشهور است. در این مجموعه خدمات ورزشی و تفریحی ویژه بانوان در استخر و آبگیری که در کناره دریا ایجاد شده است، ارائه می‌شود.

– برای دیدن سایر جاذبه های بندرعباس، از مسیری دیگر به سمت شرق شهر می رویم. پارک ساحلی کپشکن و پارک آکواریوم را در صورتی که فرصت کافی دارید می توانید ببینید. مسجد تاریخی گله داری نیز با فاصله از ساحل قرار دارد و با قدمت قاجاری دارای صحن، شبستان، مناره و گچبری های زیباست.

– در ادامه و قبل از رسیدن به معبد هندوها می توانید از سه جاذبه تاریخی در اطراف چهارراه بلوکی دیدن کنید.

– حمام گپ (گَپ به معنای بزرگ) مربوط به زمان قاجار است و تحت مرمت قرار دارد. شاید بتوانید نمای بیرونی و بخشهایی از آن را از پشت حفاظ ببینید.

– مسجد ناصری با قدمت صد ساله معماری ترکیبی ایرانی و هندی دارد و حتی برخی مصالح به کار رفته در آن مانند صندل متعلق به هندوستان است. مسجد دارای اسکلت چوبی است. کاشی‌کاری‌های زیبا، گچبری ها، پنجره هایی با شیشه های رنگی پر از نقش و نگار و معرق کاری به زیبایی مسجد افزوده است.

– حسینیه تاریخی منبر گپ یا دوازده امام از دوره قاجاریه مورد توجه مردم بخصوص در مناسبتهای مذهبی است. منبر گپ نخستین منبری بوده که توسط مهاجران شیعه حیدرآباد هندوستان که در واقع ایرانی‌الاصل بوده اند در شهر بندرعباس در محل میدان بلوکی و با سبک هندی ساخته شده است. منبر گپ دارای دوازده علم به ‌نام دوازده امام است. وظیفه حمل هر علم نیز بر عهده یکی از افراد مومن است که علم کش نامیده می شوند. آیین علم‌شویی منبر گپ در ساحل دریا نیز به ثبت ملی رسیده است و هر سال در شامگاه روز دوم محرم با آیین و دعاهای مشخص در بندرعباس اجرا می‌شود.

– معبد هندوها در زمان قاجار برای برگزاری مراسم مذهبی هندوها با معماری هندی و گنبد مخروطی ساخته شده و شاخص ترین جاذبه بندرعباس است بنابراین نباید آن را از دست بدهید. معبد هندوها معمولا از 8 صبح تا 5 عصر قابل بازدید است.

– مرکز خرید سیتی سنتر در میدان 17 شهریور دارای معماری بومی بندری است و بیش از ۵۰۰ غرفه تجاری در سه طبقه دارد. در این بازار می‌توان انواع پوشاک، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی و … را تهیه کرد. علاقمندان خرید در بندرعباس می توانند ساعتها از سیتی سنتر لذت ببرند.

– از مرکز شهر به سمت شرق بروید تا آخرین جاذبه های بندرعباس را نیز ببینید.

– مسجد جامع یا دلگشا، زیباترین و قدیمی ترین مسجد بندرعباس از قرن دوازدهم است که بارها مرمت و بازسازی شده است و متاسفانه حتی شکل و شمایل آن نیز تغییر کرده است.

– امامزاده سید مظفر نیز در بندرعباس بسیار مورد توجه مردم بومی شیعه و سنی است و اهل سنت نیز معتقدند وی از سادات اهل سنت است. امامزاده سید مظفر با داشتن چهار مناره و کاشی کاری زیبا جذابیت معماری زیادی نیز دارد.

– آخرین جاذبه گردشگری بندرعباس در این برنامه، موزه آب است. ساختمان موزه آب با قدمت صفویه شامل دو بركه است و انواع کوزه، خمره و اشیا مربوط به آب  در کنار تصاویر و اسناد دیگر در آن به نمایش درامده است.

اطلاعات و سایر نکات مهم سفر به بندرعباس چیست؟

وضعیت آب و هوا برای اجرای موفق این برنامه اهمیت حیاتی دارد و لازم است دست کم یک تا سه روز قبل از سفر دوباره آب و هوا را بررسی کنید.

بدلیل ازدحام در روزهای تعطیل سعی کنید در روزهای وسط هفته برای خود برنامه ریزی کنید.

بهترین سفرنامه ها و گزارش برنامه های سفر به بندرعباس کدام هستند؟

لینک سفرنامه مهتاب چهارطاقی از سفر به بندرعباس و جزیره هرمز در وبلاگ قصه گو

 

با تبلیغ تور، اقامتگاه و سایر خدمات گردشگری خود در این صفحه بیشتر دیده شوید. آگهی سری اول رایگان است.
تماس با ما

خدمات مفید در این منطقه

دریافت رایگان فایل GPS مسیر برنامه و مسیریابی روی گوشی حین سفر

اگر برنامه مسیریابی با قابلیت ساپورت فایلهای KML بر روی گوشی خود ندارید، اپلیکیشن MAPS.ME را نصب کنید. بهترین اپلیکیشن مسیریاب با نقشه آفلاین مسیریابی در سفر و طبیعت بدون نیاز به اینترنت

 

پرسشهای شما از سفر به این منطقه بلافاصله پاسخ داده می شود لطفا پایین همین صفحه پیام بگذارید و صرفا جهت سفارش طراحی اختصاصی برنامه یا آگهی، مستقیما تماس بگیرید.

 

برای ادامه سفر بهترین جاهای دیدنی اطراف بندرعباس کجا هستند؟

 

سفر به جزیره هرمز
سفر به جزیره قشم
سفر به سیریک
سفر به میناب
سفر به بندر خمیر
سفر به لاتیدان و سیاه کش
سفر به رویدر

 

برای دیدن همه جاهای دیدنی استان هرمزگان، سفرها و صعودهای استان هرمزگان را ببینید.

 

برای دیدن سایر جاهای دیدنی ایران یکی از نزدیک ترین استانهای همسایه زیر را انتخاب کنید.

 

سفر به استان فارس
سفر به استان بوشهر
سفر به استان کرمان
سفر به استان سیستان و بلوچستان

به زودی منتشر می شود:

سفر به حاجی آباد، سفر به پارسیان، سفر به بندر مقام، سفر به بستانو و مغدان، سفر به شوتاریکو و آب دبه، سفر به جاسک، سفر به تبن، سفر به آبگرم گنو، سفر به روستای بهده و غار گیری کنار، سفر به آبشار تزرج، سفر به خرسین، سفر به فین، سفر به جزیره لارک، سفر به جزیره لاوان، سفر به جزیره هندورابی، سفر به تنگه بنو لمزان، سفر به تنگه بوچیر، سفر به ساحل مکسر، سفر به رودان، سفر به کوشکنار، سفر به بشاگرد، سفر به چشمه سبزپوشان، سفر به منطقه حفاظت شده هماگ، سفر به بستک، سفر به جزیره مارو، سفر به جزایر تنب بزرگ و کوچک، سفر به جزیره ابوموسی، صعود به قله گنو، صعود به قله تشگر

به راحتی برنامه سفر مطابق با علایق و نیازهای خود را پیدا کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *