برای یافتن سفر بر اساس علایق و نیازهای خود

راهنمای سفر در ایران برای همه

گام به گام سفر به باشت و خامی با فایل GPS

شما همیشه نیاز به راهنما یا خرید تور ندارید. با این برنامه ی دقیق، تورلیدر خود در سفر به باشت و خامی باشید.

چرا باید به باشت و خامی سفر کرد؟

 

– منطقه حفاظت شده خامی در شمال غرب باشت، یکی از زیباترین مناطق طبیعی جنوب ایران است.

– رشته کوه خامی با دره ها و مناطق بسیار بکر یکی از غنی ترین بخشهای استان کهگیلویه و بویراحمد از نظر گیاهی و جانوری است.

– منطقه خامی با چشمه سارهای فراوان یکی از متراکم ترین مناطق جنگلی زاگرس محسوب می شود.

– آبشار ناشناخته کله جنی یا شاه بهرام با بستر سنگی زیبا در منطقه خامی و در کنار جاده باشت به چرام قرار دارد.

 

آنچه پیش از تصمیم سفر به باشت و خامی باید حتما بدانید

باشت و خامی کجا هستند؟

باشت شهری از توابع گچساران در نزدیکی مسیر جاده یاسوج به خوزستان است و کوه خامی، منطقه ای با جنگلها و طبیعت بی نظیر در نزدیکی باشت است.

محبوبیت گردشگری باشت و خامی در چیست؟

طبیعت جنگلی و بسیار پر طراوت در اوایل بهار و جلوه های بکر کوهستان خامی

بهترین جاهای دیدنی باشت و خامی کجاست؟

آبشار خامی، رود رونه و آبشار شاه بهرام یا شادگان

نوع برنامه سفر به باشت و خامی چیست؟

این یک برنامه روستا گردی و طبیعت گردی است.

درجه سختی سفر به خامی چقدر است؟

آسان تا سخت برای تمام افراد تندرست با توانایی پیاده روی از 500 متر در مسیرهای تقریبا هموار تا افراد دارای تجربه طبیعت گردی با توانایی پیاده روی های طولانی تا بیش از 10 کیلومتر در مسیرهای ناهموار طبیعت مانند پاکوب، کف دره و …

فاصله یاسوج تا باشت و خامی با ماشین چقدر است؟

فاصله زمانی یاسوج تا رودرونه در منطقه خامی با ماشین سواری حدود دو ساعت و ربع است. این مسیر تقریبا 145 کیلومتر است.

فاصله زمانی گچساران تا رودرونه در منطقه خامی با ماشین سواری بیش از یک ساعت است. این مسیر تقریبا 80 کیلومتر است.

مسیر جاده دسترسی و راههای رفتن به باشت و خامی چطور است؟

نزدیک ترین و بهترین راه رفتن به باشت و خامی از طرف یاسوج، از طریق جاده یاسوج به خوزستان از طریق بابامیدان است. باشت از طریق یک جاده فرعی، به جاده اصلی متصل است. جاده باشت به خامی نیز همان جاده باشت به دهدشت است که از منطقه خامی عبور می کند و آسفالت و مناسب ماشین سواری است.

بهترین راه رفتن به باشت و خامی از طرف گچساران نیز از طریق باشت است اما از طریق دیل و سه راهی چرام در مسیر جاده دهدشت نیز می توان از گچساران به منطقه خامی رفت. هر دو مسیر آسفالت و مناسب ماشین سواری است اما مسیر باشت بهتر است.

بهترین زمان و فصل سفر به باشت و خامی چه موقع است؟

بهار، بهترین فصل برای سفر به منطقه خامی است. جاذبه اصلی خامی، طبیعت است اما گچساران یک منطقه گرمسیری محسوب می شود. طبیعت گردی در زمستان های خشک و سرد، تابستان سوزان و پاییز کم آب در خامی لطف و صفایی ندارد و مشکل است. آب و هوای خامی در اوایل بهار با میانگین دمای مناسب و به دلیل طراوت بهاری و پر آبی طبیعت، عالی است اما برای صعود قله خامی تا خرداد نیز مناسب است.

منطقه رودرونه, Rudrooneh Area
منطقه رودرونه – Rudrooneh Area

 

آنچه برای برنامه ریزی اولیه و کلی سفر به باشت و خامی باید بدانید

بهترین رستوران های باشت و خامی کجاست؟

باشت رستورانهای مناسبی دارد اما در مناطق بومی و کم جمعیت یافتن رستوران دارای سابقه و اعتبار کافی در حد تایید سایتهای بین المللی مانند تریپ ادوایزر و لونلی پلنت مشکل است بنابراین بهترین پیشنهاد، استفاده از غذای خانگی یا خرید از فروشگاهها و رستورانهای محلی با بررسی حضوری است.

بهترین جا و مکان برای چادر زدن یا محل اقامت در باشت و خامی کجاست؟

برای محل اقامت، امکان چادر زدن و کمپینگ در طبیعت رودرونه و سایر مناطق طبیعی منطقه خامی وجود دارد و در اواخر زمستان و اوایل بهار بسیار جذاب است. به جز جوار امامزاده سید محمد در روستای سرابیز که دارای تعدادی آلاچیق و زائرسرا است، امکانات کافی برای گردشگران در منطقه ایجاد نشده است. کوهنوردان و طبیعت گردهای با تجربه می توانند از وجود چشمه ها در مناطق مرتفع تر و بکر تر استفاده کنند اما دسترسی به این نقاط برای عموم مشکل و دشوار است. نزدیک ترین شهرها در فاصله حدود 30 کیلومتری چرام و باشت هستند و دهدشت و گچساران که شهرهای بزرگتری هستند کمی دورتر می باشند. علاوه بر اقامتگاههای مختلف و مهمان پذیرها در دهدشت و گچساران، امکان کرایه سوئیت، آپارتمان و خانه محلی با کیفیت و قیمتهای مناسب و از طرق مختلف نیز فراهم است.

وسایل و لوازم ضروری برای سفر به خامی چیست؟

کوله پشتی و کفش پیاده روی راحت ، عینک آفتابی و کلاه نقاب دار برای روزهای آفتابی ، لباس گرم برای فصول سرد ، دوربین عکاسی ، دارو و لوازم شخصی ، بطری آب و تننقلات و تمام وسایل لازم برای پیک نیک

یک پکیج ویژه و بهترین برنامه پیشنهادی امین مانا برای این سفر

با برنامه امین مانا در سفر به باشت و خامی چه جاذبه ها و مسیرهایی را می توانید ببینید؟ 

شهر باشت – روستای سرابیز – امامزاده سید محمد سرابیز – روستای کلگه امیر شیخی – روستای آبدگاه – روستای کزنگان – جنگل زاگرسی – رودخانه روباشتی – مسیر رودرونه – آبشار خامی – دامنه کوه خامی – سرچشمه آبشار خامی – روستای تل چگاه – روستای درک – روستای لار – روستای لار پایین – زیارتگاه سید محمدباقر – روستای قلعه چه – روستای کوهسرک – روستای شادگان – آبشار شاه بهرام یا شادگان – روستای شاه بهرام – پل شاه بهرام – رودخانه شاه بهرام – روستای فتح – دره تنگ سیاه – امامزاده شاه فیروز

چرا این برنامه بهترین برنامه ریزی برای باشت و خامی و حتی ارزان ترین تور خامی است؟

برای طراحی و ارائه این برنامه، از منابع متعدد و معتبر مانند سایت سازمان نقشه برداری، لونلی پلنت، تریپ ادوایزر و دهها تراک GPS از سایتهایی مانند Wikiloc استفاده شده است.

جاذبه های گردشگری هر منطقه و مسیرهای دارای جذابیت بیشتر برای پیاده روی در شهر، روستا و یا طبیعت، تعیین شده اند. همراه با تراک GPS(قابل استفاده روی گوشی)، یک برنامه ی دقیق که دارای زمان بندی و اولویت بندی جاذبه ها است در دسترس شماست. بنابراین، زمان را تلف نمی کنید و مجری یک تور خوب و ارزان برای خود خواهید بود. برای اطلاع بیشتر از چگونگی طراحی مسیر سفر در این سایت درباره aminmana را ببینید.

بر اساس نیازها، شرایط و فرصتی که دارید، ما حتی می توانیم برنامه ی سفر دلخواه شما را با برنامه ریزی سفارشی نیز آماده کنیم و یک برنامه، جدول، نقشه و فایل GPS اختصاصی تهیه نماییم تا بتوانید سفر خود را بی نقص انجام دهید. برنامه ریزی اختصاصی سفر را ببینید.

بهترین برنامه سفر به باشت و خامی چند روزه است؟

حتی یک برنامه نیم تا یک روزه نیز برای خامی جذاب است. برنامه aminmana یک برنامه فشرده یک روزه است اما برای فرصت نیم روزه یا بیشتر از یک روز نیز انعطاف پذیر است زیرا آبشارها، جنگلها، روستاها و طبیعت منطقه خامی، ظرفیت گردشگری فراوانی دارند و می توان بیش از یک روز از خامی و طبیعت آن لذت برد.

بهترین برنامه ریزی سفر به باشت و خامی برای مکان های دیدنی چیست؟

جاذبه های طبیعت گردی منطقه وسیع خامی متمرکز نیست و برای دیدن کل منطقه چند روز زمان و وسیله نقلیه نیاز دارید.

اگر برای اولین بار به خامی سفر می کنید شاخص ترین جاذبه های توریستی و اصیل آن را از دست ندهید. شهرت خامی به آبشار شاه بهرام و منطقه رودرونه است و اگر تنها جاده خاکی رودرونه را طی کنید و بیشتر جلو نروید شاید بتوانید همراه با آبشار شاه بهرام که کنار جاده اصلی است حتی با سفر نیم روزه نیز یک برداشت خوب از خامی داشته باشید. این برای مسافران عبوری نیز عالی است.

اگر فرصت کافی دارید، می توانید آبشار خامی را نیز به برنامه خود اضافه کنید تا بتوانید با داشتن زمان کافی، لذت بیشتری از رودرونه ببرید. در برنامه صبح تا بعد از ظهر از رود رونه و آبشار خامی و عصر از آبشار شادگان دیدن کنید. در سفر یک روزه به خامی به این ترتیب می توانید با چینش و زمان بندی مناسب کمترین اتلاف انرژی و زمان را در طول برنامه داشته باشید.

برای سفر دو روزه ، می توانید شب مانی در رودرونه را به برنامه خود اضافه کنید تا طبیعت رودرونه و تمام مسیرهای این اطراف منطقه رودرونه که حتی تا حدود دو روز زمان نیاز دارند را ببینید. اگر امکان یا توان پیمایش در مسرهای بکر در رودرونه را ندارید می توانید روستای فتح را به رودرونه و آبشار شاه بهرام که جزو ثابت برنامه هستند اضافه کنید اما خود روستای فتح و منطقه اطرافش می تواند یک روز کامل را به خود اختصاص دهد. به این ترتیب برای سفر سه روزه نیز می توانید همه این بخشها را ببینید.

اگر امکان سفر چهار روزه به خامی دارید می توانید سرابیز و کلگه امیرشیخی یا روستای لار و سایر نقاط طبق جدول برنامه را نیز به برنامه خود اضافه نمایید.

آبشار شاه بهرام, Shahbahram Waterfall
آبشار شاه بهرام – Shahbahram Waterfall

نقشه مسیر

به ترتیب حروف لاتین و طبق جدول، برنامه را شروع و اجرا کنید.

 

حضور در برنامه های طبیعت گردی و کوهنوردی نیازمند داشتن تجربه، دانش و مربی متخصص است.
امین مانا مسئولیتی در قبال حوادث ناشی از عدم رعایت ایمنی ندارد و مسیریابی دقیق برای جلوگیری از حوادث یا اتلاف زمان و کمک به تورلیدرها و عموم مردم تنها هدف ماست. 

برنامه سفر به ترتیب نقاط از شروع تا پایان

بر اساس فرصت، سلیقه و شرایطی که دارید می توانید هر جاذبه یا مسیری را از برنامه خود حذف کنید.

 

شروع کنید از

A- ترمینال مسافربری گچساران

با وسیله نقلیه (45 کیلومتر) بروید به

B- ابتدای جاده باشت و خامی

با وسیله نقلیه (3.5 کیلومتر) بروید به

C- شهر باشت

با وسیله نقلیه (7 کیلومتر) بروید به

D– ابتدای جاده سرابیز و کلگه امیر شیخی

با وسیله نقلیه (22 کیلومتر) بروید به

E- ابتدای مسیر رودرونه

با وسیله نقلیه (2.5 کیلومتر) بروید به

L- ابتدای جاده خاکی روستای لار

با وسیله نقلیه (3 کیلومتر) بروید به

M- ابتدای جاده کوهسرک

با وسیله نقلیه (4 کیلومتر) بروید به

O- آبشار شاه بهرام یا گله جنی یا شادگان

با وسیله نقلیه (4 کیلومتر) بروید و

Q- ابتدای جاده روستای فتح

 

این برنامه، نقشه و فایل GPS(ثبت شده در گوگل)، یک پکیج ویژه و پیش نویس اجرای تور باشت و خامی برای یک تورلیدر است. استفاده از این اطلاعات در سایتهای گردشگری بدون پیوند مطلب به امین مانا یا ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.

نکات مهم و کلیدی حین گردش در این مسیر از شروع تا پایان

 

شروع کنید از ترمینال مسافربری گچساران ( طبق جدول و فایل تراک جی پی اس GPS مسیریابی )

– ترمینال مسافربری گچساران یکی از محلهای مناسب برای کرایه تاکسی یا سایر وسایل نقلیه برای سفر به باشت و خامی است. نقطه ابتدایی جاده باشت که از جاده اصلی منشعب می شود در نقشه مشخص است.

– شهر باشت، شهری کوچک است اما مکان مناسبی برای خرید مایحتاج در سفر به خامی است زیرا روستاها در منطقه خامی، امکانات ناچیزی دارند.

– منطقه سرابیز، اولین منطقه زیبا برای گشت و گذار است. روستای سرابیز از طریق یک جاده فرعی به طول سه کیلومتر به جاده اصلی خامی متصل می شود. این جاده آسفالت است. روستای سرابیز دارای تالابی کوچک و زیباست. امامزاده سید محمد در حاشیه روستای سرابیز بسیار مورد احترام مردم منطقه است و می تواند یک جاذبه مذهبی باشد. ادامه جاده آسفالت بعد از حدود 4 کیلومتر به روستای کلگه امیر شیخی می رسد که بواسطه جنگلهای زاگرسی منطقه، طبیعتی سرسبز و زیباتر از سرابیز دارد و می تواند برای پیک نیک نیز یک گزینه عالی باشد. تمام مسیر جاده را تا جاده اصلی بازگردید و منطقه سرابیز و کلگه امیر شیخی زیباست اما اگر تنها یک روز فرصت دارید، بهتر است از آن چشم پوشی نمایید و منطقه رودرونه و آبشار شاه بهرام را در اولویت قرار دهید.

. از روستای آبدگاه و سپس روستای کزنگان عبور کنید تا به گردنه کزنگان برسید. پس از این گردنه وارد منطقه حفاظت شده خامی شده اید و تراکم جنگلها و پوشش گیاهی بسیار زیاد می شود. در نزدیکی روستای تل چگاه، وارد جاده خاکی منطقه گردشگری رودرونه شوید. رودخانه رودرونه در همین نقطه به رودخانه روباشتی می ریزد. جاده خاکی به طول حدود سه کیلومتر در امتداد رودخانه رودرونه پیش می رود. این جاده خاکی بی کیفیت اما معمولا مناسب تردد ماشین های سواری است. در اوایل بهار این منطقه به دلیل وجود رودخانه و سرسبزی طبیعت بسیار دل انگیز است و تمام مسیر نقاط مناسب دارای ارزش پیک نیک دارد.

– می توانید فاصله سه کیلومتر انتهای جاده خاکی تا آبشار خامی که سرچشمه رودرونه است را پیاده طبق مسیر نقشه و فایل GPS  طی کنید و از این مسیر بسیار زیبا و دارای پاکوب مناسب که تنها 150 متر افزایش ارتفاع دارد لذت ببرید. این مسیر برای تمام افراد تندرست که توانایی 6 کیلومتر پیمایش دارند مناسب است.

– اگر قصد شبمانی در منطقه زیبای رود رونه دارید ممکن است بخصوص در نوروز کمی شلوغ باشد. یک نقطه مناسب برای کمپ در کنار چشمه و کمی دورتر در نقشه و فایل GPS مشخص شده است. سایر چشمه ها و آبشارهای مهم این منطقه و یک روستای بسیار بکر و کوچک که تنها دسترسی پاکوب دارد و دارای امامزاده کوچکی است نیز مشخص شده و مسیرها در نقشه موجود است. از آبشار خامی تا محل کمپ مذکور 1.5 کیلومتر پیمایش همراه با 100 متر افزایش ارتفاع دارید. از محل کمپ تا روستا نیز 1 کیاومتر طی مسیر و 200 متر افزایش ارتفاع دارید اما ممکن است گم شوید بنابراین این مسیرها تنها مناسب افراد دارای تجربه کافی طبیعت گردی و با آمادگی جسمانی است.

– در مسیر صعود قله خامی و در دل جنگلهای بکر منطقه، چشمه دیگری وجود دارد که 600 متر مرتفع تر از روستای کوچک و امامزاده است. طی کردن این مسیر و رفت و برگشت آن بین نیم تا یک روز نیاز دارد و تنها مناسب افراد حرفه ای است. در محل چشمه فضای مسطح بزرگ برای کمپ نیز وجود دارد و محل چشمه نزدیک به تنگه های سرچشمه آبشار خامی و رودرونه است. مسیر از چشمه تا تنگه مذکور نیز مشخص شده است. در مجموع منطقه رودرونه و دامنه های کوه خامی در این منطقه به تنهایی ظرفیت نیم تا سه روز را دارد. در نهایت و پس از دیدن منطقه رود رونه به جاده اصلی خامی در نزدیکی روستای تل چگاه بازگردید.

– روستای لار، روستایی بکر در منطقه خامی است. جاده این روستا با بیش از 7 کیلومتر طول، 500 متر ارتفاع می گیرد و خاکی و بی کیفیت است بنابراین تنها مناسب ماشین های شاسی بلند می باشد. امامزاده سید محمد باقر و درخت بسیار کهنسال امامزاده در کل منطقه مشهور هستند. روستای درک و روستای لار پایین در ابتدای جاده خاکی روستای لار قرار دارند. دیدار از روستای لار تنها برای سفرهای دست کم بیش از دو روز به منطقه خامی توصیه می شود.

– در ادامه جاده اصلی به روستاهای کوهسرک می رسید. روستای کوهسرک علیا، ابتدای مسیر صعود قله خامی است و یکی از کوتاه ترین مسیرها محسوب می شود. جاده دسترسی روستای کوهسرک علیا و روستای قلعه چه(چشمه کوهسرک) از طریق جاده فرعی کوتاهی منشعب از جاده اصلی است و مسیر آن مشخص شده است. اما روستای کوهسرک سفلا در کنار جاده اصلی است.

– بعد از عبور از روستای شادگان، حدود 3 کیلومتر بعد به ابتدای مسیر آبشار بسیار زیبای شادگان یا شاه بهرام می رسید. این آبشار نامهای دیگری مانند گله جنی یا گله جهنمی نیز دارد و در بهار دیدنی است. آبشار به جاده اصلی نزدیک است و نباید آن را از دست داد. بخصوص به واسطه بستر سنگی و اشکال عجیب، این آبشار متفاوت از سایر آبشار ها است.آبشار جاده خاکی کوتاهی دارد که پیاده یا با ماشین می توانید آن را طی کنید. پایین و بالای آبشار هر دو در دسترس و مسیر آنها مشخص شده است.

– جاده خامی را ادامه دهید. قبل از روستای شاه بهرام، رودخانه روباشتی که در تمام مسیر کنار جاده بود، به رودخانه بزرگتر یعنی رودخانه شاه بهرام می ریزد. بلافاصله بعد از روستای شاه بهرام، ابتدای جاده آسفالت روستای زیبای فتح قرار دارد. دسترسی تنگه سیاه نیز از همین نقطه با فاصله کوتاهی است و مسیر آن مشخص شده است. جاده روستای فتح در دل کوهستان خامی کمتر از 8 کیلومتر طول دارد و 400 متر ارتفاع می گیرد. مسیر بسیار زیباست و خود روستا نیز کاملا بکر است. نقطه امامزاده شاه فیروز در میانه مسیر مشخص شده است و یکی از مسیرهای جذاب می تواند پیمایش از امامزاده شاه فیروز تا تنگ سیاه باشد. همچنین می توان دره های اطراف روستای فتح را پیمایش کرد. به ویژه دره جنوب شرقی روستا دارای چشمه های خوبی در ارتفاع حدود 500 متر بالاتر از روستا است اما طی مسیر تنها مناسب افراد با تجربه و آشنا به کوه است زیرا منطقه خامی بسیار بکر است و می تواند برای افراد مبتدی خطرناک باشد.

– ادامه جاده خامی به چرام و دهدشت یا دیل منتهی می شود اگر قصد بازگشت به گچساران دارید از دیل نیز می توانید بازگردید و گزینه دیگر بازگشت به باشت است. ما مسیرها را بر اساس مراجعت به گچساران از طریق باشت محاسبه نموده ایم.

نکات مهم نهایی برای سفر به باشت و خامی چیست؟

پیش بینی آب و هوا، یک رکن برای داشتن سفر خوب است.نمودار سابقه دما و بارندگی طی سالهای گذشته را هنگام برنامه ریزی اولیه برای تاریخ مورد نظرتان بررسی کنید و چند روز پیش از سفر نیز از آب و هوای مناسب هنگام سفر خود مطمئن شوید. بهترین لینک های آب و هوای استان کهگیلویه و بویراحمد با امکان جستجوی نقاط را در قسمت لینکهای مفید همین صفحه از دست ندهید.

راهنمای سفر به باشت و خامی | aminmana
آبشار خامی رودرونه باشت

اطلاعات و سایر نکات مهم در سفر به باشت و خامی چیست؟

وضعیت آب و هوا برای اجرای موفق این برنامه اهمیت حیاتی دارد و لازم است دست کم یک تا سه روز قبل از سفر دوباره آب و هوا را بررسی کنید.

بهترین سفرنامه ها و گزارش برنامه های باشت و خامی کدام هستند؟

لینک سفرنامه ویدا مهین پو از سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد در سایت لست سکند

لینک گزارش وحید کشتی آراست در امین مانا 
سفرنامه کهکیلویه و بویراحمد – فروردین 1400

شما نیز می توانید گزارش خود را برای ما ارسال کنید.

 

با تبلیغ تور، اقامتگاه و سایر خدمات گردشگری خود در این صفحه بیشتر دیده شوید. آگهی سری اول رایگان است.
تماس با ما

خدمات مفید در این منطقه

بومگردی غریب - اسماعیل توکلی اقامتگاه بومگردی - خدمات رفاهی - قاطر - نقلیه - خوراک - راهنمای محلی - رودرونه خامی 09176453325 - 09178660268 - 09395963500

دریافت رایگان فایل GPS مسیر برنامه و مسیریابی روی گوشی حین سفر

اگر برنامه مسیریابی با قابلیت ساپورت فایلهای KML بر روی گوشی خود ندارید، اپلیکیشن MAPS.ME را نصب کنید. بهترین اپلیکیشن مسیریاب با نقشه آفلاین مسیریابی در سفر و طبیعت بدون نیاز به اینترنت

 

پرسشهای شما از سفر به این منطقه بلافاصله پاسخ داده می شود لطفا پایین همین صفحه پیام بگذارید و صرفا جهت سفارش طراحی اختصاصی برنامه یا آگهی، مستقیما تماس بگیرید.

 

برای ادامه سفر بهترین جاهای دیدنی اطراف باشت و خامی کجا هستند؟

 

سفر به یاسوج
سفر به آبشار تامرادی
سفر به تنگ سرخ

 

برای دیدن همه جاهای دیدنی استان کهگیلویه و بویراحمد، سفرها و صعودهای استان کهگیلویه و بویراحمد را ببینید.

 

برای دیدن سایر جاهای دیدنی ایران یکی از نزدیک ترین استانهای همسایه زیر را انتخاب کنید.

 

سفر به استان اصفهان
سفر به استان خوزستان
سفر به استان چهارمحال و بختیاری
سفر به استان بوشهر
سفر به استان فارس

به زودی منتشر می شود:

سفر به گچساران، سفر به مارین، سفر به پوله و زیلایی، سفر به دریاچه مور زرد، سفر به کوپن و فاریاب، سفر به دهدشت، سفر به چرام، سفر به بهمئی، سفر به امامزاده بی بی حکیمه، سفر به لیکک، سفر به لنده و برم الوان، سفر به سولک، سفر به آبشار کمردوغ، سفر به غار ده شیخ، سفر به آبشار کیوان، سفر به دریاچه برم الوان، سفر به پیست اسکی کاکان، سفر به سد کوثر، سفر به شلال دون، صعود به قله پازن پیر دنا، صعود به قله حوض دال دنا، صعود به قله کل قدویس دنا، صعود به خط الراس دنا

به راحتی برنامه سفر مطابق با علایق و نیازهای خود را پیدا کنید!

6 پاسخ

  1. سلام و ممنون از وبسایت خوبتون. بسیار جامع و رسا
    پاینده باشید

    سوال: پیشنهادتون موقع کمپ تو منطقه خامی ،واسه یه جای امن که سواری ها را بگذاریم کجاست؟
    به نظر خودم توی روستای لار بسپاریم به اقامتگاه بومگردی غریب (البته جای دقیقش را نمیدونم) و برگردیم به منطقه ، حالا پیاده یا با یه چیزی بالاخره.
    شمام نظرتون بفرمایید.

    1. سلام
      بله روستاها بهترین جا برای این کار هستند. البته برخی در باشت ماشین را میزارند و با تاکسی میاند و برمیگردند.
      لطفا اطلاعات خدمات دهندگان گردشگری در این منطقه را نیز به امین مانا بگید تا معرفی شون کنیم تا به کسب و کارهای محلی کمک شود.

  2. با سلام. ممنون از سایت خوب امین مانا.
    طی سفر به خامین در نوروز 1401، سواری های خود را در باشت نزد یک آشنا گذاشتیم و توسط تاکسی در باشت به ابتدای رود رونه رفتیم.
    تلفن تاکسی بیسیم در باشت: 1868 بدون کد با موبایل شماره گیری کنید. همچنین 1850 و یا 07432620350
    در انتهای جاده خاکی رود رونه، یک چشمه آب شرب هست به مختصات : Lat= 30.512238° و Lon= 50.952310°
    صرف یک ناهار یا کمپ شبانه در اتاق های در اقامتگاه بومگردی غریب (خانواده آقای توکلیان 09176453325-09395963500) خالی از لطف نیست. نان و برخی محصولات لبنی مثل دوغ و ماست برای فروش دارند. امکان تهیه الاغ توسط بوم گردی وجود دارد.
    آب آبشار خامین قابل شرب می باشد.

    1. سلام
      سپاس بابت اطلاعات بسیار مفید شما
      از تمام کوهنوردان و طبیعت گردهای عزیز تقاضا دارم تجربیات خود را به اشتراک گذارند تا سایر عزیزان استفاده کنند.

    2. سلام خدمت دوستان خوبم در امین مانا
      ما امسال با این منطقه رفتیم. پیشنهاد می کنم برای کسانی که نمی خواهند کوله کشی سنگین تا آبشار داشته باشند می توانند در انتهای جاده خاکی کمپ بزنند. و با کوله سبک تا آبشار را بروند. در واقع انتهای جاده خاکی محل های مناسبی برای کمپ داره. فقط تنها مشکلش نبود چشمه هست که با توجه با نبود روستا از آبشار تا پایین به نظرم آبش قابل شرب هست. البته ما آب رامی جوشاندیم. سپس مصرف می کردیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *