برای یافتن سفر بر اساس علایق و نیازهای خود

راهنمای سفر در ایران برای همه

گام به گام سفر به سد سیمره و تنگه کافری با فایل GPS

شما همیشه نیاز به راهنما یا خرید تور ندارید. با این برنامه ی دقیق، تورلیدر خود در سفر به سد سیمره و تنگه کافری باشید.

چرا باید به سد سیمره و تنگه کافری سفر کرد؟

 

– سد سیمره بزرگترین سد استان ایلام بر روی رودخانه بزرگ سیمره یا همان کرخه است.

– چشم اندازهای دریاچه سد سیمره به ویژه در نقاطی مانند تنگه کافری بسیار خاص و به ویژه در بهار فوق العاده است.

– تنگه کافری یا تنگ کافرین یکی از بی نظیر ترین مناطق برای قایق سواری و ماهیگیری در استان ایلام است.

– پروژه های گردشگری و افزایش جاده های دسترسی مناسب به دریاچه سد در حال انجام بوده و به زودی سد سیمره به قطب گردشگری تبدیل می شود.

 

آنچه پیش از تصمیم سفر به سد سیمره و تنگه کافری باید حتما بدانید

سد سیمره و تنگه کافری کجا هستند؟

سد سیمره و تنگه کافری که بخشی از دریاچه ی آن است، در میانه مسیر دره شهر به ایلام هستند.

محبوبیت گردشگری سد سیمره و تنگه کافری در چیست؟

قایق سواری در تنگه زیبای کافری، ماهیگیری و دیدن بزرگترین سد و دریاچه استان ایلام

بهترین جاهای دیدنی منطقه سد سیمره کجاست؟

تنگه کافری، تاج و دریاچه سد سیمره

نوع برنامه سفر به سد سیمره و تنگه کافری چیست؟

این یک برنامه طبیعت گردی با امکان ورزشهای آبی بخصوص قایق سواری یا ماهیگیری و روستا گردی است.

درجه سختی سفر به سد سیمره و تنگه کافری چقدر است؟

آسان و مناسب برای تمام افراد تندرست با توانایی پیاده روی های کوتاه از 200 متر در مسیرهای هموار تا حدود دو کیلومتر در پاکوب یا مسیرهای ناهموار طبیعت مانند بستر رودخانه

انتخاب ورزشهای آبی و سایر ماجراجویی ها سلیقه ای است.

فاصله ایلام تا سد سیمره و تنگه کافری با ماشین چقدر است؟

فاصله زمانی ایلام تا ابتدای جاده خاکی تنگه کافری با ماشین سواری کمی بیش از یک ساعت است. برای این مسیر تقریبا 67 کیلومتر را باید طی کنید.

فاصله زمانی دره شهر تا ابتدای جاده خاکی تنگه کافری با ماشین سواری کمتر از یک ساعت است. برای این مسیر تقریبا 59 کیلومتر را باید طی کنید.

فاصله زمانی ابتدای جاده خاکی تنگه کافری تا قایقهای تنگه کافری با ماشین سواری حدودا بیش از 20 دقیقه است. برای این مسیر تقریبا چهار کیلومتر جاده خاکی و بی کیفیت را باید طی کنید.

فاصله زمانی ایلام تا سد سیمره با ماشین سواری بیش از 1.5 ساعت است. برای این مسیر تقریبا 102 کیلومتر را باید طی کنید.

فاصله زمانی دره شهر تا سد سیمره با ماشین سواری حدود 40 دقیقه است. برای این مسیر تقریبا 36 کیلومتر را باید طی کنید.

مسیر جاده دسترسی و راههای رفتن به سد سیمره و تنگه کافری چطور است؟

بهترین و تنها راه رفتن به ابتدای جاده تنگه کافری، همان جاده ایلام به دره شهر بوده و مسافرت از هر دو شهر ایلام و دره شهر فراهم است.مسیر تا ابتدای جاده فرعی تنگه آسفالت است اما جاده فرعی و خاکی تنگه کافری به طول تقریبی 4 کیلومتر خاکی و بی کیفیت اما به سختی مناسب اتومبیل و ماشین سواری است.به نظر می رسد به زودی این جاده آسفالت شود.

بهترین و تنها راه رفتن به سد سیمره نیز همان جاده ایلام به دره شهر بوده و مسافرت از هر دو شهر ایلام و دره شهر فراهم و آسفالت است.

بهترین زمان و فصل سفر به سد سیمره و تنگه کافری چه موقع است؟

آب و هوای سد سیمره و تنگه کافری در اوایل فصول معتدل بهار و پاییز برای سفر عالی است. بهار و بخصوص فروردین پر طراوت تر و سد و رودخانه ها پر آب است. معمولا تنها در نوروز می توان از تاج سد سیمره دیدن کرد. زمستان با برف و سرما و تابستان بدلیل گزمای طاقت فرسا مناسب نیست.

 

آنچه برای برنامه ریزی اولیه و کلی سفر به سد سیمره و تنگه کافری باید بدانید

بهترین رستوران های نزدیک به سد سیمره و تنگه کافری کجاست؟

شهرهای منطقه از جمله بدره رستوران مناسبی ندارند. در مناطق بومی و کم جمعیت یافتن رستوران دارای سابقه و اعتبار کافی در حد تایید سایتهای بین المللی مانند تریپ ادوایزر و لونلی پلنت مشکل است بنابراین بهترین پیشنهاد، استفاده از غذای خانگی یا خرید محلی با بررسی حضوری است.

بهترین جا و مکان برای چادر زدن یا محل اقامت در نزدیکی سد سیمره کجاست؟

این برنامه بیشتر یک روزه طراحی شده است اما برای محل اقامت، در موارد اضطراری امکان چادر زدن و کمپینگ تنها در بدره و شهرک ولیعصر که یزرگتر از سایر روستاها هستند، در فصل مناسب وجود دارد. گزینه بهتر دره شهر و بخصوص سراب دره شهر با امکانات کامل است. اگر قصد ماهیگیری دارید باید کمپ خود را در تنگه کافری برقرار کنید که امنیت قابل قبولی دارد و به زودی با اجرای پروژه های گردشگری آن، وضعیت بهتری هم پیدا می کند. امکان کرایه خانه محلی در بدره و روستاهای منطقه نیز در فصل مناسب و پر مسافر فراهم است.

وسایل و لوازم ضروری برای سفر به سد سیمره و تنگه کافری چیست؟

کوله پشتی و کفش پیاده روی و طبیعت گردی راحت و مناسب قایق ، عینک آفتابی و کلاه نقاب دار برای روزهای آفتابی(ضروری با توجه به نبود سایه بان در برخی نقاط) ، لباس گرم برای فصول سرد ، دوربین عکاسی ، دارو و لوازم شخصی ، بطری آب و تننقلات و تمام وسایل لازم برای پیک نیک در طبیعت، وسایل تخصصی لازم برای ماهیگیری و ورزشهای آبی(تنها ویژه علاقمندان)

یک پکیج ویژه و بهترین برنامه پیشنهادی امین مانا برای این سفر

با برنامه امین مانا در سفر به سد سیمره و تنگ کافری چه جاذبه ها و مسیرهایی را می توانید ببینید؟ 

رودخانه کولم – رودخانه بغدوره – برکه آب زمزم – تنگه کافری – دریاچه سد سیمره – تاج سد سیمره – روستای آهنگران – روستای چشمه شیرین – رودخانه سیمره – پل سیمره

چرا این برنامه بهترین برنامه ریزی برای سد سیمره و حتی ارزان ترین تور تنگه کافری است؟

برای طراحی و ارائه این برنامه، از منابع متعدد و معتبر مانند سایت سازمان نقشه برداری، لونلی پلنت، تریپ ادوایزر و دهها تراک GPS از سایتهایی مانند Wikiloc استفاده شده است.

جاذبه های گردشگری هر منطقه و مسیرهای دارای جذابیت بیشتر برای پیاده روی در شهر، روستا و یا طبیعت، تعیین شده اند. همراه با تراک GPS(قابل استفاده روی گوشی)، یک برنامه ی دقیق که دارای زمان بندی و اولویت بندی جاذبه ها است در دسترس شماست. بنابراین، زمان را تلف نمی کنید و مجری یک تور خوب و ارزان برای خود خواهید بود. برای اطلاع بیشتر از چگونگی طراحی مسیر سفر در این سایت درباره aminmana را ببینید.

بر اساس نیازها، شرایط و فرصتی که دارید، ما حتی می توانیم برنامه ی سفر دلخواه شما را با برنامه ریزی سفارشی نیز آماده کنیم و یک برنامه، جدول، نقشه و فایل GPS اختصاصی تهیه نماییم تا بتوانید سفر خود را بی نقص انجام دهید. برنامه ریزی اختصاصی سفر را ببینید.

بهترین برنامه سفر به سد سیمره و تنگه کافری چند روزه است؟

یک روز زمان نیاز دارید تا بدون از دست دادن مهمترین جاذبه ها، سد سیمره و تنگه کافری را دیده باشید. برنامه aminmana یک برنامه یک روزه است اما برای فرصت نیم روزه یا بیشتر از یک روز نیز انعطاف پذیر است.

بهترین برنامه ریزی سفر به سد سیمره و تنگه کافری برای مکان های دیدنی چیست؟

اگر تنها در حال عبور از جاده دره شهر به ایلام هستید یا برای اولین بار به منطقه سد سیمره سفر می کنید، شاخص ترین جاذبه توریستی سالهای اخیر استان ایلام که پس از آبگیری سد سیمره رخ نموده است را از دست ندهید. قایق سواری در طبیعت بکر تنگه کافری یا کافرین بسیار جذاب و جزو ثابت تورهای خوب ایلام است. اگر فرصت و آمادگی داشتید برکه زمزم را هم در همین مسیر ببینید تا حتی با سفر نیم روزه نیز بتوانید یک سفر خوب به این منطقه داشته باشید.

اگر قصد سفر یک روزه به این منطقه دارید، باید نوروز به این منطقه بیاید تا بتوانید علاوه بر تنگه کافری از تاج سد سیمره که معمولا در نوروز امکان بازدید دارد نیز دیدن کنید. دریاچه سد سیمره و رودخانه در پایین دست سد نیز دیدنی هستند. بنابراین می توانید طبق جدول برنامه و با توجه به ترتیبی که به مکانها می رسید از همه جاذبه های این برنامه دیدن کنید.

اگر قصد سفر بیش از یک روز دارید و قصد اقامت شبانه در منطقه دارید می توانید بر حسب سلیقه بیش از حد متعارف در هر نقطه بخصوص تنگه کافری، زمان صرف کنید و از فشردگی برنامه فعلی بکاهید. ماهیگیری و استفاده از قایق بادی در تنگه بسیار لذت بخش است. پروژه های گردشگری جدید در تنگه کافری در حال اجراست و احتمالا به زودی می توانید از انواع ورزشهای آبی در این تنگه هم بهره ببرید و زمان یک و نیم روزه را نیاز خواهید داشت.

نقشه مسیر

به ترتیب حروف لاتین و طبق جدول، برنامه را شروع و اجرا کنید.

 

حضور در برنامه های طبیعت گردی و کوهنوردی نیازمند داشتن تجربه، دانش و مربی متخصص است.
امین مانا مسئولیتی در قبال حوادث ناشی از عدم رعایت ایمنی ندارد و مسیریابی دقیق برای جلوگیری از حوادث یا اتلاف زمان و کمک به تورلیدرها و عموم مردم تنها هدف ماست. 

برنامه سفر به ترتیب نقاط از شروع تا پایان

بر اساس فرصت، سلیقه و شرایطی که دارید می توانید هر جاذبه یا مسیری را از برنامه خود حذف کنید.

 

شروع کنید از

A- ترمینال اتوبوس رانی ایلام

با وسیله نقلیه (68 کیلومتر) بروید به

B- ابتدای جاده تنگه کافری

با وسیله نقلیه (1.5 کیلومتر) بروید به

C- رودخانه کولم

با وسیله نقلیه (500 متر) بروید به

D– رودخانه بغدوره و E-برکه زمزم

با وسیله نقلیه (1.5 کیلومتر) بروید به

F,G- تنگه کافری یا تنگ کافرین

با وسیله نقلیه (3.5 کیلومتر) بازگردید به

B- جاده اصلی(ابتدای جاده تنگه کافری)

با وسیله نقلیه (27 کیلومتر) بروید به

H- ابتدای جاده روستای آهنگران و سدسیمره

با وسیله نقلیه (1.5 کیلومتر) بروید به

J- روستای آهنگران و قبرستان روستا

با وسیله نقلیه (5 کیلومتر) بروید به

K- سد سیمره

با وسیله نقلیه (6.5 کیلومتر) بازگردید به

H- جاده اصلی(ابتدای جاده روستای آهنگران)

با وسیله نقلیه (6 کیلومتر) بروید به

L- ابتدای جاده رودخانه سیمره(مراوند)

با وسیله نقلیه (3 کیلومتر) بروید به

M- رودخانه سیمره

با وسیله نقلیه (5 کیلومتر) بروید به

K- سد سیمره

 

این برنامه، نقشه و فایل GPS(ثبت شده در گوگل)، یک پکیج ویژه و پیش نویس اجرای تور سد سیمره و تنگه کافری برای یک تورلیدر است. استفاده از این اطلاعات در سایتهای گردشگری بدون پیوند مطلب به امین مانا یا ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.

نکات مهم و کلیدی حین گردش در این مسیر از شروع تا پایان

 

شروع کنید از ترمینال اتوبوس رانی ایلام ( طبق جدول و فایل تراک جی پی اس GPS مسیریابی )

– ترمینال اتوبوس رانی ایلام محل مناسبی برای کرایه تاکسی و وسیله نقلیه برای سفر تنگه کافری و سدسیمره است. با توجه به اینکه جاده تنگه کافری خاکی بوده و فاصله زیادی با سد سیمره دارد بهتر است از وسیله نقلیه شخصی یا تاکسی دربست استفاده کنید.

– در نزدیکی ابتدای جاده تنگه کافری یک سنگ شکن وجود دارد و نشانه خوبی است. این جاده خاکی تقریبا 4 کیلومتر طول دارد.

– در مسیر به رودخانه کولم می رسید و کمی بعد این رودخانه به رودخانه بزرگتر بغدوره می پیوندد.

– آنسوی رودخانه بغدوره چشمه بزرگ و زیبایی به نام برکه زمزم وجود دارد با سطح دایره ای شکل به قطر تقریبی 80 متر. برای دیدن برکه به شرط کم بودن حجم آب رودخانه بغدوره می توانید پیاده از رودخانه کم عمق و بستر سنگی آن عبور کرده و پس از دیدن برکه به این سوی رودخانه و جاده بازگردید. مسافت رفت و برگشت دیدن برکه زمزم حدود 800 متر است و داشتن کفش مناسب لازم است. نقطه برکه زمزم و مسیر کوتاه دسترسی پیاده تا آن را برای شما روی نقشه مشخص کرده ایم. این بخش از برنامه را برای همه توصیه نکرده و تنها برای علاقمندان دیدن برکه پیشنهاد می نماییم.

آبشار تلخاب, Talkhab Waterfall
آبشار تلخاب – Talkhab Waterfall

– انتهای جاده خاکی محل توقف و ایستگاه قایق های کرایه ای تنگه کافری است و امکان قایق سواری در مسافتهای مختلف وجود دارد. این تنگه که به نامهای تنگه کافرین و تنگه شه داد هم نامیده می شود دو کیلومتر طول دارد و بسیار زیباست. در این منطقه امکان ماهیگیری نیز وجود دارد و پروژه های گردشگری آن در حال اجراست. کل مسیر جاده خاکی را بایست تا جاده اصلی بازگردید.

سد سیمره, Seymareh Dam
سد سیمره – Seymareh Dam

– از شهرک ولیعصر و بدره عبور کنید تا به روستای چشمه شیرین و ابتدای جاده روستای آهنگران برسید. قبرستان تاریخی روستای آهنگران از اهمیت زیادی برخوردار است و می توانید آن را ببینید.

– ادامه جاده روستای آهنگران شما را به تاسیسات سد سیمره می رساند و بر حسب زمان به ویژه در نوروز می توانید از سد سیمره دیدن کنید. پس از آن دوباره بایست جاده مذکور را تا جاده اصلی بازگردید.

– به سمت دره شهر ادامه مسیر دهید. می توانید از رودخانه سیمره در پایین دست سد دیدن کنید. برای رسیدن به رودخانه سیمره ابتدا بایست وارد جاده فرعی موسوم به مراوند شوید. این جاده را روی نقشه مشخص کرده ایم.پس از یک کیلومتر که وارد این جاده شدید، دو راهی را به سمت راست بروید. از این محل نیز جاده ای تا دریاچه سد سیمره وجود دارد که بن بست است و تردد برحسب شرایط ممکن است در آن ممنوع باشد. ما این جاده را نیز برای شما روی نقشه مشخص کرده ایم تا در صورت امکان بتوانید مناظر دریاچه و سد سیمره را ببینید.

– کل مسیر را از همان مسیر رفت تا جاده اصلی بازگردید. سپس می توانید به دره شهر یا ایلام بروید. ما محاسبه مسافتها و طول مسیر را بر اساس مراجعت به ایلام انجام داده ایم.

اطلاعات و سایر نکات مهم سفر به سد سیمره و تنگ کافری چیست؟

وضعیت آب و هوا برای اجرای موفق این برنامه اهمیت حیاتی دارد و لازم است دست کم یک تا سه روز قبل از سفر دوباره آب و هوا را بررسی کنید.

بهترین سفرنامه ها و گزارش برنامه های سفر به سد سیمره و تنگ کافری و اطرافش کدام هستند؟

لینک سفرنامه ایلام از افسانه اد در سایت لست سکند

لینک سفرنامه ایلام از عطیه نورعلیشاهی و فرزانه فرجی در سایت کانون گردشگران جوان ایران

شما نیز می توانید گزارش خود را برای ما ارسال کنید.

 

با تبلیغ تور، اقامتگاه و سایر خدمات گردشگری خود در این صفحه بیشتر دیده شوید. آگهی سری اول رایگان است.
تماس با ما

خدمات مفید در این منطقه

دریافت رایگان فایل GPS مسیر برنامه و مسیریابی روی گوشی حین سفر

اگر برنامه مسیریابی با قابلیت ساپورت فایلهای KML بر روی گوشی خود ندارید، اپلیکیشن MAPS.ME را نصب کنید. بهترین اپلیکیشن مسیریاب با نقشه آفلاین مسیریابی در سفر و طبیعت بدون نیاز به اینترنت

 

پرسشهای شما از سفر به این منطقه بلافاصله پاسخ داده می شود لطفا پایین همین صفحه پیام بگذارید و صرفا جهت سفارش طراحی اختصاصی برنامه یا آگهی، مستقیما تماس بگیرید.

 

برای ادامه سفر بهترین جاهای دیدنی اطراف سد سیمره و تنگ کافری کجا هستند؟

 

سفر به کولم
سفر به تنگه رازیانه
سفر به دره شهر
سفر به دره دربند بدره

 

برای دیدن همه جاهای دیدنی استان ایلام، سفرها و صعودهای استان ایلام را ببینید.

 

برای دیدن سایر جاهای دیدنی ایران یکی از نزدیک ترین استانهای همسایه زیر را انتخاب کنید.

 

استان کرمانشاه
استان لرستان
استان خوزستان

به زودی منتشر می شود:

سفر به سرابله، سفر به چرداول، سفر به بوژان، سفر به دره بانکول، سفر به تنگ شمشه، سفر به شلم، سفر به دره زید، سفر به سرچم، سفر به لومار، سفر به ایوان، سفر به آبدانان، سفر به دریاچه های دوقلوی سیاه گاو، سفر به آبشارهای هفت آسیاب، سفر به گرزلنگر، سفر به آبشار گچان، سفر به ملکشاهی، سفر به آبشار وه ریز، سفر به مانشت، سفر به دهلران، سفر به آبشار سرطاف، سفر به غار خفاش، سفر به آبشار چم آو، سفر به روستای سراب کلان، صعود قله کان صیفی، صعود به خط الراس کبیرکوه

به راحتی برنامه سفر مطابق با علایق و نیازهای خود را پیدا کنید!

9 پاسخ

  1. سلام
    فکر کنم هنوز خودت نمیدونی تنگه کافری جز شهرستان بدره هستش و ربطی به دره شهر نداره پس کم دره شهر دره شهر بکن بگو بدره بزرگ چند بار روش بنویس عادت کنی

    1. سلام علی آقای گل
      منظور از بکار بردن دره شهر به هیچ عنوان بی ادبی به اهالی خوب بدره و تغییر تقسیمات کشوری نیست.
      در هیچ کجا هم گفته نشده تنگه کافری جزو شهرستان دره شهر هست.
      اگر مرتب عنوان جاده دره شهر به ایلام به کار رفته است چون بیشتر گردشگران با ورود به استان ایلام از سمت فلات مرکزی ایران و لرستان به اولین شهر بزرگی که می رسند، دره شهر هست و دره شهر در ابتدای جاده اصلی به سمت ایلام قرار دارد بنابراین شناسایی و درک منطقه برایشان راحت تر خواهد بود.
      یک مثال بزنم:
      کوه کرکس در استان اصفهان نزدیک به طرق و جزو شهرستان نطنز است اما اگر بنویسم کوه کرکس در منطقه طرق است شما که دورید دقیقا متوجه مسیریابی برای رسیدن به کوه کرکس نمی شوید اما اگر بنویسم کوه کرکس در میانه ی جاده کاشان به اصفهان قرار دارد دقیقا متوجه می شوید.
      اگر به معرفی بیشتر شهرستان بدره و جاذبه های آن همچنین تاکید بر اینکه آنها زیر نظر شهرستان بدره بزرگ هستند علاقمندید لطفا از طریق لینکهای زیر عکسها، اطلاعات و سفرنامه های خود در شهرستان بدره را برای امین مانا ارسال کنید تا عینا و با نام شما در امین مانا به نمایش درآید. اگر هم تورلیدر و راهنمای محلی هستید یا هرگونه خدمات گردشگری ارائه می دهید اطلاعات شخصی خود را ارسال فرمایید تا بصورت رایگان تبلیغ شما را درج نماییم. امین مانا حامی کسب و کارهای محلی و اکوتوریسم است.
      سپاسگزارم
      ثبت سفرنامه های شما
      ثبت تصاویر شما
      ثبت تورلیدرها و راهنماهای محلی
      ثبت خدمات گردشگری شما

        1. سلام. نه.
          مسیر فرعی از جاده آسفالت اصلی، کمی برای تردد سواری مشکل است بنابراین یا باید با ماشین آفرود تا کنار آب اومد یا اینکه بخشی از اون را پیاده روی کرد که منظورم در خشکی هست و نه در آب. روی آب که باید از قایق استفاده کنید. در واقع پیاده همینطور میایید تا برسید به ساحل دریاچه و با قایق میرید روی آب
          در واقع

  2. وقتی از خوزستان وارد استان ایلام میشی اولین شهر دهلرانه
    شما هیچ آشنایی با این منطقه ندارید
    اگر از مسیر خوزستان کسی بخواد بره باید آبدانان دره شهر و بدره رو بره

    1. از خوزستان چند جاده وارد استان ایلام میشه. منظور من جاده سمت سه راهی پلدختر است که معمولا گردشگران و توریستهای خارجی از شهرهای بزرگی نظیر تهران، اصفهان و… وارد استان ایلام می شوند و نه جاده آبدانان.
      با این حال حق با شما و همه کسانی است که با مناطق بومی ایلام برخلاف بنده آشنایی دارند. اما افسوس که تولید محتوایی نمی کنند و کار را به امثال من که بومی نیستیم سپرده اند. استان ایلام برای گردشگران و طبیعت گردها کاملا ناشناخته است.
      تاکنون به عنوان یک غیر بومی بیشتر بازخورد منفی داشته ام. اگر مردم ایلام نخواهند من هم دیگر برنامه و سفری را از استان ایلام منتشر نمی کنم. فقط قصد کار خیر داشتیم.
      امیدوارم اختلافات قومی در استان ایلام را کمتر شاهد باشیم و هدف رشد گردشگری استان ایلام و بهبود زندگی مردم باشد.
      پایدار باشید…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *