برای یافتن سفر بر اساس علایق و نیازهای خود

راهنمای سفر در ایران برای همه

گام به گام سفر به سی سخت با فایل GPS

شما همیشه نیاز به راهنما یا خرید تور ندارید. با این برنامه ی دقیق، تورلیدر خود در سفر به سی سخت باشید.

چرا باید به سی سخت سفر کرد؟

 

– سی سخت بهشت کوهنوردان و طبیعت گردها است زیرا مبدا بسیاری از مسیرهای طبیعت گردی و کوهنوردی به قلل بالای 4000 متر است.

– سی سخت نزدیک ترین شهر به رشته کوه رفیع دنا می باشد و مناظر کوهستان دنا و دره های پر آب را به گردشگران هدیه می دهد.

– منطقه حفاظت شده دنا در منطقه سی سخت به عنوان یکی از زیست کره های ارزشمند طبیعت جهان در یونسکو به ثبت رسیده است.

– برکه های زیبا و معروف کوه گل در نزدیکی سی سخت قرار دارند.

– جنگلهای زاگرسی سی سخت را احاطه کرده اند و دره های منحصربفرد و بکر مانند تنگ سیلاری در نزدیکی سی سخت قرار دارند.

 

آنچه پیش از تصمیم سفر به سی سخت باید حتما بدانید

سی سخت کجاست؟

سی سخت، شهری کوهستانی در نزدیکی یاسوج است که جنگلهای زاگرسی و طبیعت دنا آن را احاطه کرده است.

محبوبیت گردشگری سی سخت در چیست؟

دریاچه های کوه گل، جنگلهای بلوط، کوهستان دنا و گردنه بیژن در دل کوههای دنا

بهترین جاهای دیدنی سی سخت کجاست؟

برکه کوه گل، چشمه میشی، تنگ گنجه ای و روستای کریک

نوع برنامه سفر به سی سخت چیست؟

این یک برنامه روستا گردی و طبیعت گردی است.

درجه سختی سفر به سی سخت چقدر است؟

آسان تا خیلی سخت برای تمام افراد تندرست با توانایی پیاده روی از 500 متر در مسیرهای هموار تا افراد دارای تجربه طبیعت گردی با توانایی پیاده روی های طولانی تا حدود 20 کیلومتر در مسیرهای ناهموار طبیعت مانند پاکوب، کف دره و …

فاصله یاسوج تا سی سخت با ماشین چقدر است؟

فاصله زمانی یاسوج تا سی سخت با ماشین سواری حدود 45 دقیقه است. این مسیر تقریبا 33 کیلومتر است.

مسیر جاده دسترسی و راههای رفتن به سی سخت چطور است؟

سی سخت شهری مرتفع نزدیک به یاسوج اما در دل کوهستان دنا است و از طریق جاده پر پیچ و خم و مرتفع گردنه بیژن به شمال کوههای دنا و جنوب استان اصفهان نیز متصل می شود.

نزدیک ترین و بهترین راه رفتن به سی سخت از طرف یاسوج، از طریق جاده تنگه گنجه ای است.

نزدیک ترین و بهترین راه رفتن به سی سخت  از طرف اصفهان یا استان چهارمحال و بختیاری، جاده فرعی روستای توت نده است که از جاده اصلی یاسوج جدا شده و به سمت سی سخت می رود.

بهترین زمان و فصل سفر به سی سخت چه موقع است؟

بهار، پاییز و تابستان بهترین فصول برای سفر به سی سخت هستند. جاذبه اصلی سی سخت، طبیعت است اما طبیعت گردی در زمستان های پر برف و سرد سی سخت مشکل است. تابستان بهترین فصل برای صعود قلل دنا از سی سخت است. آب و هوای سی سخت در بهار با میانگین دمای مناسب و به دلیل طراوت بهاری و پر آبی طبیعت، عالی است.

 

آنچه برای برنامه ریزی اولیه و کلی سفر به سی سخت باید بدانید

بهترین رستوران های سی سخت کجاست؟

سی سخت رستورانهای مناسبی دارد اما در مناطق بومی و کم جمعیت یافتن رستوران دارای سابقه و اعتبار کافی در حد تایید سایتهای بین المللی مانند تریپ ادوایزر و لونلی پلنت مشکل است بنابراین بهترین پیشنهاد، استفاده از غذای خانگی یا خرید از فروشگاهها و رستورانهای محلی با بررسی حضوری است.

بهترین جا و مکان برای چادر زدن یا محل اقامت در سی سخت کجاست؟

برای محل اقامت، امکان چادر زدن و کمپینگ در تفریحگاه های پارک سربندان نزدیک چشمه میشی، امامزاده روستای کریک و تنگ گنجه ای به واسطه سکوها و امکانات اولیه وجود دارد. کوهنوردان می توانند کنار برکه کوه گل در دل طبیعت در فصل مناسب نیز چادر بزنند. علاوه بر اقامتگاههای مختلف و مهمان پذیرها در سی سخت، امکان کرایه سوئیت، آپارتمان و خانه محلی با کیفیت و قیمتهای مناسب و از طرق مختلف نیز فراهم است.

وسایل و لوازم ضروری برای سفر به سی سخت چیست؟

کوله پشتی و کفش پیاده روی راحت ، عینک آفتابی و کلاه نقاب دار برای روزهای آفتابی ، لباس گرم برای فصول سرد ، دوربین عکاسی ، دارو و لوازم شخصی ، بطری آب و تننقلات و تمام وسایل لازم برای پیک نیک

یک پکیج ویژه و بهترین برنامه پیشنهادی امین مانا برای این سفر

با برنامه امین مانا در سفر به سی سخت چه جاذبه ها و مسیرهایی را می توانید ببینید؟ 

امامزاده شاه قاسم – روستای گنجه ای قلعه سرخ – تفرجگاه تنگ گنجه ای – مسیر رودخانه گنجه ای – روستای گنجه سریز – رودخانه سریز – روستای حیدرآباد – روستای اسلام آباد – روستای تنگ سه ریز – روستای کرم آباد – روستای بندان – رودخانه خرسان – پل خرسان – روستای برآفتاب – پارک سربندان – چشمه میشی – چشمه سردو – مسیر کوه گل – دریاچه کوه گل – رودخانه کوه گل – آبشار تنگه نمک – چشمه نمک – غار اشکفت کلو – گردنه بیژن – شهر سی سخت – روستای توت نده – روستای کریک – روستای امیرآباد – روستای کل کل عباس آباد – امامزاده عسکر – روستای بیاره – روستای معصوم آباد – مسیر دره پیشه ور

چرا این برنامه بهترین برنامه ریزی برای سی سخت و حتی ارزان ترین تور سی سخت است؟

برای طراحی و ارائه این برنامه، از منابع متعدد و معتبر مانند سایت سازمان نقشه برداری، لونلی پلنت، تریپ ادوایزر و دهها تراک GPS از سایتهایی مانند Wikiloc استفاده شده است.

جاذبه های گردشگری هر منطقه و مسیرهای دارای جذابیت بیشتر برای پیاده روی در شهر، روستا و یا طبیعت، تعیین شده اند. همراه با تراک GPS(قابل استفاده روی گوشی)، یک برنامه ی دقیق که دارای زمان بندی و اولویت بندی جاذبه ها است در دسترس شماست. بنابراین، زمان را تلف نمی کنید و مجری یک تور خوب و ارزان برای خود خواهید بود. برای اطلاع بیشتر از چگونگی طراحی مسیر سفر در این سایت درباره aminmana را ببینید.

بر اساس نیازها، شرایط و فرصتی که دارید، ما حتی می توانیم برنامه ی سفر دلخواه شما را با برنامه ریزی سفارشی نیز آماده کنیم و یک برنامه، جدول، نقشه و فایل GPS اختصاصی تهیه نماییم تا بتوانید سفر خود را بی نقص انجام دهید. برنامه ریزی اختصاصی سفر را ببینید.

بهترین برنامه سفر به سی سخت چند روزه است؟

یک برنامه نیم تا یک روزه برای سی سخت کافی است. برنامه aminmana یک برنامه فشرده یک روزه است اما برای فرصت نیم روزه یا بیشتر از یک روز نیز انعطاف پذیر است زیرا رودخانه ها و طبیعت کوهستان دنا، جنگلهای بلوط و روستاهای سی سخت ظرفیت گردشگری فراوانی دارند و می توان دو تا سه روز و حتی بیشتر از سی سخت و طبیعت آن لذت برد.

بهترین برنامه ریزی سفر به سی سخت برای مکان های دیدنی چیست؟

جاذبه های توریستی منطقه سی سخت چندان متمرکز نیستند و برای دیدن طبیعت سی سخت نیاز به وسیله نقلیه دارید.

اگر برای اولین بار به سی سخت سفر می کنید شاخص ترین جاذبه های توریستی و اصیل آن را از دست ندهید. شهرت سی سخت به دریاچه کوه گل و روستای کریگ و البته تنگه گنجه ای در جاده یاسوج به سی سخت است. اگر فرصت بسیار کمی دارید بهتر است از کل جاذبه های این برنامه تنها تنگه گنجه ای و روستای کریک را در برنامه قرار دهید زیرا هر دو در کنار جاده هستند و فرصت زیادی نیاز ندارند به این صورت حتی با سفر نیم روزه نیز می توانید بهترین استفاده از سفر به سی سخت را بکنید.

در فصول بهار و اوایل تابستان که هنوز دریاچه های کوه گل جذاب هستند، اگر فرصت کافی دارید و عاشق طبیعت هستید یک روز کامل را به سی سخت اختصاص دهید تا بتوانید مهمترین جاذبه طبیعت سی سخت که دریاچه کوه گل در بخشی از منطقه حفاظت شده دنا است را نیز علاوه بر روستای کریک و تنگ گنجه ای ببینید. دیدن این دریاچه نیاز به پیاده روی در طبیعت دارد و بین نیم تا یک روز زمان نیاز دارد. در سفر یک روزه به سی سخت به این ترتیب می توانید با چینش و زمان بندی مناسب کمترین اتلاف انرژی و زمان را در طول برنامه داشته باشید.

اگر امکان سفر یک و نیم روزه یا سفر دو روزه به سی سخت داشته و قصد اقامت شبانه در منطقه دارید، طبق جدول برنامه و با توجه به ترتیبی که به مکانها و جاذبه ها می رسید از همه آنها به جز طی مسیر دره گنجه ای تا دوآب و پیمایش های اطراف رودخانه خرسان، دیدن کنید اما مراقب باشید زمان را برای جاذبه های اصلی از دست ندهید. برای سفر دو روزه می توانید بر حسب سلیقه بیش از حد متعارف در هر نقطه زمان صرف کنید یا از طبیعت رودخانه خرسان در نزدیکی روستای بندان یا دره پیشه ور نیز بهره مند شوید اما اگر به تعدد جاذبه ها علاقه ندارید پیک نیک در طبیعت در نقاطی مانند تنگ گنجه ای و کوه گل یا کریک و حتی حاشیه رودخانه خرسان در نقاط پیش بینی شده عالی است.

اگر امکان سفر سه روزه یا بیشتر نیز دارید برنامه پیمایش دره گنجه ای به کوه گل را به برنامه خود اضافه کنید اما لازم است با تجهیزات کامل شبمانی در طبیعت بکر و همراه با افراد با تجربه این مسیرها را طی نمایید

یاسوج, کهگیلویه بویراحمد, Kohgilooye Boyer Ahmad, Yasuj
جنگلهای یاسوج
Yasuj Forest

نقشه مسیر

به ترتیب حروف لاتین و طبق جدول، برنامه را شروع و اجرا کنید.

 

حضور در برنامه های طبیعت گردی و کوهنوردی نیازمند داشتن تجربه، دانش و مربی متخصص است.
امین مانا مسئولیتی در قبال حوادث ناشی از عدم رعایت ایمنی ندارد و مسیریابی دقیق برای جلوگیری از حوادث یا اتلاف زمان و کمک به تورلیدرها و عموم مردم تنها هدف ماست. 

برنامه سفر به ترتیب نقاط از شروع تا پایان

بر اساس فرصت، سلیقه و شرایطی که دارید می توانید هر جاذبه یا مسیری را از برنامه خود حذف کنید.

 

شروع کنید از

A- ترمینال مسافربری یاسوج

با وسیله نقلیه (9 کیلومتر) بروید به

B- امامزاده شاه قاسم

با وسیله نقلیه (5 کیلومتر) بروید به

C- روستای گنجه ای

با وسیله نقلیه (1 کیلومتر) بروید به

D- ابتدای جاده روستای حیدرآباد

با وسیله نقلیه (1.5 کیلومتر) بروید به

E– تنگ گنجه ای

با وسیله نقلیه (1.5 کیلومتر) بروید به

F- ابتدای جاده روستای بندان

با وسیله نقلیه (13 کیلومتر) بروید به

G- شهر سی سخت

با وسیله نقلیه (5.5 کیلومتر) بروید به

H- چشمه میشی

با وسیله نقلیه (4.5 کیلومتر) بروید به

I- چشمه و تفریحگاه سردو

پیاده (1.3 کیلومتر) بروید به

J- دریاچه کوه گل

پیاده (1.6 کیلومتر) بروید به

K- رودخانه کوه گل

پیاده (1 کیلومتر) بروید به

L,M- آبشار تنگه نمک و چشمه نمک

پیاده (1.3 کیلومتر) بروید به

I- چشمه و تفریحگاه سردو

با وسیله نقلیه (24 کیلومتر) بروید به

N- روستای کریگ و امامزاده عسگر

با وسیله نقلیه (4 کیلومتر) بروید به

O- جاده دره پیشه ور

با وسیله نقلیه (4 کیلومتر) بروید به

A- ترمینال مسافربری یاسوج

 

این برنامه، نقشه و فایل GPS(ثبت شده در گوگل)، یک پکیج ویژه و پیش نویس اجرای تور سی سخت برای یک تورلیدر است. استفاده از این اطلاعات در سایتهای گردشگری بدون پیوند مطلب به امین مانا یا ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.

نکات مهم و کلیدی حین گردش در این مسیر از شروع تا پایان

 

شروع کنید از ترمینال مسافربری یاسوج ( طبق جدول و فایل تراک جی پی اس GPS مسیریابی )

– ترمینال مسافربری یاسوج یکی از محلهای مناسب برای کرایه تاکسی یا سایر وسایل نقلیه برای سفر به سی سخت است.

– امامزاده شاه قاسم مهمترین مکان مذهبی و زیارتی در مسیر یاسوج به سی سخت است و از احترام فراوانی در میان اهالی برخوردار است. مقبره امامزاده شاه قاسم از طریق یک جاده آسفالت کوتاه با حدود 1.5 کیلومتر طول به جاده اصلی یاسوج به سی سخت متصل است. بویژه اگر فرصت کافی برای تمام جاذبه های سفر به سی سخت دارید دیدن این مکان فرصت خوبی برای علاقمندان فرهنگ مذهبی است.

– روستای گنجه ای قلعه سرخ و روستای گنجه سریز دو روستای مهم با چند چشمه و باغات و مزارع زیبا هستند که از طرف یاسوج قبل از تنگ گنجه ای سمت راست جاده و بر فراز تنگ گنجه ای قرار دارند. کسانی که سابقه طبیعت گردی مناسب دارند می توانند در یک برنامه یک روزه ی کامل بعد از دیدن روستاها در فاصله 1.3 کیلومتری از جاده اصلی وارد جاده خاکی دره شده و مسیر گنجه ای تا کوه گل را که با حدود 20 کیلومتر طول نسبتا طولانی و دشوار است را طی نمایند. ضمنا می توانید بخشی از این مسیر که زیباتر است را به صورت رفت و برگشت نیز طی نمایید. این بخش شامل روستای گنجه ای تا انتهای رودخانه گنجه ای در محل دو راهی کوه گل و مهریان است که 600 مترمرتفع تر از روستا بوده و به دوآب معروف می باشد و در نقشه و فایل GPS علامت گذاری شده است. جاده خاکی از روستای گنجه ای در ادامه پس از دو کیلومتر تمام شده و تبدیل به پاکوب می شود که این پاکوب نیز در امتداد رودخانه گنجه ای یا سریز حدود هفت کیلومتر تا نقطه دوآب در انتهای دره درازا دارد. مسیر فاقد درگیری با سنگ است اما گذر از رودخانه در چند نقطه وجود دارد که ساده است. رودخانه سریز که کوه قلم را دور میزند باعث جذابیت این مسیر در دل کوهستان شده است.

– بلافاصله بعد از ورودی روستای گنجه ای و دقیقا بین آن و تفریحگاه تنگ گنجه ای، ابتدای جاده روستای حیدرآباد قرار دارد. این جاده آسفالت از کف دره رودخانه گنجه ای عبور می کند و بعد از روستای حیدرآباد دو راهی شده سپس یکی از طریق روستای اسلام آباد و دیگری از طریق روستای تنگ سریز به جاده اصلی یاسوج به اصفهان منتهی می شود و کل مسیر تقریبا 5 کیلومتری یا در کنار رودخانه یا از میان جنگلهای بلوط است. جاده روستای تنگ سریز کمی زیباتر است. اگر بعد از دیدن تنگ گنجه ای قصد دیدن سی سخت را ندارید این جاده گزینه خوب و متفاوتی برای بازگشت است. این جاده نیز در نقشه علامت گذاری شده است.

– تنگ گنجه ای یکی از مهمترین تفریحگاههای جاده یاسوج به سی سخت است. درختان بزرگ چنار در دره ای که رودخانه ای زیبا در میان آن روان است و پوشش جنگلی منطقه در کنار امکانات اولیه مانند سکوهای نشیمن و سرویس بهداشتی، محیط خوبی برای پیک نیک فراهم کرده است که البته ورودیه نیز دریافت می شود.

– بلافاصله بعد از تفریحگاه تنگه گنجه ای و دقیقا قبل از روستای برآفتاب، ابتدای جاده روستای بندان قرار دارد. این جاده آسفالت بطول 7 کیلومتر از میان جنگلهای بلوط عبور می کند و بعد از روستای بندان به رودخانه خرسان و در فاصله یک کیلومتری قبل از جاده اصلی یاسوج به اصفهان می رسد. اینجا بخشی از رودخانه خرسان است که بدلیل مقداری فاصله از جاده اصلی و خلوت تر بودن می تواند گزینه مناسبی برای پیک نیک در کنار رودخانه باشد. یک جاده خاکی از نزدیک پل خرسان و در امتداد بالادست رودخانه به طول تقریبی 3 کیلومتر علامت گذاری شده است. این جاده خاکی کیفیت خوبی ندارد اما در صورت داشتن وسیله نقلیه مناسب برای طی نمودن آن می تواند فرصتی برای یافتن نقاط بکرتر و خلوت تر در حاشیه رودخانه زیبای خرسان بخصوص در فصلول معتدل بهار و پاییز باشد.

– شهر سی سخت با حدود 2250 متر ارتفاع بسیار نزدیک به کوهستان دنا است و بیشتر به واسطه طبیعت منطقه حفاظت شده دنا مشهور است اما خود شهر دارای جاذبه گردشگری خاصی جز باغات نیست بنابراین بلافاصله به سمت تنگه کوه گل بروید.

– چشمه میشی، چشمه ای پرآب و با کیفیت در میانه جاده گردنه بیژن و ابتدای مسیر تنگه کوه گل است. می توانید قبل از کوه گل از آن در مسیر دیدن کنید.

– با طی نمودن جاده آسفالت فرعی به چشمه سردو اولین جاذبه تنگه کوه گل در منطقه حفاظت شده دنا می رسید. تفریحگاهی در کنار این چشمه احداث شده است و می تواند برای کسانی که قصد پیاده روی تا دریاچه های کوه گل را ندارند، مکان مناسبی برای پیک نیک باشد.

– با وسایل مناسب برای طی مسیر در طبیعت، پیاده روی به سمت دریاچه کوه گل را شروع کنید. حدود 1.3 کیلومتر را باید طی کنید و 130 متر نیز ارتفاع بگیرید که برای افراد تندرست چندان کار سختی نیست. دریاچه اصلی کوه گل، با نیم هکتار مساحت در بهار پرآب تر است. چند دریاچه کوچک فصلی نیز در نزدیکی وجود دارد که در نقشه علامت گذاری شده اند. اردیبهشت و تا حدودی خرداد منطقه بسیار زیبا و پرگل است و تا اواخر تابستان همه دریاچه ها به تدریج خشک می شوند. تنوع گیاهی و جانوری این منطقه بی نظیر می باشد طوری که یکی از دلایل ثبت منطقه دنا به عنوان زیست کره در یونسکو می باشد. اگر فرصت یا توان لازم برای ادامه مسیر پیاده روی در طبیعت را ندارید همین مسیر را بازگردید اما ادامه مسیر نیز دیگر شیب چندانی ندارد و حدود 4 کیلومتر است. می توانید طبق نقشه و فایل GPS ادامه مسیر دهید.

– با پایین آمدن از شیب تپه به سه راهی نزدیک به رودخانه کوه گل می رسید. مسیر سمت راست یکی از مسیرهای طولانی و زیبا به سمت تنگه های گنجه ای و مهریان در دل کوهستان دناست و نیاز به افراد آماده و با تجربه دارد. در تمام مسیر مذکور باید به دنبال رود در کف دره حرکت کرد. اما مسیر سمت چپ را طبق نقشه و فایل GPS برای بازگشت انتخاب کنید و به ترتیب از آبشار تنگه نمک( نیاز به مقدار زیادی صعود در شیب تند تگه ضمن احتیاطهای لازم دارد) و چشمه های نمک دیدن کنید.

– مابقی مسیر کنار رودخانه است و تا قبل از رسیدن به چشمه سردو از کنار محیط بانی کوه گل نیز عبور می کنید. پس از رسیدن به چشمه سردو، با ماشین مسیر جاده را به سمت چشمه میشی و سی سخت بازگردید. غار اشکفت کلو که نقطه تقریبی آن در فایل مشخص شده است در دامنه کوه در شمال جاده قرار دارد اما دیدن آن را به عموم توصیه نمی کنیم.

– سی سخت، غیر از جاده یاسوج دو جاده دیگر دارد. جاده اول به سمت گردنه 3230 متری بیژن می رود و معمولا توسط کوهنوردان برای صعود به قلل حوض دال، کل خرمن، نول و نمک یا طی نمودن خط الراس شرقی و مرکزی دنا استفاده می شود و به پادنا در استان اصفهان منتهی می شود. جاده دیگر از طریق روستای توت نده به جاده اصلی یاسوج به اصفهان متصل می شود و مسیر نزدیک تری برای رفتن به اصفهان از سی سخت است. هر دو جاده در نقشه علامت گذاری شده اند اما جزو این برنامه قرار ندارند.

– از سی سخت طبق مسیر مشخص شده در نقشه که به ترتیب از روستای امیرآباد و روستای کل کل عباس آباد می گذرد به روستای پلکانی کریک که ماسوله استان کهگیلویه و بویراحمد است بروید. انتهای این جاده به جاده اصلی یاسوج به اصفهان می رسد. روستای کریک روستای زیبایی است و در سفر به سی سخت نباید آن را از دست داد. بخش اصلی روستا آنسوی رودخانه قرار دارد.

– امامزاده ابراهیم و شاه عسکر در کنار هم در روستای کریک و در وسط قبرستان تاریخی روستا واقع هستند. در همین محل تفریحگاه روستای کریک در کنار رودخانه و درختان بزرگش احداث شده است و ورودیه هم گرفته می شود. سکوهای نشیمن و امکانات کامل و مطلوب برای یک پیک نیک در این محل وجود دارد. در روزهای تعطیل این مکان تفریحی و سرسبز بسیار شلوغ است. سایر روستاهای نزدیک به روستای کریک شامل روستای بیاره، روستای اسلام آباد و روستای معصوم آباد هستند که نقاط آنها در نقشه مشخص است اما در مسیر این برنامه قرار ندارند.

– آخرین بخش از سفر مربوط به پیاده روی در حاشیه رودخانه خرسان تا دره پیشه ور در نزدیکی رودخانه است. این بخش از رودخانه خرسان بدلیل فاصله گرفتن از جاده اصلی یاسوج، خلوت و دارای طبیعت زیبایی در دل جنگلهای بلوط است. تنها یک تا دو کیلومتر می توانید جاده خاکی مسیر را ادامه دهید. این جاده خاکی کیفیت چندان مناسبی ندارد. سپس وارد پاکوب می شوید و طی مسیر در پاکوب را تنها به طبیعت گردهای دارای تجربه کافی توصیه می کنیم و سایرین می توانند قبل از پاکوب از پیک نیک در طبیعت لذت ببرند زیرا احتمال خروج از مسیر وجود دارد اما مسیر فاقد درگیری با سنگ است. کمتر از دو کیلومتر که در مسیر پاکوب پیاده روی کردید و از مناظر رودخانه خرسان لذت بردید به دره پیشه ور که جویبار کوچکی نیز دارد می رسید.همین مسیر را تا جاده اصلی بازگردید و سپس به یاسوج مراجعت نمایید.

اطلاعات و سایر نکات مهم سفر به سی سخت چیست؟

وضعیت آب و هوا برای اجرای موفق این برنامه اهمیت حیاتی دارد و لازم است دست کم یک تا سه روز قبل از سفر دوباره آب و هوا را بررسی کنید.

بهترین سفرنامه ها و گزارش برنامه های سفر به سی سخت کدام هستند؟

لینک سفرنامه ویدا مهین پو از سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد در سایت لست سکند

شما نیز می توانید گزارش خود را برای ما ارسال کنید.

 

با تبلیغ تور، اقامتگاه و سایر خدمات گردشگری خود در این صفحه بیشتر دیده شوید. آگهی سری اول رایگان است.
تماس با ما

خدمات مفید در این منطقه

دریافت رایگان فایل GPS مسیر برنامه و مسیریابی روی گوشی حین سفر

اگر برنامه مسیریابی با قابلیت ساپورت فایلهای KML بر روی گوشی خود ندارید، اپلیکیشن MAPS.ME را نصب کنید. بهترین اپلیکیشن مسیریاب با نقشه آفلاین مسیریابی در سفر و طبیعت بدون نیاز به اینترنت

 

پرسشهای شما از سفر به این منطقه بلافاصله پاسخ داده می شود لطفا پایین همین صفحه پیام بگذارید و صرفا جهت سفارش طراحی اختصاصی برنامه یا آگهی، مستقیما تماس بگیرید.

 

برای ادامه سفر بهترین جاهای دیدنی اطراف سی سخت کجا هستند؟

 

سفر به یاسوج
سفر به میمند و رواق
سفر به آبشار منج
سفر به تنگ مهریان

 

برای دیدن همه جاهای دیدنی استان کهگیلویه و بویراحمد، سفرها و صعودهای استان کهگیلویه و بویراحمد را ببینید.

 

برای دیدن سایر جاهای دیدنی ایران یکی از نزدیک ترین استانهای همسایه زیر را انتخاب کنید.

 

سفر به استان اصفهان
سفر به استان خوزستان
سفر به استان چهارمحال و بختیاری
سفر به استان بوشهر
سفر به استان فارس

به زودی منتشر می شود:

سفر به گچساران، سفر به مارین، سفر به پوله و زیلایی، سفر به دریاچه مور زرد، سفر به کوپن و فاریاب، سفر به دهدشت، سفر به چرام، سفر به بهمئی، سفر به امامزاده بی بی حکیمه، سفر به لیکک، سفر به لنده و برم الوان، سفر به سولک، سفر به آبشار کمردوغ، سفر به غار ده شیخ، سفر به آبشار کیوان، سفر به دریاچه برم الوان، سفر به پیست اسکی کاکان، سفر به سد کوثر، سفر به شلال دون، صعود به قله پازن پیر دنا، صعود به قله حوض دال دنا، صعود به قله کل قدویس دنا، صعود به خط الراس دنا

به راحتی برنامه سفر مطابق با علایق و نیازهای خود را پیدا کنید!

2 پاسخ

  1. نیم روز کافیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اطلاعات ناقص و ناکافی و گاهی اشتباه..
    برای دیدن کوه گل یک روز زمان لازمه چون پیاده روی دریاچه زمان بره و وقتی برسی دوس داری بشینی..بعد مسیر رو به سمت آبشار ادامه بدی…
    برای دیدن غار نول یک روز جدا زمان لازمه..
    برای دیدن بنرود یک روز.
    برای فتح قله یک تا دو روز..برای بازدید گردنه بیژن و جشمه میشی و چشمه سردو و سایر مناطق دیدنی شهر هم نیم روزی ک گفتین!!!!
    و اینکه شاه قاسم.تنگ گنجه و کریک جز سی‌سخت نیستن.کریک جز شهرستان دنا هست..و تنگ گنجه بویراحمد..

    1. سلام و سپاس دوست عزیزم
      قبل از هر توضیحی از نقد صریح شما سپاسگزارم و تقاضا می کنم موارد اشتباه را نام ببرید تا اصلاح کنیم
      این برنامه صرفا تلاش کرده هرکسی که وارد استان کهگیلویه بویر احمد شده و تنها نیم روز زمان اضافه دارد را هم ترغیب و تشویق به سفر به سی سخت کند. اما اگر کامل مطالب را می خواندید متوجه میشدید که از نیم روز تا سه روز برنامه برای مسافران به سی سخت داده شده است تا کسی که یک یا دو یا سه روز فرصت دارد هم جاهای بیشتری مثل کوه گل که نام بردید برود و بهره کافی ببرد. در واقع ما به کسی که نیم روز فرصت دارد توصیه نکرده ایم همه این جاهایی که نام بردید را برود.
      قله حوض دال در رشته کوه دنا که معمولا از سی سخت صعود می شود و غار نول یا اماکن مشابه را در این برنامه که گردشگری و طبیعت گردی سبک تا متوسط است را به گردشگران و غیرکوهنوردان توصیه نمی کنیم و آنها، ارائه برنامه جداگانه ای مختص طبیعت گردهای حرفه ای مانند شما را می طلبد.
      اما اینکه در برنامه سفر به سی سخت جاهایی مثل روستای کریک و تنگ گنجه ای را هم اضافه کرده ایم صرفا به این دلیل است که در جاده یاسوج به سی سخت قرار دارند و مسافر می تواند در راه خود آنها را هم ببیند و از دست ندهد. تقسیم بندی ما برای جاذبه ها بر اساس مسیر سفر و جاده است و نه تفکیک مناطق طبق اختلافات قومی مردمان و نه تقسیمات کشوری و مرز شهرستان ها که هر سال با تغییر مدیران و نمایندگان مجلس ممکن است عوض شود.
      در پایان باز هم تقاضا می کنم اشتباهات و خطاهای مشخص ما مانند نام دقیق مناطق یا فواصل یا موارد مشخص دیگر را حتما به ما گوشزد کنید چون هدفی جز کمک به گردشگری سی سخت و مردم خوب آن نداریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *