برای یافتن سفر بر اساس علایق و نیازهای خود

راهنمای سفر در ایران برای همه

گام به گام سفر به خرم آباد با فایل GPS

شما همیشه نیاز به راهنما یا خرید تور ندارید. با این برنامه ی دقیق، تورلیدر خود در سفر به خرم آباد باشید.

چرا باید به خرم آباد سفر کرد؟

 

– خرم آباد یکی از شهرهای قدیمی ایران با نام باستانی شاپورخواست و از زمان ساسانیان است و آثار تاریخی پراکنده در شهر جذابیت ویژه ای دارد.

– قلعه فلک الافلاک با قدمت ساسانی، به عنوان یکی از مهمترین قلعه های تاریخی ایران در خرم آباد قرار دارد.

– خرم آباد مرکز و مهمترین شهر لرستان برای آشنایی با قوم لر در دل کوهستان زاگرس است.

– برخی از مهمترین و زیباترین آبشارهای ایران که در استان لرستان قرار دارند در نزدیکی خرم آباد هستند.

– کوهستان زاگرس در جنوب استان لرستان یکی از بکرترین مناطق طبیعت ایران است که به دلیل عدم وجود راههای مناسب دست نخورده باقی مانده است.

 

آنچه پیش از تصمیم سفر به خرم آباد باید حتما بدانید

محبوبیت گردشگری خرم آباد در چیست؟

قلعه فلک الافلاک ، پرجمعیت ترین شهر لرنشین ایران

بهترین جاهای دیدنی خرم آباد کجاست؟

قلعه فلک الافلاک، دریاچه کیو، مخمل کوه

نوع برنامه سفر به خرم آباد چیست؟

این یک برنامه گردشگری شهری، گردشگری تاریخی و طبیعت گردی است.

درجه سختی سفر به خرم آباد چقدر است؟

آسان تا متوسط برای تمام افراد تندرست با توانایی پیاده روی های کوتاه از 500 متر در مسیرهای هموار تا افراد دارای تجربه طبیعت گردی با توانایی پیاده روی های متوسط تا بیش از 8 کیلومتر در مسیرهای ناهموار طبیعت مانند پاکوب، کف دره و …

فاصله تهران تا خرم آباد با ماشین چقدر است؟

فاصله زمانی تهران تا خرم آباد با ماشین سواری حدود 5.5 ساعت است. این مسیر تقریبا 475 کیلومتر است.

مسیر جاده دسترسی و راههای رفتن به خرم آباد چطور است؟

خرم آباد در غرب ایران است اما جاده های خرم آباد، دسترسی مطلوب به استانهای کرمانشاه، همدان، ایلام، اصفهان، مرکزی و خوزستان دارند.

بهترین راه رفتن به خرم آباد از طرف تهران، مسیری است که از قم یا ساوه سپس اراک و بروجرد عبور کرده و به خرم آباد می رسد.

بهترین زمان و فصل سفر به خرم آباد چه موقع است؟

آب و هوای خرم آباد در هر چهار فصل سال برای شهر گردی قابل قبول است هر چند از نظر طبیعت گردی و طراوت، فروردین و اردیبهشت خرم آباد عالی است. برعکس تصور عمومی خرم آباد تابستان های گرمی دارد و زمستان آن خیلی سرد نیست. بنابراین اوایل بهار و پاییز، از نظر میانگین دما، بهترین زمان برای سفر به خرم آباد هستند.

 

آنچه برای برنامه ریزی اولیه و کلی سفر به خرم آباد باید بدانید

بهترین رستوران های خرم آباد کجاست؟

خرم آباد دارای دهها رستوران است که تبلیغات اینترنتی برخی از آنها همه جا را پر کرده است اما برنامه های سفر aminmana غیر انتفاعی هستند. متاسفانه رستوران دارای سابقه و اعتبار کافی در حد تایید سایتهای بین المللی مانند تریپ ادوایزر و لونلی پلنت در شهر بزرگی مانند خرم آباد وجود ندارد اما رستوران حمام تاریخی گپ و رستوران زعفران طلایی که هر دو در مرکز شهر هستند بواسطه امتیاز دهی مردم، در گوگل اعتبار بسیار بالاتری دارند. پس از این دو رستوران شمشاد و رستوران کبابی نهاوندی که آنها هم در مرکز شهر هستند دارای سابقه زیاد بوده و امتیازات بیشتری از مردم در گوگل گرفته اند. رستوران حمام گپ بخاطر ارزش تاریخی در این برنامه نیز گنجانده شده است.

بهترین جا و مکان برای چادر زدن یا محل اقامت در خرم آباد کجاست؟

برای محل اقامت، امکان چادر زدن و کمپینگ معمولا در دو پارک نسترن و شریعتی که هر دو در ابتدای مسیر بام خرم آباد هستند وجود دارد و مجاز است. البته علاوه بر آنها، پارک کیو در حاشیه دریاچه کیو نیز در فصول پر مسافر امکان کمپینگ دارد و شاید به خاطر جذابیت دریاچه کیو بهترین گزینه باشد. هر سه پارک ذکر شده فاصله کمی با مرکز شهر دارند و از نظر امکانات اولیه مناسب می باشند.

سایتهای تریپ ادوایزر و لونلی پلنت تنها هتل های محبوب را معرفی کرده اند اما علاوه بر هتل ها و مهمان پذیرها، امکان کرایه سوئیت، آپارتمان و خانه محلی با کیفیت و قیمتهای مناسب تر از هتل ها و از طرق مختلف نیز فراهم است. بنابراین از معرفی محل های اقامت در برنامه صرف نظر کرده ایم.

وسایل و لوازم ضروری برای سفر به خرم آباد چیست؟

کوله پشتی و کفش پیاده روی راحت ، عینک آفتابی و کلاه نقاب دار برای روزهای آفتابی ، لباس گرم برای فصول سرد ، دوربین عکاسی ، دارو و لوازم شخصی ، بطری آب و تننقلات و تمام وسایل لازم برای پیک نیک

یک پکیج ویژه و بهترین برنامه پیشنهادی امین مانا برای این سفر

با برنامه امین مانا در سفر به خرم آباد چه جاذبه ها و مسیرهایی را می توانید ببینید؟ 

پل شاپوری – آسیاب گبری – مناره آجری – سنگ نوشته خرم آباد – رودخانه خرم رود – قلعه فلک الافلاک – موزه مردم شناسی – موزه باستان شناسی – چشمه گلستان – خانه آخوند ابو – مقبره بابا طاهر – امامزاده زید ابن علی  – حمام گپ – بازار طلافروشان خرم آباد – گرداب سنگی  – پل صفوی – دریاچه کیو – تنگ شبیخون – آبشار شبیخون – مسیر پارک جنگلی مخمل کوه – مسیر هفت حوض – روستای دارحوض – روستای پیری جد – هفت حوض – دره تانیستان – دره دریجه – مخمل کوه – مسیر دره گرم – آبشار طلائی – بام خرم آباد – رصدخانه کاسپین

چرا این برنامه بهترین برنامه ریزی برای خرم آباد و حتی ارزان ترین تور خرم آباد است؟

برای طراحی و ارائه این برنامه، از منابع متعدد و معتبر مانند سایت سازمان نقشه برداری، لونلی پلنت، تریپ ادوایزر و دهها تراک GPS از سایتهایی مانند Wikiloc استفاده شده است.

جاذبه های گردشگری هر منطقه و مسیرهای دارای جذابیت بیشتر برای پیاده روی در شهر، روستا و یا طبیعت، تعیین شده اند. همراه با تراک GPS(قابل استفاده روی گوشی)، یک برنامه ی دقیق که دارای زمان بندی و اولویت بندی جاذبه ها است در دسترس شماست. بنابراین، زمان را تلف نمی کنید و مجری یک تور خوب و ارزان برای خود خواهید بود. برای اطلاع بیشتر از چگونگی طراحی مسیر سفر در این سایت درباره aminmana را ببینید.

بر اساس نیازها، شرایط و فرصتی که دارید، ما حتی می توانیم برنامه ی سفر دلخواه شما را با برنامه ریزی سفارشی نیز آماده کنیم و یک برنامه، جدول، نقشه و فایل GPS اختصاصی تهیه نماییم تا بتوانید سفر خود را بی نقص انجام دهید. برنامه ریزی اختصاصی سفر را ببینید.

بهترین برنامه سفر به خرم آباد چند روزه است؟

یک برنامه نیم روزه هم برای خرم آباد کافی است. برنامه aminmana یک برنامه یک روزه است تا تمام دیدنی های درون شهری خرم آباد را پوشش دهد اما برای فرصت بیش از یک روز نیز انعطاف پذیر است زیرا جنگلهای زاگرسی بسیار به خرم آباد نزدیک هستند و طبیعت اطراف شهر نیز به سادگی قابل چشم پوشی نیست.

بهترین برنامه ریزی سفر به خرم آباد برای مکان های دیدنی چیست؟

شاخص ترین جاذبه های تاریخی خرم آباد از جمله قلعه فلک الافلاک در مرکز شهر و نزدیک به هم قرار دارند. اما معدودی از جاذبه های تاریخی و دریاچه کیو کمی فاصله دارند و نیاز به وسیله نقلیه دارید. این در حالی است که دیدن طبیعت اطراف شهر خرم آباد نیز نیاز به وسیله نقلیه را تشدید می کند.

اگر برای اولین بار به خرم آباد سفر می کنید یا در حال عبور از خرم آباد هستید و فرصت کوتاهی دارید، شاخص ترین جاذبه های آن که به ترتیب قلعه فلک الافلاک و دریاچه کیو هستند را نباید از دست دهید. می توانید این دو را در کنار آثار تاریخی نزدیک به آنها مانند خانه آخوند ابو، گرداب سنگی، پل صفوی و حمام گپ ببینید تا حتی با یک سفر نیم روزه نیز بتوانید برداشت خوبی از خرم آباد داشته باشید.

اگر برای سفر یک روزه در خرم آباد فرصت دارید، طبق جدول برنامه و با توجه به ترتیبی که در مسیر طراحی شده قرار دارند از همه جاذبه های داخل شهر دیدن کنید. چند اثر تاریخی در جنوب خرم آباد که ورودیه ندارند و از صبح زود قابل دیدن هستند در ابتدای برنامه و قبل از قلعه فلک الافلاک که از 9 صبح قابل دیدن است، گنجانده شده اند. شاخص ترین دیدنی های بعد از ظهر و شب نیز دریاچه کیو و بام خرم آباد هستند. برای برنامه یک روزه، باید از طبیعت گردی چشم پوشی کنید و از مخمل کوه و هفت حوض صرف نظر نمایید اما به شرط وقت شناسی ممکن است بتوانید از آبشار طلایی و دره گرم که چسبیده به خرم آباد است نیز دیدن کنید. به این ترتیب با چینش و زمان بندی مناسب می توانید کمترین اتلاف انرژی و زمان را در طول برنامه داشته باشید و در یک سفر یک روزه همه شهر را ببینید.

اگر امکان سفر یک و نیم روزه یا سفر دو روزه به خرم آباد دارید می توانید طبیعت گردی شامل دره گرم، پارک جنگلی مخمل کوه و هفت حوض را که در حاشیه شهر هستند، به برنامه سفر خود اضافه کنید و یا بر حسب سلیقه بیش از حد متعارف در هر نقطه زمان صرف کنید زیرا این برنامه کاملا فشرده تنظیم شده است. بطور عادی مخمل کوه و هفت حوض به تنهایی امکان صرف یک روز کامل در اوایل فصل بهار که بهترین زمان دیدن آنهاست را دارند.

نقشه مسیر

به ترتیب حروف لاتین و طبق جدول، برنامه را شروع و اجرا کنید.

 

حضور در برنامه های طبیعت گردی و کوهنوردی نیازمند داشتن تجربه، دانش و مربی متخصص است.
امین مانا مسئولیتی در قبال حوادث ناشی از عدم رعایت ایمنی ندارد و مسیریابی دقیق برای جلوگیری از حوادث یا اتلاف زمان و کمک به تورلیدرها و عموم مردم تنها هدف ماست. 

برنامه سفر به ترتیب نقاط از شروع تا پایان

بر اساس فرصت، سلیقه و شرایطی که دارید می توانید هر جاذبه یا مسیری را از برنامه خود حذف کنید.

 

شروع کنید از

A- پل شاپوری یا شکسته

با وسیله نقلیه (2 کیلومتر) بروید به

B- آسیاب گبری

با وسیله نقلیه (700 متر) بروید به

C- مناره آجری

با وسیله نقلیه (1 کیلومتر) بروید به

D- سنگ نوشته

با وسیله نقلیه (2 کیلو متر) بروید به

E- قلعه فلک الافلاک

پیاده (100 متر) بروید به

F- مقبره باباطاهر

پیاده(مسافت ناچیز) بروید به

G- خانه آخوند ابو

پیاده (350 متر) بروید به

H- حرم امامزاده زید ابن علی

پیاده (200 متر) بروید به

I- رستوران حمام تاریخی گپ

پیاده (100 متر) بروید به

J- بازار خرم آباد

با وسیله نقلیه (1.5 کیلومتر) بروید به

K- گرداب سنگی

با وسیله نقلیه (1 کیلومتر) بروید به

L- پل صفوی

با وسیله نقلیه (3 کیلومتر) بروید به

M- دریاچه کیو

با وسیله نقلیه (9 کیلومتر) بروید به

N- تنگ شبیخون

با وسیله نقلیه (1 کیلومتر) بروید به

O- ابتدای مسیر پارک جنگلی مخمل کوه

با وسیله نقلیه (3 کیلومتر) بروید به

P- ابتدای مسیر هفت حوض و دامنه های مخمل کوه

با وسیله نقلیه (12 کیلومتر) بازگردید به خرم آباد و

Q- ابتدای مسیر دره گرم و آبشار طلایی

با وسیله نقلیه (10 کیلومتر) بروید به

R- ابتدای مسیر بام خرم آباد و رصدخانه کاسین

 

این برنامه، نقشه و فایل GPS(ثبت شده در گوگل)، یک پکیج ویژه و پیش نویس اجرای تور خرم آباد برای یک تورلیدر است. استفاده از این اطلاعات در سایتهای گردشگری بدون پیوند مطلب به امین مانا یا ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.

نکات مهم و کلیدی حین گردش در این مسیر از شروع تا پایان

 

شروع کنید از پل شاپوری ( طبق جدول و فایل تراک جی پی اس GPS مسیریابی )

– پل شکسته یا شاپوری که به طاق پیل اشکسه هم معروف است مربوط به دوران ساسانیان بوده شاید یکی از با ارزش ترین آثار تاریخی خرم آباد باشد. در پل شکسته فقط 5 چشمه از 19 چشمه باقی مانده است که متاسفانه با بازسازی غیر اصولی، ارزش همان هم زیر سوال رفته است و می توان از دیدن آن چشم پوشی کرد. در حقیقت برای برنامه نیم روزه بهتر است از دیدن جاذبه های معرفی شده در این برنامه قبل از قلعه فلک الافلاک یعنی پل شکسته، آسیاب گبری، مناره آجری و سنگ نوشته صرف نظر کنید اما در برنامه یک روزه یا بیشتر می توانید آنها را ببینید.

– آسیاب گبری مربوط به دوران ساسانیان و آسیابی مکعبی شکل است که تا دوران قاجار نیز استفاده می شده است.در صورت داشتن علایق تاریخی و فرصت کافی می توانید از آن نیز دیدن کنید.

– مناره آجری و هزارساله خرم آباد با ارتفاع 30 متر و دارا بودن 99 پله، علاوه بر ارزشهای تاریخی، محل مناسبی برای دیدن چشم اندازهای خرم آباد نیز می باشد.

– اثر تاریخی سنگ نوشته به سنگ نبشته و یا نام قدیمی برد نبشته نیز شناخته می شود. کتیبه سنگ نوشته، به خط کوفی است و بر قامت سنگی به ارتفاع 3.5 متر و متعلق به دوران سلوجقیان جای دارد. دیدن این محل که در حاشیه خیابان قرار گرفته است رایگان است و فرصت کوتاهی نیاز دارد.

– در مسیر خود به سمت قلعه فلک الافلاک از رودخانه خرم آباد که خرم رود یا گلال نیز نامیده می شود عبور می کنید. قلعه فلک الافلاک نماد خرم آباد و بجا مانده از دوران ساسانیان و بر فراز تپه‌ای در مرکز شهر است. مهمترین جاذبه خرم آباد را نباید از دست دهید. در قدیم به این قلعه، دوازده برجی یا دژ شاپورخواست هم گفته می شد. موزه مردم شناسی و موزه باستان شناسی خرم آباد هم در همین محل قرار دارند و یک مجموعه کامل است. چشمه معروف گلستان در جنوب قلعه قرار دارد.

– روبروی قلعه فلک الافلاک، دو اثر تاریخی مقبره باباطاهر و خانه آخوند ابو وجود دارند که می توانید پیاده به سمت آنها رفته و دوباره بازگردید.

– باباطاهر فردی زاهد و از شعرای لر است که مقبره آن در شهر خرم آباد و نزدیک قلعه قرار دارد. مشخص نیست همان باباطاهر عریان همدانی است یا خیر. اشعار و دو بیتی های او به زبان لری و لکی است و برای علاقمندان ادبیات و تاریخ، دیدن مقبره او که بنای کوچکی متعلق به دوران خوارزمشاهی است می تواند جذاب باشد.

– خانه تاریخی قاضی یا آخوند ابو طالب، متعلق به یکی از قضات دوران قاجار و محل عدالتخانه خرم آباد بوده و امروزه تبدیل به خانه جهانگرد و موزه صنایع دستی شده است. دیدن این بنای زیبا رایگان است.

– مقبره امامزاده زید ابن علی مهمترین محل مذهبی شهر و مورد احترام اهالی خرم آباد است. بنای اصلی امامزاده طبق کتیبه موجود دارای قدمت هزار ساله است و از نظر تاریخی نیز با اهمیت می باشد. می توانید برای زیارت یا آشنایی با فرهنگ مذهبی مردم از این محل دیدن کنید. وجود بازارچه و مجموعه ای از دستفروشان در اطراف حرم نیز می تواند از نطر مردم شناسی جذاب باشد.

– رستوران حمام تاریخی گپ با بیش از 700 متر مربع مساحت متعلق به دوران صفویه است.طراحی داخلی و تزئینات ساده اما زیبای این حمام در باعث می شود ارزش دیدن داشته باشد. دیدن این حمام تقریبا در میانه برنامه قرار داده شده است تا همزمان بتوانید ناهار را نیز در رستوران این مجموعه که یکی از بهترین های خرم آباد محسوب می شود صرف کنید و اتلاف وقت کمتری داشته باشید.

– بازار طلافروشان خرم آباد، یک کاروانسرای تاریخی با نام کاروانسرای میرزا سید رضا است که بازار قدیمی خرم آباد محسوب می شود و متعلق به دوران قاجار است اما امروزه حجره های قسمت شمالی و شرقی آن تبدیل به بازار طلا و نقره شده است. در مجموع پیاده روی در محدوده حرم امامزاده زید و حمام تا این کاروانسرا می تواند بازار کسب و کار خرم آباد را به شما نشان دهد.

– گرداب سنگی یا گِردآو بَردینَه یک بنای ساخته شده از سنگ و ساروج و دایره ای شکل از دوران ساسانیان است که برای هدایت آب چشمه به شهر باستانی شاپورخواست ساخته شده است. دیدن این محل رایگان بوده و از اواخر زمستان تا اواسط تابستان که حجم آبدهی چشمه آن زیاد است جذاب تر می باشد.

– پل آجري یا صفوی در مركز خرم آباد بر روی رودخانه گلال قرار دارد. پل آجری 350 متر طول و 24 چشمه دارد و مربوط به دوران صفویه است. متاسفانه مرمت بخش شاه نشین پل که زمانی مانند پل خواجوی اصفهان بوده است، به زیبایی پل لطمه زده است. دیدن این پل تاریخی در این قسمت از برنامه گنجانده شده است تا در مسیر خود به سمت دریاچه کیو بتوانید بخش قابل توجهی از رودخانه گلال را نیز ببینید.

– دریاچه کیو یک دریاچه طبیعی و زیبا در مرکز شهر خرم آباد است که فضای سبز و چشم اندازهای زیبایی دارد. امکاناتی چون قایق سواری و ورزشهای آبی مانند جت اسکی نیز در آن فراهم است و در پاییز محیط مناسبی برای پرنده نگری نیز می باشد. پارک کیو نیز محل مناسبی برای استراحت مردم خرم آباد یا کمپینگ مسافران است.

– تنگ شبیخون، تنگه ای در شمال غربی خرم آباد و در مسیر جاده کرمانشاه است. این مکان، اهمیت استراتژیک جغرافیایی دارد و محل جنگ مهمی بین شاه عباس و حاکم لرستان در زمان صفویه بوده است. وجود رودخانه گلال و یک آبشار فصلی بسیار زیبا به نام آبشار مخمل کوه یا آبشار شبیخون که بعد از بارندگی ها منظره دلربایی پیدا می کند نیز بر زیبایی تنگه می افزاید. آبشار مخمل کوه از مسیر اتوبان قابل دیدن است.

– پارک جنگلی مخمل کوه در 15 کیلومتری شمال خرم آباد و بلافاصله پس از تنگه شبیخون در مسیر کرمانشاه قرار دارد. نقطه ابتدایی آن در نقشه و فایل GPS مانند سایر نقاط مشخص شده است. یک مجموعه گردشگری و پذیرایی بزرگ به نام دهکده گردشگری و سلامت مخمل کوه در ابتدای این مسیر قرار دارد و پس از آن جاده آسفالت به طول بیش از 5 کیلومتر در دل جنگلهای زاگرسی این منطقه پیچ و تاب می خورد و می توانید از طبیعت آن با ماشین خود لذت ببرید و یا اینکه گاهی از ماشین پیاده شده و پیاده روی نمایید. در فصل بهار گلسنگ‌هایی که بر سطح صخره ها و در دامنه های مخمل کوه می‌رویند، همه جا را سبز و مخملی می نمایند. آلاچیق‌ها، سکوها، کافه ها و امکانات اولیه برای تفریح و پیک نیک در این منطقه فراهم است. مخمل کوه محیط مناسبی برای کوه پیمایی و طبیعت گردی است. چند آب بند نیز در مسیر جاده قرار دارند که در بهار دیدنی هستند.

– مخمل کوه، رشته کوهی است که از شمال شرق تا شمال و شمال غرب خرم آباد امتداد یافته است. بلندترین قله این کوه در غرب تنگ شبیخون نزدیک به 2000 متر ارتفاع دارد و در شمال آن روستای پیری جد واقع است. دامنه های کوه در این منطقه، زیباترین نقطه مخمل کوه است و به هفت حوض معروف می باشد زیرا چشمه سارها در مسیر خود و هنگام عبور از بسترهای سنگی، حوضچه های زیبایی را تشکیل داده اند که در میانه چمنزارها و صخره های مخملی بخصوص در بهار بسیار دل انگیز هستند.

– ابتدای مسیر جاده منطقه هفت حوض نیز در مسیر جاده کرمانشاه در نقشه مشخص شده است. پس از طی نمودن حدود 3 کیلومتر جاده آسفالت و عبور از روستای دارحوض نهایتا به روستای پیری جد رسیده و باید پیاده روی را آغاز کنید. مسیر رفت و برگشت طبیعت گردی در این منطقه به طول حدود 5 کیلومتر در برنامه و فایل GPS گنجانده شده است که در امتداد جویبارها و حوضچه ها است. اما با تنها 1500 متر پیاده روی به صورت رفت و برگشت هم می توانید از مهمترین جاذبه منطقه یعنی هفت حوض دیدن کنید. این برنامه ساده است اما در نزدیکی حوضچه ها و مسیر آب یا در هنگام عبور از صخره ها باید احتیاط نمود و اگر سابقه و تجربه کافی طبیعت گردی ندارید به یک پیاده روی کوتاه بسنده کنید. بهترین زمان دیدن هفت حوض بهار است.

– دره گرم، یک دره زیبا و بسیار نزدیک به مرکز شهر خرم آباد است. پس از تنها 800 متر رانندگی از ابتدای مسیر به دره و محل پارک ماشین در کنار آب بند می رسید. بولوار دره گرم در قسمت انتهایی هنوز در حال بهسازی است و ممکن است کمی از مسیر جاده خاکی باشد اما مشکلی برای تردد ندارد. دو مسیر در این دره در فایل GPS در نظر گرفته شده است که یکی کوتاه تر بوده و پس از عبور از آب بند از طریق یک پاکوب تا آبشار طلایی پیش می رود. رفت و برگشت این مسیر تنها 600 متر می شود و 50 متر افزایش ارتفاع از نقطه ابتدایی را در بر می گیرد. مسیر دیگر که سمت چپ قرار دارد و در دامنه دره بالا می رود، طولانی تر و کمی سخت تر بوده و تنها به افراد دارای تجربه کافی و سابقه طبیعت گردی که در کوهپیمایی در میان صخره ها مهارت دارند توصیه میشود. این مسیر به آبشارهای بالادست می رسد و نزدیک به دو کیلومتر طی مسیر رفت و برگشت و 100 متر افزایش ارتفاع نیازمند است.

– بام خرم آباد که به بام لرستان هم معروف است، یک مجموعه تفریحی در بالای کوه مدبه و در کنار خرم آباد است که مسیر جاده آسفالت سراسر آن را در برگرفته است. تا بام خرم آباد 2.5 کیلومتر در جاده جلو بروید. بام خرم آباد برای برنامه ای با حداقل یک روز کامل فرصت در خرم آباد مناسب است. مجموعه بام خرم آباد، دارای امکاناتی مانند باغ وحش نیز می باشد اما اهمیت آن برای دیدن مناظر شهر است. بهترین زمان رفتن به بام خرم آباد شب ها است تا مناظر زیباتری از شهر را ببینید ضمن اینکه می توانید از امکانات رصدخانه کاسین که 4 کیلومتر پس از بام خرم آباد است، برای رصد ستارگان نیز استفاده کنید. رصد خانه کاسین دارای 16 تلسکوپ و امکانات کامل اقامتی و توریستی و رستوران برای علاقمندان رصد ستارگان است. سایت این مجموعه به آدرس زیر است.

nojum-kasin.ir

اطلاعات و سایر نکات مهم سفر به خرم آباد چیست؟

وضعیت آب و هوا برای اجرای موفق این برنامه اهمیت حیاتی دارد و لازم است دست کم یک تا سه روز قبل از سفر دوباره آب و هوا را بررسی کنید.

بهترین سفرنامه ها و گزارش برنامه های سفر به خرم آباد کدام هستند؟

لینک سفرنامه مهتاب چهارطاقی از سفر به استان لرستان در وبلاگ قصه گو

شما نیز می توانید گزارش خود را برای ما ارسال کنید.

 

با تبلیغ تور، اقامتگاه و سایر خدمات گردشگری خود در این صفحه بیشتر دیده شوید. آگهی سری اول رایگان است.
تماس با ما

خدمات مفید در این منطقه

دریافت رایگان فایل GPS مسیر برنامه و مسیریابی روی گوشی حین سفر

اگر برنامه مسیریابی با قابلیت ساپورت فایلهای KML بر روی گوشی خود ندارید، اپلیکیشن MAPS.ME را نصب کنید. بهترین اپلیکیشن مسیریاب با نقشه آفلاین مسیریابی در سفر و طبیعت بدون نیاز به اینترنت

 

پرسشهای شما از سفر به این منطقه بلافاصله پاسخ داده می شود لطفا پایین همین صفحه پیام بگذارید و صرفا جهت سفارش طراحی اختصاصی برنامه یا آگهی، مستقیما تماس بگیرید.

 

برای ادامه سفر بهترین جاهای دیدنی اطراف خرم آباد کجا هستند؟

 

برای دیدن همه جاهای دیدنی استان لرستان، سفرها و صعودهای استان لرستان را ببینید.

 

برای دیدن سایر جاهای دیدنی ایران یکی از نزدیک ترین استانهای همسایه زیر را انتخاب کنید.

 

سفر به استان کرمانشاه
سفر به استان مرکزی
سفر به استان ایلام
سفر به استان خوزستان
سفر به استان اصفهان
سفر به استان همدان

به زودی منتشر می شود:

سفر به بروجرد، سفر به نورآباد، سفر به کوهدشت، سفر به الیگودرز، سفر به دشت لاله واژگون دالونی، سفر به ازنا، سفر به دریاچه گهر، سفر به پل دختر، سفر به آبشار آفرینه، سفر به شول آباد، سفر به تالاب های پلدختر، سفر به آبشار آب گرمه، سفر به تنگ پیازه، سفر به تنگ خزینه، سفر به تنگ هلت، سفر به آبشار چکان، سفر به آبشار کبوترلانه، سفر به آبشار برنجه، سفر به الشتر، سفر به ونایی، سفر به دورود، سفر به دره نی گاه، سفر به تنگ شیرز، سفر به تله زنگ، سفر به روستا و آبشار نای انگیز، سفر به تونل برفی ازنا، مسیر قطار دورود به اندیمشک، سفر به آبشار بیشه، سفر به آبشار نوژیان، سفر به آبشار وارک، سفر به غار کلماکره، سفر به آبشار گریت، سفر به تالاب ازگن، سفر به آبشار وقت و ساعت دورود، سفر به تالاب بیشه دالان، سفر به دره کهمان الشتر، سفر به آبشار کاکارضا، سفر به سپیددشت، سفر به آبشار آب سفید، صعود به سفیدکوه، صعود به قله سنبران، صعود به قله قالی کوه اشترانکوه، صعود به کول جنو اشترانکوه، صعود به قله گرین

به راحتی برنامه سفر مطابق با علایق و نیازهای خود را پیدا کنید!

2 پاسخ

  1. با سلام
    اقای جواهری عزیز دست مریزاد.من تا حالا استان لرستان رو با ماشین شخصی نرفته بودم.به طور کامل متن و برنامه سفر رو مطالعه کردم و بینهایت از اطلاعات ارزنده داخل اون استفاده کردم.نتیجه اون دیدار از بام خرم آباد و قلعه و دریاچه کیو و تنگ شیرز و تنگ پیازه و تنگ جمعه و مخمل کوه فقط در 2 روز و نیم بود.مرسی از اینکه مناطق دیدنی استان رو معرفی کردید.فقط یک نکته من حقبقتا از دیدن قلعه فلک الافلاک و تبدیل شدن اون یه موزه لذت نبردم و به نظر بنده اتلاف وقت بود ولی به هر حال باید میدیدمش.به هر حال تشکر از اطلاعات بینظیر شما

    1. سلام آقای مهدوی عزیزم
      خوشحالم که سفر خوبی داشتید و این سایت نقش کوچکی در افزایش کیفیت سفر شما داشته است.
      این گفته شما من را یاد موزه ای که در تخت جمشید هست انداخت. موزه ای که ساختمانش با فضای باستانی پرسپولیس همگون نیست و سنخیت نداره.
      شاید اگر در قلعه فلک الافلاک هم هیچ موزه ای نبود و فضای آن را برای تجسم واقعیتی که زمانی داشته است حفظ می کردند بسیار بهتر بود. به راحتی می توانستند در ساختمانی دیگر موزه راه اندازی کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *